Orijinalini görmek için tıklayınız : su vtec b20 blok vs ARM 28
https://www.facebook.com/photo.php?v=430255536992421 araçta
su vtecte b20 blok vardır motoruda cp piston,neptune beyin,filtre,eksoz,headers,stage3 baskı balata
arm 28: forged wiseco piston,pt 52 4-2-1 ss egsoz,13/59 kısa filtre
bizim gücümüz b20 ye bu kadar yetti arkdaşlar suyu b16 ile geçtik dediler lakin ilerleyen günlerde aracın b20 blok olduğunu öğrendik evet arkdaşlar şimdi size sorarım adaletli bir deneme olmuş mu bu sizde 1.6vs2.0 ? yorumlarınızı bekliyorum saygılar
35 SU 607
17-05-2012, 02:11
evet erto dersini calıstın kaputun altı dert olmus sanırım : ) sende yap ozaman katagori atla .d genç :heyoo: benden sana bi ders olsun :heyoo:
bana dert olan bi şey yok ama arm 28 e geçilme korkusu size baya yusufları getirtmiş :) orasıda belli bi şey saygılar
evkali_tuning
17-05-2012, 02:18
el elden üstündür maksat denemekti iki araçta aynı klansmandaydı daha doğrusu öyle biliyorduk keşke su b16 blokla olsaydı o zaman aradaki farkları görebilseydik ama olsun 13-59'lu bizi vts miz var ve buna rağmen bu kadar tutunabiliyosak ne mutlu bize biz elimizden geleni yaptık bizden bu kadar , b20nin bu kadar sorun olma sebebi bilmediğiimiz içindi bilsek yine denenirdi her yorumumda dediğim gibi maksat neşe bu araçları yapma amacımız bu , specler uyduktan ve adil olduktan sonra her zaman her denemeye açığız b16 ile geçemiceğnizi sizde bildiğiniz için bu işler bu şekile geldi su b20 oldu vs ama olsun az cok bu işten anlayan bilen adamlar b16 ile saxo vts geçme durumunun zor olduğunu iyi biliyorlar ki ARM kategorisi altında çok iddialı bi araç izmir bunu biliyor adalet olduktan sonra biz hep varız saygılar.
35 SU 607
17-05-2012, 02:54
sizin piston eksantirikle aldınız gücü vtec fabrika cıkısı cıkıyor ::))
eee sonra ne oluyor abi oynuyorsunuz motorla ediyorsunuz gene dolu bi vts yada gti geçemiyorsunuz sonrada 9500 tl ye bursadan b20 blok alıp oynuyorsunuz vay anasını ya bak sen şu işe ilginç gerçekten :D ne oldu aldığınız güç fabrika çıkışında nereye gidiyor o güçte b20 takma sebebi duyuyorsunuz anlamıyorum sizina rabanız zaten 160 hp o zaman dolu vts yi geçersiniz neden b20 takma gereksinimi duydunuz ???????????????
CeM öZeR
17-05-2012, 06:09
VTS'ci arkadaşa helal olsun... VTİ'cı arkadaşta tam olarak speclerini söylemediği için ayıp etmiş.
HaLuK-35
17-05-2012, 07:17
Kardesim otobanda gerekli adalet saglandı zaten dun gece hatta gişelere dogru degil de geri dönus yolundaki video olsaydı hersey daha net belli olurdu kazasız belasız herkese,bu fransızlar adama uyku uyutmaz dikkat etmek lazım :)
Kardesim otobanda gerekli adalet saglandı zaten dun gece hatta gişelere dogru degil de geri dönus yolundaki video olsaydı hersey daha net belli olurdu kazasız belasız herkese,bu fransızlar adama uyku uyutmaz dikkat etmek lazım :)
çk teşekkür ederim kardeşim geldiniz yanımda oldunuz öle b16 la vts geçtik demeye benzemiyor bu işler tech te en başından beri sustum ama düm akşamı zor bekledim bu an için ben :D
SU vtec Adanadan satıldıgında b16 olarak satılmıstı
daha sonramı B20 yapıldı ?
evet vts geçmek için b20 blok taktılar :)
evet vts geçmek için b20 blok taktılar :)
Hayırlısı olsun :)
b20 nın pıstonları standartmı acaba ?
sizin piston eksantirikle aldınız gücü vtec fabrika cıkısı cıkıyor ::))
Pistonlu bir 106 veya saxo ile stock vtec denesenize bi :) madem aynı güçte çıkıyorlar :)
Yalnız öyle birsey yaparsanız eğer yakınlarda uzunca bir tren bulundurun ki farkı ölçmek kolay olsun :)
vtecburhan
17-05-2012, 08:03
Pistonlu bir 106 veya saxo ile stock vtec denesenize bi :) madem aynı güçte çıkıyorlar :)
vtı yı de aynı kıloya dusurup denemk lazım tabı
saxo nun üzerinede 300 kg eklesinlermi? :D
HaLuK-35
17-05-2012, 08:08
vtı yı de aynı kıloya dusurup denemk lazım tabı
vti isterse 4 tekerlek 1 motor olarak yurusun..
Olur eklesinler :) ya ne saldiriyonuz arkadaslar yazılan şey mantıklı mı sizce ? :):)
Taypar da m3 geçiyor ekleyin 400 kilo :):)
Olur eklesinler :) ya ne saldiriyonuz arkadaslar yazılan şey mantıklı mı sizce ? :):)
Taypar da m3 geçiyor ekleyin 400 kilo :):)eee stock b16 nın karşısına pistonlu egzantrıklı saxo cıkarınca oluyorda saxo ya 300 kg ekleyınce neden olmuyor ahahaha :D
geçilenın herzaman bahanesı vardır , ben bır kere bıle helal olsun geçtin gaz pedalına sağlık diyen adam duymadım rakıbıne
Bülent76
17-05-2012, 08:26
SU vtecin sahibi arkadaş, yanlış anlama ama sen bu tarz davranışlarınla kısa bir zaman sonra deneme yapacak kimseyi bulamazsın, tek başına otobanlarda gazlar durursun. Hiçbir markanın fanatiği değilim, konuyu başından beri takip ediyorum, sende mütevazılık zaten sıfır, bir de üstüne üstlük B20 blok takıp vts'yi geçtiğin için sevinebiliyorsan söylenebilecek fazla birşey yoktur. Tekrar eklersin bu videoyu başka sitelere umarım, kaş göz arasında B20 motor taktım, saxoyu geçtim, hadi tebrik edin dersin :)
Bir de şu alttaki cümlenden ne çıkartmamız gerek, onu da açıklar mısın ;
sizin piston eksantirikle aldınız gücü vtec fabrika cıkısı cıkıyor :)
vtecburhan
17-05-2012, 08:27
vti isterse 4 tekerlek 1 motor olarak yurusun..
:))))))
neyse yorum yapmıcam
JumboAli
17-05-2012, 08:30
aha kavga var :D
haluk clıo cıksında Typer'larla Deneyek :D Karatop'a selam halaya devam.
HaLuK-35
17-05-2012, 08:35
:))))))
neyse yorum yapmıcam
yap abi farketmez,stock vti 106 nın piston egzantrikle aldıgı gucu fabrikasyon alıyomuş ya ona nazaran yazdım bu cumleyi,nolcak stock vtec gelip pistonlu egzantrikli 106 yı gecicek mi :D:D vtec hacim olayına girmeden gelsin hiç farketmez hatta izmir de varsa stock vtec ya da stock olmasa da olur feh falan akşama bi video cekelim vtec video gorunurse bi daha ki hıdrellezde arabayı yakıp ustunden atlayalım :D
HaLuK-35
17-05-2012, 08:36
aha kavga var :D
haluk clıo cıksında Typer'larla Deneyek :D Karatop'a selam halaya devam.
eywallah kardesim,clio aile spec gezintilerde takılıyo işi yok denemeyle vs,106 gti getirdik bi tane onunla herkesle deneriz farketmez :)
vtecburhan
17-05-2012, 08:38
yap abi farketmez,stock vti 106 nın piston egzantrikle aldıgı gucu fabrikasyon alıyomuş ya ona nazaran yazdım bu cumleyi,nolcak stock vtec gelip pistonlu egzantrikli 106 yı gecicek mi :D:D vtec hacim olayına girmeden gelsin hiç farketmez hatta izmir de varsa stock vtec ya da stock olmasa da olur feh falan akşama bi video cekelim vtec video gorunurse bi daha ki hıdrellezde arabayı yakıp ustunden atlayalım :D
arkadasın orda demek ıstedıgını saxoya 106 ya pıston egsantrık gırdıgınızde alabılecegınız 160 dır en fazla
o gucu vtı zaten fabrıka cıkısı verıyor dedı
ahhh bursada olsanız arabanızı yaktırırdıkta neysee :D
su vtecteki dumanın sebebi nedir? müthiş bir duman atıyor.
