Orijinalini görmek için tıklayınız : Pomponazzi glass coating 880-x scratch remove test pt.1
imprezaWRC
18-05-2012, 12:02
Bir başka Koreli firma
Biride bundan getirsede bizde alsak.
SW66NIA3Mq0
Bu da yıkama performansı
07ybBxd-I-g
Firmanın web adresi bu
::::: POMPONAZZI Glass Coating ? ,, ü? :::: (http://www.pomponazzi.com/eng/)
Web sitelerinde daha fazla video var, ürünün nasıl uygulanması gerektiğine kadar da bilgiler mevcut.
P.S : Tam da The "K" için uygun isimde bir ürün :D:D
Cliosportve
18-05-2012, 12:06
İlk videoda neyi test ediyorlar anlayamadım ?
imprezaWRC
18-05-2012, 12:08
Kaplamanın çizilmeye karşı dayanımını test ediyorlar. Özetle, eleman elindeki plastik gövdeli çakmak ile kaportaya vuruyor ama hiçbir halt olmuyor.
Dolayısıyla, yıkamadan kaynaklı çiziklere bir süreliğine elveda denilebilir.
Yüzeyde oluşturduğu sert tabakadan dolayı panelin çizilmediğini gösteriyor.
flexamin
18-05-2012, 12:11
koreye yakında gitcem gittiğimde boş bir zaman bulabilirsem yerlerine uğararım
Cliosportve
18-05-2012, 12:12
Kaplamanın çizilmeye karşı dayanımını test ediyorlar. Özetle, eleman elindeki plastik gövdeli çakmak ile kaportaya vuruyor ama hiçbir halt olmuyor.
Dolayısıyla, yıkamadan kaynaklı çiziklere bir süreliğine elveda denilebilir.
Öyleyse gayet başarılı
Yalnız koreliler bile bu tarz bir üretim çabasına girip başarılı olmuşlar gibi ""
bLackModeL
18-05-2012, 12:47
hanı nerde ıyı bısey mıs bu sadece sampuan mı yoksa baska katkısıda var mı ?
Çalıştıgım firmanın dıs tıcaretınde korelı var ben görüşüp getirtirim diye düşünüyporum
gelince paylaşırım :)
flexamin
18-05-2012, 12:48
yalnız fiyatına baktım biraz pahalı
150 bin kore wonu yaklaşık 120 dolar civarı. ama yerinde pazarlık yaparak alırsam çok çok daha ucuza alınabilir.
Blackbird
18-05-2012, 14:18
Pomponazzi daha başta isimdan kazandı :) ama bi meyguvars olamaz :D
pampişkankis gibi mükkemmeliyet sınırlarını zorlayan bir isim bulmuşlar
sana puanım 18+ pampiko
imprezaWRC
24-05-2012, 09:24
Fs_DssQQkiQ
mc pherson
30-05-2012, 21:16
Hakan hocam video için eline sağlık.
Ürün gerçekten çok başarılı görünüyor. Ancak bu tip videolarda testin yapıldığı bölgelere birçok defa uygulama yapılıyor. Tek kat ile bu kadar çizilmez ve dayanıklı bir tabaka olmuyor malesef. Nano ürünlerde alınan performans direk olarak uygulanan kat sayısına bağlıdır.
imprezaWRC
31-05-2012, 08:44
Hakan hocam video için eline sağlık.
Ürün gerçekten çok başarılı görünüyor. Ancak bu tip videolarda testin yapıldığı bölgelere birçok defa uygulama yapılıyor. Tek kat ile bu kadar çizilmez ve dayanıklı bir tabaka olmuyor malesef. Nano ürünlerde alınan performans direk olarak uygulanan kat sayısına bağlıdır.
Göker'cim, evet haklısın, ama kaç kat attıklarını da hiç söylemiyorlar. Gerçi tek kat uygulamada da bir süre performansını gösteriyorlar, ama asıl performansı için bana göre en az 3 kat uygulama yapmak lazım :)
Göker'cim, evet haklısın, ama kaç kat attıklarını da hiç söylemiyorlar. Gerçi tek kat uygulamada da bir süre performansını gösteriyorlar, ama asıl performansı için bana göre en az 3 kat uygulama yapmak lazım :)
after cut la sen degistirmissindir sen video yu:) getirmenin bir yolu varsa ben varım.ayrıca chemical guys ın wheel woolies premium wheel cleaner brush ından istiyorum.ellerin kesilme korkusuna son:D moscowda yok sanırım chemical guys olsa alıp getiricem istanbula
imprezaWRC
31-05-2012, 09:43
after cut la sen degistirmissindir sen video yu:) getirmenin bir yolu varsa ben varım.ayrıca chemical guys ın wheel woolies premium wheel cleaner brush ından istiyorum.ellerin kesilme korkusuna son:D moscowda yok sanırım chemical guys olsa alıp getiricem istanbula
Valla adamlarla hiç konuşmadım, gönderirler göndermesine de herkes bireysel alırsa daha güzel olur, yanlış anlaşılmasın benim ağzım yandı bir kere artık üstüne para verseler gene de ürün getirtmem.
Cguys'de elimde pastalar var, bir daha da ürün getirmeyeceğim.
İstediğin fırça kitinide bu adresten alabilirsin :)
Wheel Woolies - 3 Piece Kit (http://www.waxamomo.co.uk/index.php?app=ecom&ns=prodshow&ref=WheelWoolie)
Valla adamlarla hiç konuşmadım, gönderirler göndermesine de herkes bireysel alırsa daha güzel olur, yanlış anlaşılmasın benim ağzım yandı bir kere artık üstüne para verseler gene de ürün getirtmem.
Cguys'de elimde pastalar var, bir daha da ürün getirmeyeceğim.
İstediğin fırça kitinide bu adresten alabilirsin :)
Wheel Woolies - 3 Piece Kit (http://www.waxamomo.co.uk/index.php?app=ecom&ns=prodshow&ref=WheelWoolie)
Haklısın...Haziranda gelicem bakarım birseyler kalırsa elinde
imprezaWRC
31-05-2012, 09:48
Haklısın...Haziranda gelicem bakarım birseyler kalırsa elinde
o.k görüşürüz, ürün almasanda tanışalım en azından sohbet şahane alışveriş bahane :D
o.k görüşürüz, ürün almasanda tanışalım en azından sohbet şahane alışveriş bahane :D
:D tamamdır...