Orijinalini görmek için tıklayınız : 01 ayf 01
birkan01
14-05-2012, 23:49
http://img717.imageshack.us/img717/6514/ili2012042600662.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/5905/ili2012051400673.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/2947/24165010150173960311191.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/7491/img2012051300055.jpg
Arkadaşlar merhaba bende bugünden itibaren aracımı bikaç eksiği olmakla beraber bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim,tanıyan arkadaşlarda bilir önceden kullandığım yazılımı polemik yaratmak için değil merak eden ve aramıza yeni katılan arkdaşlara bilgi amaçlı veriyorum takdir sizin
önceki yazılımdaki değerler;
- 262 hp 3.80 nm tork
şuanki yazılım değerleri;
-305 hp 450 nm tork
1.Powershop Stg 2 Custom yazılım(tuned by Bayçu)
2.İskender egzost
3.Downpipe
4.Forge Dumpvalve
5.Aem Air İntake
Ayrıca şunuda belirtmek isterim burdan başta alparslan abime ve powershop yaman abi ve bayçu abiye ayrıca teşekkür ediyorum ki 5 gün boyunca yazılım için uğraştılar sadece şunu söylemek istiyorum sanayide yazılımı sağlıklı bi şekilde çalıştırmak için 5 gün boyunca hesaplamalar yapıldı umarım şahit olduğum bu olay ''sadece basınç açıp gönderiyorlar veya kopya program yüklüyorlar'' gibi emeği görmezden gelen tavırlar sergilenmez çünkü gerçekten ortada bir emek var buna bizzat şahit oldum en güzelide dyno verisinden sora bayçu abinin başarısını görüp birbirimize sarılmamız oldu:)
birkan01
14-05-2012, 23:56
Masallah güzel araç :D
eyw kardeşim:)
maşallah kazasız belasız canım kardeşim eeee artık kprolu typerı bekleriz gönlümde bitanesi var o kendini biliyoo :D
kanka maşallah allah kaza bela vermesin
birkan01
14-05-2012, 23:59
maşallah kazasız belasız canım kardeşim eeee artık kprolu typerı bekleriz gönlümde bitanesi var o kendini biliyoo :D
eyw koç aynen benimde bitane var öle aklımda o kendini biliyo şimdi damlar:P
birkan01
15-05-2012, 00:00
kanka maşallah allah kaza bela vermesin
eyw kardeşim bnm saolasn
maşallah duruşu çıkan HP'si herşeyiyle on numara kazasız belasız...
drummer582
15-05-2012, 00:04
Masallah kazasiz belasiz detayli resimler bekliyorum
birkan01
15-05-2012, 00:05
maşallah duruşu çıkan HP'si herşeyiyle on numara kazasız belasız...
eyw kardeşim saolasın;)
birkan01
15-05-2012, 00:06
Masallah kazasiz belasiz detayli resimler bekliyorum
saolasın kardeşim en kısa zaman da paylaşıcam bikaç eksiğim var onlarda tamamlanınca detaylı resimleri paylaşcam.
hadi hayırlı olsun bakalım kardeşm artık yürüyo yani :)
SerhatA.
15-05-2012, 00:17
ehhh seni bee maşallah maşallah :)
eyv allah razı olsun :)
teşekkürler :)
typermelih
15-05-2012, 06:54
tebrik ediyorum sizi plakası güzelmiş ama adana şehrine yakışır :)
umut onatoglu
15-05-2012, 08:40
Masallah daha iyilerine insallah
Maşallah veriler çok ii :)
berkayGLRN
15-05-2012, 08:45
Masallah cok iyi kazasiz belasiz..
