PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Opel Astra ile Ilgili Birkac Soru

Hyjal
21-05-2012, 17:28
Herkse merhaba ,
Yakın zamanda bir Opel bayiine gittim , asıl amacım Corsa'yı görmek donanım ve fiyatları konusunda kesin bir bilgi sahibi olmaktı , ta ki Astra'yı görene kadar Corsa ile ilgili bilgi aldıktan istediğim donanımlar Full olduğu halde arka camlarının elektrikli olmaması beni şaşırttı ve açıkçası vazgeçme sebebim oldu , ardından Astra'yı inceledim , iç kısımda kullanılan plastiklerin kalitesi , konfor , görüntü , iç kısımdaki ışıklandırmalar daha da önemlisi bunu yine 1.3 95 beygir motorda sunuyor olması ilgimi çekti.

Aklıma takılan sorular şunlar ;

1- Araçla beraber Cyclone navigasyon sistemi ve Infinity ses sistemi eklettirilebiliyor diye biliyorum , Eklettirilebiliyorsa Cyclone marka teypde Infinity nin performansı nasıl ?

2- Araca tamamen deri koltuk eklettirilebiliyor , bununla ilgili bir video izledim , deri sanki çok ince ve hemen kırılma , bükülme ve büküldüğü yerden iz yapabilecekmiş gibi bir izlenim uyandırdı.Kullanan üyeler varsa yorumlarını alabilir miyim ?

3- Araca 18"lik çelik jant eklettirebiliyoruz , bu jantı henüz göremedim , tip olarak ne olduğunu hala bilmiyorum , serviste sorma fırsatım da olmadı.Jantın fotoğrafı veya kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

4- Bu donanimlarin hepsi ve sunroofa sahip bir arac icin ne kadar beklerim ?

Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler

Tnrylsl
21-05-2012, 17:39
Herkse merhaba ,
Yakın zamanda bir Opel bayiine gittim , asıl amacım Corsa'yı görmek donanım ve fiyatları konusunda kesin bir bilgi sahibi olmaktı , ta ki Astra'yı görene kadar Corsa ile ilgili bilgi aldıktan istediğim donanımlar Full olduğu halde arka camlarının elektrikli olmaması beni şaşırttı ve açıkçası vazgeçme sebebim oldu , ardından Astra'yı inceledim , iç kısımda kullanılan plastiklerin kalitesi , konfor , görüntü , iç kısımdaki ışıklandırmalar daha da önemlisi bunu yine 1.3 95 beygir motorda sunuyor olması ilgimi çekti.

Aklıma takılan sorular şunlar ;

1- Araçla beraber Cyclone navigasyon sistemi ve Infinity ses sistemi eklettirilebiliyor diye biliyorum , Eklettirilebiliyorsa Cyclone marka teypde Infinity nin performansı nasıl ?

2- Araca tamamen deri koltuk eklettirilebiliyor , bununla ilgili bir video izledim , deri sanki çok ince ve hemen kırılma , bükülme ve büküldüğü yerden iz yapabilecekmiş gibi bir izlenim uyandırdı.Kullanan üyeler varsa yorumlarını alabilir miyim ?

3- Araca 18"lik çelik jant eklettirebiliyoruz , bu jantı henüz göremedim , tip olarak ne olduğunu hala bilmiyorum , serviste sorma fırsatım da olmadı.Jantın fotoğrafı veya kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

4- Bu donanimlarin hepsi ve sunroofa sahip bir arac icin ne kadar beklerim ?

Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler

Eğer Ses sistemi ve performansı istiyosanız kesinlikle necvox takın ... Cylone sadece arayüzlerde daha pratik fakat ses sistemi olarak orjinal sistemde bile bozulmalara neden oluyo çünkü cylone için ek bi aparat var bağlantıda

Eğer araç sport paketse kesinlikle deri ekletmeyin orjinal koltukları gayet iyi sonradan opelin yaptığı deri koltuk pek başarılı değil bence ama aracı aldıktan sonra isteğe göre dışarda iyi bir işçilik yapan yere yaptırabilrisiniz

Servisin taktığı jant herkesin zevki farklıdır ama bence o paraları haketmiyo ... Sanırım 18 jant eklenince 2000tl de bi fiyat ekleme oluyoduki eğer aracınız sportsa sport jantı çok daha iyi

Hyjal
21-05-2012, 21:53
Arac Cosmo paket olarak dusunuyorum , serviste Necvox takiliyor mu acaba ki ? Bunun disinda orjinal CD600 navigasyon sisteminin uzerine Infinity takilirsa herhalde daha iyi olur , orjinal navigasyona Türkiye haritasi guncellemesi gelir mi acaba ?

Bu arada cevabin icin tesekkurler

onurars
21-05-2012, 22:14
Engin ben olsam bu dediklerini dışarda kendim çok daha düşük maliyetli ve daha kaliteli yaptırtırdım.

Hyjal
21-05-2012, 23:35
Engin ben olsam bu dediklerini dışarda kendim çok daha düşük maliyetli ve daha kaliteli yaptırtırdım.

Onurum haklısın , ben de deri koltuğu dışarda yaptırmayı düşündüm fakat deri ısıtma vs. o şekilde olamıyor , bunun dışında Infinity ses sistemi fabrikada takıldığında kapının hacmi ile ilgili de değişiklik oluyor diye biliyorum.