Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun açık çek:)
Arkadaşlar bu haftasonu avrupa yakası ***** bölgede olacağım
Ben vtec le denemedim bi vtec olsada denesem diyen :D
106 mı geçer vtec mi geçer muhabbeti:D
herşeye açığım
Aracımı dyno ya sokmadım
sadece filtre b16b piston orjinal headers 60 lık boru sondada 1.4 is egzozum var:)
amaç sohpet muhabbet atar gider yoktur
Havaların gidişatıda iyi değil yağmur olursa iptal
Skyhawk34
14-05-2012, 17:42
bizdede var bir tane kırmızı Hatchback bakalım eğer muayene işimiz biterse deneriz aem filtre düz boru oem susturucu
Bayrampaşalı
14-05-2012, 17:43
gel abi gel yamacıma gel :D
gel abi gel yamacıma gel :D
Evet avrupa yakası yazdım zaten:)
200 hp ye kadar denerim sonrası beni aşar:) ama sana sözüm var:)
Bayrampaşalı
14-05-2012, 17:46
Evet avrupa yakası yazdım zaten:)
200 hp ye kadar denerim sonrası beni aşar:) ama sana sözüm var:)
benımkı 199.5 beygir abi olmamı :)
benımkı 199.5 beygir abi olmamı :)
Olur olur:)
bizdede var bir tane kırmızı Hatchback bakalım eğer muayene işimiz biterse deneriz aem filtre düz boru oem susturucu
Beklerim nedemek tanışmış oluruz hem
Skyhawk34
14-05-2012, 17:58
Beklerim nedemek tanışmış oluruz hem
hayrlısıyla bi muayene için taktıgımız 1.4 is sisteminden kurtulalımda zannetmiyorum pek ama hayrlısı olursa özelden konusuruz :)
yürü be helal ossun...:)
Eyvallah saolasin:)
mustafa_yaman
14-05-2012, 22:02
clio rs le denermsnz?
clio rs le denermsnz?
Denerim tabiki clio rs e karsi nasil gittigini gorurum aracimin
aLperTunga
14-05-2012, 22:09
allahtan satmadan denedik çok iyi oldu güzel bi vtecle gördüm aracımı :D
İhtiyar benzin istasyonun var herhalde? :) her haftasonu neredeyse sahalarda görüyorum seni :)
Vtec çileri kralı sensin bence :)
İhtiyar benzin istasyonun var herhalde? :) her haftasonu neredeyse sahalarda görüyorum seni :)
Vtec çileri kralı sensin bence :)
Metinim baskan secin aranizda beni:)
allahtan satmadan denedik çok iyi oldu güzel bi vtecle gördüm aracımı :D
Saolasin guzel denemeler yaptik
Metinim baskan secin aranizda beni:)
Başkanım seninle gurur duyuyorum :) haziranda bende varım sahalarda başkanım:D
34tb9544
14-05-2012, 22:29
Cooper s uyar mı acaba?
Başkanım seninle gurur duyuyorum :) haziranda bende varım sahalarda başkanım:D
Beklerim valla aslinda bende cikmiyorum her hafta betaber ciktiktan sonra 1 kere ciktim sadece her gittigimde biliyorsun her araba benle denemek istedigi icin deneme adedim yuksek oluyo sadece:)
Sercan AKCAN
14-05-2012, 22:36
***** yeri bilmiyorum ama haftasonu gelebilirim.stock polo gti.***** yeride pm atarmısın ?
Cooper s uyar mı acaba?
S ile nedir ne olur specleri nedir hic bilmem:)
Deneriz no problem
Beterino
14-05-2012, 23:12
haniii Yaa Yokmu'mu EH'e Kafa tutucak Bi Vtec İllaki KAlkıp Çorludanmı Geleyim Yaniii :::):):):):):)
haniii Yaa Yokmu'mu EH'e Kafa tutucak Bi Vtec İllaki KAlkıp Çorludanmı Geleyim Yaniii :::):):):):):)
Vayyyyy stoch king kralsin be kardesim
Henuz cikmadi senden baska:)
orhan_guney
14-05-2012, 23:14
eh vtec ile denemek isterim aracımın gidişini merak ediyorum.yarın senkromeçlerimi taktırcam cumartesiye biter.deneriz allahın izni ile .bi aksilik cıkmaz ise.
eh vtec ile denemek isterim aracımın gidişini merak ediyorum.yarın senkromeçlerimi taktırcam cumartesiye biter.deneriz allahın izni ile .bi aksilik cıkmaz ise.
