Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluk Kutlamalarında Kaza
semih1469
14-05-2012, 15:30
Cumartesi gecesi m.köyde maçı izledikten sonra floryaya giderken bir grup 16-17 yaşlarında Galatasaraylı her geçen arabayı durdurup önünü kesip sallıyorlardı. Bende şampiyonluğu kutluyorlar bişey olmaz diyip geçtim (tavanda Galatasaray bayrağı asılı) arabanın üstüne çıkmaya başladılar o sıra bastım kaçtım.. Biraz gittikten sonra bi baktım bayrağı almışlar arabayı park edip bayrağı alan kişiyi buldum. sonra baktım içlerinde 4 5 çocuk durdurdukları arabaya tekme atıyor. hemen benim arabaya baktım vurdularmı acaba diye bi baktım arka çamurluk göçmüş , kaput göçmüş.. bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum p*çlere takımdan 3 kişi say desen sayamıcak gelmiş arabalara vurarak şampiyonluğu kutluyor.. fenerbahçeli olsak yada fenerliler saldırsa holigandır diyip geçicem fena sinirlerim bozuldu. her neyse konuyu açmamdaki amaç bu göçükler için yetkili servis dışında avrupa yakasında tavsiye ediceğiniz bi yer var mı ?? vakumla falan boyasız düzeltilirmi acaba ?
S.Özeren
14-05-2012, 15:32
valla geçmiş olsun sırf bu sebepten araçsız gittim kutlamalara :D
mad_max1978
14-05-2012, 15:35
çok geçmiş olsun.
hddsheriff
14-05-2012, 15:36
Gecmis olsun. Zenit oto , autoking veya ziebart yapiyor bu tip hasarlari. Eger darbe alak kisimda sac uzamasi tabir edilen sey olmussa cekicsiz duzelmez.
orhan_guney
14-05-2012, 15:37
Benim o gece 2 tane kötü kadının cocukları arabanın basına geldi. aracı sallamak ıstedıler aşağı indim kovaladım ama kacarken o.... c. ları tanpona tekme atdılar.
Geçmiş olsun.
Benim hayvan arkadaşım havaya sıkmış millet manyak bu diye bırakmış arabayı :D
Maslak Oto sanayide MTC oto ya git. Adamlar kaza yapmış arabayı boyasız düzeltiyor. Göcük konusunda halledemiycekleri birşey yok.
valla geçmiş olsun sırf bu sebepten araçsız gittim kutlamalara :D
bişey oldu mu olmadı tek insan grubunun içinden geçerken aynaları 50 kere düzelttik o kadar :D geçmiş olsun bu arada şerefsiz çok.
nakayama
14-05-2012, 15:56
Benim aracıda salladı p.ç'ler ama allahtan ne tekme atan nede başka bişey yapan oldu sıkıntısız geçtim.
S.Özeren
14-05-2012, 15:57
bişey oldu mu olmadı tek insan grubunun içinden geçerken aynaları 50 kere düzelttik o kadar :D geçmiş olsun bu arada şerefsiz çok.
kanka orası florya millet tesislere gidiyo araba sallamaya değil :D bakırköy fenaydı caddy'nin kaputa 50 kişi atladı ahahah bizim arkadaşın araçtan inip milleti uyardık sallamayın atlamayın diye öyle geçti
34tb9544
Arabayla bı defa ciktim bı tinerci kaputa atladı bı daha hayatta çıkmam
mpowerpoyraz
Geçmiş olsun kendi aracımış gibi üzüldüm....
Benim arabayı sallamaya geliyorlardı koşarak arka camdan arkadaşım birşey göstedi konu o an kapandı :)
kanka orası florya millet tesislere gidiyo araba sallamaya değil :D bakırköy fenaydı caddy'nin kaputa 50 kişi atladı ahahah bizim arkadaşın araçtan inip milleti uyardık sallamayın atlamayın diye öyle geçti
bakırköydende geçtim biliyosun tek vukuat ön arabada ki kızın kusması oldu :D
huseyinturk
14-05-2012, 16:10
çok geçmiş olsun.
