Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Accort 1994 Amerika Vers. 2.2 motor Bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim ...
alperccino38
17-05-2012, 12:00
bu araç hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim
CinAli_06
17-05-2012, 14:28
gayet güzel araçtır parçadan yana sıkıntı yaşamıyorsunuz bulunduğunuz şehirde iyi bir honda ustası varsa sorun yaşamazsınız. konfor ve rahatlık çok üst düzeydedir.4 sene önce bende de vardı tavsiye ederim.
orkuteren
17-05-2012, 14:36
ara kasa olduğu için yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz hatta 93 den sonraki modeller için parça sıkıntısı mevcut yürüyen ve motor olarak 90-97 arası hemen hemen aynı sayılır f20 motorlarla ortak parçalarınız çok son olarakta çanakkalede ki 2,2 vtec accord için soruyorsanız o araç baya bi dökükmüş bilginiz olsun gittik gördük aracı neredeyse 1 senedirde satılık araç
Sercanius
17-05-2012, 17:02
tavsiye ederim temizini ellenmemişini bırkalanmamışını bul al sorunsuz bin. Çeşit çeşit accord modeline bindim en beğendiğim ve bana göre en komforlusu detayda işçiliği ve teknolojisi en yüksek olan 94accordlardır (94-97). zaten amerikada satış rekorları kırmıştır, ebaye girdiğinizde en çok aftermarket parcası olan accord modelidir, türkiyedeki servislerdede en detay parcalarına kadar bulunur, bulunmayanlarda japonyadan, amerikadan sevis tarafından temin edilir. 96-98 ingilliz accord gibi yok parca bitti, belçikada kalmadı, ingilterede bile bitti vs gibi cevaplar almazsınız. bittiyse japonyadan yollayın dersiniz yollarlar. çok defa parca getirttim. kesinlikle tavsiye ederim, kral arabadır.