Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 haziranda izmir mahallide varmış..?

Ömer VURAN
20-05-2012, 23:01
bugünkü yarışta 15-16 kayıt vardı ilgisizliğin iyice arttığı düşünüyorum,
1400-1600 cc ve süper 1600 kategorilerinde 4-5 araç vardı, diğer gruplarda birleştirildi, hiç dizel araç yoktu...

10 haziranda da izmir'de mahalli varmış, sanırım bomboş olur artık...!!!

3 yarıştır hep aynı, grupta araç olmadığı için üst gruba katıldım haliyle 4.oldum, ben şikayetçi değilim ama bu nereye kadar böyle olucak bilemiyorum...

bu arada pistin resmi sitesinde ana sayfada ufakcık bir yerde 20 mayıs 4.ayak drag yarışı yazıyordu, mutlaka duymayan arkadaşlar olmuştur...

denizli ve aydın grubu olmasa pist boş kalcaktı...!!!

urukain
20-05-2012, 23:39
zaten baya bi zaman önceden tosfedin yıllık takvimine girmişti bu yeni bir şey değilki bu..

ama katılımcı konusunda haklısınız ilgisizlik iyice arttı, bugünkü drag için bu bence biraz normaldi süre kasıcak olan yarışçılar 10 haziranı bekliyolar ve arabalarını riske atmak istememiş olabilirler bence

gürkan18
21-05-2012, 00:48
kanka bende akhisar için bugünkü yarışa girmedim bidahada ülkü pistinde girmeyi düşünmüyorum açıkcası çok kıllatıyolar bakalım 10 haziranda kaç araba olcak

AhmetKadir
21-05-2012, 07:11
ulku de drag yapacagınıza gece otobanda yapın, piste verecegınız paraları birleştirip bide performance box alınsa, 0-400 zamanınızı falan olcersınız en azından :D

Dino®
21-05-2012, 08:07
Pistte verilen sözler yerine getirilmedikçe katılımcı sayısının düşmesi çok normal ;)

urukain
21-05-2012, 09:03
ulku de drag yapacagınıza gece otobanda yapın, piste verecegınız paraları birleştirip bide performance box alınsa, 0-400 zamanınızı falan olcersınız en azından :D

pis rollingçi noolcak :D

batucan
21-05-2012, 09:35

Ulku de 400 mt bile degil drag icin ayrilan yer...

AhmetKadir
21-05-2012, 12:48
2000 li yıllarda enka da (ankara) duzenlenen draglar bıle bugun ulku de yapılanlardan daha profesyoneldı.
abıler anca fotografcılara sarıyor orda, yok soyle kacın , boyle uzaklasın falan :D starttakı en hızlı araba fwd 150 beygır zaten, kopsa nereye kopacak :D

ef186
21-05-2012, 13:02
2000 li yıllarda enka da (ankara) duzenlenen draglar bıle bugun ulku de yapılanlardan daha profesyoneldı.
abıler anca fotografcılara sarıyor orda, yok soyle kacın , boyle uzaklasın falan :D starttakı en hızlı araba fwd 150 beygır zaten, kopsa nereye kopacak :D

150 hp 1500 kg bir arac 150 km ile bir fotografciya carparsa ismi clark kent degilse vay haline . Geri kalan mevzuu nedir iyidir kotudur produr degildir hicbir fikrim yok ama guvenlik icin yapilan her uygulamaya harfiyen uyulmasi gerektigi kanaatindeyim .