Arabayı babamdan zar zor alıp Beşiktaş kutlamalarına giitmiştik Allahtan başıma gelmemiş böyle bir olay duman olurdum.. Araba kaç yıllık olmuş bu arada hala şampiyon olamadık biz yav
o gece baya zaıyat var
bunları yapan holıgan dan baska bır sahıs deqıldır bızde gs lıyız bızde fb lıyız
SULTANOGLU
14-05-2012, 16:33
ali samiyenyikilmadan once bir kere yanlislikla mac gunu oradaki shell den benzin almaya gittim. Benin alirken direk "mictim" diye icimden gecirdim. Sonra seyyar koftecinin oraya donmek zorunda kaldim. Hic bir kacma sansim kalmamisti rahat 1000 kisi vardi. Beni gorduler tam aralarina girincede mesaleleri yaktiar. Yanan mesaleler altindan gecerken herkez korna call kornaaaaa diye bagardi ama kornam bozuktu :)) o an ki stresimi sinirimi nlatamam :)) korna calamayip gaz vere vere gectim. Eve geldigimde mesaleerin kulunden araba siyah olmustu. Bnde ufaktan donuma doldurmustum :D
Boyle kritik gunlerde araba kullanmayalim stress olmayalim :D
Onlara orda nasıl anlatacasın ?
korna bozuk kornaa :)
semih1469
14-05-2012, 16:44
holiganlıkla bi alakası yok bizim tribünden kimse birbirine zarar vermez hele böyle sevinçli bigünde hiç olmaz. floryaya sürekli giderim arabayı sallarlar falan ama tekmeymiş arabanın üstüne çıkmaymış bayrak çalmaymış falan olmaz. takım otobüsüne konvoy yaptık karşıya geçtik kadıköy ve cadde hariç heryerde bayrakla dolaştık.. bu olay o zaman başıma gelseydi üzülmezdim kaşındım derdim geçerdim ama ara sokakta şampiyonluk kutlayan 3 5 çapulcunun yapmasına sinir oluyorum.. teşekkürler herkese otokingte minihasarda kaskonun anlaşması vardı ama limiti doldurdum :) maslak MTC otonun uygulamalarına baktım iyimiş teşekkürler tekrardan herkese
volkan 207 gt
14-05-2012, 16:45
çok geçmiş olsun aynı şey benim eski aracımda başıma gelmişti ne kutlamalara nede asker gecirme olaylarına cıkmıyorum artık aracımla:(
Konu iyi oldu yara ya merhem niteliğinde 2 haftadır 2 karışlık bir yeri yapabilecek bir usta arıyordum mtc yi buldum şansa :)
2 karış bir sürtmeye adamlar komple çamurluk boyuyorlar birde renk gri tutmaz demiyorlarmı cinnet geçirmemek elde değil.
Bu işi beceremiyorsan git yapabildiğin bir iş yap bizide dükkan dükkan dolaştırma,herkez usta olmuş :(
Mivec_4G63
14-05-2012, 17:22
GS'nin şampiyon olduğu günün akşamı dışarıda işim vardı, düşünemeden çengelköy sahile girdim. Aynı 30-40 tane eleman araba sallıyolar baktım sıra yavaştan bana geliyor, öndeki 3-4 araba gidene kadar yerimde bekledim onlar gittikten sonra gel gel yapıyorlar el işaretiyle. 6000 devirde 2. vitese attığımı hatırlıyorum sonra herkes sağa sola kaçıştı kazasız belasız kurtuldum yoksa kaputa çıkanlar mı tavana çıkanlar mı her türlüsü vardı.
onursoytam
14-05-2012, 17:32
................................
Totem yaptıgım için maçı izlemek yerine, evde kulagıma kulaklık takıp maç boyunca son ses film izledim sözde. Sonrasındaysa haliyle attım kendimi dışarı ve inönü stadının oradan taksime çıktım.
Dolmabahçe karışmıştı. baya bi cam indirmişlerdi ama beşiktaş taraftarıydı indirenler.
sonra taksime çıktığımdaysa amaçsız hoplayan zıplayan bi kitle vardı ama kesinlikle kimse arabalara sataşmıyordu.
Sonra takım otobüsünü yakalayıp tesislere gittik ki orda da bi taşkınlık yoktu.
