Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper S Lazım
lucky Jackal
15-05-2012, 10:35
Arkadaşlar biraz önce 3.30 u verdim çok fena bunalımdayım arabasız kaldım,bana cooper s lazım otomatik olacak km 100.000 altı mümkünse,2 parçaya kadar boya önemli deil kafada boya olmasın yeter. Fiyat limiti olarak 40.000 tl canlıyı indiririm hemen kafama yatarsa :)
not: mutlaka otomatik olacak,r53 r56 falan ben pek anlamam mümkünse bu fiyata hangisi oluyorsa o olsun,napıcan cooper s i şunu al falanda olmasın lütfen. kafama göre cooper bulamazsam gidip polo 1.6 tdi dsg alıcam (ne alaka dimi).
Araç önerilierinizi bekliyorum, bu forumda da bulamazsam bulunmaz zaten gazıda verdim hadi bakalım :D
Hepinize saygılar sevgiler
Edit: modifiyesiz,kurcalanmamış olanı makbuldür
34tb9544
15-05-2012, 10:42
R53 boyasiz kasnak headers filtre ve yazılımı bı aracım var ama manuel ilgilenirsen 40 liranın ustu gerçi
lucky Jackal
15-05-2012, 10:45
R53 boyasiz kasnak headers filtre ve yazılımı bı aracım var ama manuel ilgilenirsen 40 liranın ustu gerçiteşekkür ederim manuel bakmıyorum,eşimde kullanacak.
bir kaç araç baktım, nedir ne deildir bunlar bilen eden var mı,
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 82907373 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-kazasiz-boyasiz-hatasiz-82907373/detay/)
Mini / Cooper / Cooper S / ACİL SATILIK COOPER S OTOMATİK sahibinden.com'da - 53964158 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-cooper-s-otomatik-53964158/detay/)
Mini Cooper Cooper S 2008 Model 42.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75658204 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-model-yeni-kasa-full-full-cok-sik-mini-cooper-s-75658204/detay?source=promotion_topl)
40.000'e eski kasanın temizi, yeni kasanın kötüsünü alırsınız.. Hiç uğraşmayın polo dizel alın keyfinize bakın
lucky Jackal
15-05-2012, 11:24
40.000'e eski kasanın temizi, yeni kasanın kötüsünü alırsınız.. Hiç uğraşmayın polo dizel alın keyfinize bakın
Walla bakicam iste bilmiyorum,esim cok istiyor kiramiyorum.fazla binmeyiz zaten yaz sonu satarim buyuk ihtimal
alperin arabası var gözün kapalı al
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/120285-38000-km-cooper-s.html
alperin arabası var gözün kapalı al
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/120285-38000-km-cooper-s.html
Başka cooper bakmam gider alır binerim çok mu sıkıldım satarım yine aynı parayı o araba rahat eder
lucky Jackal
15-05-2012, 11:58
Araba cok guzel allah kaza bela vermesin arkadasimiza,fakat hic tecrubemin olmadigi bi arac miniler.o yuzden modifiye edilmislere bakmak istemiyorum,yagini suyunu muzunu vericem kullancam,oyle bi araba lazm bana.sikinti cikarirsa falan ugrasmak da istemiyorum,kime yaptirirz ne yapariz onuda bilmiyorum.o sebepten pek yanasma taraftari degilim
alperin araba da bişey yok ki :) alcaksın gönül rahatlığıyla biniceksin aren'in dediği doğru satacağin zaman da aşağı yukarı aynı paraya hatta daha fazlasına satarsın bebek gibi cooper valla satmasaydı ben alcaktım evlendikten sonra :D
lucky Jackal
15-05-2012, 12:05
alperin araba da bişey yok ki :) alcaksın gönül rahatlığıyla biniceksin aren'in dediği doğru satacağin zaman da aşağı yukarı aynı paraya hatta daha fazlasına satarsın bebek gibi cooper valla satmasaydı ben alcaktım evlendikten sonra :D
Nasil yok,kasnak var headers var meth. var.oyle yaziyor ilanda
