Orijinalini görmek için tıklayınız : Diablo III Satışa Sunuldu
Diablo III bugün itibari ile satışa sunuldu. Dün verdiğim ön sipariş ise an itibarı ile elime ulaştı.
Sitede oynayan var mıdır? Battle.net üzerinde sanırım oynayanlar birbirini ekleyebiliyor, bu eklemenin faydaları nelerdir? Trade ya da clan imkanı mevcut mudur?
nice yiğitlere kıydı bu online oyunlar diablo 3 alıp ticari kariyerimi noktalamicam:D
Evren abi yorumlarını bekliyorum oyundan memnun kalırsan bize bilgi ver sonuçta clicker bi oyun ne kadar sürükleyici olucak
Diablo I ve Diablo II şahane idi, bunda da aynı yorumu yapacağıma eminim. Akşam eve gider gitmez oyunu kurup oynayacam. Sonrasında tecrübelerimi aktarırım.
İbrahim Erdem
15-05-2012, 12:51
Finallerden sonra :)
VTec_king
15-05-2012, 13:25
benimkide bugün gelmiş akşama direk saldırıcam
evren paslaşalım
Designer
15-05-2012, 21:23
Oyun çok sorunlu serverlar çok yüklü sanırım tüm anadolu yakasını gezdim bugün oyunu almak için nereye gittiysem bitti dediler neyse bulduk sonunda.Geldik eve kurduk 45dakka uğraştım girmek için error verip durdu.Sonunda oyunada girdik 2saat kadar oynadım 8lv im ama attı oyun şimdi oyuna girme çabalarım devam ediyor :D
Wizardımın elinde kılıç ve kalkan var.. Mouse'un 1 ve 2. tuşlarında ise büyü.. Bu eleman nasıl kılıçla savaşır, nasıl ok atar? Mouse tuşuna kılıç ya da ok nasıl atanır bilen var mı
+ Bu nasıl saçmalık ya... Server shut down oluyor diye beni oyundan atıyor.. Arkadaş multiplayer oynamıyorumki ben. Saçmalamış blizzard
Designer
15-05-2012, 21:41
abi mouse tuşlarına atanmıyor sanırım mouse ile kullandıgın skıller ayrı dierleri ayrı mouse düz vuruş için daha güçlü dolum süreli skilleri 1,2,3,4 yerleştiriyosun.Elindeki silahları kafana gore takabilirsin abi staff tarzı bişey dusmedi bana hiç buyucunun takabilicegi kılıç kalkanla gidiceksin sanırım.Char ismi ne ekleyelim ark?
abi mouse tuşlarına atanmıyor sanırım mouse ile kullandıgın skıller ayrı dierleri ayrı mouse düz vuruş için daha güçlü dolum süreli skilleri 1,2,3,4 yerleştiriyosun.Elindeki silahları kafana gore takabilirsin abi staff tarzı bişey dusmedi bana hiç buyucunun takabilicegi kılıç kalkanla gidiceksin sanırım.Char ismi ne ekleyelim ark?
Peki silahları nasıl kullanıyoruz? Yoksa kullanamıyor muyuz eski diablodaki gibi?
evren.ozdal@superonline.com battlenet accountımın ismi de server shut down oldu attı oyundan şerefsiz..
Designer
15-05-2012, 21:51
Ben monk oynuyorum ona göre konuşayım bi ele mızrak bi ele bıcak bi ele kalkan dier ele kılıc 2 ele kılıc 2ele balta bu tarz şeyler takabiliyorum ama dediğim gibi wizard ın kullanabiliceği herhangi bi staff tarzı bişey gormedim daha heralde lv düşük oldugu için bi süre idare ediceksin abi kılıc ve kalkan ile
Playstationda oynama firsati bulanlarin yorumlarini bekliyorum :)
Battlefield in yerini doldurabilecek mi ? Veya cok farkli mi tarzi merak ediyorum.
battle field ile uzaktan yakindan alakasi yok ki
diablo hack&slash oynudur...