HaLuK-35
17-05-2012, 08:43
arkadasın orda demek ıstedıgını saxoya 106 ya pıston egsantrık gırdıgınızde alabılecegınız 160 dır en fazla
o gucu vtı zaten fabrıka cıkısı verıyor dedı
tamam bende verse ne olur dedim ordan buralara kadar geldi :D kagıt ustundeki guclerin önemi olmadıgını defalarca gosterdi zaten 106 gti veya saxo vts ;)
okan_berke
17-05-2012, 08:43
eywallah kardesim,clio aile spec gezintilerde takılıyo işi yok denemeyle vs,106 gti getirdik bi tane onunla herkesle deneriz farketmez :)
helal kardeşim :):):):)
HaLuK-35
17-05-2012, 08:44
stock vtecle bizi mi gecerdiniz abi? :D
denerdik görürdük :D
mekanık bır olay bu büyük konuşmaya gelmez hiçbir zaman , gecen hafta ısmı lazım değil hondanın bır modelı ıle deneme teklıf ettık adam havalı havalı hadii kime saplıcaksak saplayalım işimize bakalım dedi , hayret ettim yüzümüze denemeden sonra nasıl baktı
okan_berke
17-05-2012, 08:47
ist size yakın buyrun gelin biz bi vtı görek:D:D
kısmet olursa ne demek seve seve :icon_tup:
yanlız ben sökük stok vtecle 106hp 106/saxo denemesini merak eder oldum. yokmu bunun bi imkanı :D
ben eg vtecle (filtre egsoz sökük değil) idrisin siyah saxo ile 200 e kadar kafa kafaya gittim o 2 kişi ben tek.
ben eg vtecle (filtre egsoz sökük değil) idrisin siyah saxo ile 200 e kadar kafa kafaya gittim o 2 kişi ben tek.
müdür:)) hondayada biner delerim fransıza biner insanı ağlatırım haberin olsun:D:D:D
müdürüm sen gidersin :D forever müdür
vtecburhan
17-05-2012, 09:00
bende saxo varken
benım vts de
fıltre
13/59
8000 rpm
51 lık duz boru
on koltuklar dahıl olmak uzere komple sokuk du
vtı de 12.5 cr pıston
s300 beyın
edılbroc emme
komple egsoz sıstemı
egsantrık YOK
teke tek denememızde 2 vıtesde saxoyla hemen 2 boy cıkarıyordum 150 de vtı yakalayıp gecıyordu benı
İzmir merkez rahat olsun herkez :D
İzmir merkez rahat olsun herkez :D
müdür bende içindemi:))))
müdür herkezin yeri farklı senin yerin farklı bende :)
SU vtecin sahibi arkadaş, yanlış anlama ama sen bu tarz davranışlarınla kısa bir zaman sonra deneme yapacak kimseyi bulamazsın, tek başına otobanlarda gazlar durursun. Hiçbir markanın fanatiği değilim, konuyu başından beri takip ediyorum, sende mütevazılık zaten sıfır, bir de üstüne üstlük B20 blok takıp vts'yi geçtiğin için sevinebiliyorsan söylenebilecek fazla birşey yoktur. Tekrar eklersin bu videoyu başka sitelere umarım, kaş göz arasında B20 motor taktım, saxoyu geçtim, hadi tebrik edin dersin :)
Bir de şu alttaki cümlenden ne çıkartmamız gerek, onu da açıklar mısın ;
sizin piston eksantirikle aldınız gücü vtec fabrika cıkısı cıkıyor :)
bende anlamadım demiş bi şeyşer suyun sahibi ama :D dün akşamın etkisi var heralde ne dediğini pek bilmiyor :D
müdür herkezin yeri farklı senin yerin farklı bende :)
eyvallah müdür :D:D:D müdür cooper alsana :)))neye koscan hahah ulan hala gülüyom beee:hahaha:
su vtecteki dumanın sebebi nedir? müthiş bir duman atıyor.
tahminime göre piston sibop yakaladığında pistona kaynak attılar dumanın sebebi o olabilir
bende saxo varken
benım vts de
fıltre
13/59
8000 rpm
51 lık duz boru
on koltuklar dahıl olmak uzere komple sokuk du
vtı de 12.5 cr pıston
s300 beyın
edılbroc emme
komple egsoz sıstemı
egsantrık YOK
teke tek denememızde 2 vıtesde saxoyla hemen 2 boy cıkarıyordum 150 de vtı yakalayıp gecıyordu benı
peki abi saxonun spec leriyle std. bi tayyarla nasıl yürürdün ?
a.a koşcam müdür yeter artık drag roll nereye kadar zulümden başka bişey değil:D
araçlar var oldugu sürece denemeler bitmez arkadaşlar..
tatlı çekişmeler olsun kii sektör ilerlesin;)
konuya döncek olursak su vtec gizli tuningin kralını yapmış:D
vtı hard yazılımlı tdı makına gıbi duman atıyor allah kurtarsın
araçlar var oldugu sürece denemeler bitmez arkadaşlar..
tatlı çekişmeler olsun kii sektör ilerlesin;)
abi honda var honda var demi ama :D:D:D
vtecburhan
17-05-2012, 09:10
peki abi saxonun spec leriyle std. bi tayyarla nasıl yürürdün ?
bende saxo varken typerda vardı kendı arabalrı mı denedım :)
typerın baskı bıtıkdı arabada 3 kişiydik saxo aynı sekılde cıplak tek kısı 3un ortasına kadar kafa burun gıttık sonrasında typer kopup gıdıyor zaten
konuya döncek olursak su vtec gizli tuningin kralını yapmış:D
Gizli tuning diye tabir ettigimz ufak dokunuşlar müdür sende biliyosun :D
Bu komple blok değiştirmiş :D
bende saxo varken typerda vardı kendı arabalrı mı denedım :)
typerın baskı bıtıkdı arabada 3 kişiydik saxo aynı sekılde cıplak tek kısı 3un ortasına kadar kafa burun gıttık sonrasında typer kopup gıdıyor zaten
saxoda problem vardır abi :D ben burda sökük saxoyla egzantrikli beyinli header lı typer la 190a kadar kafa önde gidiyodum zamanında
Gizli tuning diye tabir ettigimz ufak dokunuşlar müdür sende biliyosun :D
Bu komple blok değiştirmiş :D
cenk şızofrenmisisn olum sen:D:D:Dta istanbuldan izmire laf yetiştiriyosun yakın zmnda süprizler var:D:D
vtecburhan
17-05-2012, 09:17
saxoda problem vardır abi :D ben burda sökük saxoyla egzantrikli beyinli header lı typer la 190a kadar kafa önde gidiyodum zamanında
yoo saxoda saglam yuruyen saxolardan adanadan almısdım belkı bılıyorsunudur
01 bb plakalı bal kopugu bahri nın arabası
golf5 alcaktım huzur. bu konuları okuyunca çıldırıyorum yaa ceyran geliyo.
abi honda var honda var demi ama :D:D:D
aynen sherom aynen:)
müdür golf 4 var 4 ceker varmı baska tr de satayım sana gel ksk hemen satış vereyim:)))ama ölücülük yapmak yok:D:D
tuncer benim aletde gergin:D
yakındır bir honda geliyor izmire..deneyecek araç bulabilirsek;)
aynen müdür gel PD150 verelim :D hemide 4motion :D
müdür biz ne kazancaz:D
herzmn kazanılmaz müdür:)
cenk şızofrenmisisn olum sen:D:D:Dta istanbuldan izmire laf yetiştiriyosun yakın zmnda süprizler var:D:D
Olum araban yok konuşuyon :D şimdi sıra bende HAHAH :D
yap gene süpriz ortalık biraz hareketlensin hacı. Bu ara her türlü hareket ve atraksiyon vardır sizde :D
tuncer benim aletde gergin:D
yakındır bir honda geliyor izmire..deneyecek araç bulabilirsek;)
hayırlısı abi fransızlar cirit atar olmuş mekanda temizlemek lazım :p
ver altdan honda vtec fon müzigini :D:D
aynen müdür gel PD150 verelim :D hemide 4motion :D
oda çok özel araba müdür o kadar özele gelemem ben:):)
ver altdan honda vtec fon müzigini :D:D
abi yapmaa, uyuyan aslanı uyandırmayalım :)
:D:D yok yok aslan uyusun..
aslan yattığı yerden belli olur zaten:D
HaLuK-35
17-05-2012, 09:32
Aslan besleyen yeminden korkmaz :D:D ne aslanmış bee her davaya geliyo..
Erol Ortalıgı boş bıraktın kanka :)
az kaldı kanka az :) sazı alıcam elime:D
az kaldı kanka az :) sazı alıcam elime:D
itinayla deneriz abi:D:D k20 gibi olamsın ama :D:D
deniyelim sherodeniyelimde, dur bi alalıda aracı hayırlısı ile..
k20 direkden döndü:) nasip deilmiş,yoksa kabus olurdu hee:)
deniyelim sherodeniyelimde, dur bi alalıda aracı hayırlısı ile..
k20 direkden döndü:) nasip deilmiş,yoksa kabus olurdu hee:)
hahaha abi içimden geldi bu sarkı benden sana gelsin:D
Sibel Can - Ruyalarda Bulusuruz - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Pxd11X7n_YE)
eyw. :) da orhan fln yokmu :)
eyw. :) da orhan fln yokmu :)
özel sohbet ettiğimiz gece için ayırmıştım sana abi:D
devilboy
17-05-2012, 12:34
saxoda problem yoktu hatta biraz fazla iyi gidiyordu speclerine göre :D
egzantrikli beyinli header lı typer la 190a kadar kafa önde gidiyodum demişsinde speclerin neydi?
ben kprolu egzantrikli vs. vs. dynoda 260 hp veren typer kullandım ama benim saxonun speclerinde bi araçla 190 a kadar değil 2. viteste araya tır sokan cinstendi şayet benim speclerimde isen ya typer tırt yada senin arabanda ilahi bi güç vardı söylenecek başka söz yok :D
techte gider yapan su vteciler nereye gittiniz öle ya hadi konuşssanıza şimdide
egzantrikli beyinli header lı typer la 190a kadar kafa önde gidiyodum demişsinde speclerin neydi?
ben kprolu egzantrikli vs. vs. dynoda 260 hp veren typer kullandım ama benim saxonun speclerinde bi araçla 190 a kadar değil 2. viteste araya tır sokan cinstendi şayet benim speclerimde isen ya typer tırt yada senin arabanda ilahi bi güç vardı söylenecek başka söz yok :D
speclerim ; piston,52 egzantrik, yay şapka, 13/61 kısa, çip ti. araba kaput bagaj dahil full söküktü.