Araba cok guzel allah kaza bela vermesin arkadasimiza,fakat hic tecrubemin olmadigi bi arac miniler.o yuzden modifiye edilmislere bakmak istemiyorum,yagini suyunu muzunu vericem kullancam,oyle bi araba lazm bana.sikinti cikarirsa falan ugrasmak da istemiyorum,kime yaptirirz ne yapariz onuda bilmiyorum.o sebepten pek yanasma taraftari degilim
Bu zamana kadar Miniler hakkında çok yazı yazdım birçok arkadaşımda sözüme güvendiler
araç alanlar hep memnun kaldı 40000 42000 lere alacağın bir r56 seni m,iniden soğutur izmirdeki Alperin arabayı al bize dua et inan çocuk yapıcağını yaptı mını sorunsuz arabadır yüklendiğindede Kporolu type R ların canını sıkar niyetin varsa başka araba bakma KM boya durumu kondisyonu git al:D daha ne diyim
bunlar hiç birşey kasnak minide inan yapabiliceğin bolt on en temiz parçadır:D
meth daha iyi stock kapaklı bir mini ile gazladığında egt king oluyosun kaldı ki alper durum olarak iyidir koyar arabaya gazlamaz meth kitini satarsın :D alıcıları hazır ben mini yükledim meth siz olmaz :D headrs olsun ne olur ?: egzost olsun ne olur minide bunlar aracı rahatlatıyo bilgin olsun
Bu zamana kadar Miniler hakkında çok yazı yazdım birçok arkadaşımda sözüme güvendiler
araç alanlar hep memnun kaldı 40000 42000 lere alacağın bir r56 seni m,iniden soğutur izmirdeki Alperin arabayı al bize dua et inan çocuk yapıcağını yaptı mını sorunsuz arabadır yüklendiğindede Kporolu type R ların canını sıkar :D niyetin varsa başka araba bakma KM boya durumu kondisyonu git al:D daha ne diyim
+1milliondolars :D
o kadar da olsun ya :D
bunlar hiç birşey kasnak minide inan yapabiliceğin bolt on en temiz parçadır:D
meth daha iyi stock kapaklı bir mini ile gazladığında egt king oluyosun kaldı ki alper durum olarak iyidir koyar arabaya gazlamaz meth kitini satarsın :D alıcıları hazır ben mini yükledim meth siz olmaz :D headrs olsun ne olur ?: egzost olsun ne olur minide bunlar aracı rahatlatıyo bilgin olsun
kanka yakında seni mini'nin üretiminde görcez gibime gelio :eek: bi adam bi arabaya bu kadar aşık olur mu arkadaş :D :D :D
Edit : egt king :soru: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
araç alanlar hep memnun kaldı 40000 42000 lere alacağın bir r56 seni m,iniden soğutur izmirdeki Alperin arabayı al bize dua et inan çocuk yapıcağını yaptı mını sorunsuz arabadır yüklendiğindede Kporolu type R ların canını sıkar niyetin varsa başka araba bakma KM boya durumu kondisyonu git al:D daha ne diyim
illa r56'ya *** atıcan dmi :)
şaka bir yana Alper'in arabayı almassa ben alıcam :D
lucky Jackal
15-05-2012, 12:22
Tamam bi degerlendireyim arkadaslar,otomatik degil mi arac?
34tb9544
15-05-2012, 12:37
Tamam bi degerlendireyim arkadaslar,otomatik degil mi arac?
Manuel Alperin araç
34tb9544
15-05-2012, 12:43
2009 r56 55750ye var satılık istersen otomatik
umut onatoglu
15-05-2012, 13:12
2009 r56 55750ye var satılık istersen otomatik
Link varmi? birde 53 iile 56 arasinda ne fark var tam olarak
komple kasa farklı tip farklı r53 sc r56 turbo
lucky Jackal
15-05-2012, 13:15
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 82907373 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-kazasiz-boyasiz-hatasiz-82907373/detay/)
Mini Cooper Cooper S 2008 Model 42.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75658204 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-model-yeni-kasa-full-full-cok-sik-mini-cooper-s-75658204/detay?source=promotion_topl)
Bilgisi olan???
ykavcioglu
15-05-2012, 13:15
abi boyasız r53 pm atıyorum
lucky Jackal
15-05-2012, 13:16
abi boyasız r53 pm atıyorumyolla kardeşim bakayım hemen :) beyaz mı :p
valla çok fazla cooper var tanıma olasılığı düşük araçlarda var..
