PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İdealtepe köprüsünde çevirme

StuArt
21-05-2012, 10:00
Dün gece idealtepe köprü üzerinde çevirmeye takılan var mı aramızda ?

Polis bir çok yerde çevirme yapıyordu aradan dereden ucuz yırrtım ama gördüm ki herkes şanslı değil di :confused:

orhan_guney
21-05-2012, 10:04
cumartesi günü girdim kadıköy e5 bağlantı yolunda alkol testi yaptılar bıraktılar önde plaka yokdu önde cam filmi ve egsoz var.saolsun allah işini rast getirsin :D

StuArt
21-05-2012, 10:05
cumartesi günü girdim kadıköy e5 bağlantı yolunda alkol testi yaptılar bıraktılar önde plaka yokdu önde cam filmi ve egsoz var.saolsun allah işini rast getirsin :D

Şansın yaver gitmiş,ucuz yırtmışsın dostum :)

emre_
21-05-2012, 10:06
idealtepede bu ara yapılıyor gündüzde denk geldim bi kere gece kurdukları yerde teemkinli olmakta fayda var :)

orhan_guney
21-05-2012, 10:12
evet cumartesi günü her konuda şansım iydi. :D
Şansın yaver gitmiş,ucuz yırtmışsın dostum :)

ErenErdem
21-05-2012, 10:13
Cumartesi gecesi kurtuluşda çevirmeye girdim, egsoz ve cam filmi vardı, sadece alkolmetreye üfletti ve gönderdi, ne ruhsat ne ehliyet istedi.

kadir jdm civic
21-05-2012, 10:14
ay sonu yaklaşıyor kotları doldurmaları gerekiyor polislerin o yuzden dikkat etmek lazım bu aralar.

StuArt
21-05-2012, 10:17
Bu aralar cam filimine takıklar biraz, maltepe sahilde gece 1 dobloyu çekiciye yüklüyorlardı.

alperkirman
21-05-2012, 10:22
anadolu yakasında sahil yolunun bittiği yerdeki köprüde(tuzlaya doğru orası neresi bilmiyorum) çevirme oluyor akşamları 2kere denk geldim 2sindede alkol kontrolü hatta bitanesinde tam üfledik ettik falan gidicem polisin teki bunda egzoz var dedi ben hemen topuk:D
yanlız şöyle bişey var arabanın içinde 3-4 sapsan kesin çeviriyo teksen geç diyo bikaçkere böle denk geldi :D

StuArt
21-05-2012, 10:25
anadolu yakasında sahil yolunun bittiği yerdeki köprüde(tuzlaya doğru orası neresi bilmiyorum) çevirme oluyor akşamları 2kere denk geldim 2sindede alkol kontrolü hatta bitanesinde tam üfledik ettik falan gidicem polisin teki bunda egzoz var dedi ben hemen topuk:D
yanlız şöyle bişey var arabanın içinde 3-4 sapsan kesin çeviriyo teksen geç diyo bikaçkere böle denk geldi :D

eheh :) Bayan var sa yanında kesin kurtuldun zaten,o yüzden eve dönüş yolunda boş gitmeyiniz Beyler :D