Orijinalini görmek için tıklayınız : ice supra 1.4 bar Eray hayabusa
İce Supra 1.4 Bar - Eray Hayabusa - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xS4Nu76nIrI&feature=plcp)
İce Supra 1.4 Bar - Eray Hayabusa 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GXcRwgJ-9F4&feature=plcp)
İce Supra 1.4 Bar - Eray Hayabusa 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Mkm0yoZvsjU&feature=plcp)
Dışarıdan videolar geldikçe ekleyeceğim...
https://www.facebook.com/photo.php?v=300505526703756
https://www.facebook.com/photo.php?v=300509743370001
https://www.facebook.com/photo.php?v=300514113369564
https://www.facebook.com/photo.php?v=300516353369340
https://www.facebook.com/photo.php?v=300518760035766
https://www.facebook.com/photo.php?v=300521366702172
https://www.facebook.com/photo.php?v=300523323368643
https://www.facebook.com/photo.php?v=300526763368299
Keyfine yapılan bir denemeydi.Kafa kafaya gidiyoruz :)
Maşallah ikimizede...
Masaallah cidden supra ayrı bir dunya
çok eğlenceli bi deneme olmuş :)
maşşallah cook güzel yürüyor..
Subi-Emre
20-05-2012, 00:00
Maşallah supraya
maşallah şaka gibi bu Supra :D
daha neler görücez merakla izlemeye devam ediyoruz :)
maşallah . 27 mayısda konyaya geliyomusunuz
Ben 3. viteste 100 - 110 gibi basıyorum.3 sonu 220 civarı oluyorum genellikle trafikten dolayı 250 civarı bırakıyoruz bir kere 280'e çıktık.Eraya tekrar teşekkür ederim 1.4 barda nasıl yürüdüğünü görmemi sağladığı için arabamin.Bundan sonra metenol ve basınç açınca nasıl olacağını görmek için yine deneriz. 2.0 bar + methonol + 200 shot nos BMW S1000rr için :)
ProdriveSTI
20-05-2012, 00:48
Dyno'ya çıktın mı abi yada ne zaman çıkacaksın.Tahmini gücü nedir acaba :)
Maşallah...
maşallah supra ve hayabusaya 2side ayrı dünya
GokhanE.
20-05-2012, 00:56
2bar ve yakitli halini merakla bekliyoruz,kotu pompa benzinimizle masallah guzel yurumus ;)
Ayrica aracinizi konya draglarda gormeyi cok isteriz :)
Eray Yümsel
20-05-2012, 01:13
abicim supra ya tekrar maşallah :) güzel geceydi bendeki videolarıda biraz dan eklerim...
63owen63
20-05-2012, 01:20
facebookta izledim şimdi, tadı damagımızda kaldı.maşallah
Eray Yümsel
20-05-2012, 01:35
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=300505526703756)
Alperen-B
20-05-2012, 01:36
maşallah her ikisinede :)
hayabusa kac model ? ve specleri nelerdir?
Eray Yümsel
20-05-2012, 01:51
2000 model headers egzos filtre buji
hmmm...supranın turboyuda unuttum smdı gerçi de yinede 1.4 bar ıcın guzel..2.0 bar methanol 200 shot nos la s1000 rr ı cok gecersiniz :)
Eray Yümsel
20-05-2012, 01:57
honda 1000rr la karıştırdın heralde bmw s1000rr ı :)
maşallah cüneyt abi çok iyi :)
1000 rr la karıstırmıs olsam nos basmaya gerek yok derdım..
K.Karadenizli
20-05-2012, 02:15
Güzel bir geceydi Cüneyt abi ve Eray 'a herşey için teşekkür ediyorum
sen ne anlarsın gardaş bu işlerden :D:D
hey kurban oldugum supra ne yürüyosun sen böyle :) birde 2.0 bar ve meth + 200 shot nos dan bahsediliyo :) bizi bunalıma mı sokmak amacınız yahu :D:D
ama keşke daha net, arac içi çekim ve uzun soluklu videolar olsaydı da salyalarımız aka aka izleseydik...
maşallah ikisinede
supra'yada hayabusayada kocaman maşallah.
