Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu, Buralardan Alınır mı ? :)

BaybuRtlu69
15-05-2012, 23:42
Arkadaşlar merhaba, ne zamandır yeni bir telefon düşüncem vardı.

HTC one x te karar kıldım, ne zmandır fiyatları araştırıyorum ve en uygun fiyatlar sahibinden.com daki ilanlarda mevcut.

Onun dışındaki diğer tüm sitelerde, e reyon vatan computer vs vs. hemen her sitede telfonun fiyatı 1.700 - 1.900 TL arasında..

Sahibinden de ise fiyatlar 1.200-.1400 tl arasında.. Neden fiyatlar arasında bu kadar fark var ?

bkz.

One X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.275 TL - 82625093 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl)

One X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.399 TL - 86103556 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-teknotek-mobil-den-kapali-kutu-kayitli-simfree-htc-one-x-beyaz-86103556/detay?source=promotion_topl)

One X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.299 TL - 86278432 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-4cekirdkli-sfr-ambalajnda-faturali-avrupasimfree-siyah-86278432/detay)

kredi kartıyla taksitli olarak almak istiyorum.. bu verdiğim ilanlardan birinden almaya kalksam, ilerde bi sıkıntı yaşarmıyım acaba ? pasaport konusunda telefonun kapanması durumunda falan.

ProdriveSTI
15-05-2012, 23:46
Yurtdisi garantili olanlar ucuz oluyor.Cidden mukemmel telefon,xl kullaniyorum bunu gordugumde moral coktu,2.350 tl para vermistim zamaninda.

Eren G.
15-05-2012, 23:51
ben olsam kesinlikle s3ü beklerdim eğer tipini beğeniyorsam :) eğer arada 200 300 fiyat farkı olursa yurtdışı cihazlarında her türlü s3 alınır. Uzun sürede kullanılır gayet hiç ah vah tüh denmeden. HTC one x alırsınız öbür ay x2 xx xnxx bişiler çıkar moral bozar. Sürekli yeni telefon sürüyor piyasaya htc (ki sözde artık böyle yapmayacaklardı da neyse.. ) daha iyisi çıkarsa yaz ortası yaz sonu üzer.

onursumer
15-05-2012, 23:52
Ben guvenemedim kvk cihaz aldim

Ama genelde htcler uluslararasi garantili ve forumlardan okudugum kadariyla turkiyede sorun olmuyor htc turkiyeye bircok kullanici mail atip dogrulatmis

gkysrl
16-05-2012, 00:05
Tavsiye ederim bende ankara necatibey telefon borsasından alıyorum. pasaport sıkıntısı çıkmıyor garantiyi bilemem ama dayanıklı telefonlar üretiyor Htc Tavsiye ederim.

BaybuRtlu69
16-05-2012, 00:12
Yurtdisi garantili olanlar ucuz oluyor.Cidden mukemmel telefon,xl kullaniyorum bunu gordugumde moral coktu,2.350 tl para vermistim zamaninda.

Valla bi skıntısı olmazsa, fiyat süper zaten alınır diye düşünüyyorum bende

ben olsam kesinlikle s3ü beklerdim eğer tipini beğeniyorsam :) eğer arada 200 300 fiyat farkı olursa yurtdışı cihazlarında her türlü s3 alınır. Uzun sürede kullanılır gayet hiç ah vah tüh denmeden. HTC one x alırsınız öbür ay x2 xx xnxx bişiler çıkar moral bozar. Sürekli yeni telefon sürüyor piyasaya htc (ki sözde artık böyle yapmayacaklardı da neyse.. ) daha iyisi çıkarsa yaz ortası yaz sonu üzer.
One x e taktım gözümm bşka bişey görmüyor :) S3 ü beğenemedim malesef.

Ben guvenemedim kvk cihaz aldim

Ama genelde htcler uluslararasi garantili ve forumlardan okudugum kadariyla turkiyede sorun olmuyor htc turkiyeye bircok kullanici mail atip dogrulatmis
O halde, alınabilir diyorsunuz.. teşekkrler

Tavsiye ederim bende ankara necatibey telefon borsasından alıyorum. pasaport sıkıntısı çıkmıyor garantiyi bilemem ama dayanıklı telefonlar üretiyor Htc Tavsiye ederim.
Eyw teşekkürler. yarın öbür gün, kadıköydeyim inş htc için bu fiyatlarla :)

HondatugraL
16-05-2012, 00:12
x one düşünmeden al derim ;)

BaybuRtlu69
16-05-2012, 13:46
Arkadaşlar tamam telefonda karar kılındı fakat, bu şekilde piyasada pasaport kayıtlı cihazlar çok..

Adamlar kayıt yapıyor ama bunun gerçek pasaport olup olmadığını, ilerde kapanıp kapanmayacağını nasıl anlarız ?

BaybuRtlu69
16-05-2012, 13:56
Ve bir soru daha arkadaşlar ; yaklaşık 2 ay önce dedem yurt dışına çıktı, umreye gitti geldi.. Ben eğer telefonu alıp kendim dedemin pasaportu üzerine kayıt ettirsem olr mu ? bu şekilde daha garanti olur heralde dimi..

Bu konularda biraz cahil kaldım, kusura bakmayın :)

Onuralp
16-05-2012, 13:57
Arkadaşlar tamam telefonda karar kılındı fakat, bu şekilde piyasada pasaport kayıtlı cihazlar çok..

Adamlar kayıt yapıyor ama bunun gerçek pasaport olup olmadığını, ilerde kapanıp kapanmayacağını nasıl anlarız ?