Talih.b16
17-05-2012, 13:00
vtinin şanzımanı orjinalden kısa cıkmamış bu araçta ondan böyle olmuş:)gecende senin aracında proble yoktu cevap veremedin vtide fabrikasyon kısa falan var dedin o yüzden sana bişiler söylendi yoksa gecersin geçilirsin burda kimse için önemli diil su vtecin sahibi yannış yapmıştır sende geçmek için bisuru parca takmışsın bişiler yaptırmışsın falan filan.burda birsürü yürüyen vti varken nerdeydiniz:)
senin araba gerçekten iyi gidiyordu bahri
vtinin şanzımanı orjinalden kısa cıkmamış bu araçta ondan böyle olmuş:)gecende senin aracında proble yoktu cevap veremedin vtide fabrikasyon kısa falan var dedin o yüzden sana bişiler söylendi yoksa gecersin geçilirsin burda kimse için önemli diil su vtecin sahibi yannış yapmıştır sende geçmek için bisuru parca takmışsın bişiler yaptırmışsın falan filan.burda birsürü yürüyen vti varken nerdeydiniz:)
benim arabamda sıkıntı yoktu sadece egsozu eksikti onu yaptırdım bide kısasını değiştirdim biz b20 muhabbetini önceden öğrendiğimiz için ondan aracımızda sıkıntı var dedik yoksa nasıl kendimizi haklıcaktık adalet mi şimdi b20 vs 1.6 ilginç birde sağda solda b16 lıyla geçtik dediler ayıptır bu ya
Talih.b16
17-05-2012, 13:15
benim arabamda sıkıntı yoktu sadece egsozu eksikti onu yaptırdım bide kısasını değiştirdim biz b20 muhabbetini önceden öğrendiğimiz için ondan aracımızda sıkıntı var dedik yoksa nasıl kendimizi haklıcaktık adalet mi şimdi b20 vs 1.6 ilginç birde sağda solda b16 lıyla geçtik dediler ayıptır bu ya
sana yalancı diyen yokki kendini aklayasın he ama şimdi bu kadar kişiye prb var diyip yalan söylemiş oldun.atar tutar yok burdakiler apaçhi diil hengi stupta kim gider ne olur bilirler yani.
devilboy
17-05-2012, 13:22
speclerim ; piston,52 egzantrik, yay şapka, 13/61 kısa, çip ti. araba kaput bagaj dahil full söküktü.
eeeeee dostumm :D demekki benim arabamda problem yokmuş dimi
devilboy
17-05-2012, 13:25
senin araba gerçekten iyi gidiyordu bahri
corsayla bile denedim hızlıydım ozamanlar sinekle bile yarışıyordum hey gidi günler heyyy yaşlandıkk :D
sana yalancı diyen yokki kendini aklayasın he ama şimdi bu kadar kişiye prb var diyip yalan söylemiş oldun.atar tutar yok burdakiler apaçhi diil hengi stupta kim gider ne olur bilirler yani.
eee olay neşe katmak lazımdı arkdaşlar biraz daha atar gider yapmasına izin verdik zaten işten anlıyan arkdaşlar kıllandı biraz napalım ARM 28 BU KADAR KORKTUKLARI BİR ARABAYMIŞTA B20 BLOK KOYMUŞLAR YAPCAK BİR ŞEYY YOKKKK
Yıllardır otobandayım elle tutulur delikanli sayisi bir elin 5 parmagi.
AHMET
eee sonra ne oluyor abi oynuyorsunuz motorla ediyorsunuz gene dolu bi vts yada gti geçemiyorsunuz sonrada 9500 tl ye bursadan b20 blok alıp oynuyorsunuz vay anasını ya bak sen şu işe ilginç gerçekten :D ne oldu aldığınız güç fabrika çıkışında nereye gidiyor o güçte b20 takma sebebi duyuyorsunuz anlamıyorum sizina rabanız zaten 160 hp o zaman dolu vts yi geçersiniz neden b20 takma gereksinimi duydunuz ???????????????
max 170 180 arası 106 gti var o bg lerde isteyen vtec ile sabaha kadar denerim hatta arada kalan boylarda başka arabalarda denesin :D vtec ci kendini kandırmasın bence 2.0 litre kapak yerine 1.6 kapak bi daha deneyin olmassa kendinlerine çok güveniyorlarsa ;)
devilboy
17-05-2012, 13:30
AHMET
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Talih.b16
17-05-2012, 13:30
AHMET
aynen minik hep bi dallas hep bi entrika şike futbolu geçtik:)biri boş der egzantrik cıkar biri boş der piston cıkar hep boş arabalar bişi yok ama uçuyo amk neyse komik işler kimsede saf masum köylü diil
Talih.b16
17-05-2012, 13:33
max 170 180 arası 106 gti var o bg lerde isteyen vtec ile sabaha kadar denerim hatta arada kalan boylarda başka arabalarda denesin :D vtec ci kendini kandırmasın bence 2.0 litre kapak yerine 1.6 kapak bi daha deneyin olmassa kendinlerine çok güveniyorlarsa ;)
orcuuunnnn yürü be kardeşim adamsın:)iyi bi araba alıyım fn2 vs vb gibi olmıycak anlaşılan yapıcaz bi vtec galiba piyasa cok boş kaldı:)
arkadakı o duman nedır???
orcuuunnnn yürü be kardeşim adamsın:)iyi bi araba alıyım fn2 vs vb gibi olmıycak anlaşılan yapıcaz bi vtec galiba piyasa cok boş kaldı:)
abi konu atarlı dahil olayım dedim :D :D :D :D :D
AHMET
bence alakasız oldu simdi saxonun shaibi coocuk kaputu actırdı ve olayı cözdü ve geri vites yapmadan deniyelim abi diye hitap etti ve denediler bence bu kadar agrasif konusup birbirlerine düşüceklerine ortalığı yatıstırmak lazım diye düşünüyorum :cool:
ibratice
17-05-2012, 14:43
Denemeden önce b 20 olduğu biliniyormuydu?
max 170 180 arası 106 gti var o bg lerde isteyen vtec ile sabaha kadar denerim hatta arada kalan boylarda başka arabalarda denesin :D vtec ci kendini kandırmasın bence 2.0 litre kapak yerine 1.6 kapak bi daha deneyin olmassa kendinlerine çok güveniyorlarsa ;)2.0 litre kapak ne :soru:
ikinci olarak saxo nun sahıbı arkadaşlar aracın b20 lı oldugunu bılıyorlarmış ama çaktırmamışlar , geçeriz ümidi varmış içlerinde , geçselerdi arabadan inilecek sigaralar yakılacak ve otoban kenarında yaaa b20 blok taktın ama stock arabamızla yınede sapladık diyeceklerdi
bu camiada kuş uçsa 3 dakikada haber yayılır
vaktı zamanında bızım vtec2 ıle denemk için bir esay arıyoduk , bursada özel bır honda servısı bızde var dedı , tamam deneyelım dedık ve cıktık otobana neyse bu esay bızım vtec2 ye 4-5 boy fark attı
arabayı araştırdık o gece ve araba b16 sedan eg cıktı izmirden gelen , sonra bu honda servisi size şaka yaptık dedi , bizde dedikki valla şaka maka bızım vtec2 uçuyor o zaman , neden dedıler , eeeeee hem b16 motor var hem ek kasadan 80 kg hafifsiniz bıde anca 4-5 boy geçebılıyosunuz bu araba gitmiyo demektir
ve o araba bursadan erolun sattıgı lacivert b16 sedan eg , forumda konusu var
bLackModeL
17-05-2012, 15:06
maksat nedır burda sonuc denenmıs bıtmıs sız once sormadınız mı speclerınızı bırbırınıze ? helal olsun su ya
maksat nedır burda sonuc denenmıs bıtmıs sız once sormadınız mı speclerınızı bırbırınıze ? helal olsun su ya
sen sus pis 1.4 cü:D
bLackModeL
17-05-2012, 15:13
sen sus pis 1.4 cü:D
yok yaa bende dahıl oalcam artık ne oluyor ne olmuyo ogrenelım :D doluyu bosu :D
devilboy
17-05-2012, 15:13
2.0 litre kapak ne :soru:
ikinci olarak saxo nun sahıbı arkadaşlar aracın b20 lı oldugunu bılıyorlarmış ama çaktırmamışlar , geçeriz ümidi varmış içlerinde , geçselerdi arabadan inilecek sigaralar yakılacak ve otoban kenarında yaaa b20 blok taktın ama stock arabamızla yınede sapladık diyeceklerdi
vaktı zamanında bızım vtec2 ıle denemk için bir esay arıyoduk , bursada özel bır honda servısı bızde var dedı , tamam deneyelım dedık ve cıktık otobana neyse bu esay bızım vtec2 ye 4-5 boy fark attı
arabayı araştırdık o gece ve araba b16 sedan eg cıktı izmirden gelen , sonra bu honda servisi size şaka yaptık dedi , bizde dedikki valla şaka maka bızım vtec2 uçuyor o zaman , neden dedıler , eeeeee hem b16 motor var hem ek kasadan 80 kg hafifsiniz bıde anca 4-5 boy geçebılıyosunuz bu araba gitmiyo demektir
hemen yapıştır haaa hemen saxoyu vur yerden yere haa :D
b20 blok ve 1.6 kapakla silindir hacmi kaç oluyor?
İlk denemeden 3 gün sonra öğrendik biZde
Spec.lerden cok plakalarin rekabetine dondu bu muhabbet ve baydi artik.