Bu arada ben aldim digital copy
Collectors edition satan bir yer bilen var mi ?
sabah olmz artık 10 yıldır bekliom sabah olmaz :(
Anneleerde 10 yil bekledi :)
ramnxsJWNg0
nice yiğitlere kıydı bu online oyunlar diablo 3 alıp ticari kariyerimi noktalamicam:D
Evren abi yorumlarını bekliyorum oyundan memnun kalırsan bize bilgi ver sonuçta clicker bi oyun ne kadar sürükleyici olucak
Guildwars2 korkutuyor pvp manyaa olarak ;)
Designer
16-05-2012, 01:32
Guildwars bekliyorum bende çıksın alıcam TERA online veya Guildwars2 arasındayım.Buarda level 12 oldum evren abi kılıç kalkan dıye yakınıyodun wizard itemleri düşmeye başladı bana stafflar falan
Guildwars bekliyorum bende çıksın alıcam TERA online veya Guildwars2 arasındayım.Buarda level 12 oldum evren abi kılıç kalkan dıye yakınıyodun wizard itemleri düşmeye başladı bana stafflar falan
tera online pokemon online ya yaramaz sevmedim ama guildwars2 iyi thief yada mesmer takılcam :D
Jam da Joker
16-05-2012, 04:20
Wizardımın elinde kılıç ve kalkan var.. Mouse'un 1 ve 2. tuşlarında ise büyü.. Bu eleman nasıl kılıçla savaşır, nasıl ok atar? Mouse tuşuna kılıç ya da ok nasıl atanır bilen var mı
+ Bu nasıl saçmalık ya... Server shut down oluyor diye beni oyundan atıyor.. Arkadaş multiplayer oynamıyorumki ben. Saçmalamış blizzard
Options da Elective Mode var
Ona check atmak gerekiyor
Ondan sonra 1-2-3-4 ve sol sağ click tuşlarına istediğin skill büyü vs atanıyor.
BKaya35i
16-05-2012, 08:04
Oyunu merak edenler için link; (Diabloyu WOW'a akuple etmişler resmen.)
Live Channels - Gaming - English (http://www.twitch.tv/directory/Diablo%20III)
Adamlar oyun serverları açılalı henüz 48 saat bile olmamışken lvl 59'lar :D .
Arkadaşım aldı bugün gelecek eline oyun, ben ise zor tutuyorum kendimi, bu akşam gidip bakacağım beğenirsem alıcam sanırım.
Options da Elective Mode var
Ona check atmak gerekiyor
Ondan sonra 1-2-3-4 ve sol sağ click tuşlarına istediğin skill büyü vs atanıyor.
Skill büyü yerine silah atamak istiyordum..
Lâkin dün akşamki server maintenance sonrası oyunu açtığımda wizard karakterim duman olmuştu.. Listede görünmüyordu.. Barbarla başladım çatara çutara saldırıyorum =)
lucky Jackal
16-05-2012, 08:25
ps3 için 1 temmuzda çıkacak sanırım değil mi?
bende aldim dun gece oyuna girebilmek icin savas verdik.. Ayni Wow gibi oldu ilk gun kendinden soguttu..
Ayrica Media Markt, Collector Edition icin 40km yol teptirdi bana musteri temsilcisi gidin on siparis verin diye. Gittik on siparis kabul etmiyoruz dediler kafayi yedim.
Ben digital copy aldim neden media marktdan hepsiburadan kasiyorsunuz.
60 euro veriyorsun 15 gb cekiyor kuruyor birseyler
Bu arada ben single player oynucam, ya da co op
hayatta pvp oynamam dunyanin veletiyle
Ben digital copy aldim neden media marktdan hepsiburadan kasiyorsunuz.