Burak Kasim
20-05-2012, 07:21
Masallah, gercekten harika gidiyor.
face de eray abinin ekledigi videoda ,eray abi supra ve baska bi arabanin arasindan geçiyor :D
supraya da busa ya da maşallah..
ciddi denemeler olmuş..
iki makineye de maşallah :)
ardacngns
20-05-2012, 09:18
Maşallah diyorum ikinizde Cüneyt abi 1.61.7 barları ac artık :)
ademsezer
20-05-2012, 09:22
lan eray hayabusa ile bile kimseyi geçemiyon bırak ulan bu işleri:D:D
cüneyt abi maşallah.
BMK TypeR
20-05-2012, 09:25
Maşallah cüneyt ve eraya güzel gece olmuş yine,
onursumer
20-05-2012, 09:26
maşallah supra çok iyi oldu ya :)
hmmm...supranın turboyuda unuttum smdı gerçi de yinede 1.4 bar ıcın guzel..2.0 bar methanol 200 shot nos la s1000 rr ı cok gecersiniz :)
Gecer bencede ama çok kısmı sıkıntılı sebebi gücü yere aktarmada sorun olacak eğer çok patinajda kalırsa aradaki farkı kapatamayabilir. Cüneyt çok keyif aldığını düşünüyorum :) basınc 1.7 bile olsa seni çok şaşırtacağından eminim lastik sorununu halletmelisin
araba supra motor hayabusa videoyu çektiğiniz kamera nedir deterjandan falanmı çıktı :D herkez süper güzel yazmış ama 3 cm genişliği olan videoda birşey göremedim :)
maşallah diyelim adettendir
Emre İlbi
20-05-2012, 10:06
ikinizede maşallah abi,
Cüneyt abi daha uzun ve sakin yollar bulmalısınız,(Tabi İstanbulda boş yol varsa :D)
kısa olunca tadı damağımızda kalıyor :D
Eray Yümsel
20-05-2012, 12:11
lan eray hayabusa ile bile kimseyi geçemiyon bırak ulan bu işleri:D:D
cüneyt abi maşallah.
paramı biriktirip s1000rr alıp alayınızı süzgeç edicem en sonunda o olcak bak :D
Eray başkanında 10 parmağında 10 marifet :D maşallah araçlara
by serçe
20-05-2012, 12:34
maşallah her ikisinede
Videolar kısa kısa tam damakta kalıo :)
Maşallah ıkısınede supra degısık bı olay gercekten..
Emeklerinizin karsılıgını sonuna kadar alın inş kazasız belasız dertsız sıkntısız....
onursoytam
20-05-2012, 12:50
maşallah supra ya
maşallah Hayabusa ya
eray usta 10 parmağında 11 marifet helal sana....
ademsezer
20-05-2012, 14:19
paramı biriktirip s1000rr alıp alayınızı süzgeç edicem en sonunda o olcak bak :D
10 haziranda akhisar da seni süzgeç papıcam
olm:D
Massallah supraya o agirlikla hayabusayla yurudugune gore 1.4 basincla 750hp falan temiz veriyo cok guzel.kazasiz belasiz gidisini begendim.hic 1,4 de dbn aldinizmi 100 200 aaba?
Eray sanada massallah kazasiz belasiz bin.
İyi dilekler için teşekkürler.Dun aksam tahmini Supra 1900 kg civariydi.1.4 barda tahminim 700 + hp'lere.1.4 bar 3 kisi full depo benzinle ( 80 lt ) 5.7 çıkardım.Tek basıma 4.8 Yada 5'e inerim sanırım.Yalniz tutunma problemim çok.Asfalt kalitesine göre 200 km'ye kadar sarıyorum.