HaLuK-35
17-05-2012, 15:20
abi sana bunları kim diyo bilmiyorum da sen olayı yanlış anlamışsın,dunku deneme 1 hafta önceki denemenin rovansı olarak yapılan bi denemedir ilk denemede galip gelen su ve tayfası 1.6 b16 olarak gectik diye alay etmişlerdir ve dun gercekler denemeden önce meydana cıkartılmıştır,vtecci arkadas dun de saklamaya calıştı hayır yok öle bişey diye ama orda ortaya cıkınca laf değişti benim arabam bu isteyen gazlasın olayına dönduruldu vts de geri vites yapmadı ve gitti bastı,vtec diye aklamaya calışmayın gerek yok ,haklı bi tarafları yok...
HaLuK-35
17-05-2012, 15:22
sorduk lafta b16 dendi,kaput acılınca araba b20 cıktı dogru bi durum dimi bu,cok guzel? haala suyu desteklicem diye sadece honda oldugu için çabalayanlara helal olsun bence..
Bizim geccez diye bı iddamiz yoktu ki amacımız arkadaslar b16 ile geçtik dediler biz sadece yalanlarını ortaya çıkarıp sizle paylaşmamız kaldı gecen etcez dememimizin sebebide bu karsı tarafı gaza getirip tekrardan yarışmakti biz onlara bı oyun oynadık Onlarda gaza gelip geldiler :)
sorduk lafta b16 dendi,kaput acılınca araba b20 cıktı dogru bi durum dimi bu,cok guzel? haala suyu desteklicem diye sadece honda oldugu için çabalayanlara helal olsun bence..
sheep senmısın:)
HaLuK-35
17-05-2012, 15:32
sheep senmısın:)
benim la :D bitmiyo bu mevzular goruyon dimi yıllardır :D
abi sana bunları kim diyo bilmiyorum da sen olayı yanlış anlamışsın,dunku deneme 1 hafta önceki denemenin rovansı olarak yapılan bi denemedir ilk denemede galip gelen su ve tayfası 1.6 b16 olarak gectik diye alay etmişlerdir ve dun gercekler denemeden önce meydana cıkartılmıştır,vtecci arkadas dun de saklamaya calıştı hayır yok öle bişey diye ama orda ortaya cıkınca laf değişti benim arabam bu isteyen gazlasın olayına dönduruldu vts de geri vites yapmadı ve gitti bastı,vtec diye aklamaya calışmayın gerek yok ,haklı bi tarafları yok...vtec diye neden aklamaya çalışalım kii, yarın bızde gıder saxo alırız 106 alırız mevzu arabanın markası değil ki, ılk denemede saxo geçildikten sonra saxo ya bişey yapılmadımı?? eger yapıldıysa b20 yı geçeceğıne inandığı için rovanş yapılmadı mı? peki geçebildimi ?
otobanda bloklar, kapaklar, egzantrıkler konuşmaz tek gerçek vardır geçmek yada geçilmek
kimsede demesın gaaayet dostane denemeler yapıyoruz diye resmen rakibi geçip egomuzu tatmin etmek için yapılıyor denemeler , ama geçilenler herzaman geçenlerden cok konuşuyor nedense , saxo yaptığı iyileştirmelerle b20 yı gecemıyorsa ya bır daha denemeyecek yada varsa daha yapabıleceği iyileştirmeler onları yapacak
adam kayırma, marka savunma falan yok buda böyle bılıne
nokta olmuş.
bLackModeL
17-05-2012, 15:35
ben honda oldugu ıcın deıl konuyu bastan okudum hıcc bır sorunun cevabında sorduk b 16 deyıp b20 cıktı dıye bı sekıl gecmedı sormadan kalkarsanız sonuc bu olur demeye getırmıstım sudur budur deıl tamamen yanlıs anlamısın benı ılımlı bır ınsanımdır sıkıntı cıkartmam
benim la :D bitmiyo bu mevzular goruyon dimi yıllardır :D
olum nelerle ugrasıyorsunuz işinix gücünüz yokmu :D
HaLuK-35
17-05-2012, 15:37
vtec diye neden aklamaya çalışalım kii, yarın bızde gıder saxo alırız 106 alırız mevzu arabanın markası değil ki, ılk denemede saxo geçildikten sonra saxo ya bişey yapılmadımı?? eger yapıldıysa b20 yı geçeceğıne inandığı için rovanş yapılmadı mı? peki geçebildimi ?
otobanda bloklar, kapaklar, egzantrıkler konuşmaz tek gerçek vardır geçmek yada geçilmek
kimsede demesın gaaayet dostane denemeler yapıyoruz diye resmen rakibi geçip egomuzu tatmin etmek için yapılıyor denemeler , ama geçilenler herzaman geçenlerden cok konuşuyor nedense , saxo yaptığı iyileştirmelerle b20 yı gecemıyorsa ya bır daha denemeyecek yada varsa daha yapabıleceği iyileştirmeler onları yapacak
adam kayırma, marka savunma falan yok buda böyle bılıne
o saxonun sorunu benim arabam değil o ben gecmek istersem yarın gider gecerim zaten,saxoya iyileştirme yapıldı evet ama komple swap yapmadı ccuklar,b16 y la gectik sizi dediler diyorum adamda b16 beni nasuıl gecer diye ugrastı değişiklik yaptı b20 oldugunu dun yurucegi esnada ögrendi diyorum b20 gecme hevesiyle araba yapılıp maglup olunmadı diyorum durusut bi durum yok yani diyorum daha da bişey demiyorum 10 un da akhisar var orda konuscaz insallah..
10 un da akhisar var orda konuscaz insallah..cumartesiden gelinde mangal yapalım buzzzzz gibi rakıda var :D
hep kapak kapak aklımda kapak kalmış işte anla ya blok sendee yaniii
HaLuK-35
17-05-2012, 15:41
cumartesiden gelinde mangal yapalım buzzzzz gibi rakıda var :D
eywah abi cok sakat :D guzel vakit gecircez insallah hep beraber..Allah keyfimizi bozmasın abi..
Otobanda adil durumlar konuşur arkadaslar gizli saklı is yaptılar bana b20 deseler gene sikardik biz ilk denemede ama iste demediler korkaklık yaptılar sorun iyileştirme değil biz b20 olduğunu biliyorduk zaten :) sadece biraz daha tutunalım dedik herkesin onunde rezil edelim dedik
ızmır rollıng gecelerı canlanmış :)
Otobanda adil durumlar konuşur arkadaslar gizli saklı is yaptılar bana b20 deseler gene sikardik biz ilk denemede ama iste demediler korkaklık yaptılar sorun iyileştirme değil biz b20 olduğunu biliyorduk zaten :) sadece biraz daha tutunalım dedik herkesin onunde rezil edelim dedikettiniz mi pekii? :D
hep kapak kapak aklımda kapak kalmış işte anla ya blok sendee yaniiiyok senın dediğinde mantıklı olabılır b20 blogu kapakla kasaya takmak değilde , senın dediğin gibi kapakla kasayı b20 bloga takmışlar dıyelim , sende doğru yazmış olursun kardeşim ehuehueh :D
Ben bursadan gelen bitane saxo ile denemiştim izmirde çok geçmiştim egb16 ile sonra ben aracı satınca 5.enjektör yaptılar aynı saxo ile gene denemişler 1 boy zor geçmiş. Yani o denemyi baz almayın.
Ben bursadan gelen bitane saxo ile denemiştim izmirde çok geçmiştim egb16 ile sonra ben aracı satınca 5.enjektör yaptılar aynı saxo ile gene denemişler 1 boy zor geçmiş. Yani o denemyi baz almayın.yok tuncer 5. enjektör meselesi şöyle
clc vtı vardı onu gecerız falan dedıler , clc nın sahıbı ılker de tamam abı gelın otobana dedı, bunlar 5. enjektör + s2000 bılmemnesı takmışlar , tabııı sonuc hüsran, yanı 5. enjektör saxo için takılmadı clc yı gecmek için takıldı, yürüyen araba yürümez oldu
şöyle söylim ben aracı sabah sattım öğleden sonra aradım bursaya vardılarmı ne var ne yok diye.. arabayı söktük bile demişti.
şöyle söylim ben aracı sabah sattım öğleden sonra aradım bursaya vardılarmı ne var ne yok diye.. arabayı söktük bile demişti.
yok işte ilk geldiğinde bızım vtec2 ıle denerken 5. enjektör olayı yoktu , çünkğ denemenın ertesi günü ben dükkana gıttım ve utanmıonuz b16eg ıle vtec2 ıle yarışmaya dedım :D şaka yaptık dedıler kaputu açınca 5.enj. falan yoktu sonradan dedıgım gibi clc için takıldı :icon_tup:
Motoru başka bişey için açmışlar ozaman oda tutmamış :)
Abuk subuk kOnustuklarina göre kivirmaya başladıklarına göre rezil oldular heralde :)
Motoru başka bişey için açmışlar ozaman oda tutmamış :)aynen , izmirde katliam yaptıgını bılıyodukta bursadayken ööle katliamlık bir durum yoktu :)
Abuk subuk kOnustuklarina göre kivirmaya başladıklarına göre rezil oldular heralde :)
güzel kardeşim boşver sende artık yorma kendini herkez farkında durumun senin aracın nasıl gittiğini biliyorum hacıdaykende biliyorum o gün typerla denerkede ben vardım yan koltukta,, senin aracını şuan izmirde geçicek setupta bi b16 vtec yok herkes filtre egsoz göşteriş tıntın geziyo onun için bak keyfine.
güzel kardeşim boşver sende artık yorma kendini herkez farkında durumun senin aracın nasıl gittiğini biliyorum hacıdaykende biliyorum o gün typerla denerkede ben vardım yan koltukta,, senin aracını şuan izmirde geçicek setupta bi b16 vtec yok herkes filtre egsoz göşteriş tıntın geziyo onun için bak keyfine.
