Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MTG CHIPTUNING avcılar



zirvecol
14-05-2012, 09:18
arkadaşlar burayı bilen var mı? daha once yazılım yaptıran varmıdır kardeşim corsa d sine burada yazılım attırmayı düşünüyorda sağlık lı bi yermidir yorumlarınız benim için değerli?:heyoo::heyoo:

Ahmet Saraçoğlu
14-05-2012, 09:56
Kapısından geçme hocam,,, benim 560 sel Ankaradan İstanbula ilk getirdiğimde aradım anlattım sıkıntılarını , ''getirin tüm sıkıntılarını halledelim'' diyip tam bir ay boyunca ne vakum şeması bulabildiler , ne parça temin edebildiler..., arabanın hava yakıt karışımını sağlayan ana parçanın altındaki lastik zarin çatlak oldugunu bi ay sonra farkedebildiler , onu farkedebilene kadarda açmadıkları söküp takmadiklari yer kalmadı.... yağda su suda yağ olmadan ; öyle böyle Ankaradan oraya yürüterek getirdiğimiz aracımız yağ pompasını çalıştırmadan çalıştırıp conta yaktırıp çekiciyle çıkarmak zorunda kaldık... ''aslında buna 300dizel motor atmak lazım'' diycek kadar arabadan anlayan sıkıntılı bı usta topluluğu.

Bir ayda ettiler arabanın ağzına.Her allahın günü sabahın köründe gittim , çırakları oldum bunların , parçacılarda koşturdum.benim araca uygun olmayan parçalar istettiler...Ben başındaysam anlamasalarda ilgileniyolar , bakıyolar arabaya , kaputun icine derin derin bakıyoruz , uzun susuşlar..., ben yoksam ilgilenen yok.Telafisi zor olan , bana çok pahalıya mal olacak zararlar verdiler.yanlis tespit ve verdikleri zararin yerine baska parcalar uzerinde calissaydik cok daha dusuk maliyete bitirenilirdik isi..Daha yeni yeni anca sağlıklı hale getirebildik.

Yazilim konusunu bilmem , genellikle ağır vasıtalara yazilim yapıyordu ama ne ustalığı ne esnafligi gecer not almadı benden.

zirvecol
14-05-2012, 10:04
Kapısından geçme hocam,,, benim 560 sel Ankaradan İstanbula ilk getirdiğimde aradım anlattım sıkıntılarını , ''getirin tüm sıkıntılarını halledelim'' diyip tam bir ay boyunca ne vakum şeması bulabildiler , ne parça temin edebildiler..., arabanın hava yakıt karışımını sağlayan ana parçanın altındaki lastik zarin çatlak oldugunu bi ay sonra farkedebildiler , onunfarkedebilene kadarda açmadıkları söküp takmadiklari yer kalmadı.... yağda su suda yağ olmadan ; öyle böyle yürüterek getirdiğimiz aracımız yağ pompasını çalıştırmadan çalıştırıp conta yaktırıp çekiciyle çıkarmak zorunda kaldık... ''aslında buna 300dizel motor atmak lazım'' diycek kadar arabadan anlayan sıkıntılı bı usta topluluğu.

Bir ayda ettiler arabanın ağzına.Her allahın günü sabahın köründe gittim , çırakları oldum bunların , parçacılarda koşturdum.benim araca uygun olmayan parçalar istettiler...Ben başındaysam anlamasalarda ilgileniyolar , bakıyolar arabaya , kapıştın icine derin derin bakıyoruz , uzun susuşlar..., ben yoksam ilgilenen yok.Telafisi zor olan , bana çok pahalıya mal olacak zararlar verdiler.hala uğraşıyorum.


Yazilim konusunu bilmem , genellikle ağır vasıtalara yazilim yapıyordu ama ne ustalığı ne esnafligi gecer not almadı benden.

canın yanmış kardeşim belli simdi benm kardeşimin corsa d si var ona yaptırıçaktık burayıda bi adam var o söylemişti benim corsmaa burdan yaptırdım sıkıntım yok corsam 100bg oldu felan dedi bu adamında corsası satılık benim arkadasım bize burayı söleyen adamın arabasına niyetli.şimdi bu kadar kötü bi yerse arkadasımı arayip sölemeyelimiyim sıkıntılı yazılım atıyorlar baışın ağrıyabilir o corsadan zaten bu saatten sonra ben bizim araca yaptırtmam ama sonucta kardeşim gibi gördüğüm bi insan o kadar kötü bi yerse ordan yazılım attırılan corsadan uzak dursun doğrumuyum?? sonucta 33 milyar para vericek az buz değil

Ahmet Saraçoğlu
14-05-2012, 10:08
Ben yazilim işine bişey diyemem , aracım orda yapılan bı yazılımdan dolayı zarar görmedi , (lpg sistemini komple sokelim , enjeksiyon un eksigi ne varsa toparlayalim , gerekirse ms yapalim dedik , buyrun gelin dediler , 35 40 gun sokuk binsekilde yatti ve conta yakip , suya yagi karistirip "sizin arabaniz conta yakmis " diyip cekici ustunde teslim ettiker bize , olay bu)
benim orda zorunlu çıraklık sürecimde :D oyle bı şikayetten gelen olmadı.Ama beceremeyecekleri isin altına giren , gereken ilgiyi göstermeyen bı garajın hiçbir esnaflarına güvenmem bu saatten sonra.

AEAlmas
14-05-2012, 10:09
canın yanmış kardeşim belli simdi benm kardeşimin corsa d si var ona yaptırıçaktık burayıda bi adam var o söylemişti benim corsmaa burdan yaptırdım sıkıntım yok corsam 100bg oldu felan dedi bu adamında corsası satılık benim arkadasım bize burayı söleyen adamın arabasına niyetli.şimdi bu kadar kötü bi yerse arkadasımı arayip sölemeyelimiyim sıkıntılı yazılım atıyorlar baışın ağrıyabilir o corsadan zaten bu saatten sonra ben bizim araca yaptırtmam ama sonucta kardeşim gibi gördüğüm bi insan o kadar kötü bi yerse ordan yazılım attırılan corsadan uzak dursun doğrumuyum?? sonucta 33 milyar para vericek az buz değil

33 milyar paraya tuplu 530 alinir agbi ya :)

zirvecol
14-05-2012, 10:10
Ben yazilim işine bişey diyemem , aracım orda yapılan bı yazılımdan dolayı zarar görmedi , benim orda zorunlu çıraklık sürecimde :D oyle bı şikayetten gelen olmadı.Ama beceremeyecekleri isin altına giren , gereken ilgiyi göstermeyen bı garajın hiçbir esnaflarına güvenmem bu saatten sonra.

öyle bi söledin ki korktum bende dedim yazılımı kim bilir nasıldır o arabayı o hale getirenlerin yaptiği yazılımdan ne olur diye ben yazılım için konusuyorum yazılımı iyi olsun zaten daha uğramayız oraya :D:D:D:hahaha::hahaha:

zirvecol
14-05-2012, 10:11
33 milyar paraya tuplu 530 alinir agbi ya :)

kardeşim tüplü alınırda avm giremedikten sonra işe gidemedikten sonra ne anladım o arabadan :D:D

Sercan K.
14-05-2012, 10:18
ECU fast i araştırın bi isterseniz.

Ogedov
14-05-2012, 10:23
Birçok tanınmış firma dururken boşuna riske girmesin arkadaşınız ECUFAST ten şamayın