PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda prelude

ygtrn
10-02-2008, 17:44
arkadaslar suan ingilteredeyim 5 ay sonra dönünce kısmetse honda prelude alacam ancak bu araçların 97 ve 98 yılının ilk aylarında türkiyeye giris yapanlarının şanzuman sorunu olduğunu duydum hiçbir şekilde çözülemiyormus bu problem unutmadan araç triptonic vites birde bu araçların arka tekerlekleride dönüyor acaba bu sistem sorun çıkarırmı bi prelude kullanıcısından çukurlara hızlı girdiği zaman arka rotların çıktığını ayarının bozulduğunu duydum

boosted_pug
10-02-2008, 20:27
kardeşim tr ye getirilen 97 sonrası preludelerin hemen hemen hepsi tiptronic şanzımanlıdır ve 185 hp dir bunarın şanzımanında pek problem olduğunu duymadım ama bunların 4ws sisteminin sorunlu olduğu doğrudur çukurlara sert girdiğinde yada parkederken kaldırıma felan yasladığında ikaz ışığını yakıp kendini normal pozisyona getirir ama bu arabanın çok hoş bi özelliği akslarında hidrolik kawramalar wardır ve virajda girdiğin açıya göre tutup yada gevşiyerek gücü dıştaki tekerleklere iletir ve viraj performansı çok iidir bildiğim bitane açıkmavi wardı onada şanzıman getirip manuele çevirmişlerdi ve 205 hp di

yns
10-02-2008, 22:15
bu arabanın o ozellgine baylıom motorda h22 cok iyi ama bide otomatik olmasa :(

ygtrn
11-02-2008, 19:57
yok kardes ben otomatik istiyorum bıktım manuelden hele istanbul trafiğinde....sanzuman sorununu aracını satacak olanlardan duydum yani baktığım bi 2. el sitesinde 3 4 satıcı bu modellerin sürekli sanzuman sorunu çıkardığını yazmız yani kendi araçlarından bahsediyorlar baska bir satıcıda türkiyeye giriş yapan son preludelerden al dedi onlarda böyle bir sorun olmadığını açıkladı bana
herneyse ben arabayı aldım diyelim ancak hakkaten sanzuman sorun çıkarıyor yani kalıcı bir çözüm bulmanın yolu varmıdır yokmudur acaba tek çözüm para kıyıp manuel yapmak dedi birisi bana