Eyw kardesim saolasin Allah razı olsun
1.8 turbo
17-05-2012, 16:47
benım merak ettıgım SU vtec ne zamandan berı b20 blok ??
draglara gırıyor sureklı.mesela gecen dragta yıne 106 larla kalktı o zamanlarda blok b20 mıydı acaba
2-3 hafta önce taktılar kardesim b20 blogu suanda b16 ya çeviriyorlar hatta draglarda 2.0 kategorisinde yarismamak için
su vtec ın blok sanırım bursadan satılan 99hb füme vtı ın blogu ve o araba en fazla satılalı 1.5 -2 ay olmuştur , yenı sahıplerı su vtec ın sahıbıne sattı muhtemelen
RECEP DİKEN
17-05-2012, 19:32
çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.
su vtec neden o kadar duman atıyor öyle
çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.
fransızlar böle bi şey işte çok büyük bi korku salmış ki b20 takmışlar neyse artık gerisi onlara kalmış :heyoo:
Geçen videodaki yorumları yapan mütevazi arkadaşları göremedim bu videonun yorumlarında ??
su vtec ın blok sanırım bursadan satılan 99hb füme vtı ın blogu ve o araba en fazla satılalı 1.5 -2 ay olmuştur , yenı sahıplerı su vtec ın sahıbıne sattı muhtemelen
yok o araç yine izmirde bir başka arkadaşta, aynen alalı 2 ay kadar oldu , B20 vtec şeklinde yürümeye devam ediyor araç, bununla alakası yok :)
35 SU 607
17-05-2012, 20:27
ne o ya sıkıntıyok arm sıkıntı mı oldu dert mi oldu abicim herkez baksın rahatına bana kimse sormadı bende kimseye acıklama yapamak zorunda deyilim sizin arabanızın gteceği o kadar fazla uzatmayın ben size desem gelin basalım bu konular burlara cıksa sesimi cıkarmam siz istediniz su vtec dye alın getrdik bastık sonucu bellii tekar dediniz yok 2 litre miş o mus bu mus bugün e kadar hep 1.6 larla gazladın yada biz yanlış grdük ama pardon vtec size ağır geldi arabamız 36 parca ya :) napcan o kadar gdyo bu arada daha hızlısını yapıcam bilginiz olsun sizde yapın katagori dyonuz ya sokak ta kataori derdine düştüler sanki pistte gazlıyoz ya bakın rahatınıza herkez adil eşitlik istyo ya burda öyle bi durum söz konusu olamaz. japaon da teknoloji var b 20 gder h 22 gelir dahası var bunları iyi bilyo herkez .d
35 SU 607
17-05-2012, 20:42
para var genc bende buyur 3 binliran gitii yine aynı yine aynı ama bak bana f kasa aldım swap lıcam en yakın zamanda bu sana iyi bi ders olsun sokağa para atmadık keyfimizi aldık makramızı gectik seni cok cok mutlu ettik bundan sonra da aramassın artık bak abiler ne kadar tehlikeli dikkat et iyi olmuyo sonu sonra emme sbop u acar piston yukarı cıkar fazla kurcalama o motor uu son ra egsoz la carpısır sıkıntı yaratır .d projemi faliyete gecrdiim de koltuk falan söküyosun ya hani taban halısı kac kg sa artık ya böyle şeyler boş çağ atla abi tavsiyesi .d hadi aeo :icon_wack iyi düşünn artık :icon_wack gel basalım derken kaput altı ii olmayabilir herkeze yorumlarında saygılar
ceyhun abi çok komiksin be kusura bakma abi :D ağlancak halinize gülüyorsunuz valla ne diyim :D b16 la geçiyordunuz niye b20 taktınız o zaman abi ? bi açıklasa bana ÇOK GEÇMEMDEN Mİ KORKTUN ABİ?????
35 SU 607
17-05-2012, 20:45
madem bilyodular basmasalardı ben demedim gel basalım diye .)
35 SU 607
17-05-2012, 20:47
sormadılar sorsalar söylerdik :) onlar gerekeni yaptılar saxo nun taban halısını söktüler ...d.
para var genc bende buyur 3 binliran gitii yine aynı yine aynı ama bak bana f kasa aldım swap lıcam en yakın zamanda bu sana iyi bi ders olsun sokağa para atmadık keyfimizi aldık makramızı gectik seni cok cok mutlu ettik bundan sonra da aramassın artık bak abiler ne kadar tehlikeli dikkat et iyi olmuyo sonu sonra emme sbop u acar piston yukarı cıkar fazla kurcalama o motor uu son ra egsoz la carpısır sıkıntı yaratır .d projemi faliyete gecrdiim de koltuk falan söküyosun ya hani taban halısı kac kg sa artık ya böyle şeyler boş çağ atla abi tavsiyesi .d hadi aeo :icon_wack iyi düşünn artık :icon_wack gel basalım derken kaput altı ii olmayabilir herkeze yorumlarında saygılar
siz işte standart motorla gelmezseniz ya nos basarsınız geçmek için ya motor swaplarsınız böle bi insanlarsınız işte yazık abimsin ama gerçekten acıyorum size kusura bakma bak bana ben standart motorumla geldim ne nos bastım ne motor swapladım ne pt 54 taktım ne ecu taktım nede trutol taktım nede 1.8 yaptım geldim sırf senin b20 foyanı ortaya çıkarmak için bu kadar getidim sizi bu kadar arabamı söktüm ben sizde bu oyuna geldiniz hayırlısı abi hakkınızda
Sonucta sokak yarisi tamam araclar klasman olmamis belki ama el elden ustundur sokak yarisinda hersey yapilir bise denmezki.haa dersenizki arac 1.6 dediler 2.0 cikti ona bise diyemem.
35 SU 607
17-05-2012, 20:50
blok la kapak la deyil drek ya .) napalım öyle istediler ilagel sokak yarısı ne kadar adil olsa ii olrdu ama ben kıyak gectim aradım insan gbi dedim masraf etme araban iyi gdyo diye dinlemedi benim arabamda sıkıntı var dedii .d yap gel dedik bu sefer de b 20 dediler .d
sonuçta belli o kadar 9.5 para gömdü ben sözde 3000 lira gömmüşüm öle diyor abimiz cüzdanımdaki paranın hesabını biliyor heralde ama yapcak bi şey yok 1 boy önümde gitti bunu herkes gördü dün akşam kavşak dönüşünde b20 bile yürütümediniz ne diyelim hayırlısı hakkınızda artık
ceyhun abi çok komiksin be kusura bakma abi :D ağlancak halinize gülüyorsunuz valla ne diyim :D b16 la geçiyordunuz niye b20 taktınız o zaman abi ? bi açıklasa bana ÇOK GEÇMEMDEN Mİ KORKTUN ABİ?????
ya ertugrul tutturdun bır b20 10 sayfa nıye taktın nıye ettın adam sana kaymak ıcın taktı nıye takıcak baska sende b20 gecıcem dıye hırs yapma
ceyhunu gordugun yerde sana yarım köfte ısmarlasın barışın :)
35 SU 607
17-05-2012, 20:51
iyi oluyo iyi bak en hızlı saxo yanında bile tutunamıyoo .d
ya ertugrul tutturdun bır b20 10 sayfa nıye taktın nıye ettın adam sana kaymak ıcın taktı nıye takıcak baska sende b20 gecıcem dıye hırs yapma
ceyhunu gordugun yerde sana yarım köfte ısmarlasın barışın :)
abi ben hırs yapmadım geçicem diye iddiamda yoktu sadece biraz kızıştırdım geçicez gelin diye onlarda inandı geldiler benim amacım geçmek değildi öle bi şey zaten olamaz hacim var arabada benim amacım foyolarını ortaya çıkarmaktı b16 la geçtik falan filan dediler gördük b16 la geçtiler napayım ben şimdi ? bana benim arabam zaten b20 derse abi gel gene sıkalım ben dicem videosunuda çeksin her yere atsın eyw derim ben ama ben b16 suyu istedim b20 suyu değil arkdaşlar baya korkmuşlar geçilme korkusu böle bi şey işte biz geçilcez diye ucuz yollu çalışmalar yaptık
35 SU 607
17-05-2012, 20:58
evet haklısın baktım cok ağlıyon sana da avans verdim orda o gece recep kullnırken de yaptım aynı şeyi.d bu arada berk optik te tanıdık var gözlük konusunda yardımcı olrlar san selamı mı söyle ilgilenirler senle ne sorunun var dyede sorarlar sa dersin b 20 le aradaki boy farkını gremedim o sana iyi bi gözlük verir.
belkı gectıkten sonra soylerdı,ben senı gectım ama arac b16 degıl b20 dıye:D
abi ben hırs yapmadım geçicem diye iddiamda yoktu sadece biraz kızıştırdım geçicez gelin diye onlarda inandı geldiler benim amacım geçmek değildi öle bi şey zaten olamaz hacim var arabada benim amacım foyolarını ortaya çıkarmaktı b16 la geçtik falan filan dediler gördük b16 la geçtiler napayım ben şimdi ? bana benim arabam zaten b20 derse abi gel gene sıkalım ben dicem videosunuda çeksin her yere atsın eyw derim ben ama ben b16 suyu istedim b20 suyu değil arkdaşlar baya korkmuşlar geçilme korkusu böle bi şey işte biz geçilcez diye ucuz yollu çalışmalar yaptık
hayırlı işler dicen geçiceksın ertugrulcum.
evet haklısın baktım cok ağlıyon sana da avans verdim orda o gece recep kullnırken de yaptım aynı şeyi.d bu arada berk optik te tanıdık var gözlük konusunda yardımcı olrlar san selamı mı söyle ilgilenirler senle ne sorunun var dyede sorarlar sa dersin b 20 le aradaki boy farkını gremedim o sana iyi bi gözlük verir.
bak ya hala daha aradaki fark diyon 1 boyu 7 boy olarak mı görüyorsunuz siz ne diyim size iyi bir gözlük lazım aslında :D adil bastım bak bu sefer :d recep yoktu ben vardım sen dua et ben vardım gene laf söz olmasın diye adil bastım bana bas 2. kornada dediler yok dedim bana yakışmaz ben adil basarım dedim
35 SU 607
17-05-2012, 21:05
haklısın haklısınn emin ol öyle avut sen kendini bide arkadan gelen lere bi sor veya yuklediin vdeoları izle .d kendin koydun ya saol bizimkiler cekmemiş gerek bile duymamıslar .d
abi ben dicek laf bulamıyorum size :D saygılar başarılar swap hayatınızda
hayırlı işler dicen geçiceksın ertugrulcum.
