Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amca'dan Teg :))

Ozzy45
21-05-2012, 20:00
merhaba arkadaşlar.. uzun bir süre araç arıyodum hayalim beyaz eg si dı hep ama kafamıza göre bulamdık olmadı. aracı bulmamın hikayesi biraz garip oldu... :)

Coca cola da çalısıyorum işim gereği sürekli gezen biriyim. müşterimin yanına giderken bir ağacın altında toz içinde ağaç aprakların içine boğulmuş amaa duruşu olsun kaportası olsun farların duruşu bile halen orj olan bi araç. aklımda integra yoktu arkadaşımda var integra ona almıştık hoşuma giden araç fakat halen kafamda si var..

Sonrasında aradan 1-2 gün geçti araç kafama takıldı rüyalarıma girmeye başladı çalısıyodum ama hep o vardı aklımda. duramadım gittim aracın başına :D hemen aracın karsısında pastane var gittim oraya kolay gelsin vs. aracın sahibini bilip bilmediklerini sordum hiç bilmiyorum ama araç hep burda durur çok ayda 1 bazen oda olmaz yeri değişir dediler. Böyle diyince tabi ben iyice heycan yaptım :) ver bi kağıt kalem dedim oradaki çalısana. Sonrasında yazdım kagıdın üzerine aracı satmayı düşünüyosanız bu numaradan ulaşın bana işte numaramı yazdım ismimi felan ters bi şekilde koydum araca binerse görsün diye...

Aradan 3 gün geçti ses seda yok bende heralde satmıyo adam dedim. Sabahına tekrar gittim aracın başına birde ne göreyim kağıt yok :o heralde rüzgar felan ucurdu dedim okadarda silgece sıkıstırmıstım bidaha aldım kağıt kalem tekrar yazdım bu sefer aradan 1 hafta sonra adam aradı gizli numaradan (adam 50'li yaşlarında almanyadan gelmiş kıl'ın biri) neyse açtım telefonı s.a felan a.s düşünürmüsün aracı satmayı adam düşünürüm dedi. tamam araca bakayım ben nasıl ulaşabilirm size dedim. ben öyle herkeze nuamramı vermem dedi nerde çalıstıgımı nerede oturdugumu sordu bende söyledim. adam sonra beni araştırmış coca cola'da tanıdıgı varmıs...

Tekrardan döndü gizli numara olarak pazar günü musaitsen görüşelim tanısalım ilk dedi tamam dedim. gorustuk tanıstık aracın içine oturduk ama oturduk. muhabbet felan derken özelliklerine girdik aracın....

araba daha orj 144 bin km de ve hiç tüp görmemiş sanruuf'lu düz vites tertemiz bi araç. adam araca hiç binmiyor binmedigi yetmedi gibi 3 -4 ay aracı acmadıgı oluyomuş. baya bi muhabbet ettik benide sevdi :) ama benim aklıma takılan bişi oldu yatan araç iyi değil derler çalşan demir pas tutmaz hesabı. arac sağır olabilir sürekli yattıgı için akü'dür vs arıza cıkabilirdi. Ama ben tamircime goturduk hiç bir sorun yok dedi rahatladım orada sadece aracın içi biraz pis kozmetik bakım istiyo... Şimdilik bu kadar daha cok uzun muhabbet de ksıa kesmeye çalıstım :D ilk fotoğrafları bunlar daha bugun aracı aldım üzerime :) iyi seyirler...

ilk hali yıkamadan önce
http://i49.tinypic.com/op0kdt.jpg
http://i48.tinypic.com/2h4hpw5.jpg

Buda yıkanmış hali Sonax'ta
http://i48.tinypic.com/4ftoph.jpg
http://i47.tinypic.com/2ii8r5f.jpg

BUDA GÜNCEL KAPUT ALTI PİSLİĞİ :D
http://i50.tinypic.com/2a5iwcw.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/1042/dsc0366k.jpg

doncarlo
21-05-2012, 20:02
Maşallah çok diri duruyor.