maşallah stage 2 ye göre çok iyi değerler gerçekten. Peki aynı parçalarla revo stage 2 standart yazılım kaç veriyor ? Bu arada aem filtrenin resmi var mı sesi nasıl ? Sanırım custom boru kullandınız filtre için. Egsoz ne kadara mal oldu sesi nasıl ? çok soru sordum ama ayn ıuygulamaları bende yapmayı düşünüyorum çünkü :)
abi siz burda olsanız yada biz orda olsak keske saolasın abicim :)
maşallah stage 2 ye göre çok iyi değerler gerçekten. Peki aynı parçalarla revo stage 2 standart yazılım kaç veriyor ? Bu arada aem filtrenin resmi var mı sesi nasıl ? Sanırım custom boru kullandınız filtre için. Egsoz ne kadara mal oldu sesi nasıl ? çok soru sordum ama ayn ıuygulamaları bende yapmayı düşünüyorum çünkü :)
iskender usta downpipe ara boru dahil 600 TL ye yaptı son susturucularla birlikte 850 TLye maloldu:)
birkan01
15-05-2012, 09:01
öncelikle revo stage2 kaç hp verir bilmiyorum ama onunda yaklaşık bu değerlere yakın olcağını tahmin ediyorum.aem filtrenin sesi oldukça güzel boru olarak ewt custom kullandık.egzost sistemi toplam downpipe la beraber 700 tl ye mal oldu ve sesi gerçekten fazlaca tatmin ediyor.Ayrıca filtrenin resmide aşağıda Önemli değil kardeşim nedemek;)
http://img269.imageshack.us/img269/9011/img2012013000578.jpg
birkan01
15-05-2012, 09:02
teşekkür ederim abi saolasın:)
öncelikle revo stage2 kaç hp verir bilmiyorum ama onunda yaklaşık bu değerlere yakın olcağını tahmin ediyorum.aem filtrenin sesi oldukça güzel boru olarak ewt custom kullandık.egzost sistemi toplam downpipe la beraber 700 tl ye mal oldu ve sesi gerçekten fazlaca tatmin ediyor.Ayrıca filtrenin resmide aşağıda Önemli değil kardeşim nedemek;)
http://img269.imageshack.us/img269/9011/img2012013000578.jpg
motor kapağını kendin mi taktın ? Bu arada Maf sensörü nerde onu göremedim :D Ben de aynı bu şekilde filtre getirmiştim ingiltereden, tek farkı borusu demirdi, hatta powershopta takmışlardı, sesi o kadar kafamı şişirdiki geri sökmek zorunda kaldım. Egsoz bende yaptırıcam ama sessiz olmasını istiyorum. Arabayı bırakmadan yapabilir mi pipe la egsozu iskender acaba :)
Maşallah .
saolasın ertan abi :)
birkan01
15-05-2012, 09:23
motor kapağını kendin mi taktın ? Bu arada Maf sensörü nerde onu göremedim :D Ben de aynı bu şekilde filtre getirmiştim ingiltereden, tek farkı borusu demirdi, hatta powershopta takmışlardı, sesi o kadar kafamı şişirdiki geri sökmek zorunda kaldım. Egsoz bende yaptırıcam ama sessiz olmasını istiyorum. Arabayı bırakmadan yapabilir mi pipe la egsozu iskender acaba :)
öncelikle aracım 2011 model olduğu için bu araçlarda kullanılan motorlar yeni nesil motorlar oyüzden filtrede maf sensörü yok filtre borusunu alparslan abiden aldığımda sensör yeri vardı onu tornacıda kapattırdık yeni nesil motorlarda sadece map sensörü var ve tüm veriyi ordan okuyor egzost olarakta fazla ses çıkarmayan bi egzost düşünüyorsan miltek al derim powershopta var arabayı bırakmadanda çok zor çünkü iskender çok yoğun çalışıyor belki sakin bi anını denk getrrrsen sabah verirsin akşam üzeri gibi çıkar motor kapağı orjinal
birkan01
15-05-2012, 09:25
çok şükür abi darısı başına artık :)
birkan01
15-05-2012, 09:26
teşekkür ederim...
