PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bluetoothlu kulaklıklar hakkında

aqustic
15-05-2012, 12:32
Bluetoothlu kulaklıkların zararı var mıdır?Bir tane almayı düşünürüm.Ne önerirsiniz?
Zararı varsa almayacam.Baş agrısı falan yapıyormuş.Var mı böyle birşey?

Ersin YILDIZ
15-05-2012, 12:34
suan en cok tutulan model hm 1500 samsung tıtresımlı cıft telefon destegı var fıyatıda uygun kablolu cagrı geldıgınde konusup cıkarıyosun sureklı kulagında kalmadıgı ıcın agrı vs yapmıyor bence cok kullanıslı bı arastır derım

onursumer
15-05-2012, 12:56
Ps3 te jabra kullaniyorum belli bir sure sonra rahatsizlik veriyor

Ayrica samsung hm1500 kullaniyorum telefonda kulakta surekli takili olmadigindan cok rahat

Tek sikinti surekli kazaya kurban gidiyor garantiden degistiklerim haric 3. Kulakligim :D

Chatin
15-05-2012, 14:07
Bluetoothlu kulaklıkların zararı var mıdır?Bir tane almayı düşünürüm.Ne önerirsiniz?
Zararı varsa almayacam.Baş agrısı falan yapıyormuş.Var mı böyle birşey?

zararı var. ama cep telefonunu kulağına götürüp alacağın radyasyonun 100 de 1 ini alırsın. o da alıcı kulaklığa entegre ise.

suan en cok tutulan model hm 1500 samsung tıtresımlı cıft telefon destegı var fıyatıda uygun kablolu cagrı geldıgınde konusup cıkarıyosun sureklı kulagında kalmadıgı ıcın agrı vs yapmıyor bence cok kullanıslı bı arastır derım

bu kulaklık gayet iyi. ben de kullanıyordum. fakat şunu bilmek gerekir ki sorun kulaklıkta değil. yani alıcısı kulaklıkta olmadığı için tercih ettim ben. alıcısını yakanıza takıyorsanız bu sağ yakanız olsun sol değil. gördüğüm kadarıyla çoğu kişi sol yakaya takıyor ki kalplerinin hemen üstü orası.

bu modelde alıcı kulaklığa entegre olmadığı için zarar yukarıda söylediğim 100 de 1 den çok daha azdır.

şu an ne yapıyorum derseniz; kablolu kulaklık kullanıyorum. ve telefonu mümkün olduğunca kendimden uzak tutarak kullanıyorum. en az zararı böyle alırsınız. bakın en az dedim.

StuArt
18-05-2012, 16:26
kablolu olan modeller en az zararı verenlerdir ama handikaptırki yine kablolara sarınacaksak ne anladım ben bluetooth kulaklıktan ... Cep teline göre tabiki daha az zararı olduğunu söyleyebilirim.

Ramiz
20-11-2012, 17:09
şu aralar bir kulaklık ihtiyacım var bluetooth'lu elimdeki artık şarj olarak çok az gidiyor kablolu alayım diyorum , şu samsung hm 1500 'ü tavsiye edermisiniz üzerindeki tuşundan şikayetçi olanlar var sanırım tekrar tekrar arama yapıyormuş gibi ? başkada tavsiye edeceğiniz model varmı acaba ?

by_BuRoCk
20-11-2012, 18:19
samsung hm 1500 kullanıyorum çok memnunum.
ttec in hm1500 e benzeyen bir modeli var onun kullaklık kablosu geri sardırılabiliyor.
onuda düşünebilirsiniz

http://ttec.com.tr/product/strongMakaronstrongBluetoothKulaklik/79/404/detail.aspx

turci
20-11-2012, 18:30
hangi seri bilmiyorum ama philips kablosuz var Bluetoothlu,
müzik dinleme ve konuşma yapılabiliyor. Ses kalitesi de güzeldi.

Sezgin
20-11-2012, 18:39
Iphone ıcın ne onerırsınız ?

turci
20-11-2012, 21:53
Iphone ıcın ne onerırsınız ?

yukarda bahsettigim kulakligi, arkadas iphone ile kullaniyordu.

böyle birseydi,

Philips SHB9100WT/00 Bluetooth-Stereo-Headset mit: Amazon.de: Elektronik (http://www.amazon.de/Philips-SHB9100WT-Bluetooth-Stereo-Headset-Deluxe-Floating-Cushions-wei%C3%9F-schwarz/dp/B007RB0POQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1353444603&sr=8-3)