TYPERHAKAN
20-05-2012, 17:48
yapılan emeklere değmiş supra çok güzel gitmiş ,daha çook gideri var bence basınç açılınca .
Eray Yümsel
20-05-2012, 20:40
Massallah supraya o agirlikla hayabusayla yurudugune gore 1.4 basincla 750hp falan temiz veriyo cok guzel.kazasiz belasiz gidisini begendim.hic 1,4 de dbn aldinizmi 100 200 aaba?
Eray sanada massallah kazasiz belasiz bin.
eyv moruk illaki gözüne çarpmıştır sormamışın ama ben söliyim bazı denemelerde 200+ cıkmadıgımız için pek fazla yatmadım bir kere 280 e çıktık okadar zaten tadında keyfine denemeler oldugu için ikimizde kasmadık güzel denemeler oldu saolsun cüneyt abim :)
İyi dilekler için teşekkürler.Dun aksam tahmini Supra 1900 kg civariydi.1.4 barda tahminim 700 + hp'lere.1.4 bar 3 kisi full depo benzinle ( 80 lt ) 5.7 çıkardım.Tek basıma 4.8 Yada 5'e inerim sanırım.Yalniz tutunma problemim çok.Asfalt kalitesine göre 200 km'ye kadar sarıyorum.
:eek::eek::eek:
peki ilerleyen zamanda basınç açılınca nos vs. eklenince bu sorun dahada artmayacakmı ? Bi çözümü varmıdır bu işin, sarmanın önüne nasıl geçeceksiniz ?
lacticacid
20-05-2012, 20:58
suprayada busayada maşşallah kısa ama çok güzel videolar.
çok güzel, ağız tadıyla binersin inşallah.
1,3 bar ile 200 e kadar sarıyorsan a dan z ye aracı gözden geçirmeni öneririm.
1,3 bar ile 200 e kadar raylar üzerinde gibi gitmeli.
Maşallah , denemeler kısa ama çok keyifli gözüküyor..
Her 2 tarafta güçlü olunca kısa sürmeside doğal zaten :) hayabusa & supra
10 haziranda akhisar da seni süzgeç papıcam
olm:D
yanlış anlamayında bazen yazılarınızda seni şöyle geçicem onu böyle geçicem kelimelerine benzer yazılar yazıyosunuz bu yazdıklarınız şaka amaçlımı yoksa gerçekmi :beuj:
eğer gerçekse bence böyle şeyler yazmayın ilk önce aracınızla güzel süre çıkarın eksiklerinizi görün sonra taş atın , en yakın tarih konya sizin grubunuzda bi kaç fwd araç var gelin yarışın eksiklerinizi görün manisaya daha iyi hazırlanın.
Low-Rider
20-05-2012, 22:03
eray ya tekeri ve motoru olan herşeyi sürüyor adam:D
ikinize de kazasız belasız maşallah
Maxiboost
20-05-2012, 22:19
Maşallah :) allah hep böyle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
çok güzel, ağız tadıyla binersin inşallah.
1,3 bar ile 200 e kadar sarıyorsan a dan z ye aracı gözden geçirmeni öneririm.
1,3 bar ile 200 e kadar raylar üzerinde gibi gitmeli.
Teşekkürler Mert. 1.4 bar basıyorum.Aracta sorun yok gecen hafta İstanbul Park'ta test ettim 1. Viteste dahi zor sarıyor.Sorun memleketimin dandik asfaltı...
İyi dilekler için teşekkürler.Konya yarısında olmayacağım soran arkadaslara cevabım...
5.7 den 4.8 e ınecegını sanmıyorum..3kişi bnce daha iyi tutunuyodur yolda.bi dbn alsanız aslında harika olur tek başınıza 100 200 merak konusu benim açımdan.tekrardan maşallah aracınıza.
cok keyıflı deneme olmus. ıkınıze de masallah. Mewlam kaza bela vermesın agız tadıyla bının ınsallah.