öle diyorum abi ben artık ya yapcak bir şey yok foyolarını ortaya çıkardım o bana yetti dün akşam tekrardan yanımda olan ve destek veren herkese teşekkür ederim ;)
35 SU 607
17-05-2012, 21:16
cevap vercek bi durum yok zaten ağlıcaksanız oynamayalım bu oynu genç bak rahatına artık saygı duyy bence. bu arada bak wems beyin tak olmadı 1 .8 yap katogori atla ama para la olyor bu işler daha da olmadı bi tortıl tak liimitinizz bu olur bizde limit yok japon calısıyo daha neler var neler orjnelden kısa cıkartıyo hem bak neden se bize denk gelmedi bi türlüü neyse fazla konuscak bişey kalmadı sen yap olmadı gerekeni kg la bg leri eşitler basarız ama bu sefer b 20 olmassa şaşma ben teknolojiye ayak uyduruyom bakarsın h 22 olur kaput altında japon bu her parca mevcut adamlar piston eksantirkle yetinmemişler :) gerekeni yapmıslar
35 SU 607
17-05-2012, 21:25
[QUOTE=ertovts;5874016]öle diyorum abi ben artık ya yapcak bir şey yok foyolarını ortaya çıkardım o bana yetti dün akşam tekrardan yanımda olan ve destek veren herkese teşekkür ederim ;)[/QUOTE :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p bakya saolun herkeze hayırlı işler 6 site bu hafta işler cok iyidi masallahh sen sormadın bende saklamadım foya mı o ne yaaa ben öyle bişey görmedim ya neymiş o da .d saklıcak olsam kaput acmazdım aslan bu senin cocuk ca bi düşücen .d ne dyelim basarılarr sana . dersindde calısrken b20 olarak biliyomusun ya o na göre calıssadın 3 deyilde 8 10 gömsedin en azından daha iyi bi sonuc olrdu bende derdimm iyi ders çalısmısınn diye bu bi boy konusu san dert olduya firene basma o kadar basit 160 180 de aramız acılmaya baslayınca fıransız taktii fren söz konusu devreye giriyor .d berk optik.d
ok abi.................................
35 SU 607
17-05-2012, 21:28
bak ya hala daha aradaki fark diyon 1 boyu 7 boy olarak mı görüyorsunuz siz ne diyim size iyi bir gözlük lazım aslında :D adil bastım bak bu sefer :d recep yoktu ben vardım sen dua et ben vardım gene laf söz olmasın diye adil bastım bana bas 2. kornada dediler yok dedim bana yakışmaz ben adil basarım dedim
hacılarla dualarla bu işler yurumez.d dua etcek olsam camiye gderim :icon_tup:
recep sormuş sana b20 mi diye sen k20 demişssin bak gene yalan attın :D abi konuşma bak konuştukca yalanın ortaya çıkıyor :d yapma gözünü seveyim :D komik duruma düşme bu kadar :D
35 SU 607
17-05-2012, 21:33
[QUOTE=RECEP DİKEN;5873769]çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.[/QU sınıf atlayın bence bu size ders olsun sene 2012 üretimi 2002 de kesilmiş bi fransızla fazla uğrasmayın cok cok teknolojik motorlar var bizde .d
35 SU 607
17-05-2012, 21:43
recep sormuş sana b20 mi diye sen k20 demişssin bak gene yalan attın :D abi konuşma bak konuştukca yalanın ortaya çıkıyor :d yapma gözünü seveyim :D komik duruma düşme bu kadar :D
recep k 20 mi dedi yook b 20 dedim güldü gectkk sen arayıp sorsadın daha net bi cevap alabilrdin ama sen arabamda sıkıntılar var dedin ben seni arayıp dedim mi demedim mi arabanla uğrasma senin araban iyi gdyo bizimkisi cok deyişti dye bak sana orda cok cok buyuk bi kıyak gectim ama dinlemedin yapcak bişey yok artık cok cok gecmiş olsun
devilboy
17-05-2012, 23:34
sustum sustum ama dayaamadım arkadaşım sen nekadar üstten konuşuyorsun burnun kaf dağında ayıptır yaa ağzından para lafı düşmüyor su vtec para ........ lazım insana dost lazım teneke parçası için günlerdir birbirinizi yiyorsunuz valla billa ayıp yaa
İlker PEHLİVAN
17-05-2012, 23:41
sustum sustum ama dayaamadım arkadaşım sen nekadar üstten konuşuyorsun burnun kaf dağında ayıptır yaa ağzından para lafı düşmüyor su vtec para ........ lazım insana dost lazım teneke parçası için günlerdir birbirinizi yiyorsunuz valla billa ayıp yaa
Kardeş bu mesajın sonunda Nos basıldığını yazmıştın hondaya.Kim editledi bunu Neler oluyor açıklarmısın?
işte adamlar bi saxo geçmek için bu kadar hırs yaptılar ben efendiğilimi korudum hep alttan aldım ama yettti artık bir üstüne üstlük b16 la geçtik dediler tam bomba oldular adama baksana benim harcadığım paranın hesabını tutuyor sanane para benim harcarım harcamam benim bilceğim iş sen kendine bak b20 swaplayıp geldin o ne olcak bu kadar korku saldım be ben size yazıklar olsun gerçekten
adamlar hızlı araba yapıyolar kardeşimmmmm :) neyi çekemiyorsunuz ertugrul aradın mı ceyhunu ne zaman köfte yiyorsunuz ?
b16 takıp beni öle geçtiği zaman köfteleri yicez orçun abi :) cadde auto hızlı swaplayıcılar :D
ertuğrul alcan tayyarı vercen ayarı :)
Germanian
17-05-2012, 23:51
cevap vercek bi durum yok zaten ağlıcaksanız oynamayalım bu oynu genç bak rahatına artık saygı duyy bence. bu arada bak wems beyin tak olmadı 1 .8 yap katogori atla ama para la olyor bu işler daha da olmadı bi tortıl tak liimitinizz bu olur bizde limit yok japon calısıyo daha neler var neler orjnelden kısa cıkartıyo hem bak neden se bize denk gelmedi bi türlüü neyse fazla konuscak bişey kalmadı sen yap olmadı gerekeni kg la bg leri eşitler basarız ama bu sefer b 20 olmassa şaşma ben teknolojiye ayak uyduruyom bakarsın h 22 olur kaput altında japon bu her parca mevcut adamlar piston eksantirkle yetinmemişler :) gerekeni yapmıslar
tortıl nedir çok merak ettim ??
ertuğrul alcan tayyarı vercen ayarı :)
abi ne bileyim ya vts den önce honda yapcam diyordum ama çok beğendim bi honda vardı para biriktiriyordum onun için bi arkdaşım götlük yapıp aldı bende ogünden beri soğudum hondadan abi ama yakın bir zaman içinde gene oynucam biraz armyle :D biraz daha çıtlatcaz aydan abimin yardımlarıyla :)
tortıl nedir çok merak ettim ??ingilizce de kaplumbağa demek olduğu hakkında rivayetler var
overblack
18-05-2012, 00:07
su vti sahibi arkadaş senin eski araban neydi merak ettim ben açıkçası? yada ilk arabanmı bu vtec.?şu sitede 100-200 3 saniyede koşan arabalar var kimse senin kadar atar gider yapmadı?
dragon07
18-05-2012, 00:07
abi ne bileyim ya vts den önce honda yapcam diyordum ama çok beğendim bi honda vardı para biriktiriyordum onun için bi arkdaşım götlük yapıp aldı bende ogünden beri soğudum hondadan abi ama yakın bir zaman içinde gene oynucam biraz armyle :D biraz daha çıtlatcaz aydan abimin yardımlarıyla :)
h22 taksınlar sende git 100shot nos bas 106ya çok eğlenirsin farka bakarlar hazır gözlükçü arkadaslarıda varmış :)))
su vti sahibi arkadaş senin eski araban neydi merak ettim ben açıkçası? yada ilk arabanmı bu vtec.?şu sitede 100-200 3 saniyede koşan arabalar var kimse senin kadar atar gider yapmadı?
parrraaa var adamda kardeşiiim , sende kim oluyosun pis köleee
üstad yemin ederim yazıp göndermekten vazgeçtigim yorumu yapmışsın :icon_tup:..