60 euro veriyorsun 15 gb cekiyor kuruyor birseyler
Bu arada ben single player oynucam, ya da co op
hayatta pvp oynamam dunyanin veletiyle
Pazartesi D&R internet sitesinden 109 TL kargo dahil sipariş verdim.. Salı öğleden sonra elimdeydi :)
VTec_king
16-05-2012, 09:45
ben dün akşam eve geldim kurdum hemen saat 6 da başladım gece 2:00 de level 15 oldum
barbarianım tabiki, hiç kopma yaşamadım sorun yaşamadım
sürekli birileri geliyor 4 lu gruplar halinde kesiyorsun
act II ye geçtim bıraktım bu akşam devam ederim
egemen_mentes@hotmail.com
VTec_king
16-05-2012, 09:47
ayrıca moralinizi bozmak gibi olmasında adamlar dün oyunu bitirmişler
gördüğünüz üzere diabloyu öldürmüşler..
http://g1205.hizliresim.com/x/h/5xs38.jpg
VTec_king
16-05-2012, 09:58
bu arada şimdi bunu buldum adamlar canlı oynuyorlar
hell de ler şu anda
TheGDStudio (http://tr.twitch.tv/thegdstudio)
BKaya35i
16-05-2012, 10:07
bu arada şimdi bunu buldum adamlar canlı oynuyorlar
hell de ler şu anda
TheGDStudio (http://tr.twitch.tv/thegdstudio)
Bu adamları dün akşamdan beri takip ediyorum.
Serverlar açıldığından beri aralıksız oynuyorlar.
Oyun çok akıcı ve zor.D2 ile hiç ölmeden oyun bitirilebiliyorken d3'de bu imkansız.Ortalık fena karışıyor ve kim kime dum duma olayı var gibi biraz.Birde en iyi karakter sanırım monk, barbarla iyi dalıyorlar ortalığa.Büyücüleri pek etkili görmedim ben.
Bu diabloyu kestikleri bölümün videosu var mı acaba biyerde?
VTec_king
16-05-2012, 10:10
dalga geçmişler zaten bir tane yerde 11 senede yaptılar 6 saatte bitti diye..
BKaya35i
16-05-2012, 10:14
caps'e tekrar baktım, karıştırmışım..
bunların lvl'i 30.
Benim bahsettiğim adamlar lvl 60'da.
Sanırım hell'den sonra infernoya geçebilmek için lvl 60 gerekiyor.
Ama şuan oyunun lvl 60'dan sonrası yok, ek paketle gelecekmiş sanırım.
VtecDream
16-05-2012, 10:24
arkadaşlar party yaparak kasıldığı zaman düzgün bi kombinasyon çerçevesinde 2 günde rahatça 50+ olabiliyorsunuz :)
VTec_king
16-05-2012, 11:34
adamlar şu anda diabloyu kesiyorlar
VTec_king
16-05-2012, 11:35
Diablo 3: Hell / Level: 60 - One week streaming marathon! (EU server) burda..
http://tr.twitch.tv/thegdstudio
diablo shadow filan cıkıyor yarım saattir daha onu kesemediler
Collectors edition alabileceğim bi yer varmı kargo falan ugraşmak istemiyorum bu gün almam gerek :D süpriz yapıcam :D
online mı bu tek kişilik yok mu diablo2gibi?
ÜSTÜNERC
18-05-2012, 13:40
uykusuz her gece :):):) bagımlılık yapıyor bu oyun :) asosyal olmak ıcın bırebır :):):)
Tek kişi de oynanabliyor pvp'de...
korsanı felan düştümü oyunun şimdi almaya gidicem :D düştüyse almam :(
Emre Ekrem
18-05-2012, 14:34
ayrıca moralinizi bozmak gibi olmasında adamlar dün oyunu bitirmişler
gördüğünüz üzere diabloyu öldürmüşler..
http://g1205.hizliresim.com/x/h/5xs38.jpg
çinlidir test serverdır
Designer
19-05-2012, 01:19
son durum bi gün giremedim level 37 monk ile yola devam.Online olayı biraz tuhaf henüz pvp denemedim ama quest bolumunu bir kere bitirip resume game diyince bitirdikten sonra oyuna tekrar başlıyosunuz ama karakteriniz değişmeden aynı levelde aynı itemlerle 1. bolumden daha zorlu yaratıklara karşı bidaha bitiriyosunuz yani level 60oldugunuzda sanırım 3. kez oyunu bitirmiş falan olucaz.Tabi her seferinde zorluk artıyo ve daha iyi itemler düşüyor.Buarda quest leri party ile geçmek cidden keyifli.Benim gibi 2.kez 1. bölümden başlayanınız varsa pm ile battle.net hesap mailini yollasın ark ekliyim oyunda party ile devam ederiz.