Ozzy45
21-05-2012, 20:09
Maşallah çok diri duruyor.

teşekkürler evet aracın duruşu benide tatmin etti :)

63owen63
21-05-2012, 20:10
maşallah , Allah esirgesin, çok çok güzel :)

CasabLanca
21-05-2012, 20:27
adamın kızını alsanız bu kadar sancılı süreç geçmezdi :D
maşallah teg çok tatlı nazar değmesin

Ozzy45
21-05-2012, 20:40
adamın kızını alsanız bu kadar sancılı süreç geçmezdi :D
maşallah teg çok tatlı nazar değmesin

Sorma ya bu gene kısa anlattım tam 1 ay uğraştım ya birde yeni telefon aldım yanlışlıkla numaralar gitti gittim bidaha not bıraktım adam bu sefer bu nebiçim adam bundan adam olmaz niyeti yok demiş aramamış. ben birdaha bıraktım bu sefer hanımı ara demiş öyle arıyo :D tşkrler allah razı olsun :)

golfcu0101
21-05-2012, 20:40
bi adamda şans olacak,ama şans kapıyı çalınca kapatmıcak açacaksın:DAllah utandırmasın çok güzel duruyor kazasız belasız binmen dileği ile

Ozzy45
21-05-2012, 20:41
maşallah , Allah esirgesin, çok çok güzel :)

çok teşkr ederim daha iyileri sizlerin olsun :)

muratr
21-05-2012, 20:43
kardeşim maşallah kazasız belasız cezasız olsun nerde yatıodu bu yaww sanki gördüm gibi bi yerlerde başka gömüler çıkarsa haber ver arada bizede :D

Ozzy45
21-05-2012, 20:43
bi adamda şans olacak,ama şans kapıyı çalınca kapatmıcak açacaksın:DAllah utandırmasın çok güzel duruyor kazasız belasız binmen dileği ile

Direk inanmışım abi :D

Ozzy45
21-05-2012, 20:44
kardeşim maşallah kazasız belasız cezasız olsun nerde yatıodu bu yaww sanki gördüm gibi bi yerlerde başka gömüler çıkarsa haber ver arada bizede :D

saolasın kardeşim :) istasyonun arka sokaklarında kıyıda köşede :D

Frid
21-05-2012, 20:56
maşallah kazasız belasız diri görünüyor

Melih-Ö
21-05-2012, 21:00
Kısmetteyse olurmuş derler hakikatten öyle olmuş. Maşallah tertemiz duruyor Allah kaza bela göstermesin :)

Slmcnsl
21-05-2012, 21:17
süpermiş temizmiş=)
kazasiz belasiz insallah=)

E.Bozoglu
21-05-2012, 21:17
Masallah diri duruyor. :)

minimal_freak
21-05-2012, 21:23
maşallah çok güzel gercektende, kazasız belasız keyıfle kullanırsın inşallah....

oğuz
21-05-2012, 21:33
gizliden aramalar fln adam garipmiş :D hayırlı olsun çok güzel araç

bLackModeL
21-05-2012, 21:52
valla harıka duruyoo cidden ? :D

orhan_guney
21-05-2012, 21:53
çok güzel maşallah.

SerhatA.
21-05-2012, 21:57
Yıkatınca harbi renki açılmış :) Maşallah güzel bir jantla çok daha iyi olur..

Kazasız belasızzzzzzz

se®k@n
21-05-2012, 21:59
Hayırlı olsun, çok diri duruyor. Kazasız belasız...

Ozzy45
21-05-2012, 22:05
Yıkatınca harbi renki açılmış :) Maşallah güzel bir jantla çok daha iyi olur..

Kazasız belasızzzzzzz

saolasın araba kaç aydır yıkanmıyo bi geçenlerde yağmurlar yıkadı :) herkeze iyi dilekleri için tek tek teşekrler arkadaşlar. inş daha iyileri sizin olur

Ozzy45
21-05-2012, 22:06
gizliden aramalar fln adam garipmiş :D hayırlı olsun çok güzel araç

çok uğraştırdı fikret amcam beni ya :D

Wota-RR
22-05-2012, 00:36
Maşallah araç güzel duruyo, kazasız belasız inşallah :)

bora1311
22-05-2012, 04:10
hayırlı olsun...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

8.000rpm
22-05-2012, 07:21
hayırlı uğurlu olsun
kısmetinizmiş , aylardır sizi bekliyormuş :)
maaşallah , gayet diri duruyor :)

SOMEONESPECIAL
22-05-2012, 08:16
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin. Maşallah güzel bi TEG.