AhmetKadir
21-05-2012, 13:13
150 hp 1500 kg bir arac 150 km ile bir fotografciya carparsa ismi clark kent degilse vay haline . Geri kalan mevzuu nedir iyidir kotudur produr degildir hicbir fikrim yok ama guvenlik icin yapilan her uygulamaya harfiyen uyulmasi gerektigi kanaatindeyim .

finiş çizgisinden degil start çizgisinde arabaların paralel hizasında cekmekten bahsedıyorum.
yoksa acemı degılım 3 yıldır her turlu organızasyonda fotograf cektım. motorsporlarının tehlıkesının farkındayım.
sizin organızasyonunuzda görevlilere sormadan basamak cıkmadım. cunku kurallar bellı.
ülkü de ben fotograf cekerken adam yanımda yarıs ızlıyor, gorevlı bana bagırıyor orda fotografcı uzaklas dıye.

ef186
21-05-2012, 13:16
finiş çizgisinden degil start çizgisinde arabaların paralel hizasında cekmekten bahsedıyorum.
yoksa acemı degılım 3 yıldır her turlu organızasyonda fotograf cektım. motorsporlarının tehlıkesının farkındayım.
sizin organızasyonunuzda görevlilere sormadan basamak cıkmadım. cunku kurallar bellı.
ülkü de ben fotograf cekerken adam yanımda yarıs ızlıyor, gorevlı bana bagırıyor orda fotografcı uzaklas dıye.

Ticari bekleme yapma gibi bir mevzuu sanirim :D
Benim soyledigim zaten sahsina degil genel bir durum. Guvenlik ile alakali yoksa ben ne senin ordaki durumu bilirim nede o pistte son 1-2 senedeki organizasyonlari ...

mehmeterdi
21-05-2012, 19:51
aynen katılıyorum benim haberim yoktu 207 kullanan arkadaşlarla toplandık bilseydik piste gelirdik

Ömer VURAN
29-05-2012, 07:09
yarış 3 haziran pazar gününe alınmış, açık öğretim sınavlarından dolayı biraz geç başlatıcaklarını söylediler...
erken kayıt 31 mayıs perşembe günü mesai saati sonuna kadar 75 TL'dir...

Ömer VURAN
29-05-2012, 07:11
bu arada önemli not, pistteki zaman ölçer olayı çözülmüş, artık zamana göre gruplar ayrılcak...

punto_multijet
29-05-2012, 07:26
pistte mantık değişmeden snra zaman olayı cozulse nolur?

DetailEF
29-05-2012, 07:36
İzmir Pisti'nde bir adet gözlüklü iri yapılı bir arkadaşımız var, onu birileri bi uyarsa ortam çok rahatlayacak eminim.. Ama bitme noktasında pist bence ilgili yok, görevli kişilerde saçma tepkiler gösterebiliyor insanlara, çoğu gelende şov peşinde olan insanlar, araçlarını gösterme uğruna saçma sapan hareketler yapanlar.. Ben pist içine aracımı sokuyorum çünkü dışarı koyarsam para kazanamayacak, para kazanamazsa standartlarını yükseltemeyecek, ama hiçbişey olduğu yok + olarak sote yer bulma telaşına giriyorum bazı densizler yüzünden aracımın başına bişey gelmemesi için, aldığı araç parasından benim aracımın güvenliğini sağlayamıyor..

402 metre ve duruş mesafesi olmadan, süreler ölçülmeden, sağlam asfalt atılmadan o pistten yol olmayacak..

O yüzden Akhisar daha olgun ve işini bilen arkadaşlar tarafından yapıldığı için daha sıcak geliyor bana, en azından süreler ölçülüyor herşey olabildiğince optimum seviyelerde yapılmaya çalışılıyor.

10 Haziran'da da burnumun dibindeki İzmir Yarış Pisti'ne gideceğime 90 km uzaktaki Akhisar'a gideceğim sırf bu sebeplerden, rezillik izlemek istemiyorum artık zevk vermiyor İzmir bana..

HaLuK-35
03-06-2012, 08:05
Bu yarısı da bugune almışlar zaten,bakalım ne olcak durumları :)

huygun35
03-06-2012, 12:43
O yüzden Akhisar daha olgun ve işini bilen arkadaşlar tarafından yapıldığı için daha sıcak geliyor bana, en azından süreler ölçülüyor herşey olabildiğince optimum seviyelerde yapılmaya çalışılıyor.