Oyunu bende bitirdim ayrıca 2 gün önce .) Ama dediğim gibi level 32 idm bitirdigimde.Şimdi 32lv de 1. görevden bidaha başladım zorluk seviyesi arttı 2. ye bitiricez daha iyi itemler kazanıcaz bakalım..
diablo 3 de cdkey mey ne ararsanız satılır pm me :D haha
Designer
19-05-2012, 01:25
O cd den çıkan davet keyleri level sınırlı ve süreli diye biliyorum eğer sattıkların onlarsa .)
VTec_king
21-05-2012, 08:52
level 29 barbarım var bayağı güzel dizdim charı :=)
bilen varmıdır şuan istanbulda nerden alabilirim şurda var yada bizde var diyecek olan varmıdır acaba :D
Emre Ekrem
21-05-2012, 08:59
quest ftw lvl 41 barbarian
Gunes G.
21-05-2012, 09:10
bilen varmıdır şuan istanbulda nerden alabilirim şurda var yada bizde var diyecek olan varmıdır acaba :D
eu.battle.net 'e giriyorsun
Hesap aciyorsun
Diablo 3 purchase digital copy diyorsun
Kredi kartini yaziyorsun
8gb download ediyorsun
Oyunu install ediyorsun
Oynuyorsun :icon_tup:
Sene 2012 ya, cd pesinde kosmayin :)
Gunes G.
21-05-2012, 09:12
son durum bi gün giremedim level 37 monk ile yola devam.Online olayı biraz tuhaf henüz pvp denemedim ama quest bolumunu bir kere bitirip resume game diyince bitirdikten sonra oyuna tekrar başlıyosunuz ama karakteriniz değişmeden aynı levelde aynı itemlerle 1. bolumden daha zorlu yaratıklara karşı bidaha bitiriyosunuz yani level 60oldugunuzda sanırım 3. kez oyunu bitirmiş falan olucaz.Tabi her seferinde zorluk artıyo ve daha iyi itemler düşüyor.Buarda quest leri party ile geçmek cidden keyifli.Benim gibi 2.kez 1. bölümden başlayanınız varsa pm ile battle.net hesap mailini yollasın ark ekliyim oyunda party ile devam ederiz.
Oyunu bende bitirdim ayrıca 2 gün önce .) Ama dediğim gibi level 32 idm bitirdigimde.Şimdi 32lv de 1. görevden bidaha başladım zorluk seviyesi arttı 2. ye bitiricez daha iyi itemler kazanıcaz bakalım..
Esas diablo lvl 60'ta basliyor :) 60'a kadar oyunu ogreniyorsunuz sadece...
VTec_king
21-05-2012, 09:21
inferno moduna kadar zaman geçirmeye devam
yetkililer inferno için tek yorum yapmışlar
You Will Die! :))))
Hesap aciyorsun
Kredi kartini yaziyorsun
8gb download ediyorsun
Oyunu install ediyorsun
bilgi için teşekkür ederim abi ama hediye gibi birşey olucak o yüzden cd arıyorum :)
Gunes G.
21-05-2012, 13:30
inferno moduna kadar zaman geçirmeye devam
yetkililer inferno için tek yorum yapmışlar
You Will Die! :))))
Yerim o yetkilileri de dua etsinler isim gucum var diye hardcore oynamiyorum :)
Battle.net tam anlamıyla rezalet... Oyunun satışa sunulduğu günün akşamı Europe serverı 30-40 dakikalığına maintenance sebebiyle down oldu.. Dün yani pazar günü de gene aynı server 4-5 saat boyunca down idi..
12 sene üzerinde çalışılan bir oyun böyle rezaletler yaşatmamalı.. Ayrıca resmen blizzard'ın istediği zamanlarda oynayabiliyoruz, kendi istediğimiz zamanlarda oynayamıyoruz.. Komik..
level 51 monk. hell act 1 in sonlarına yaklaşıyorum. 1 tane legendary item düşürdüm. hell deki champ karakterler yerine nightmarede 3 tane diabloyu yan yana kesmeyi tercih ederim. harbi zor olmuş...