Muhtemelen yatan bir araba olduğu için yürüyende ve elektrik
tesisatında sorun çıkartabilir. Distiribitör ve ya modül bi enayilik
yapabilir. Yaşadım çünkü. Bindikçe zamanla yaşayabilirsin bu tarz
sorunlar. İnşallah böyle bir aksilik olmazda olursa da bizimle
paylaş yardımcı olalım

recky
22-05-2012, 08:16
MAsallah kazasız belasız

coolvtec
22-05-2012, 08:19
kazasız belasız güle güle kullan.. he türlü fantaziye açık bir araç :)

Görkem.Y
22-05-2012, 09:06
kazasız belasız sürüşler diri bir TEG güle güle kullan

Cliosportve
22-05-2012, 09:21
Böyle amcaya can kurban
Maşallah

Ozzy45
22-05-2012, 09:46
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin. Maşallah güzel bi TEG.

Muhtemelen yatan bir araba olduğu için yürüyende ve elektrik
tesisatında sorun çıkartabilir. Distiribitör ve ya modül bi enayilik
yapabilir. Yaşadım çünkü. Bindikçe zamanla yaşayabilirsin bu tarz
sorunlar. İnşallah böyle bir aksilik olmazda olursa da bizimle
paylaş yardımcı olalım

Tskrler abi. Aslinda bir sorun war suan oda sanzuman kulagi birtanesi ozelligini yitirmis vites sert birakmaya gelmior sasiye vuruyo. Suan kulak ariorum birtane buldum sifir ama yan sanayi pek guvenemedim. Ayrica motor ici foto cekicem tozlu ama olsun :-) iyi dilekleriniz icin herkeze tskrler fantazi yapicm ama ileride :-)

Ö.öztüRk
22-05-2012, 10:09
maşallah boncuk gibi hayırlı uğurlu olsun amcaya selamlar:)

MertAybaba
22-05-2012, 14:55
Güle güle kullanırsın inşallah araç çok diri duruyor hayırlı olsun.

yusuf_sti
22-05-2012, 15:10
maşallah maşallah

GRKN
22-05-2012, 15:54
ammca bu saaatten sonra benmde amcam =) onun almanydan kendıyle donen baska garıp arkdslrıda vardırr onlarn arbalarına talıbım ...... saka bı yana kazasız belasız kardesm

KaanBRS
22-05-2012, 15:59
hayırlı olsun güzel bir araç :) Böyle bulunan araçların muhabbetini seviyorum ya okumasıda zevkli oluyo :D

Dodoo
22-05-2012, 16:24
Ah şu amcalar yok mu :) Maşallah araca, güzel denk getirmişsin :)

Ozzy45
22-05-2012, 17:52
hayırlı olsun güzel bir araç :) Böyle bulunan araçların muhabbetini seviyorum ya okumasıda zevkli oluyo :D

okuması zevklide yaşadınmı bide benim gibi tez canlıysan sinir bozucu oluyo :D saolun arkadaşlar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum ondan arka arka msj da yazmayım die teker teker tşkr edemiyorum :) kaput altı foto çektim o pisliği birde sizinle paylaşayım :D

Ozzy45
22-05-2012, 18:14
Kaput altı pisliğim :( :D
http://i50.tinypic.com/2a5iwcw.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/1042/dsc0366k.jpg

civelek
22-05-2012, 18:18
hay maaşallah tam rüyalardaki gibi mevzu :) ama gene teg ve gene aynı yerde yağ atması hemde yatan arabada bide deli eder adamı.. bilenlere danış bilen ellere üç kuruş fazla ver onlara ellet aracı. hayırlı uğurlu olsun inşaallah

Ozzy45
22-05-2012, 18:21
hay maaşallah tam rüyalardaki gibi mevzu :) ama gene teg ve gene aynı yerde yağ atması hemde yatan arabada bide deli eder adamı.. bilenlere danış bilen ellere üç kuruş fazla ver onlara ellet aracı. hayırlı uğurlu olsun inşaallah

nasıl çözebilirz onu ? :)

civelek
22-05-2012, 18:24
3 kere usta yaptım dedi gene geldi 1 kere kendim komple gene yeniledim contaları külbütör civatalarını temizledim silikonladım kapattım genede tam kesemedim :( hele sıkıştırdınmı inceden burun sızlatıcak kokuyu duyacaksın içerden. biz hala çözemedik tam olarak bulursak bi çıkış yolu söyleri hala bulmuş değiliz malesef

