PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon kaplama

FK.Sub
17-05-2012, 23:46
Direksiyonumun derisi artık miyadını doldurdu yeniden kaplattırmak istiyorum topkapı sanayide deri kaplatabileceğim işinin ehli yer önerisine ihtiyacım var daha önceden direksiyonunu deri kaplattırmış arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :)

-HAKTAN-
17-05-2012, 23:47
kısmet oto doseme var topkapıda orda cok saglam ıs yaparlar

barışbazan
18-05-2012, 00:01
önceden bende açmıştım bu konuyu maçka artcar diyorum benimde derisinde aşınmalar vardı arıza olduğum için kaplattım orjinalden farksız oldu:)

Low-Rider
18-05-2012, 00:03
ben deri olmayan direksiyonumu artcarda kaplattim,kesinlikle tavsiye ederim

uGuR8505
18-05-2012, 00:07

işçilikleri gerçekten çok guzel tavsiye ederim baya fazla arabanın direksiyonu kaplattık daha hiç kotu işçiliklerini gormedim bugune kadar..

FK.Sub
18-05-2012, 00:22
önceden bende açmıştım bu konuyu maçka artcar diyorum benimde derisinde aşınmalar vardı arıza olduğum için kaplattım orjinalden farksız oldu:)

ben deri olmayan direksiyonumu artcarda kaplattim,kesinlikle tavsiye ederim

topkapı sanayide işim olduğu için hazır gitmişken kaplattırıyım düşüncesi var o yüzden topkapı sanayide olursa daha çok işime gelir teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için :)

işçilikleri gerçekten çok guzel tavsiye ederim baya fazla arabanın direksiyonu kaplattık daha hiç kotu işçiliklerini gormedim bugune kadar..

tam olarak neresinde sanayinin ? teşekkür ederim tavsiyelerinize uyup kısmet oto döşemeye gideceğim :)

-HAKTAN-
18-05-2012, 00:25
teknık oto sanayıden karakol tarafından cıkıs yapıp karakol sagında kalıcak sekılde ılerleyıp ılk sola doneceksın. yaklasık 300 metre ılerde dar bır sokak gırısı var saga dogru tam soldakı katlı otopark bınasının karsısında. ordan saga gır duz devam et ılerde sagda baska bır sanayı goreceksın orda kımse sorsan gosterır

FK.Sub
18-05-2012, 00:32
teknık oto sanayıden karakol tarafından cıkıs yapıp karakol sagında kalıcak sekılde ılerleyıp ılk sola doneceksın. yaklasık 300 metre ılerde dar bır sokak gırısı var saga dogru tam soldakı katlı otopark bınasının karsısında. ordan saga gır duz devam et ılerde sagda baska bır sanayı goreceksın orda kımse sorsan gosterır

teşekkür ederim :)