Orijinalini görmek için tıklayınız : Tech-Turkey Ailesine Selam
Selam arkadaslar.Adım Tolga.Bende bi çoğumuz gıbı ıstanbuldan katılıyorum.Aracım uno.Elımızden geldıgınce bıseyler yapmaya calıstık ama olmadı:DFıkırlerınızle unoyu adam etmeye ve guzel muhabbete geldım.Miata nıcklı arkadasım sayesınde tanıdım sıtenızı.Hos vakıt gecırmek umıdıyle.:heyoo:
Low-Rider
13-03-2006, 20:17
hoşgeldiniz
iyi forumlar
Hosbulduk.
Sagol Coskuncum.Senı yenıden gormek cok guzel;)
Ahaaa hahah ahhaaaaaaaaaaaa. Alemin en unocusu gelmiş. Kuzen nerelerdesin sen yaa. Arasana leen ara sıra. En son ben doktor için aramıştım seni biliyorsun. Hadi iyi forumlar dilerim.
Tholl-ga
13-03-2006, 23:41
hoşgeldinn
Big Hunter
14-03-2006, 08:19
aBi Hoşgeldin.Senide Burda Görmek GüzeL.
iYi Forumlar İyi MuhabbetleR aBi.....
ogunmisir
14-03-2006, 08:44
Hoşgeldin,aktif olman dileğiyle.
Hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.
tunERkan
14-03-2006, 19:19
oo abim gelmiş.. hoşgeldin abi...
senin uno yu adam edicez abi:p :D
oo abim gelmiş.. hoşgeldin abi...
senin uno yu adam edicez abi:p :D
İnşallah abıcım:D
Okulu naaptın???
tunERkan
14-03-2006, 19:31
İnşallah abıcım:D
Okulu naaptın???
abi valla okul iyi. hazırlık biliyorsun. fazla kasmadan. hata hiç kasmadan gidiyoruz. asıl seni sıormalı abi. hiç görüşemedik bu son zamanlar...:)
abi valla okul iyi. hazırlık biliyorsun. fazla kasmadan. hata hiç kasmadan gidiyoruz. asıl seni sıormalı abi. hiç görüşemedik bu son zamanlar...:)
Bızdede aynı abıcım yaaa.bıraktıgın gıbı bı fark yok.Calısıp duruyoruz.Arabayla ugrasıyorum bu aralar yıne.Fıkır alısverısı olayları.:p
tunERkan
14-03-2006, 19:39
Bızdede aynı abıcım yaaa.bıraktıgın gıbı bı fark yok.Calısıp duruyoruz.Arabayla ugrasıyorum bu aralar yıne.Fıkır alısverısı olayları.:p
arabana sümüklü böcek operasyonu yapılıyormuş abi duyduğuma göre... ama onun kabuğuna benzer bişiler:p :D
arabana sümüklü böcek operasyonu yapılıyormuş abi duyduğuma göre... ama onun kabuğuna benzer bişiler:p :D
Yok patlıcan moru operasyonu:D
..........................
yine mi sen?
:)
delü:D:D:D