AHMET
İyi dilekler için saolun beyler...Dışardan çekilen videolar düzeltildi...
onursoytam
21-05-2012, 12:03
Teşekkürler Mert. 1.4 bar basıyorum.Aracta sorun yok gecen hafta İstanbul Park'ta test ettim 1. Viteste dahi zor sarıyor.Sorun memleketimin dandik asfaltı...
abicim İST Park ta 100/200 ölçme fırsatınız oldumu sarmayan asfaltta ?
abicim İST Park ta 100/200 ölçme fırsatınız oldumu sarmayan asfaltta ?
Ölçmedim ama 0.5 ile 1 saniye arası aşağı iner BENCE yüklü arabalarda süreler...
mşllh. harika gidiyor kiii 2.0 bar + methanol ile muhteşem olur gibi..
akbaba78
21-05-2012, 13:58
masallah:icon_tup:
E.Bozoglu
21-05-2012, 14:15
Masallah cok güzel denemeler olmuş.
Maşallah hayabusaya da supraya da :) eray abi tekeri olan herşeyi sürüyosun valla :D
yoshimura
21-05-2012, 15:06
maşallah kazasız belasız..
Suprada emekler ortada zaten...
maşallah araçlara
onursoytam
21-05-2012, 17:44
Ölçmedim ama 0.5 ile 1 saniye arası aşağı iner BENCE yüklü arabalarda süreler...
abicim senden zehir gibi süreler bekliyoruz ama video suz olmasın :)
ikinizede maşallah, bu arada sorduğum parçalara cevap bekliyorum abi
Maşallah Cüneyt abi :)
Tosun paşayada maşallah :D
cok keyıflı deneme olmus. ıkınıze de masallah. Mewlam kaza bela vermesın agız tadıyla bının ınsallah.
AHMET
Bro, senin Busa ile denediğimizde senin Busa kaç bhp idi? O dönemde benim 100-200 kmh 4,78 s idi. Az evvel kontrol ettim. Senin Busa kabaca 190 bhp mıydı ve 100-200 km/h bandında kafa kafaya gidiyorduk. ( 1,5 sene evvel)
Senin Busa ile Eray'ın sürdüğü Busa arasında 100-200 km/h ne fark var?
_muhaRRem
21-05-2012, 19:25
maşallah cüneyt abi ve eray yümsel ..
çok güzel denemeler olmuş.
Mert sorunun cevabını bende merak ettim.Mesela busa piyasada ki hangi motorlardan hızlı Yada yavaş ? Referans almam için.
Suat sanayiye gitmedim daha dostum.
İyi dilekler için teşekkürler...
Maşşallah Allahım kaza bela vermesin ikinizede
E_RtugrulJAP10
21-05-2012, 20:42
MaşAllah , 2 sinede
Mert sorunun cevabını bende merak ettim.Mesela busa piyasada ki hangi motorlardan hızlı Yada yavaş ? Referans almam için.
İki busa arasında bile cok fark vardır Cüneyt motorda sürücü cok farkeder kapanması gaza oturması cok değiştirir arabada nasıl farkediyorsa motorda iki kat farkeder minikslerin busanın kadran videosunu izlemiştim cok hızlı digerlerine göre Mert ordan ölçü alırsan o busa ciddi hızlı normal değil
İki busa arasında bile cok fark vardır Cüneyt motorda sürücü cok farkeder kapanması gaza oturması cok değiştirir arabada nasıl farkediyorsa motorda iki kat farkeder minikslerin busanın kadran videosunu izlemiştim cok hızlı digerlerine göre Mert ordan ölçü alırsan o busa ciddi hızlı normal değil
Cenk Selamlar, Ankara'ya geldiğimde İlker, Turan, Sen, ben görüşürüz inşallah.
Cenk Selamlar, Ankara'ya geldiğimde İlker, Turan, Sen, ben görüşürüz inşallah.