Taraflardan ziyade bunu bahane eden tiplerdi sanırım ortalığı birbirine katan.
alper_pug
14-05-2012, 17:55
Tesislerin orda park halinde hyundai accent vardı eski , ne üzüldüm arabayada sahibinede. Tavan kaput tamamen çökmüş durumda herkes basamak niyetine üstüne çıkıp duvardan atlıyordu içeri girmek için.
bu yüzden kutlamalara çıkmıyorum. mokunu çıkarıyorlar, şimdi kim sorumlu o göçükten ? kimse... yazık vallahi.
S.Özeren
14-05-2012, 18:04
Totem yaptıgım için maçı izlemek yerine, evde kulagıma kulaklık takıp maç boyunca son ses film izledim sözde. Sonrasındaysa haliyle attım kendimi dışarı ve inönü stadının oradan taksime çıktım.
Dolmabahçe karışmıştı. baya bi cam indirmişlerdi ama beşiktaş taraftarıydı indirenler.
sonra taksime çıktığımdaysa amaçsız hoplayan zıplayan bi kitle vardı ama kesinlikle kimse arabalara sataşmıyordu.
Sonra takım otobüsünü yakalayıp tesislere gittik ki orda da bi taşkınlık yoktu.
Taraflardan ziyade bunu bahane eden tiplerdi sanırım ortalığı birbirine katan.
:D:D bizim totemde güzeldi maçı izledik kimsenin üzerinde forması yok herkes yerinde kalkmadı , yer değiştirmedi son 10 dakka arkadaş tuvalete gidiyim dedi kaldırmadık :D maçtan sonra formaları giyip çıktık
Neden sizin tribünden kimse yapmaz stadı da yakmışlardı zamanında gayet normal :)
çok çok geçmiş olsun her taraftar toplulugundan böyle dengesiz varlıklar çıkabiliyor araba sallamak nasıl bi fantezi hala çözemedim mesela sallayınca noluyor
Bluttbeton
14-05-2012, 18:20
aynı olay benimde başıma geldi bayrak sağ tarafta arkadaştaydı bayrağı aldılar bizde indik kovaladık ama bulamadık o.çlarını allahtan kazasız belasız bi kutlulama yaşadık
bu arada geçmiş olsun 3-5 tane şerefsiz işte
Bu arada suskunlar dizisinin takoz irfanı'da motoruyla beşiktaştan geçerken bira şişeleri üstüne atılmış kendi twitter hesabından okudum .
Ülkede mazallah savaş çıksa o gün mahvolmuştuk herhalde,bu amerikada işi bilmiyor canım :)
serkan6606
14-05-2012, 18:39
şanslıyım ankaradayım ***** angaragücü gecekondu team anti x felan bilen bilir bjk ve fenev angarada kutlama yapamıyolar son yılarda yapsalarda sönük okadar aşırıya kaçamıyolar sanırım geçen sene kızılaya hapis olmusdu fenevliler ama bu holiganizim adı altındaki saçmalıgın terorizmden hiç bir farkı yok allah akıl fikir versin tekj bir gerçek var cumartesi günü ne cimbom şanpiyon oldu nede fener tek bir şampiyon var oda digitürk ;)
Böle adrenalin dolu bütün gün bira içilerek saga sola saldırmayı bekleyen insanların bol olduğu günlerde arabayla değil bisikletle bile cıkmam dışarı... Oradan gecmem gerekiyorsada öle bişey farketsem üstlerine tapa gaz sürerdim sürerimde hiç umrumda olmaz kimi ezip kime carpacağım.Cok gecmiş olsun.Göcükleri izmitte çöküksihirbazı denilen yer dışında hatasız yapan yer görmedim.Eger kücücük bile hata bulursan hiç para almıyorlar.Komple dolu yağmış arabayı boyasız düzeltiyorlar.Kimi gönderdiysem 10 gun dua etti bana.Calışanlarda cok iyi cocuklar hertürlü kefilim ki ne kadar kıl olduğumu herkes bilir.
fatihcakin
14-05-2012, 19:05
Benim arabayı sallamaya geliyorlardı koşarak arka camdan arkadaşım birşey göstedi konu o an kapandı :)
hahaha süper :D:D:D
geçmiş olsun burdada gslilerin arabalarını şehrin taraftar grubu olan tatangalar taşladı nasıl bir zihniyettir anlamadım.cenaze evinde düğün olmazmış mantığa bak yazık oldu onca arabaya hepsinin ailesinden çıksın.