MiaMi
22-05-2012, 18:27
Maşallah nazar değmesin , kapağını hangi sebepten sökmüş takmış sordunmu subap ayarı falanmı yapılmı araca

Ozzy45
22-05-2012, 18:29
3 kere usta yaptım dedi gene geldi 1 kere kendim komple gene yeniledim contaları külbütör civatalarını temizledim silikonladım kapattım genede tam kesemedim :( hele sıkıştırdınmı inceden burun sızlatıcak kokuyu duyacaksın içerden. biz hala çözemedik tam olarak bulursak bi çıkış yolu söyleri hala bulmuş değiliz malesef

bak şimdi can sıkıcı bi durum bu ya :( benimde en çok özendiğim o yabancıoların kaput altı temizlği o rengleri :ofk: ozaman sık sık yağın durumuna bakıcaz ?

Ozzy45
22-05-2012, 18:31
Maşallah nazar değmesin , kapağını hangi sebepten sökmüş takmış sordunmu subap ayarı falanmı yapılmı araca

adamın dedğine göre sadece yağını suyunu değiştirdim diyo herhangi bir tamir söz konusu yok dedi. hatta ağır bi bakım sokmayı dahi istiyorum kayışları felan eski baya gümbürtüye gitmeyelim?

civelek
22-05-2012, 18:31
yok yok sendeki durum okadar vahim değil ztn kapağın sökülmüş daha önceden belki zmnla contadanda olmuş olabilir bi takım conta al güzelce biriye taktır bu kadar temiz diri kaput altı zor bulunur belkide basit bişekilde keser seninki

MiaMi
22-05-2012, 18:32
Ben TEG kullanmadım pek anlamam ama o turuncu renk sıvı conta orjinalinde çıkmıyor diye biliyorum belki subap ayarı için açılmış olabilir sorun olmaz oda

civelek
22-05-2012, 18:35
Ben TEG kullanmadım pek anlamam ama o turuncu renk sıvı conta orjinalinde çıkmıyor diye biliyorum belki subap ayarı için açılmış olabilir sorun olmaz oda

:icon_tup:

Ozzy45
22-05-2012, 18:37

Hmm ozaman civilek in dediği gibi bi yeni conta alıp taktırmak lasım da manisada pek güvenemiyom. İzmir e bakmak lasım hem kompresör testi yapayım sonrasında subab ayarıda yaptırırım

inventor
22-05-2012, 21:40
maşallah araç çok diri duruyor allah kaza bela vermesin
o yağ sızıntısı daha önce açıldığında kapak kapatılırken sürülen sıvıdan kaynaklanıyor kapağı benzin veya balata spreyiyle temizleyip iyice yağdan arındırıp hiç sıvı sürmeden dengeli şekilde sıkarsanız önleyebilirsiniz biz öyle yaptık yağ sızıntısı kalmadı daha önce açan ustalar kapağı sıktıklarında kaçak vardı biz o işlemi yaptıktan sonra yağ sızıntısı kalmadı bence orjınal contasını söküp piyasa ürünü conta takmayın

Ozzy45
22-05-2012, 22:32
maşallah araç çok diri duruyor allah kaza bela vermesin
o yağ sızıntısı daha önce açıldığında kapak kapatılırken sürülen sıvıdan kaynaklanıyor kapağı benzin veya balata spreyiyle temizleyip iyice yağdan arındırıp hiç sıvı sürmeden dengeli şekilde sıkarsanız önleyebilirsiniz biz öyle yaptık yağ sızıntısı kalmadı daha önce açan ustalar kapağı sıktıklarında kaçak vardı biz o işlemi yaptıktan sonra yağ sızıntısı kalmadı bence orjınal contasını söküp piyasa ürünü conta takmayın

sizin dediğinz gibi deniyeyim ilk hem orj contayıda değiştirmemiş olurum. inş olur olmassa yeni conta alırım artık :(