Beklerim Mert görüşürüz inşallah
güzel aksiyon olmuş maşallah araçlara.
olm eray beni aramadın yaaa yazdım bi kenara bunu :D
Eray Yümsel
21-05-2012, 22:09
Bro, senin Busa ile denediğimizde senin Busa kaç bhp idi? O dönemde benim 100-200 kmh 4,78 s idi. Az evvel kontrol ettim. Senin Busa kabaca 190 bhp mıydı ve 100-200 km/h bandında kafa kafaya gidiyorduk. ( 1,5 sene evvel)
Senin Busa ile Eray'ın sürdüğü Busa arasında 100-200 km/h ne fark var?
abi şöyle söliyim benim busa ile ahmetin eski busa bassak beni rahat geçerdi :D yani yeni kasa ile eski kasa arasında farkkk varrr
uluckaban
21-05-2012, 22:10
İbret alındı :D
abi şöyle söliyim benim busa ile ahmetin eski busa bassak beni rahat geçerdi :D yani yeni kasa ile eski kasa arasında farkkk varrr
Seni ezmiş gibi olmasında :) Daha hızlı bir motorla deneyeyim o zaman...
Eray Yümsel
21-05-2012, 23:01
Seni ezmiş gibi olmasında :) Daha hızlı bir motorla deneyeyim o zaman...
abi basınç açtığında benı çaağarsanda denemenın bi anlamı yok zaten :D he aradaki farka bakmak açısından deneriz yine sıkıntı yok :D
abi basınç açtığında benı çaağarsanda denemenın bi anlamı yok zaten :D he aradaki farka bakmak açısından deneriz yine sıkıntı yok :D
Eyvallah :)
Erayın motorun üstüne çıkan her busa daha hızlı çıktı abi 12 yaşında onun motor sen yaşı yenilere geldiğinde 25 psi üstüne ve nosa ihtiyaç duyacaksın
ben iyi pilotlu eski kasa güzel bi hayabusayı rahat geçiyorum..
yeni hayabusada beni 4 boy falan geciyor..
yeni hayabusa gaza tam anlamıyla oturan biriyle eski kasadan çok daha hızlı.
s1000rr hepsinden çok daha hızlı.yeni zx10 da ciddi hızlı deneme için ondanda ayarlıyabilirsiniz
S1000RR vs Corvette 700HP - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ATV4Ltbk5Qc)
s1000RR fena :)
Erayın motorun üstüne çıkan her busa daha hızlı çıktı abi 12 yaşında onun motor sen yaşı yenilere geldiğinde 25 psi üstüne ve nosa ihtiyaç duyacaksın
aslınla ben öyle düşünmüyorum bence yakıtla 2-2.2 gibi basınclarla tutunma problemi yaşamassa çoğu litrelik makinayı 100 300 bandında rahat geçer..sadece bazı makinalar s1000rr yeni zx10 yeni zx14 geçebilmek için biraz daha emek isteyebilir..
2.0 bar ve metenol basmadan motorlara karsı çok şansım olmayacak anladığım kadarıyla...
Hayırlısı :)
s1000 rr gecebılrmısınız
Amac o :) Herne kadar günlük binsemde bir S1000 rr gecmek emeklerimin karşılığını almam demek...
Ahmetin motoru hiç tartışmayın o çok farklı birşeydi
bir sürü yeni kasa getirdiler hiç birisi geçemedi ahmetinki zaten videolarını da izlerseniz anlarsınız
en son PC taktık ayarı ile 1 gün ugraştım ahmet sıktı geldi sıktı geldi sıktı geldi
en sonununda şimdi oldu 4 e atınca tekere geldi demişti al bir sür
kullandım geldim iki gün sonra motorunu sattım ahmetin ona iyilik olsun diye
sonra antepe gitti mahvettiler motoru komple söktüler
yanlış bilgi vermeyim ama ahmetin motoru 210 hp den daha aşşa degildi 120kg sürücü ile o şekilde yürüyordu
ve videolarda ne PC var ne velocity stacks lar var hiçbir parça yok
sadece egzost filitre buji ve limitor iptal kiti vardı
Bu arada kimse ankaradaki motor denemeleri ile istanbuldakileri kıyas almasın buz yazdıgımı yanlış anlamyın rakımfan dolayı NA olan her 4 zamanlı daha performanssız yürüyor orda
istanbulda motorlar cok daha iyi yürürler
Bu arada denemeler kazasız belasız olmuş Maşallah ikinizede
eray o bir videoda yaptıgın hareket hiç hoş degil kardeşim senin gibi evli adamın yapmaması gereken birşey frenlemeyi ögrenmen lazım yada motora binme çok kızdım sana
Allah kaza bela vermesin
Amac o :) Herne kadar günlük binsemde bir S1000 rr gecmek emeklerimin karşılığını almam demek...