İnsallah bi aksilik cikmazsa tabikide bende memnun olurum
orhan_guney
14-05-2012, 23:25
anadolu yakası olursa güzel olur ben avrupa yakasında yabancılık cekerım.sen alışkınsın buralara.
İnsallah bi aksilik cikmazsa tabikide bende memnun olurum
tuncay bey bende clıo rs var dener mısınız? :D:D:D:D
anadolu yakası olursa güzel olur ben avrupa yakasında yabancılık cekerım.sen alışkınsın buralara.
Dogru söylüyorsun:) Bu seferlik böyle oldu neyapalım:) istersen seninle o taraflara geçince deneriz
tuncay bey bende clıo rs var dener mısınız? :D:D:D:D
Okan bey seninle nerede nezaman istersen deneriz:D
orhan_guney
14-05-2012, 23:31
sevinirim saol gerçekden bilmiyorum hiç hemde.avrupa yakasını.hatta müsait olursan hafta içi anadolu yakasına gecdıgın bırgunde olur.
Dogru söylüyorsun:) Bu seferlik böyle oldu neyapalım:) istersen seninle o taraflara geçince deneriz
sevinirim saol gerçekden bilmiyorum hiç hemde.avrupa yakasını.hatta müsait olursan hafta içi anadolu yakasına gecdıgın bırgunde olur.
Ok geçtiğim zaman haberleşiriz o zaman
Beterino
14-05-2012, 23:33
Vayyyyy stoch king kralsin be kardesim
Henuz cikmadi senden baska:)
Hadii Bakalım Yürüyecek Vtec'lere Allah Beygir Versinnn:D:D:DBiz Canımız Sıkıldıkça Deniyoruzzz Dİğerlerini Görmek LAzımm Tuncay agamm:)
Hadii Bakalım Yürüyecek Vtec'lere Allah Beygir Versinnn:D:D:DBiz Canımız Sıkıldıkça Deniyoruzzz Dİğerlerini Görmek LAzımm Tuncay agamm:)
Garajlarda saklamanın anlamı yok yürüdükçe açılıyor bu meret bilmeyen kalmasın:)
orhan_guney
14-05-2012, 23:37
ilk vtec denemem olcak. bu aracımla.
Garajlarda saklamanın anlamı yok yürüdükçe açılıyor bu meret bilmeyen kalmasın:)
Beterino
14-05-2012, 23:38
:D:DAhahahahahahaha Makinadırrr Zeseeeeeeeeeeeeee Zeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D:DAhahahahahahaha Makinadırrr Zeseeeeeeeeeeeeee Zeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:icon_tup:
Hfata sonu hatta pazartesi salıya kadar full yağmurlu arkadaşlar
haftaya kalır bizim denemeler
zaten katılımda yok:)
orhan_guney
16-05-2012, 18:05
ben eksiklerimi tamamladım seni bekliyorum :) sadece deneme olmadan 2 gun onceden bılgım olsun yeter.
Hfata sonu hatta pazartesi salıya kadar full yağmurlu arkadaşlar
haftaya kalır bizim denemeler
zaten katılımda yok:)
ben eksiklerimi tamamladım seni bekliyorum :) sadece deneme olmadan 2 gun onceden bılgım olsun yeter.
Ok orhan aklımdasın bu hafta hava muhalefeti nedeni var haftaya görüşürüz
orhan_guney
16-05-2012, 18:10
herzaman yeterki başkan 2 gun onceden haberım olsun yeter.allaha emanet.