muratr
22-05-2012, 23:23
saolasın kardeşim :) istasyonun arka sokaklarında kıyıda köşede :D

adamım kıyıda köşede ef kasa denk gelirse koleksiyona eklerim bende:D:rolleyes:

muratr
22-05-2012, 23:30
Hmm ozaman civilek in dediği gibi bi yeni conta alıp taktırmak lasım da manisada pek güvenemiyom. İzmir e bakmak lasım hem kompresör testi yapayım sonrasında subab ayarıda yaptırırım

adamım manisada kimi söylerlerse söylesinler kesinlikle gidipte elletme arabayı şahin brodway zannedio çok bilmiş ustalarımız:icon_tup: en güzeli go to the izmir:)

Ozzy45
23-05-2012, 12:03
adamım manisada kimi söylerlerse söylesinler kesinlikle gidipte elletme arabayı şahin brodway zannedio çok bilmiş ustalarımız:icon_tup: en güzeli go to the izmir:)

Izmir de usta ariorum aslinda iyi guzel hondadan anlayan warsa bildiginiz iyi olur

muratr
23-05-2012, 20:52
Izmir de usta ariorum aslinda iyi guzel hondadan anlayan warsa bildiginiz iyi olur

pm ledim :):icon_tup:

Fatih_
23-05-2012, 21:50
kaput altının çekici bir pisliği var :D

maşallah kazasız belasız :)

MaNiSaLı
24-05-2012, 01:46
ozzy bu arabayı yapıcan yavaş yavaş :) emin adımlarla ;) tertemiz bir araç aldın hayırlısı olsun insallah :) servis bakım konusunda ızmırde ikiler honda var 3 . San. Sitesinde bir ara gideriz beraber , yada veririm kartını hallettirirsin .
Allah güle güle binmeyi nasip etsin insallah :) bir ara bakalım şu bordo kelebeğe . Bir gezelim bakalım kanatlarını iyi çırpabiliyormu :D :)

KOCAMAN 1 MAŞALLAH :)

Ozzy45
24-05-2012, 11:33
ozzy bu arabayı yapıcan yavaş yavaş :) emin adımlarla ;) tertemiz bir araç aldın hayırlısı olsun insallah :) servis bakım konusunda ızmırde ikiler honda var 3 . San. Sitesinde bir ara gideriz beraber , yada veririm kartını hallettirirsin .
Allah güle güle binmeyi nasip etsin insallah :) bir ara bakalım şu bordo kelebeğe . Bir gezelim bakalım kanatlarını iyi çırpabiliyormu :D :)

KOCAMAN 1 MAŞALLAH :)

Serkan abim ins hep beraber yapicaz bu araci :-) allah razi olsun abi iyi dileklerin icin :-D

timucintt
24-05-2012, 13:18
kazasız belasız temiz araba :) ama o külbütörden sızan yağ kronik değil.. sorun yan sanayi külbütör contası kullanmak en kısa ısıtmada uzuyor o conta.. ondan köşelerden atıyor yağı... ben o ringlerle külbütör contasını orijinal aldım teg için zamanında 80 liraya geliyor hepsi.. bir dahada yağ mağ akıtmıyor sonra....

RIDVAN
24-05-2012, 13:35
İyi Bir Detaylı İç Dış Motor Temizliği 1Çift App Plaka Güzel Bir Jant Ve Ufaktan Basıklıkla Dünyası Değişir , Allah Kaza Bela Vermesin Ağız Tadıyla Kullanın ;)

Ozzy45
24-05-2012, 15:10
meguarsla konuştum oraya vericem detaylı iç temizliğe. orj külbütör contası arayım ozaman yavaştan yağ eksiltme felan yok şuan ama bakmakta fayda var gibi gözüküyo. bugun hava filtresini açtık gaz kelebeğine felan baktık resimlerini çektim eklrim onlarıda :D

Ozzy45
24-05-2012, 15:32
Buda gaz kelebeğim
http://i50.tinypic.com/2rg1don.jpg
http://i49.tinypic.com/29kvo07.jpg

Met!!
24-05-2012, 17:29
Maşallah kazasız belasız... çok diri ve güzel duruyor