Germanian
18-05-2012, 00:10
ingilizce de kaplumbağa demek olduğu hakkında rivayetler var
ninca tortıl gıbımı yusuf abı
Germanian
18-05-2012, 00:11
aaaa çok ayıp abi adamlarda para var mazallahhhhh
overblack
18-05-2012, 00:11
parrraaa var adamda kardeşiiim , sende kim oluyosun pis köleee
tortıl da varmış :D
ninca tortıl gıbımı yusuf abınınca törtıl tabı olm , nede olsa capon technology si , h22 koyarsa b20 cı arkadaş saxo harbi cok ezilir , ama tortılda takmak lazım o zaman işte 350 beygir olur araba :rolleyes:
tortıl da varmış :Dtortıl yerine 4 lü yatık weber olsa o araba uçar demedi deme başkan
Germanian
18-05-2012, 00:15
nınca törtıl tabı olm , nede olsa capon technology si , h22 koyarsa b20 cı arkadaş saxo harbi cok ezilir , ama tortılda takmak lazım o zaman işte 350 beygir olur araba :rolleyes:
wuhuuuwww çok havalıı...
kaç tane takmak lazım ha bide karetta karetta mı çayır tortılımı ??
bi kaç çeşidi var bunun aydınlat bizi hoca abi
alpergti
18-05-2012, 00:17
hastayım bu şampiyonlar ligine kafadan girenlere :icon_tup:
Germanian
18-05-2012, 00:17
tortıl yerine 4 lü yatık weber olsa o araba uçar demedi deme başkan
benim bi arkadaş vtek ine 19 19 takmıştı bide polini silindir daha bi iyi oluyormuş arkayada 38 dişli takmıştı
wuhuuuwww çok havalıı...
kaç tane takmak lazım ha bide karetta karetta mı çayır tortılımı ??
bi kaç çeşidi var bunun aydınlat bizi hoca abigevuryada parası olan 4 tane emme tarafına 4 tane de egsoz manıfoldunun oraya takıyo, eger b20 cı arkadaşın parası coksa egsoz bılyasının orayada 4 tane takar oldu sana 992.6whp
benim bi arkadaş vtek ine 19 19 takmıştı bide polini silindir daha bi iyi oluyormuş arkayada 38 dişli takmıştı
19-19 delarto mu ? 51 lık spx lerde işe yarıyo ama h22 de denemek lazım tabıı
biz atmosferikçiyiz adamlara standart motoruyla gelsinler eyw nos bile basmam bağlıcaklardı dün gel bağlıyalım dediler şaka yap şunlara dediler ama biz karaktersiz değiliz nos basıp araba geçmiyoruz bak adilde bastık b20 bile 1 boy geçebildi ne saxo yapmışız bide üst kapağımız kapakçıya gittiği için timing ayarımız kaçtı 3-4 saat uğraştık ama saat olmadan timingi ayarlıyamadık orjinal senteyle gazladık :D ne diyelim artık sağlık olsun :)
Germanian
18-05-2012, 00:19
gevuryada parası olan 4 tane emme tarafına 4 tane de egsoz manıfoldunun oraya takıyo, eger b20 cı arkadaşın parası coksa egsoz bılyasının orayada 4 tane takar oldu sana 992.6whp
egsoz bilyası deme abi anılarım depreşti hauhauh :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
biz atmosferikçiyiz adamlara standart motoruyla gelsinler eyw nos bile basmam bağlıcaklardı dün gel bağlıyalım dediler şaka yap şunlara dediler ama biz karaktersiz değiliz nos basıp araba geçmiyoruz bak adilde bastık b20 bile 1 boy geçebildi ne saxo yapmışız bide üst kapağımız kapakçıya gittiği için timing ayarımız kaçtı 3-4 saat uğraştık ama saat olmadan timingi ayarlıyamadık orjinal senteyle gazladık :D ne diyelim artık sağlık olsun :)paran varsa konuş kardeşimmmm :D fakir fukarayla işimiz yok en büyük b20 işte o kadar :D
Germanian
18-05-2012, 00:21
19-19 delarto mu ? 51 lık spx lerde işe yarıyo ama h22 de denemek lazım tabıı
aynen abi dellarto çok gaddar namussuz hatattatattaatataaa yaptırıyo
gevuryada parası olan 4 tane emme tarafına 4 tane de egsoz manıfoldunun oraya takıyo, eger b20 cı arkadaşın parası coksa egsoz bılyasının orayada 4 tane takar oldu sana 992.6whp
Üstad biraz iddaalı rakam olmuş.. Karetta karettamı yoksa çayırmı olmalı tortıl, biraz detay verirmisin.. Çayır olacaksa kuyruk hariç kaç mm olmalı felan ?
Germanian
18-05-2012, 00:22
Üstad biraz iddaalı rakam olmuş.. Karetta karettamı yoksa çayırmı olmalı tortıl, biraz detay verirmisin.. Çayır olacaksa kuyruk hariç kaç mm olmalı felan ?
kuyruk hariç 9 cm iş görüyormuş üstadlar öyle acıklama yapmışlardı :icon_tup: :icon_tup:
Üstad biraz iddaalı rakam olmuş.. Karetta karettamı yoksa çayırmı olmalı tortıl, biraz detay verirmisin.. Çayır olacaksa kuyruk hariç kaç mm olmalı felan ?benım kı kerata 20 cm di iyide iş görüyodu , ama b20 cı 30cm takar nirvanaya ulaşır
overblack
18-05-2012, 00:23
tortıl yerine 4 lü yatık weber olsa o araba uçar demedi deme başkan
olm bak bu kadar konuştunuz adam hırs yapmış arabayı doldurmuş spy shot gönderdi bana. kaput altı çok gizliymiş
http://f1205.hizliresim.com/x/l/62pc2.jpg
olm bak bu kadar konuştunuz adam hırs yapmış arabayı doldurmuş spy shot gönderdi bana. kaput altı çok gizliymiş
http://f1205.hizliresim.com/x/l/62pc2.jpgb20 mı var bunda haş22 mi başkan ??
h22 stroker 2,5 litre diye duydum
overblack
18-05-2012, 00:26
b20 mı var bunda haş22 mi başkan ??
hacı scaina terk motor takmışlar ama çok kuvvetli gelmiş dorseden teker kesip kaynatmışlar arkaya :D
Germanian
18-05-2012, 00:28
hacı scaina terk motor takmışlar ama çok kuvvetli gelmiş dorseden teker kesip kaynatmışlar arkaya :D
altı çekiş üstü tepiş miş öyle duydum ??
paran varsa konuş kardeşimmmm :D fakir fukarayla işimiz yok en büyük b20 işte o kadar :D
öğrenci adamız biz bi yandan okul bi yandan iş bu kadar oluyor işte swap yapcak paramız yok :D sanayide dükkanımızda yok napalım sağlık olsun bunada şükür ilerde yaparız bizde bi şeyler :)
öğrenci adamız biz bi yandan okul bi yandan iş bu kadar oluyor işte swap yapcak paramız yok :D sanayide dükkanımızda yok napalım sağlık olsun bunada şükür ilerde yaparız bizde bi şeyler :)ben sana paran varsa konuş demedimmi kardeşimm hem öğrencisin hem haala konuşuyon :D git yat yarın ders var yarın abi sözüü dinle, yarın akşam sınav yapcam b20 mı geçer tortıllı haş22 mi :D
Bukadar para dokmeyin gencler geleceginize yazik
sınav sorusu şu olsun b16 ile b20 arasındaki bloktaki görsel fark :d çok iyi cevaplarım bu soruyu :D dersimize çalıştık nede olsa :D
Germanian
18-05-2012, 00:33
ben sana paran varsa konuş demedimmi kardeşimm hem öğrencisin hem haala konuşuyon :D git yat yarın ders var yarın abi sözüü dinle, yarın akşam sınav yapcam b20 mı geçer tortıllı haş22 mi :D
19 19 u atlama kesin sor ama
sınav sorusu şu olsun b16 ile b20 arasındaki bloktaki görsel fark :d çok iyi cevaplarım bu soruyu :D dersimize çalıştık nede olsa :Dıkısı arasındakı görsel fark 7 boy işte onu öörenmişin zaten ehuehuee :D
DetailEF
18-05-2012, 00:37
Mermiye kafa atmak gibi gibi gibi :icon_tup:
overblack
18-05-2012, 00:38
ben sana paran varsa konuş demedimmi kardeşimm hem öğrencisin hem haala konuşuyon :D git yat yarın ders var yarın abi sözüü dinle, yarın akşam sınav yapcam b20 mı geçer tortıllı haş22 mi :D
ya sen ne fakir bi adamsın he 92 model integraya biniyon hemde bu konuya yazıyorsun hala.bende hiç olmassa bi vti var bi 1.4 var 20 dönüm tarla var.çık len bu konudan :D pis fakir seni.