Arkadaşlar guest pass verebilecek varmıdır ? Oyunu deneyip almak istiyorum.PM atarsanız key i sevinirim. Teşekkürler.
level 52 monk olarak hell modunda oynamaya devam ediyorum ben de.
hell modu hakkaten baya zorlayıcı. paranın hepsi pot ve repair'e gidiyor.
Arkadaşlar oyunun içinden çıkan guest passlardan birini verebilcek yokmudur ya ? Denemek istiyorum bende :(
Designer
22-05-2012, 12:33
level 57 monk hell mode act II..213.5 108dex 52lv legendary fist weapon ve 321.3 148dex level 56 rare sword elimde damage +5k larda ve buna ragmen hell mode da act I den act II ye gecmem 4günümü aldı çabalarımız devam ediyor bakalım diabloya kadar gidebilicekmiyiz .P
Act II de oynayan varsa öm yollasın battle.net mail adresini ekliyim ark birlikte devam edelim gavurlarla olmuyo .)
Gunes G.
22-05-2012, 12:43
Designer tank olarak oynayabilecek gear'in varsa ekleyelim senide friends listemize, bizim tank 10 gun offline olacak cunku.
Emre Ekrem
22-05-2012, 12:48
Hesap aciyorsun
Kredi kartini yaziyorsun
8gb download ediyorsun
Oyunu install ediyorsun
2012 olmasına rağmen koleksiyoncu hala koleksiyoncu dur, diablo yu 1996 dan ve Warcraftı 1994 ten bu yana oynarım ve Blizzard tarafından bu iki oyun için satışa çıkan ne varsa aldım, kısacası digital copy bazılarına göre değil ve bazıları hard core sever, toplar, biriktirir, saklar, koleksiyonu için özel oda yapar ve en önemlisi, üstüne Bugatti EB 110 bile verecek olsalar, tek eliyle iter.
:Deli::Deli::Deli::Deli::Deli:
Designer
22-05-2012, 13:02
Designer tank olarak oynayabilecek gear'in varsa ekleyelim senide friends listemize, bizim tank 10 gun offline olacak cunku.
Tankla yakından uzaktan alakası yok valla abi full atak def düşük kaldı şimdi onu halletmeye çalışıyorum
33$`a buldum bi tane, hala beklemede. yok boyle bisey ya
Level 34 barbarım.. 1 üst zorluk seviyesine yeni geçtim. İsteyen eklesin
EvrenOz#2115
keske almasaydim oyunu,
siradan bir oyun olmus, torchlight oyna daha iyi..
keske almasaydim oyunu,
Hemfikirim.. 110 lira edecek bir oyun değil..
Hell Act 2 de lvl 54 monk...
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/7013/screenshot001pir.jpg[/.IMG]
BattleTag: DoriftoRX#2626 , isteyen eklesin...
Designer
26-05-2012, 17:10
Hell mode beni benden aldı bu böyleyse infernoyu tahmin edemiyorum yok boyle bi zorluk
Mehmet Gazihan
26-05-2012, 17:12
Vakit canavarı.. Keşke olsa ona ayrılcak vaktim..
Designer
03-06-2012, 23:19
yaw başlıycam böyle hataya ben 60lv olduk şimdi "app crash" hatası yüzünden giremiyoruz oyuna dier single oyunlarda yapıyordu zaten de diabloda yapma bari ya diablo 3 crack bulsam halledicem oda yok bunun çözümü yokmu sıktı bu hata artık ya
VTec_king
04-06-2012, 10:15
Allah Belasını versin bu hackerların hiç bir yere girmediğim halde bu sabah hack yedim
gitti 3m lik itemim :(((((
elinde fazla guest pass i olan var mı arkadaşlar? çok yakın bir dostuma lazım.
Arkadaşlar 1-2 kere yazdım ama yeniden yazayım elinde guest pass ı olan varmı ? Oyunu denemek istiyorum ona göre alıcam çünkü.Lüften varsa verin :D
Emre Ekrem
08-06-2012, 10:58
elinde quest cd key olan var mı? Bende kalmadı, 1 adet lazım
Thracian
08-06-2012, 13:13
fiyat ne ??
pvp mi oynuyorsunuz
Emre Ekrem
15-06-2012, 16:04
2 karakter arası item geçirebiliyor muyum, oluyor ise şayet nasıl?