Cüneyt başkan 60 - 130 mil düşük 4 saniyelere indigin zaman zaten matematiksel olarak 250 ye ulaşmadan S1000RR ı gecersin :)
bu saatten sonra supraya lazım 1 çift güzel ayakkabı gerisi çorap sökügü gibi gelir
s1000rr hepsinden çok daha hızlı.yeni zx10 da ciddi hızlı deneme için ondanda ayarlıyabilirsiniz
En yeni ZX10 dan haz almak gerek moruk
bence otobanda S1000RR dan hızlı olucagı kanısındayım
En yeni ZX10 dan haz almak gerek moruk
bence otobanda S1000RR dan hızlı olucagı kanısındayım
aynen burda bizim suprayla denediğimiz s1000rr ı geçtiler moruk tehlikeli makina :icon_tup:
video varmı moruk ne kadar geçti kaçta geçiyor altlarda BMW kafa cıkartabildimi
video varmı moruk ne kadar geçti kaçta geçiyor altlarda BMW kafa cıkartabildimi
video benim bildiğim yok sadece geçti dendi onaylandı bende pek üstelemedim..ama gördüğümde ayrıntıları sorarım yazarım moruk
Sinan'S2k
22-05-2012, 12:54
Fatih senin motor bizin Levent lec in eski motoru değil mi? Eğer öyleyse o yeni kasa hayabusayı geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam?
Fatih senin motor bizin Levent lec in eski motoru değil mi? Eğer öyleyse o yeni kasa hayabusayı geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam?
Neye göre kime göre hangi motora göre geçiyordu kardeşim
bütün motorları bir tutmayın
yeni kasa busayı herkes süremez
süreni de eski kasa ZX geçemez kusura bakma
Fatih te onaylar zaten
yok sinan leventte geçemiyodu zaten hilmininde dediği gibi şöför büyük etken ikiside hakkıyla sürüldüğünde ve busada benim makina gibi ciğerliyse rodajı iyi yapılmışsa yeni kasa busa önde..ben şimdi kendimi kandırmak için hayabusa seçersem geçerim ama gerçekte zor.
Sinan'S2k
22-05-2012, 13:15
Neye göre kime göre hangi motora göre geçiyordu kardeşim
bütün motorları bir tutmayın
yeni kasa busayı herkes süremez
süreni de eski kasa ZX geçemez kusura bakma
Fatih te onaylar zaten
Hayabusadan hayabusaya sürücüden sürücüye fark varsa bişey diyemem tabii otobanda bi kez denemişlerdi levent geçmişti neyse çokta önemli değil ;)
Sinan'S2k
22-05-2012, 13:16
yok sinan leventte geçemiyodu zaten hilmininde dediği gibi şöför büyük etken ikiside hakkıyla sürüldüğünde ve busada benim makina gibi ciğerliyse rodajı iyi yapılmışsa yeni kasa busa önde..ben şimdi kendimi kandırmak için hayabusa seçersem geçerim ama gerçekte zor.
