Orijinalini görmek için tıklayınız : Torpido Plastiklerine işlemiş toz nasıl çıkar?
Arkadaslar Merhaba,Araca hic bakmayan ve sürekli yatıran bir amcadan aldıgım aracımın kapı plastikleri ve torpidonun kıyı köşe yerlerine toz resmen işlemiş.Torpido temizleyici ve parlatıcı orta kalite şeyler sürdüm fakat çıkmadı.
Parçaları söküp temizlemeye cesaret edemedim ***** söküp takarken kırılsa bulma şansım % 5.
Bu izleri nasıl çıkartırım? Özellikle yakından bakıldığında göze batıyor...:beuj:
ilkercom
14-05-2012, 12:05
eğer buharlı temizlik makinan varsa deterjan bile kullanmadan çıkartırsın.
yoksa bi kova su al yanına. bi de sünger. ilk önce bi kat sadece su geç. mümkünse sıcak su olsun. sonra arap sabunu ile ovala. fırça da kullanabilirsin. sonra durula. dikkat et sabun kalıntısı kalmasın. eğer deri koltukların varsa onlara da uyggula. koltuklara arka krem sür. torpidoya autoglym veya meguiars gibi markalar kullanabilirsin. slikon vazelein filan sürme. çok toz toplar.
huseyinturk
14-05-2012, 12:07
mr.mushell mutfak temizleyicileri oluyor fıs fıslı.Onu alıp 3/2 su 3/1 mr.mushell karıştırıyosun.Yumuşak bir fırça buluyosun birde boya fırçası olabilir.Tırtıklı değilse yüzelyer bulaşık süngeride olabilir.Yanında bir kocada su olsun temiz sürekli temizle fırçayı/süngeri.Her yeri iyice köpürt püskürte püskürte.Sonra hafif nemli bir bezle durula.Suyun renginden anlarsın zaten ne kadar kir çıkardığını.
volume81
14-05-2012, 12:17
sıcak su + deterjan + diş fırçası veya ona benzer aralara girebilecek ufak fırça ile temizleyebilirsin :)
Hepinize teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim hepsini :)
Strich Acht
20-05-2017, 08:04
Selam,
torpidoda ve diğer aksamlarda damarların/desenlerin arasına işlemiş toz-kir vb şeyleri temizlemek için kolay bulabilir ve etkin çözüm öneriniz nedir acaba ?
Selam,
torpidoda ve diğer aksamlarda damarların/desenlerin arasına işlemiş toz-kir vb şeyleri temizlemek için kolay bulabilir ve etkin çözüm öneriniz nedir acaba ?
sihirli silgi diye birşey var ben onu kullanmıştım..baya farkediyor ama cabuk dagılıyor. daha detaylı bilgi verebilecek kişiler cıkar..
Talih.b16
20-05-2017, 12:34
Atas vinet gercekten basarili.
Bende suan atas, sonax, birde ismini hatirlamiyorum kaliteli apc var.
Vinetin yaptığını yapmiyorlar malesef.
bimde aspirix var ondan alıp sungerle hele birde sıcak su ile fena cıkıyor...
İbrahim33
22-05-2017, 00:11
3d trim care tek geçerim. her kullandığımda iyiki almışım diyorum