10 Haziran'da da burnumun dibindeki İzmir Yarış Pisti'ne gideceğime 90 km uzaktaki Akhisar'a gideceğim sırf bu sebeplerden, rezillik izlemek istemiyorum artık zevk vermiyor İzmir bana..[/QUOTE]

aynen senin düşündüğün gibi bende aynısını düşünyorum piste giriyoruz pistin en sonunda toprak alana park ediyoruz aracımızı başına birşey gelmesin diye

gürkan18
03-06-2012, 20:53
süreler çalışsa ne olcak yine hacime göre gruplandırma yapıldı :D gülüyorum sadece neden yaptırdılarr ki saniye sistemini o zaman :D

barisy
04-06-2012, 14:52
saat 3 gibi gittim , 4 te başlaması gereken yarış , saat 5 e 10 vardı halen daha pilotlara brifing veriliyordu . Çıktım izlemedim.

Bir daha gitmem.

Rockford
04-06-2012, 16:13
mesela körfezde de yeterli drag mesafesi olmadıgı için time trial gayet güzel organizasyonlar yapılıyo izmir pistinde de drag ı akhisar ın profesyonel işleyişine bırakıp sadece başarılı time trial organizasyonları üzerine yogunlassa daha faydalı basarılı olmazmı pistin durumunu bilmiyorum izmirli arkadaslar daha iyi bilir time trial le ilgili bi sıkıntı mı var pistte yada yapılıyomu hali hazırda

wekoo
04-06-2012, 16:38
şimdi ömer yarış süreye göremi yapıldı yoksa katagöriye göremi..

Dino®
04-06-2012, 16:49
mesela körfezde de yeterli drag mesafesi olmadıgı için time trial gayet güzel organizasyonlar yapılıyo izmir pistinde de drag ı akhisar ın profesyonel işleyişine bırakıp sadece başarılı time trial organizasyonları üzerine yogunlassa daha faydalı basarılı olmazmı pistin durumunu bilmiyorum izmirli arkadaslar daha iyi bilir time trial le ilgili bi sıkıntı mı var pistte yada yapılıyomu hali hazırda

Time trial e daha uygun bir pist dediğiniz gibi...fakat drag kadar izleyicisi olmadığı için tercih edilmiyor olabilir.

HaLuK-35
04-06-2012, 17:00
şimdi ömer yarış süreye göremi yapıldı yoksa katagöriye göremi..

elde olan araclardan kategoriler oluşturulup ona gore yapılmaya calışıldı :) sure zaten bi dogru bi yanlış kafasına göre takıldı,sureyle bi alakası yoktu dunku yarısın..

arifozcelik
20-06-2012, 14:52
bende büyük bir zevkle iştahla sakarya'dan izlemeye geldim
hatta o sabah izmir'e saat 6 gibi ulaştım yiğenleride toplayıp öğlen 12:30 gibi piste düştük yaz kupası hazırlık yarışlarıda vardı onuda izledik
ardından drag başlayacak diye bekle dur yaklaşık bir saat kadar geç başladı bir anons yapılıyor ama anonsla kalkan araçlar bir birinden alakasız malesef çok amatörce geldi ama izlemiş olduk

civic_ef
17-11-2012, 07:39
yarınki yarış için konu açılmamış acaba kimler geliyor katılım nasıl olucak bakalım arkadaşlar!

E.ORANLI
17-11-2012, 07:46
yarınki yarış için konu açılmamış acaba kimler geliyor katılım nasıl olucak bakalım arkadaşlar!

http://www.techturkey.com/forum/drag/135794-18-kasim-pazar-izmit-korfez-1-8-mil-drag-yarisi-pistgunleri-yaris-serisi.html

civic_ef
17-11-2012, 07:47
İzmir Ülkü için demiştim

ysf20
17-11-2012, 10:01
izmir ülkü de yarış varmı pazar günü

civic_ef
17-11-2012, 11:39
18.11.2012 pazar saat 13:00 de drag yarışları var varda sanırım katılım az olucak konusu bile açılmadığına göre izmir ülkü pistinin etkinliği az olmaz umarım çünki bize yakın akhisar izmir gidebileceğimiz en yakın pistler bunlar gitmeye özen gösteriyoruz bir bakıma