Sürücü kötüyse birşey diyemem tabii Hayabusa genel anlamda hızlı diyorsan öyledir iddia edemem kesinlikle. Güle güle bin sende motoruna
Suprada fena yürüyor maşallah ;)
S1000 rr bayağı hizliymis anlaşıldı.Neyse lastiğimi alayım yakıt ve nosla bakacağız sonuca...
abi s1000rr varmıki eşde dostta sen ona hazırlanıyosun önce s1000rr bulmak lazım :D
Ben hazırlanayım da buluruz elbet bir tane...
Yeni zx10 altlarda s1000rr dan cok yawas. Ama ust devirlerde s1000rrdan onde gidiyor. Klasik kawasaki 10.000 den once torkunu yansitmio :) kawasaki race mod da stock olarak s1000rr dan daha ustun. hayabusa mewzusuna girmiorum.Kisaca eski busa ile yeni busa arasinda 100-200 de bile 1.5 sn fln fark war. Eray bilio zaten eski busa 2006 1000rr la ayni gidio. Mewlam kimseye kaza bela wermesin. Keyifle binin insallah.
AHMET
S1000 rr bayağı hizliymis anlaşıldı.Neyse lastiğimi alayım yakıt ve nosla bakacağız sonuca...
Sen hazır ol Fatih s1000rr ı da konuşsun bı hafta sonu gezmeye gelelim bende bı z1000 var biner gelirim:)
Buyrun gelin abi basimla beraber.Sırayla deneye deneye öğreneceğim hangisi yavaş hangisi hızlı motorların...
Buyrun gelin abi basimla beraber.Sırayla deneye deneye öğreneceğim hangisi yavaş hangisi hızlı motorların...
Maşallah Supra düşük basınçla bile çok iyi yürüyor.. yeni kasa zx10 ve 2012 s1000rrla deneriz inşallah ..
SerdaR A.
25-05-2012, 00:22
s1000rr aramaya gerek yok bence gsxr 1000 k5 k12 ısınızı gorur ıstersenız yarıs debrıyajlı power comander beyınlı komple egsozlu 1000rr gsxr 1000 r1 bulabılırım gecen senekı ıstanbul park motor yarısına gıdenlerden bı coguyla samımıyım bı gece denenebılır.
cüneyt suprada ne lastik var ki
s1000rr aramaya gerek yok bence gsxr 1000 k5 k12 ısınızı gorur ıstersenız yarıs debrıyajlı power comander beyınlı komple egsozlu 1000rr gsxr 1000 r1 bulabılırım gecen senekı ıstanbul park motor yarısına gıdenlerden bı coguyla samımıyım bı gece denenebılır.
s1000rr la k5 yada k12(L2 demek istediniz sanırım) kıyası pek doğru olmaz
cüneyt suprada ne lastik var ki
295/30/19 Continental 5p var.Camurluklardan dolayı ebat şimdilik bu.Yaz sonu camurluklari actirinca 325'e çıkacağım.Benden hızlı her makinaya denemek isterim kendimi geliştirmek için...
SerdaR A.
28-05-2012, 00:01
s1000rr la k5 yada k12(L2 demek istediniz sanırım) kıyası pek doğru olmaz
gsxr 1000 k5 lımıtorsuz olan ve yenı 2012 s1000rr ı uzuyo cok bı fark yok aralarında fıltrelı scıroccyla fıltresız gıbı belkı daha az
gsxr 1000 k5 lımıtorsuz olan ve yenı 2012 s1000rr ı uzuyo cok bı fark yok aralarında fıltrelı scıroccyla fıltresız gıbı belkı daha az
Hangi k5 uzuomus. Yeni zx10 ve s1000 rr haric hic bir 1000 lik yen busann standardini gecemio. Sen nerde denedin de gecio diosun. S1000rr k5 e direk deil bi otoban acar. Kendine gel. Lo larin da hicbiri k7 ye yaklasamaz. L2 k7 yi gecsin once. Sen rolling isini pist isiyle karistirdin galiba. Pek bir fark yok olayi pistte gecerli otobanda degil.
AHMET