birkan01
15-05-2012, 09:27
Masallah daha iyilerine insallah
inş kardeşim bakalım bi kaç eksik parçalarıda tamamladığımız zmn daha güzel olcak inş:)
map sensörü olayı çok iyimiş gerçekten, benim araç 2007 motor kapağı daha büyük filtreyide içine alıyor. Milltekleri biliyorum çok güzel ama çok para harcamak istemiyorum aracı satıcam çünkü. Yazılım ve dumpvalve var zaten bende, dedim bi iskenderle stage 2ye atlar çözerim işi az bi paraya :) Filtre zaten kolay.. Aracın çok güzel olmuş kardeşim maşallah allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
birkan01
15-05-2012, 09:30
map sensörü olayı çok iyimiş gerçekten, benim araç 2007 motor kapağı daha büyük filtreyide içine alıyor. Milltekleri biliyorum çok güzel ama çok para harcamak istemiyorum aracı satıcam çünkü. Yazılım ve dumpvalve var zaten bende, dedim bi iskenderle stage 2ye atlar çözerim işi az bi paraya :) Filtre zaten kolay.. Aracın çok güzel olmuş kardeşim maşallah allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
cümlemize kardeşim allah razı olsun;)
bozdemir
15-05-2012, 10:12
Maşallah. Çok güzel görünüyor. Fotoğraflar Adana'da çekilmemiş sanırım :)
fatihtemizer
15-05-2012, 10:17
kardeşim maşallah harika iş çıkarmışsınız.uzun bir bekleyiş oldu ama deydi zannedersem..kazasız belasız kullanırsın inşallah..
maşallah arac gayet güzel yazılımlada gayet güzel bi deger almıs kazasız belasız ...
maşallah.... yazılımla uğraşanların da eline sağlık..
flexamin
15-05-2012, 12:41
maşallah güzel değerler kazasız belasız binersin inşallah
maşallah kardeşim ağız tadıyla binin
by serçe
15-05-2012, 12:45
maşallah kazasız belasız ..
Maşallah , yazılıma da maşalllah kazasız belasız :)
Maşallah. Çok güzel görünüyor. Fotoğraflar Adana'da çekilmemiş sanırım :)
yok istanbul adanaya hiç gelmedi araba :)
golfcu0101
15-05-2012, 13:07
maşallah diyelim
Kardeşim maşallah çok güzel deger . Gerçek 305 hp :icon_tup:
Bende çok merak ediyorum kaprolu typer denemesini :)
abi bizde çok merak ediyoruz nolucak acaba :)
birkan01
15-05-2012, 14:08
iyi dileklerde bulunan tüm arkdaşlardan allah razı olsun cumlemize kazasız belasız yollar nasib etsin gerçekten uzun bi süreç oldu ama allahın izniyle alnımızın akıyla çıktık emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum eksikleride tamamldığımız zaman daha güzel sorunsuz olucak inş...
birkan01
15-05-2012, 14:09
valla abi en son yazılım değişmeden önceki denediğim kprolu typerları sen biliyosunki şuan ne olacağını gerçekten ben de kestiremiyorum kader kısmet diyelim:)
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
birkan01
15-05-2012, 14:29
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
saolasın kardeşim
valla abi en son yazılım değişmeden önceki denediğim kprolu typerları sen biliyosunki şuan ne olacağını gerçekten ben de kestiremiyorum kader kısmet diyelim:)
her türlü saplıyoruz o zamn :D
hahahahahahaha :D
birkan01
15-05-2012, 14:44
durum ve vaziyet onu gösteriyor abi:d
tolga abi ilgili arkadası konuya bekleriz abi :):D
çok güzel olmuş tebrikler :)
Maşallah Aracınız müthiş olmuş.. Kazasız Belasız
Powershop ekibi ve alpaslan abi yine gerekeni yapmışlar tebrikler..
Baycu abinin custom yazdıgını bilmiyordum bu arada neden Custom tercih ettiniz merak ettim sadece..
Teşekkürler..
Baycu abinin custom yazdıgını bilmiyordum bu arada neden Custom tercih ettiniz merak ettim sadece..