:D:D bizim totemde güzeldi maçı izledik kimsenin üzerinde forması yok herkes yerinde kalkmadı , yer değiştirmedi son 10 dakka arkadaş tuvalete gidiyim dedi kaldırmadık :D maçtan sonra formaları giyip çıktık
bunlar da efsane olmuş :)
"O AN" - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WhLUYi3ohnU)
S.Özeren
14-05-2012, 20:40
bunlar da efsane olmuş :)
"O AN" - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WhLUYi3ohnU)
abi çok iyi beee , tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu o anı bidaha yaşadım
bizim insanımızdan bi cacık olmaz arkadaş.bu zihniyettekileri yakıcaksın
Gecmis olsun bana da goztepeliler saldirdi tas attilar sag arka cam patladi...
Semti mudafa yapmis ufak beyinliler...
ne futbolmuş arkadaş bu kadar büyütecek ne var hala anlamış değilim..
Büyük geçmiş olsun. Malesef bende kutlamalara araba çıkarmam hayattaç
Babam kaporta ustasıdır Fatihte. Boyasız düzeltme- yağlı çekiç usulü ile güzelce çıkartabilir tabi göçükleri görmekte gerek. Düşünürseniz yardımcı olurum.
bora1311
14-05-2012, 21:08
cok gecmis olsun...
boyle gunlerde kesinlikle arabayi cikarmamak lazim...
multispace
14-05-2012, 21:28
Şu dünyada her türlü insan var yazıklar olsun.. Bu tür zamanlarda arabayı kesinlikle çıkartmamak gerekiyor.
Gecmis olsun bana da goztepeliler saldirdi tas attilar sag arka cam patladi...
Semti mudafa yapmis ufak beyinliler...
geçmiş olsun bu tipler normalde fatih ürek toplandıkları zaman deli yürek olan tipler nerden biliyorum benim yaşadığım şehirdede var.adam düşmüş 3.lige neymiş kutlama yapamazmışım .:icon_wack
opeldostlar
14-05-2012, 23:16
Vallaha bizde floryada en yoğun yerde nerelere girdik çıktık ne ezik ne çizik 3/5 dengesiz işte
sevınmesını bılemeyen okuzler var malesef..
redbaron
14-05-2012, 23:47
geçmiş olsun bende beşiktaştan geçerken polis durdu formaları çıkarın aşağıda çarşı saldırıyor boşuna arabanızı taşlatmayın dedi.bizde mecbur çıkardık fakat siz ne işe yarıyorsunuz bizi burada uyaracağınıza olay çıkaranları toplasanıza dedik ama ara sokaklara dağılmışlar.nitekim meydanda geçerken bir kısım bjk li taşlamaya devam ediyordu . Beşiktaşlılara noluyor onlara ne batıyor bu şampiyonluk anlamış değilim.kısacası manyak çok. geçmiş olsun tekrar göçükler çok abartı değilse vakumla hallolur
S.Özeren
14-05-2012, 23:53
geçmiş olsun bende beşiktaştan geçerken polis durdu formaları çıkarın aşağıda çarşı saldırıyor boşuna arabanızı taşlatmayın dedi.bizde mecbur çıkardık fakat siz ne işe yarıyorsunuz bizi burada uyaracağınıza olay çıkaranları toplasanıza dedik ama ara sokaklara dağılmışlar.nitekim meydanda geçerken bir kısım bjk li taşlamaya devam ediyordu . Beşiktaşlılara noluyor onlara ne batıyor bu şampiyonluk anlamış değilim.kısacası manyak çok. geçmiş olsun tekrar göçükler çok abartı değilse vakumla hallolur
aynen öyleymiş bide bunu karakartal.com'dan yayınladılar beşiktaşta kutlama yok !! diye bi başlıkla övünüyolar
Çoğu kitleye göre beşiktaş taraftarı 1 numara ama son BJK - GS maçı ve bu olaydan sonra bende en son sırada..
