Orijinalini görmek için tıklayınız : Range Rover Hakkında
Arkadaşlar merhaba ;
Arkadaşıma bu aralar böyle bişey bakıyoruz fiyatları uygun gözüküyor
Özellikle 2004-05 modellerine bakınıyoruz 3.0 TD6 Dizel motora sahip versiyon genelde Km ler 150.000 km civarı bu km lerde dert tasa açma durumları ne alemdedir ? Km ler ***** yüksek başa iş açar mı yoksa dayankılılar denilebilir mi? Yakıt durumları nasıldır bahsi geçtiği gibi 13-15 lt civarlarındamıdır eğer öyle ise sorun yok
Dikkat edilmesi gereken hususlar nedir süspansiyon sistemi hakkında bir çok şey duyduk okuduk hem pahalı hemde sıkıntılı olduğu söyleniyor
2.el alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
Veya işin özü alınmalı mı yoksa uzak mı durulmalı dersiniz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
kafanda belirledigin fiyat için bi mebla varmı ?
2011 görünümlü şöle bi aracımız var düşünürsen görüşelim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2005-model-2011-supercharged-gorunumlu-hatasiz-range-hse-49366549/detay
kafanda belirledigin fiyat için bi mebla varmı ?
2011 görünümlü şöle bi aracımız var düşünürsen görüşelim
2005 Land Rover Range Rover 3.0 TD6 HSE 117.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 49366549 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2005-model-2011-supercharged-gorunumlu-hatasiz-range-hse-49366549/detay)
Teşekkür ederim ama bizi aşar biraz
80-90 Bin TL civarı bakınıyoruz..
Hiç mi bilen, duyan ,kullanan olmadı bu aracı..
snan1910
18-05-2012, 21:14
Bu km lerde range ler saatli bomba. heran herşey çıkabilir. Bi yakınımızda var sport modeli 12 13lt civarı yakıyor. Ama dediğim gibi saatli bombalar çok dikatli almakta fayda var..
darkmoon
18-05-2012, 21:16
yorumdan ziyade bir ara sanayiye gir pek çok tamirhanenin içinde ön konsolu sökülmüş motoru şanzımanı kurcalanan rangeler görebilirsin..
Bu km lerde range ler saatli bomba. heran herşey çıkabilir. Bi yakınımızda var sport modeli 12 13lt civarı yakıyor. Ama dediğim gibi saatli bombalar çok dikatli almakta fayda var..
Ne gibi sorunlar açabilir
Nasıl bir sıkıntı yaratır motor ?
Kronik sorunlarımı var ?
Yani bomba derken ne tarz bi bombadan bahsedelim ?
yorumdan ziyade bir ara sanayiye gir pek çok tamirhanenin içinde ön konsolu sökülmüş motoru şanzımanı kurcalanan rangeler görebilirsin..
Yani motor şanzıman sıkıntısı mı var ?
Sanayiye gideyim bi tek range lerimi görebilirim kurcalanan..
snan1910
18-05-2012, 22:12
Ne gibi sorunlar açabilir
Nasıl bir sıkıntı yaratır motor ?
Kronik sorunlarımı var ?
Yani bomba derken ne tarz bi bombadan bahsedelim ?
şanzuman problemleri kompresör amortisör problemleri elektronik problemler vs vs
Yiğit G.
18-05-2012, 22:16
valla bende 4.6 hse alıyordum , ucundan dondum allahın sevgili kuluymuşum , sonra öğrendim fena pahalı arızalar cıkarabiliyormuş
valla bende 4.6 hse alıyordum , ucundan dondum allahın sevgili kuluymuşum , sonra öğrendim fena pahalı arızalar cıkarabiliyormuş
Aynı kasa değiller bildiğim kadarıyla
4.6 HSE ler eski kasa max 2001 modele sahipler.
Yani çıkarabilirler her araç çıkarabilir arıza ama oransal olarak fazla ise sıkıntı olur..
darkmoon
18-05-2012, 22:53
Yani motor şanzıman sıkıntısı mı var ?
Sanayiye gideyim bi tek range lerimi görebilirim kurcalanan..
elektrik elektronik şanzıman körükler(değişmemişse sizin elinizde kesin değiştirmeniz gerekir) havalı süspansiyon sistemindeki arızalar eas (pek çoğu çalışmaz) genelde türkiye koşullarında yanlış kullanımdan dolayı oluşan turbo sorunları..
bu demek değildirki hepsi kötü yukardaki sorunların hepsi aslında hor dikkatsiz özensiz kullanılma neticesinde ortaya çıkan sorunlar.
ikinci elde bu aracın temizisini iyi kondisyonda olanını bulmak çok zor heleki kozmetik olarak içi iyi olanını bulmak epey zor bu araçların iç malzemeleri kullanıma bağlı çok çabuk yıpranıyor.
temizini istiyorsanız oda var ama piyasasına oranla adamlar haklı olarak çok fazla istiyorlar ve çoğuda tok satıcı çünkü malın iyisini arıyanın alıcağını biliyorlar..
murat_ileri
18-05-2012, 23:36
kısaca şunu diyebilirim alacağın aracı çok iyi araştırmalısın, iyi bakılmışsa kolay kolay arıza vermez fakat arıza verirse de canınızı acıtır. bakımı masraflı binmesi keyifli bir araçtır :)