2 karakter arası item geçirebiliyor muyum, oluyor ise şayet nasıl?
geçirebiliyorsun sandığına koyarsan orası ortak yer. Paranda öyle
level 60 witch doctor'um. Infernoda oynuyorum Arman#464
Onurkk06
17-06-2012, 00:00
arkadaşlar oyun nasıl vereceğiniz parayı hakediyor mu ?
arkadaşlar oyun nasıl vereceğiniz parayı hakediyor mu ?
Tartışılır...
Caesar#2788
Dileyen eklesin. LVL 60 Inferno End Game Barbarian
keske almasaydim oyunu,
Bence gayet güzel yapmışlar :) Klasik diablo mantığı hardcore oynayabiliyorsan zevk alirsin:)
Herşey item üstüne kurulu :) Yaz id nide inferno farmlayalim:)
Emre Ekrem
17-06-2012, 16:49
oyuna giremiyorum, girebilen var mı? wow da, d3 de girilmiyor.
Almayı düşünenler için ; bu haftasonu oyun Kipa mağazalarında 71 küsür tl etiketiyle satılıyor.Ne zaman kadar sürer kampanya bilmiyorum.
Onurkk06
17-06-2012, 22:27
Almayı düşünenler için ; bu haftasonu oyun Kipa mağazalarında 71 küsür tl etiketiyle satılıyor.Ne zaman kadar sürer kampanya bilmiyorum.
cidden öyle bişey var mı hemen yapışalım
cidden öyle bişey var mı hemen yapışalım
bugün kendi gözümle gördüm, bilgisayar ve yan üürünlerinde %35 indirim vardı, 2 tane kalmıştı ve etiket fiyat 71.36 gibi bişeydi.
Onurkk06
18-06-2012, 12:44
2 tane kipaya baktim bulamadim
abim aldı ve bitirdi oyunu, oyuunun çılgın bir fanatiği olm asına karşın hiç beğenmedi, tek kelime ile rezalet dedi ve blizzard a attığı bir mailden sonra nasıl oldu bende bilmiyorum, adamlar abime parasını geri iade etti :D
Emre Ekrem
19-06-2012, 08:29
providence#2787 bu arada bana güzel bir barbarian dps template çıkarabilen var mı, iyice saçmaladım
VTec_king
19-06-2012, 08:50
level 60 barbar hatrısayılır bir karakterim var
Vtecking#2841
inferno act III deyim bugünden itibaren
infernoda yoluna devam etmek isteyen resistli item alsın
boşversin dps i ilk önce armor tabi barbarlar için söylüyorum..
Bu oyunu begenmeyenler ve diablo 2 ye hayran olanlar icin bir tavsiyede bulunayım
Titan quest + ımmortal throne ek paketını kurup oynayın
Diablo tarzının mıtolojık versıyonu dıyebılırız..
Emre Ekrem
22-06-2012, 11:05
Caesar#2788
Dileyen eklesin. LVL 60 Inferno End Game Barbarian
müdür, bana dps için iyi bire built lazım, skilleri birbirine karıştırıp saçmaladım, yardımcı olabilir misin ?
providence#2787
VTec_king
22-06-2012, 11:53
girilmiyor server çöktü herhalde
Onurkk06
02-07-2012, 13:28
arkadaşlar oyunu aldım oyuna girerken sadece fare imleci siyah ekran cıkıyor ses var görüntü yok sebebini bilenvarmı?
Onurkk06
16-07-2012, 12:29
level 46 demon hunterim nightmare deyim buradaki arkadaşları ekleyecem birazdan
Barbarım.. Level 60'ım
resistance'larım ortalama 550
Armorum 8000 küsür
HP'im 33k civarı
Damage'ım ise 8,5k
Lakin inferno act2'de oynayamıyorum. Dövüyor edepsizler hep beni.. Act1'deki butcherı ise rahat rahat kesebiliyorum. ne yapmam lazım oynayabilmek için=
Onurkk06
23-07-2012, 19:26
arkadaşlar 2 gündür hesabım kitlendi yazıp şifremi değiştirmek zorunda bırakıyor sizdede varmı böyle bişey sadece kendi laptopum harici hiçbiyerde oturum açmadım
valla infernoda act2 ye geçenlere şimdiden helal olsun. Benim yaklaşık dps'im 30k. Armorum 3k.