Teşekkürler..
zafa gelde deneyelim kanka :D
birkan01
15-05-2012, 15:22
Teşekkürler..
teşekkür ederim,neden custom tercih ettim araç yeni olduğu dolayısıyla motorda farklı oyüzden revo da şuan için 2011 model tt lere göre mevcut bir yazılım yok revo firmasına mail attım ve aracım içn mevcut bir yazılım olmadığını üzerinde çalıştıklarını söylediler buyüzden custom tercih ettim
kardeşim ikinizide gönülden tebrik ediyorum araçlarınıza kazsız belasız binmenizi dilerim kardeşinde sende sonunda istediginiz gibi degerler aldınız inş ilerleyen zamanlarda araçlarınız daha performaslı olacagına inanıyorum powershop baycuda elinden geleni yaptıgı için teşekkürler başkan.
birkan01
15-05-2012, 15:33
kardeşim ikinizide gönülden tebrik ediyorum araçlarınıza kazsız belasız binmenizi dilerim kardeşinde sende sonunda istediginiz gibi degerler aldınız inş ilerleyen zamanlarda araçlarınız daha performaslı olacagına inanıyorum powershop baycuda elinden geleni yaptıgı için teşekkürler başkan.
saolasın abi teşekkür ederiz gerçekten güzel sonuçlar aldık inş eksik bi kaç parçam var onlarıda biliyosun ztn onlarıda tamamladığım zmn çok daha iyi olacak tekrar emeklerinizden dolayı sana ve poweshop ekibine teşekkür ediyorum...
herşey sayende oldu biz teşekkür ederiz abi ayrıca bayçu abinin emeğine ayrı teşekkür ederiz :)
zafa gelde deneyelim kanka :D
Haziranda Rocco ile geliyorum kanka hazır et kendini :D:D
Kralsın abi :):)
10 numara 5 yıldız maşallah kardeşim kazasız belasız:icon_tup::icon_tup:
birkan01
15-05-2012, 20:30
10 numara 5 yıldız maşallah kardeşim kazasız belasız:icon_tup::icon_tup:
Eyw kardesim saolasin:)
birkan01
15-05-2012, 20:31
kocaman maşallahh
Saolasin kardesim:)
birkan01
15-05-2012, 20:34
Gurkan: tmm kanka bekliyorum;)
eyw koç aynen benimde bitane var öle aklımda o kendini biliyo şimdi damlar:P
bak hele serefsiz dırrik kardeşlere bana kaldırmışlar gerçi bana hiç indirmemiştiniz ama neyseee:)
bende tolgashop a gidip az basınç açtıriym bari artık gecemem seni heuehue.
baksana tolga shop bile sapla mapla yazmış viiiiiii :):):)
hayırlı olsun kardşeim kazasız belasız
birkan01
15-05-2012, 21:26
bak hele serefsiz dırrik kardeşlere bana kaldırmışlar gerçi bana hiç indirmemiştiniz ama neyseee:)
bende tolgashop a gidip az basınç açtıriym bari artık gecemem seni heuehue.