(bilinçli taraftara hiç bi zaman lafımız yok tabi )
E_RtugrulJAP10
15-05-2012, 01:17
Geçmiş olsun . Edep felan yok yanımda 2 fbli arkadaşım var , Dolmuştan giderken El hareketi çekiyolar dayanadım bende sallandırdım kolu , Trabzonsporluyum ama 2 değerli kardeşim fbli . o gün girişmeler olçaktıda iyi hayırlısıyla atlattık.
Geçmiş olsun bu olay artık sadece şampiyonluk değil her önemli derbiden sonra olmaya başladı adet haline geldi araba sallamak geçen fenerbahçenin galatasarayı yendiği maçta caddedeydim aklımda kalanlar kia ve mercedesin kaputlarında atlayanların vücut izleri vardi diğerlerini saymıyorum bile hırsını alamayan tamponlara tekme atıyor sonrada bu işin adi sevinmek oluyor
berkayGLRN
15-05-2012, 08:32
Cok gecmis olsun..
park halindeyken benim araca da street fighter kafası ile saldırmışlar.Göçük var çizik var ne ile yaptılar çözemedim ama boyanın kalktığı 5 cm çapında küçük bir bölüm var.Toplam 4 adet müdahale gereken bölge söz konusu. Auto Kinge mi gitsem beleş beleş yoksa mt ye mi?Çok kararsız kaldım arabanın evveliyatında nokta boya yok ve boyatmak istemiyorum.Boyasız halledebilirler mi acaba?
içlerindeki agresiflik sevinirken de üzülürken de açığa vuruyor, maçlar bahane.
semih1469
15-05-2012, 14:10
demin mtc otoya aracın resimlerini gönderdim yapılır gibi gözüküyor dediler fakat fiyatlar çok pahalıymış..
http://img98.imageshack.us/img98/6760/20120514185953.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/5415/20120514190116.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/7317/20120514190240.jpg
insanlık mı bu ya.güzelim araba 3-5 şerefsiz yüzünden ne hale gelmiş.çok geçmiş olsun ya
redbaron
15-05-2012, 14:47
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu.aşağı yukarı ne gibi fiyat istiyorlar ?
imprezaWRC
15-05-2012, 14:51
Böle adrenalin dolu bütün gün bira içilerek saga sola saldırmayı bekleyen insanların bol olduğu günlerde arabayla değil bisikletle bile cıkmam dışarı... Oradan gecmem gerekiyorsada öle bişey farketsem üstlerine tapa gaz sürerdim sürerimde hiç umrumda olmaz kimi ezip kime carpacağım.Cok gecmiş olsun.Göcükleri izmitte çöküksihirbazı denilen yer dışında hatasız yapan yer görmedim.Eger kücücük bile hata bulursan hiç para almıyorlar.Komple dolu yağmış arabayı boyasız düzeltiyorlar.Kimi gönderdiysem 10 gun dua etti bana.Calışanlarda cok iyi cocuklar hertürlü kefilim ki ne kadar kıl olduğumu herkes bilir.
Kanka 10 gün az, ben olsam hergün dua ederdim :D
semih1469
15-05-2012, 16:05
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu.aşağı yukarı ne gibi fiyat istiyorlar ?
aracı görmeden kesin bişey diyemeyiz dediler ortalama bi fiyat istedim 700-800 tl dediler. geçen sene kaza yapmıştım aracın zaten bazı kısımları boyalıydı o yüzden bu fiyatları vermeye gerek yok bence kaskodan serviste yaptırmak daha mantıklı
En kötüsüde kaçış olmayan bi yere dalıp S . S onların arasına girmekte :D napcaklarınıda kestiremiyosun. Bir giriyosun 100 kişi sna bakıyo :D gel tikicem dercesine :D Düşüncesi kötü olan o anda herşeyi yapar. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun üzücü bir durum gerçekten de :S
ottozenith in metini duydum bu konuda.
BerkayKamaci
18-05-2012, 16:28
Boozer s2000 benim dükkanın önündeydi arabanın yanında meşale ve havai fişek yaktılar arabayı çalıştırınca benide sallamaya başladılar arka sokağa zor kaçırdım :D
İbrahim33
18-05-2012, 18:49
çok geçmiş olsun , tam dayaklıkmış şerefsizin evlatları...ben arabaya bişey olur diye gitmem hiç kutlamalara...