İşin sırrı için kafa yormak lazım galiba
Inferno farm isteyen beni eklesin id mi vermiştim eski mesajlarda:)
Ekledim, farm yapalım biraz :)
Germanci
23-07-2012, 20:23
benim monk ve wizard var level 60 ikisindede inferno dayım da bi türlü anlamıyorum bu farm falan nedir? hakikaten çok zor inferno bu arada
Onurkk06
23-07-2012, 20:31
galiba beraber kasmak bi düzelteyim herkes idsini yazsın ekleyecem herkesi
Germanci
23-07-2012, 20:43
HiLaz#2587
Onurkk06
24-07-2012, 16:19
arkadaşlar oyun da inferno modunda ölürsek ne oluyor inferno moduna mı baştan başlıyoruz yoksa karakterimiz komple mi gidiyor ?
Germanci
24-07-2012, 22:18
arkadaşlar oyun da inferno modunda ölürsek ne oluyor inferno moduna mı baştan başlıyoruz yoksa karakterimiz komple mi gidiyor ?
hayır aynı diğer modlarda gibi tekrar başlıyosunda tamir ücretleri acayip katlanıyo.
bu arada inferno act 2 de iyice şamaraoğlanına döndüm itemlerden anlayan biri yokmu hiç? deli oldum ne public te nede solo ilerleyemiyorum yanımdan elit geçse ölüyorum anlamadım :confused:
Infernoda zorlanana barbarlar var ise şu sıra moda bir build var.. Double tornado olarak geçiyor. Hiçbir elitten kaçmanız gerekmiyor aksine kalabalığın içine girince direk ölümsüz oluyorsunuz, enrage olsalar bile kesebiliyorsunuz. Tabii iyi kıyafetler ve can çeken silahlar gerekli.
-oUwu46qrJM
Germanci
24-07-2012, 22:55
monk için iyi bi kaynak varmı?
Onurkk06
24-07-2012, 22:58
monk için iyi bi kaynak varmı?
Monk Guide(El yapımı Türkçe içerik) Genel Bilgiler ve Inferno'da İlerleme Yöntemleri (http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=281&id=25440&Itemid=93)
Emre Ekrem
26-07-2012, 19:56
hani bakıyorum kimse yok bu aralar, inferno act 1 barb providence#2782
Germanci
26-07-2012, 20:17
konunun ilk mesajına id ler yazılsada tek tek aramasak eklemek isteyen ordan birbirini eklese iyi olmazmı. yazmıştım tekrar yazayım HiLaz#2587
boşverin videoları canlı yayın açtım gelin izleyin:)
overim (http://www.twitch.tv/overim)
Kimse yok kapadım: Kayıt=> http://www.twitch.tv/overim/b/326328477
Emre Ekrem
26-07-2012, 21:29
boşverin videoları canlı yayın açtım gelin izleyin:)
overim (http://www.twitch.tv/overim)
Kimse yok kapadım: Kayıt=> overim - Sequoyah - WoW and Diablo 3 Streams, (Warrior and Barbarian) (http://www.twitch.tv/overim/b/326328477)
gelmiştim be yaa
gelmiştim be yaa
Yarın Inferno act 4 de diablo nasıl 3 dk de kesilir onu stream yapayım o zaman:)
Onurkk06
08-08-2012, 15:49
RESET YOUR PASSWORD
Contact Customer Support
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support.
arkadaşlar hesabım kitlenmiş ne yapabilirim acaba durup dururken ?
Onurkk06
08-08-2012, 15:52
battle net hesabına girmeye çalışırken de böyle diyor
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information.
VoodooRush
08-08-2012, 17:17
http://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
en çabuk bu adresten şifreni resetleyerek açabilirsin heabını. Ama onun dışında bi kontrol et bilgisayarı virüs taraması vs. yap.