neyse ne artık :d biz gırgırımızıda geçtik şamatamızıda b16 la saxo geçtik diyipte kaputun altından b20 çıkanlar utansın artık saygılar tekrardan herkese iyi forumlar paraymış pulmuş bunlar boş işler o araba bu araba iyi denenir görünür ama bu kadar bilenmeye gerek yok insanlara mühüm olan dostluk adamlar bi hırs uğruna bütün camiaya rezil oldular neyse artık orası onların sorunu bizi bağlamaz farkında olmadan biz b20 le sıkmışız :D
ya sen ne fakir bi adamsın he 92 model integraya biniyon hemde bu konuya yazıyorsun hala.bende hiç olmassa bi vti var bi 1.4 var 20 dönüm tarla var.çık len bu konudan :D pis fakir seni.benımde cumartesi çekilecek sayısal için 4 kolonum var( param ona yetti) birden zengin olursam konulara fransız kalmayayım diye kenarından köşesinden yazıom başkan :(
overblack
18-05-2012, 00:45
neyse ne artık :d biz gırgırımızıda geçtik şamatamızıda b16 la saxo geçtik diyipte kaputun altından b20 çıkanlar utansın artık saygılar tekrardan herkese iyi forumlar paraymış pulmuş bunlar boş işler o araba bu araba iyi denenir görünür ama bu kadar bilenmeye gerek yok insanlara mühüm olan dostluk adamlar bi hırs uğruna bütün camiaya rezil oldular neyse artık orası onların sorunu bizi bağlamaz farkında olmadan biz b20 le sıkmışız :D
abicim geçmek geçilmek mesele değil elbet.bugün dünyada en profesyonel olarak bu işi yapan kişiler bile defalarca geçilmiştir.ama sizin konunuz maalesef çok farklı yerlere kaydı.millet artık stres atıyor burda :)
valla öle oldu artık :D kusura bakmayın tekrardan :D iyi oluyor ama makara tukara :d elbet niceleri var bu dünyada geçilmeden geçmeyi öğrenemez kimse bu işler böle ben yatar artık iyi geceler size :)
nos muhabbetini bana sadık abi söledi istersen gel hemen takalım dedi ben hayır istemiyorum dedim onuda burdan belirteyim yanlış anlama olmasın
kerem_euk34
18-05-2012, 11:59
su vtecin attığı duman pek iyi görünmuyor araca farklı bi yakıt mı kondu yoksa bi problem mı var... aynı sorun bndede vardı duman atma gibi ve araçta ciddi güç kaybı oldu umarım sizde bu sorunu bi an önce çözersiniz
siz işte standart motorla gelmezseniz ya nos basarsınız geçmek için ya motor swaplarsınız böle bi insanlarsınız işte yazık abimsin ama gerçekten acıyorum size kusura bakma bak bana ben standart motorumla geldim ne nos bastım ne motor swapladım ne pt 54 taktım ne ecu taktım nede trutol taktım nede 1.8 yaptım geldim sırf senin b20 foyanı ortaya çıkarmak için bu kadar getidim sizi bu kadar arabamı söktüm ben sizde bu oyuna geldiniz hayırlısı abi hakkınızda
abicim sen çok konusuyosun ya konuyu kapat yada ben azını kapatırım senin geçtikmi geçtik sende hala kuyruk acısı kalmış bütün fromlarda konusuyosun sus artık yok sa sıkıntı olur senin için biz zaten herkez biliyo rahat ol (yazan merter aktarıcı):ofk:
tehdit yook beyler tehdit yook :icon13:
CorsaGSI
18-05-2012, 13:52
Beni ikinizde az çok tanıyorsunuz bana düşmez ama bence çok abartıyorsunuz. Denenmiş olmuş bitmiş boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.
Ertu lafım sana değil sakın yanlış anlama. Gizli spec ilk kez yapılmadı izmir'de. Yıllardır saxo,106'cılar (genelde onlarda gördüğüm için söylüyorum) filtre egzoz yazılım diye milleti geçtiler :) Yağ, buji değiştirip 6-7 boy giden saxosu olan insanlarda var sende biliyorsun. Allah için şu ana kadar gördüğüm efendi basan, specleri açık açık söyleyen, efendi nadir insanlardansın.
Boşu boşuna kendinizi strese sokmayın derim ;)
denencek kişi var denencek kişi var der geçerim.
Denemenin ne olduğunu yada ne için denendiğini bilmeyen kişiyle denemek hata.Ortaya atıyorum alınan alınır.
Bizde kafadan girek başkan :D:D Nerelerdesin sen :D
alpergti
18-05-2012, 14:05
denencek kişi var denencek kişi var der geçerim.
Denemenin ne olduğunu yada ne için denendiğini bilmeyen kişiyle denemek hata.Ortaya atıyorum alınan alınır.
Bizde kafadan girek başkan :D:D Nerelerdesin sen :D
amatördeyim kanka 1-2 aya çıkıcam 1.lige :D
amatördeyim kanka 1-2 aya çıkıcam 1.lige :D
bekliyorum 1. ligde
nerde o eskı 106 cılar :) pa 106 dc 106 kza 106 -gri saxo mk1 . aydan fılızın .su vtec keske bunlarla deneyebılseydı:)
alpergti
18-05-2012, 15:18
bekliyorum 1. ligde
topraaam aldın sen bişeyler yine belli :D
abicim sen çok konusuyosun ya konuyu kapat yada ben azını kapatırım senin geçtikmi geçtik sende hala kuyruk acısı kalmış bütün fromlarda konusuyosun sus artık yok sa sıkıntı olur senin için biz zaten herkez biliyo rahat ol (yazan merter aktarıcı):ofk:
Kapa len ağzımı o zaman yap bı Saxo geç o zaman cok konuşma benm kuyruk acım yok ama arm den 10 boy fark yeme korkusu size 9500 tl para dokturmus belli daha cok para döken siz sizde para *** nede olsa ağzımı kapamakbistiyorsaniz 6. Sanayide bekliyoruz buyrun gelin kapayın
Beni ikinizde az çok tanıyorsunuz bana düşmez ama bence çok abartıyorsunuz. Denenmiş olmuş bitmiş boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.
Ertu lafım sana değil sakın yanlış anlama. Gizli spec ilk kez yapılmadı izmir'de. Yıllardır saxo,106'cılar (genelde onlarda gördüğüm için söylüyorum) filtre egzoz yazılım diye milleti geçtiler :) Yağ, buji değiştirip 6-7 boy giden saxosu olan insanlarda var sende biliyorsun. Allah için şu ana kadar gördüğüm efendi basan, specleri açık açık söyleyen, efendi nadir insanlardansın.
Boşu boşuna kendinizi strese sokmayın derim ;)
Eyw abi saolasin bana bu lafları dediysen sen senin gözünde benim yerim vardır 2 kere denedik abi senle kendi aracimla her seyide soledim abi aracimdaki gizli tuningte yapmadık cok şükür senle her zamanda denerim abi sen gecmisin ben geçmişim o sorun değil aramızdaki saygınlık efendilik gitmesin bu bana yeter abi tekrardan sag olasın
erto kardeş dikkat et kapatırlarmış çeneni yoksa abilerin ;) seni tanımam etmem ama tehtidede gerek yok sanırım bu ortamlarda bu alem dediğiniz şeyde herkes herkesi tanıyo boş muabbete gerek yok... Haksızlığada yer yok..! Efendi efendi konuşmak başka terbiyesizlik başka herkes görmüş zaten neyin ne olduğunu..
erto kardeş dikkat et kapatırlarmış çeneni yoksa abilerin ;) seni tanımam etmem ama tehtidede gerek yok sanırım bu ortamlarda bu alem dediğiniz şeyde herkes herkesi tanıyo boş muabbete gerek yok... Haksızlığada yer yok..! Efendi efendi konuşmak başka terbiyesizlik başka herkes görmüş zaten neyin ne olduğunu..
gelsin kapatsınlar ya bizim yerimiz belli :cool:
şu konu bundan 3 sene önceki bursa tayfasının ettiği kavgalara döndü anılarım debreşti :D
şu konu bundan 3 sene önceki bursa tayfasının ettiği kavgalara döndü anılarım debreşti :D
izmir her anlamda geriden geliyo :)
kendinizi sıkmayın beyler polimiğe girmeye gerek yok bileğinin hakkıyla alan zaten belli....
Oben AKMAZ
20-05-2012, 16:33
Vuopp, sakin sakin..
B20 vs VTS olmuş, sıkıntı yapmayın ortam germeyin ağzımızın tadı kaçmasın.
Iyi gazlamalar ;)
1. Lig oyuncularına başarılar :)
Iyi gazlamalar ;)
1. Lig oyuncularına başarılar :)
+on milyon
Germanian
20-05-2012, 17:58
arm plaka saxo 6.siteden çıkıyordu bugün full fiber zırhıyla bagajındada şöyle yazıyordu
Sıkıntı yok..erto :)
edit:arkasındada bi lancia delta vardı beni benden aldı :)
arm plaka saxo 6.siteden çıkıyordu bugün full fiber zırhıyla bagajındada şöyle yazıyordu
Sıkıntı yok..erto :)
edit:arkasındada bi lancia delta vardı beni benden aldı :)
gezintiye çıkmıştık öle :)
Deneme iyi olmuşta Ayıp olmuş biraz bursadada 1 2 sene once aynı muhabbet yaşanmıştı ayıp başka bişey deyil :) masallah ıkı aracada
Germanian
21-05-2012, 13:01
gezintiye çıkmıştık öle :)
bence bir aksiyona çıkılır gibi bir hal vardı içide söküktü :)
DetailEF
21-05-2012, 19:00
İzmir'de geriden gelen falan yok, bu site daha kurulmadan önce çok kavgası oldu bu 2 aracın, insanlar baydı artık o yüzden yıllardan beri çoğu kişi artık bu 2 araç yüzünden bu şekilde tartışmaz, çünkü pandoranın kutusu açılalı çok oldu. Bursa'lı arkadaşlar kendilerine yersiz pay çıkarmasınlar lütfen :)
İzmir'de geriden gelen falan yok, bu site daha kurulmadan önce çok kavgası oldu bu 2 aracın, insanlar baydı artık o yüzden yıllardan beri çoğu kişi artık bu 2 araç yüzünden bu şekilde tartışmaz, çünkü pandoranın kutusu açılalı çok oldu. Bursa'lı arkadaşlar kendilerine yersiz pay çıkarmasınlar lütfen :)
3 sene öncekı kavgalarımıza benzettım dedım pay cıkarmakla ne alakası var :)