baksana tolga shop bile sapla mapla yazmış viiiiiii :):):)
hayırlı olsun kardşeim kazasız belasız
abi ben sana nededim bigün bu ygz yi geçicem demedimmi:d ahahahahahhaa saolasın abi cümlemize seviliyosun:d
Alicanrs
15-05-2012, 21:27
Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin.. Sonuçta gayet güzel, inşallah daha iyisi olucaktır :)
birkan01
15-05-2012, 21:29
Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin.. Sonuçta gayet güzel, inşallah daha iyisi olucaktır :)
inş kardeşim saolasın öncedende dediğim gibi yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayınca daha güzel değerler alcaz inş
Alicanrs
15-05-2012, 21:30
inş kardeşim saolasın öncedende dediğim gibi yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayınca daha güzel değerler alcaz inş
yani tabiki daha iyi olucaktır ama şu dırrıği geçin yeter:hahaha::hahaha:
birkan01
15-05-2012, 21:32
yani tabiki daha iyi olucaktır ama şu dırrıği geçin yeter:hahaha::hahaha:
ahahahaha onun için farklı planlarım var kanka :D abimi güzel geçicem busefer:p
bekliyorum kardeşim :D
Alperen-B
15-05-2012, 21:36
maşallah allah kaza bela vermesin gerçekten değerlerde güzel arabalarda güzel. adana'ya getiriyor musunuz arabaları ? :)
birkan01
15-05-2012, 21:37
maşallah allah kaza bela vermesin gerçekten değerlerde güzel arabalarda güzel. adana'ya getiriyor musunuz arabaları ? :)
teşekkür ederiz şuana kadar getirmedik ama allah kısmet ederse yazın getirmeyi düşünüyoruz
Alperen-B
15-05-2012, 21:38
İyi o zaman güzel bir rolling org. yaparıız burda da :)
birkan01
15-05-2012, 21:39
İyi o zaman güzel bir rolling org. yaparıız burda da :)
inş kardeşim bi intercooler methanol kiti takviyesi yapalımda:P adanayı anca kaldırır:d
Alperen-B
15-05-2012, 21:41
methanol ve intercooler ile daha da güzel olur. hayırlısı maşallah diyelim :)
birkan01
15-05-2012, 21:42
methanol ve intercooler ile daha da güzel olur. hayırlısı maşallah diyelim :)
teşekkür ettim cümlemize :)
D16inside
16-05-2012, 22:56
kocaman maaşallah.
akbaba78
17-05-2012, 07:01
masallah cok basarili duruyor:icon_tup:
Masallah..
Kazasız belasız..
abi ben sana nededim bigün bu ygz yi geçicem demedimmi:d ahahahahahhaa saolasın abi cümlemize seviliyosun:d
bak gene böyle konuştuğun bir güneşli mc gecesini hatıurlıyorum :)
kpro bile yoktu bende;) eve giderken arabayı bizim otoparka koyarken ki suratını hiç unutamıyorum dünyaya küsmüş halin vardı ehueheuheuehue
canım kardeşim normal değerlere beni zaten geçmen farz oldu ama sen genede gecmeden birgün gecicem demiştim deme:):)
bende seviyorum sizi canlarım;)
BMK TypeR
17-05-2012, 11:07
Maşallah çok güzel deger birkan:) Cooler ve methanolden sonra cıddı hızlanır yasinin ozaman şansı olmaz:) Baycu emegine sağlık güzel iş çıkardı.
Maşallah çok güzel deger birkan:) Cooler ve methanolden sonra cıddı hızlanır yasinin ozaman şansı olmaz:) Baycu emegine sağlık güzel iş çıkardı.
aynen aynen cooler ve metenol den sonra o sc lik olur artık;)
gerci sc içinden gecer ama neyseeeeee euheuheuehue
Yenı set up ın hayırlı olsun kardesım,ınsallah hedefıne varırsın.
Tek tavsıyem;bu kadar yuklenme,turbonun ve dıger parcaların dayanacagı gucler bellı. Anlık gucu alırsın ama ıkamesı "Imkansız" boyuttasın.
Yanı ya parcaları guclendır(degıstır) yada guvenlı sulara cekıl ;) Arıza ısıksız-kesıntısız,kafa rahat cep rahat...
Dun aksamkı testler ve tecrubeler sana ısık tutsun.
Tekrardan hayırlı olsun,Pıste beklıyorum mutlaka Haftaya Cumartesı...
birkancım aracın standart turboyla halen güç çıkartıcak allahın izniyle daha güzel olcak eksikleri giderip bi cıtır ayarla çok çok daha güzel olacagına inanıyorum baycu yaman zaten ellerinden geleni yapıyorlar sen kafana takma bugun senin arabanın yapılan işlemleri bizzat takip ettim ve etmeye devam edicem eski setup la şuan arasında daglar var maşallah diyelimde nazar degmesin kardeşim benim.