Ok orhan aklımdasın bu hafta hava muhalefeti nedeni var haftaya görüşürüz
EmrahERKAN
16-05-2012, 19:13
Ah ulen ne güzel yaa sizin o taraflar :) bizim burda deneyecek ya araç olmuyor olsada atar gider oluyor cok fena :) gazlayalım diye araba yaptık gazladığımız yok :)
orhan_guney
16-05-2012, 19:22
altı üstü teneke.ayrıca benı biri geçdimi daha çok hoşuma gidiyor cünkü daha çok aracımla ilgileniyorum.daha çok özen gösteriyorum maksat o yüzden dostluk. :)
Ah ulen ne güzel yaa sizin o taraflar :) bizim burda deneyecek ya araç olmuyor olsada atar gider oluyor cok fena :) gazlayalım diye araba yaptık gazladığımız yok :)
kerimvtec
16-05-2012, 19:24
yokmu hızlı vtec:)
Büyük başkann çayını içmeye geliyoruzzzz :D
Büyük başkann çayını içmeye geliyoruzzzz :D
Kerimim herzaman beklerim yaa 2 haftadir cikamiyorum zate araba pas tutu calissin makine biraz cissssssss:)
kerimvtec
16-05-2012, 19:30
EH'dir CAN'dır Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz canavara abı ;)
EH'dir CAN'dır Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz canavara abı ;)
EH varya o eh hep onun basinin altindan cikiyo zate bu isler:)
Antalyadada cok var yuruyenler
ykavcioglu
17-05-2012, 09:29
tuncay abi erken açtın konuyu bak:D
tuncay abi erken açtın konuyu bak:D
Senden önce davrandım:D:D:D
ykavcioglu
17-05-2012, 09:35
Senden önce davrandım:D:D:D
bu yaşlılar gaza geldi vallahi, Hakan abi sen metin abi.
hepiniz birşeyler açıyonuz:D
RaiTheRe
17-05-2012, 09:57
Çıksın artık yastık altından şu vtec ler :D :D
EmrahERKAN
17-05-2012, 11:08
Antalyadada cok var yuruyenler
vtecleri kast ediyosaniz hangileri yuruyenler neredeyse hepsini taniyorum
vtecleri kast ediyosaniz hangileri yuruyenler neredeyse hepsini taniyorum
vaf var s var bildiğim kadarıyla ama vardır illaki antalyada
EmrahERKAN
17-05-2012, 11:19
vafla aramiz uzak kalyor gt gel 200 km s de izmire satildi antalyada vtec olupta yaristgmz bvc var hv327 nickli umit abi. Bska bi arabyla yarisamadk abi. Daha oncede bhsettm ya gecme gecilme hirsi var bi brde benim dusuncem bnim araba ies eger bir ies vtec gecerse sknti olck die dusunuluyor olablr. Knunuzu boldum kusura bkma abi. Dnemelerinizi zevkle takip ediyorum
vafla aramiz uzak kalyor gt gel 200 km s de izmire satildi antalyada vtec olupta yaristgmz bvc var hv327 nickli umit abi. Bska bi arabyla yarisamadk abi. Daha oncede bhsettm ya gecme gecilme hirsi var bi brde benim dusuncem bnim araba ies eger bir ies vtec gecerse sknti olck die dusunuluyor olablr. Knunuzu boldum kusura bkma abi. Dnemelerinizi zevkle takip ediyorum
Yakin olsa idin zevkle denerdik seninle. gecme gecilme olayini anlamiyorum zaten benimde birsuru denemelerim oldu gecildigimde oldu bu bir keyif isi
EmrahERKAN
17-05-2012, 11:29
kesnlikle abi bu keyif isi otesi teneke parcasi sadece
Bu hafta stad çamurlu :) haftaya erteledik beyler haberiniz olsun full yagmur haftası
SerdaR A.
21-05-2012, 05:07
denıyelım dersen mini countryman s downpipe egsoz kutu ıcı fıltre var yenı motor geldı chıpsız 4 ceker 190-195 bg cıvarlarındadır.rodajın bıtmesını 200 km kaldı hafta ıcı paslasırız
Bu hafta stad çamurlu :) haftaya erteledik beyler haberiniz olsun full yagmur haftası
İhtiyar başkanım, bende varım haftaya haberin olsun :)
ykavcioglu
21-05-2012, 09:58
abi sana bi prelude birde kasnaklı mcs var bu haftaya:)
orhan_guney
21-05-2012, 10:06
başkan görüşüyormuyuz bu hafta :)
ugr_kskn
23-05-2012, 16:04
Abim madem vtec istiyorsun bende varım o zman ;)))
orhan_guney
23-05-2012, 16:07
ok ozaman gelenleri liste yapalım.vtec leri.
.
Abim madem vtec istiyorsun bende varım o zman ;)))