Buradan hepsini öğrenebilirsin. .:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:. (http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php)

onursumer
16-05-2012, 17:52
Ve bir soru daha arkadaşlar ; yaklaşık 2 ay önce dedem yurt dışına çıktı, umreye gitti geldi.. Ben eğer telefonu alıp kendim dedemin pasaportu üzerine kayıt ettirsem olr mu ? bu şekilde daha garanti olur heralde dimi..

Bu konularda biraz cahil kaldım, kusura bakmayın :)

suresi dolmuş giriş yaptıktan sonra 30 gün içinde kaydetmen gerekiyordu

prosedur değişmediyse ben geçen sene iphone u bu şekilde kaydetmiştim

Fatih_
16-05-2012, 17:58
bi telefona bu kadar para vermek gereksiz geliyor bana..

sinirlendiğimde genelde kırdığımdan da olabilir :D

bütün özellikleri işinize yarıyacaksa mantıklı tabiiki

Eren G.
16-05-2012, 23:42
HTC yazdığımı görmüşki beni utandırmamışlar :) . Bakın one x daha 6 nisanda satışa cıktı ama şimdiden daha üst bir telefon haberi geldi bile htcden htc böyle bir marka linkide burada Desire C modelinden sonra bu kez de HTC Ville C modeli ortaya çıktı (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Desire-C-modelinden-sonra-bu-kez-de-HTC-Ville-C-modeli-ortaya-cikti.htm) kendi telefonumda htc desire z yanlıs anlasılma olmasın htcyi karalamaya calısmıyorum. one x den farkı 1.7 ghz de calısan çift çekirdekli snapdragon s3 işlemcisi ve htc sense 4.5 arayüzü. 4.5 arayüzünede destek verir mi belirsiz htc one serisi için. çünkü var böyle dandik bir huyu ben kendi telefonumu 1.300 e aldım daha bir senesi dolmadan ne 4 arayüzünden faydalanabiliyorum ne bir yazılım desteği var. ki donanım olarak daha kötü modellere bile 4 arayüzünü çıkardılar. ama ipod 4.nesilim var ilk çıktığında aldım 2. senesi hala çatır çatır güncellemede alıyorum gayet optimizasyonu güzel bir şekilde. Tercihinizi bir daha düşünün bence. Bu arada bu dediklerimden iphone almanız gibi bir tavsiye öneriside çıkarmayın bence 4s felamda almayın sakın. 5 gelicek yakında pabucu dama atılıcak.

onursumer
16-05-2012, 23:51
Htc one x biraz farkli bu yeni urunlere gore

Tecra 3 islemci biraz farkli kiliyor bu cihazi

İphone4 den sonra oh be dedirtti :)

bilalMW
16-05-2012, 23:52
çok telefon aradım bir kaç ay rötarlıda olsa htc one v aldım turkcell hatlı babamın üstüne çok mutluyuz :)

BaybuRtlu69
16-05-2012, 23:58
Htc otomatiğe aldı, habire yeni telefon piyasaya sürüyor. bundan 2 ay öncesine kadar, Desire HD alıcaktım, bıraz zaman geçti Evo3D ve işte One x çıktı. simdide sıra başkasına geliyor.

Vlla ben one x i alıyımda, gerisi şuanlık kalsın ya. hızlarına yetişilmiyor :)

bilalMW
17-05-2012, 00:02
Htc iyidir sensesi olsun donanımı olsun. samsung stratejisi olabilir ne kadar büyük ürün yerpazesi o kadar fazla müşteri belki de..

BaybuRtlu69
17-05-2012, 00:15
Htc iyidir sensesi olsun donanımı olsun. samsung stratejisi olabilir ne kadar büyük ürün yerpazesi o kadar fazla müşteri belki de..

Sonu Nokia gibi olcak gibi böyle giderse ama.

Yurtdışından (dubai) elektronik alet getirmek burdaki fiyatlarla nasıldır, bilen varmı acaba.. cep telefonu, tablet falan. bilen varmı arkadaşlar

onursumer
17-05-2012, 09:33
dubai herzaman uygun olmuyor

orda ipad 1300tl iken bilkom tr ye 1200 e getirdi

o yüzden iyice araştırmak lazım mesela ben onex i trden almadan once ingiltereden bu ay sonu gelicek kuzene aldırıcaktım ordan aldığı fiyatlara bakınca 200-300tl için türkiye kvk cihaz almaya değmez diye düşünüp burdan aldım

ayrıca dun sarjda rekor kırdım telefonla çok işim olmadı 2. günü gordum kalan pil %35 ve 20 saat kullanmışım

normald 12-13 falan gidiyor

focus musty35
17-05-2012, 21:11
dubai ucuzdur

BaybuRtlu69
26-05-2012, 11:41
Tşekkürler bilgiler için.. Dubai haftaya kaldı, yalnız araştırmalarıma görede türkiyede ki bazı fiyatlarla arasında sadece 100-200 tl arasında fark var

Böyle birşey buldum; sizce alınır mı.. üstelik KVK garantili deniliyor

One X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.249 TL - 82625093 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl)

onursumer
26-05-2012, 12:10
Tşekkürler bilgiler için.. Dubai haftaya kaldı, yalnız araştırmalarıma görede türkiyede ki bazı fiyatlarla arasında sadece 100-200 tl arasında fark var

Böyle birşey buldum; sizce alınır mı.. üstelik KVK garantili deniliyor

One X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.249 TL - 82625093 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl)

HTC uluslarası garantiye onem veren bir firma

yurt dışından avrupadan aldığınız modellerin türkiyede 1 yıl garantisi var KVK veriyor servisini ve sıkıntı çıkarmıyorlar kesinlikle

o yüzden KVK yazmışlar :D

yurt dışından aldığın telefonu htc turkiyeden sorgula seni kvk ya yonlendiriceklerdir :)