Ne alırsanız alır otomatikse mutlaka yanında xenon olsun, karakteri değişiyor arabanın, ekspertiz içinde götürün Maslak AYN Auto'ya A'dan Z'ye ne sıkıntınız varsa söylesin size Yusuf. Al derse gözünüz kapalı alın
34tb9544
15-05-2012, 13:20
2009 BOYASIZ HATASIZ... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=84237010&rnd=6070)
ykavcioglu
15-05-2012, 13:26
yolla kardeşim bakayım hemen :) beyaz mı :p
araç otomatik abi:) artık beyaz sevmiyorum:D:D
lucky Jackal
15-05-2012, 13:35
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 86028280 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-kazasiz-mini-cooper-r53-86028280/detay)
34tb9544
15-05-2012, 14:30
Araç arkadaşımın aracı cok temizdir bence bakabilirsin benim arabanın ikizi :) zaten doluluk olarakta fulldur kmde orjinaldir
lucky Jackal
15-05-2012, 14:35
Araç arkadaşımın aracı cok temizdir bence bakabilirsin benim arabanın ikizi :) zaten doluluk olarakta fulldur kmde orjinaldirtamam arkadaşla irtibata bi geçeyim,beğendim arabayı :D
edit: bu arada güncel karar verirken seçeneklerimiz çoğalsın,akşam eve gidince teker teker bakıcam hepsine :D
Yine israrla izmirdeki alperin araba diyorum renk cok guzel km doluluk kazasizlik suan mini alicak olsam baska araba bakmazdim
Yine israrla izmirdeki alperin araba diyorum renk cok guzel km doluluk kazasizlik suan mini alicak olsam baska araba bakmazdim
yaw otomatik vites arıyormuş, yengeyle birlikte kullanacaklarmış :) neden herkesi hızlı olmaya teşvik ediyorsun EMG Tayyeaaar ? :D
yaw otomatik vites arıyormuş, yengeyle birlikte kullanacaklarmış :) neden herkesi hızlı olmaya teşvik ediyorsun EMG Tayyeaaar ? :D
kendine uğraşcak adam arıyo bence :D ama ben alıcam bu gidişle alperin arabayı :D
evet manuel olsa da ısrarla alperin araba
O bn o unsuru atlamisim otomatik araba bana ters oldgu icin tavsiye edebilicegigim bi arac yok otomatik bu vergi fakiri araclarda tercihim dgil:D
@ kekuti deniz yildizi bey EMG cok gergin haberin olsun yarin uyandiriyorum minik devi :D
O bn o unsuru atlamisim otomatik araba bana ters oldgu icin tavsiye edebilicegigim bi arac yok otomatik bu vergi fakiri araclarda tercihim dgil:D
@ kekuti deniz yildizi bey EMG cok gergin haberin olsun yarin uyandiriyorum minik devi :D
i'm waiting with 4 eyes :D sen hele bi çıkar ben geçilmeye razıyım conem ;)
lucky Jackal
23-05-2012, 08:25
araba bulunmuştur,herkese teşekkürler
34tb9544
23-05-2012, 08:32
araba bulunmuştur,herkese teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasiz belasiz kullan
lucky Jackal
23-05-2012, 08:35
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasiz belasiz kullan
saol teşekkürler,seninde kafanı ağrıttık :)
nerden alındı araç hangi araba
İzmirden Onur abinin eski araba. benin kuzenime aldığım araç
34tb9544
23-05-2012, 13:41
nerden alındı araç hangi araba
Emirin arabayi aldı eski onurun araba yakında foto bekliyorum soyle güzel bı pastadan sonra
lucky Jackal
24-05-2012, 08:05
Emirin arabayi aldı eski onurun araba yakında foto bekliyorum soyle güzel bı pastadan sonraPlaka işleri ile uğraşıyorum halledince koyucam resimleri,pasta cila techizatı hazır onuda çözücem :)