Orijinalini görmek için tıklayınız : Almaya gideceğim araç hakkında bilgi
Arkadaşlar ilandaki aracla pazarlığı bitirdim. Güzel fiyata anlaştık bilen varmı sizce ederi nedir yada 20 liraya önereceğiniz başka araçlar var mı?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 69482398 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sti-gc8-69482398/detay)
siteden ahmet die bi arkadaşımızın arabası dostum bakımları vs bana ait kendısıyLe ara konus.
krediye başvurucam yarın allahın izniyle bu hafta içinde alıcam aksam arıycam arkadası. Ama burda bilen edeni çoktur antalyadan istanbula gidip boş dönmek olmaz her yerden araştırmak lazım
E_RtugrulJAP10
22-05-2012, 13:32
Güzel araç hayırlısı olur inş.
bLackModeL
22-05-2012, 13:35
bende sormustum beyazdan donme ımıs kazası belası yokmus kendısı cevaplamıstı arkadasımın yanlısta hatırlıyo olabılım
ö.m attım, pek iç açıcı değil tarihçesi.
gurcell sağolasın ilgin için. Araştırmaya devam
krediye başvurucam yarın allahın izniyle bu hafta içinde alıcam aksam arıycam arkadası. Ama burda bilen edeni çoktur antalyadan istanbula gidip boş dönmek olmaz her yerden araştırmak lazım
yanlış anlamayın alınmayın sakın illaki kendinize göre hesabınız vardır ben genel olarak soylıyeyım kredi ile GC8 almak, araç çok çok iyi olmadıgı müddetçe yarın öbörgün çıkabılecek masraflarında ödeme planınızı bozabılır. yaşından ve amacından dolayı yıpranma payının daha yuksek oldugu araçlar oldugu için gc8 i örnek gösterdim bi çok turbo araba için geçerli olabılır.
Tuğral şunu da ekleyim.
2007 den beri GC8 model bir evladım var.
Asla unutma : Impreza Turbo alacaksan, o arabayı aldığın para kadar cebinde paran olsun.
SOMEONESPECIAL
22-05-2012, 14:29
Yani vazgeç bu sevdadan diyorsunuz.
İleride sorun çıkartmayacak bir Honda al diyebilirsiniz :)
bu hemen hemen her araç için geçerli zaten. Honda crx e crxin 3 katını harcadım crx parasına sattım, nissan 200sx e bi sx parası harcadım sattım, alıştık zaten buna :D Şimdi azcık daha temiz bir gc8 alıp sıkıştırmadan evde 2. araç olarak binicem. Hergün dışarıya çıkamam ev le iş yerim arası yürüyerek 5 dk arabayla 15 dk :D
yanlış anlamayın alınmayın sakın illaki kendinize göre hesabınız vardır ben genel olarak soylıyeyım kredi ile GC8 almak, araç çok çok iyi olmadıgı müddetçe yarın öbörgün çıkabılecek masraflarında ödeme planınızı bozabılır. yaşından ve amacından dolayı yıpranma payının daha yuksek oldugu araçlar oldugu için gc8 i örnek gösterdim bi çok turbo araba için geçerli olabılır.
kredi tamamına değil zaten az bir kısmını çekip alıcam o da 2-3 ödemelik bir kredi olacak gelecek paralarım var yazıda arabasız geçirmek istemiyorum. sıkıldım dizel otomatik araba kullanmaktan:)
:)
abi başka bi sevda zevk valla Honda mı satıp ABA yı geri alıcam kısmetse :D
Honda? Sorun çıkarmamak? Hondaya ben bindiğim sürece sorun cıkarıyor :D Birde zaten artık önden çeken bir araba almak istemiyorum hiç keyif vermiyor. Ya arkadan itecek ya da hepsi aktif çalışacak.
İlandaki aracın konusu bu sanırım :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/99718-gecmisten-gelecege-subaru-gc8-06-kg-275-a-3.html
SOMEONESPECIAL
22-05-2012, 14:49
Honda? Sorun çıkarmamak? Hondaya ben bindiğim sürece sorun cıkarıyor :D Birde zaten artık önden çeken bir araba almak istemiyorum hiç keyif vermiyor. Ya arkadan itecek ya da hepsi aktif çalışacak.
Valla ne diyeyim hayırlısı o zaman :icon_tup:
arkadaslar bu araç hakkında bilgisi olan varmı limiti biraz yükselttim tanıyan bilen varmı. Tork garajda orhan ustadan her türlü bilgiyi öğrenebilirsin dedi sahibi. Sorabilecek varmı acaba yada doğan ustaya nasıl ulaşabilirim.
(edit : telefonuna ulaştım fakat tanıyan birisi görüşürse benim içime daha çok sinecek yardımcı olacak kimse varmı?)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-forget-gc8-88401109/detay
arkadaslar bu araç hakkında bilgisi olan varmı limiti biraz yükselttim tanıyan bilen varmı. Tork garajda doğan ustadan her türlü bilgiyi öğrenebilirsin dedi sahibi. Sorabilecek varmı acaba yada doğan ustaya nasıl ulaşabilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-forget-gc8-88401109/detay
orhan ustadır o... khan nickli korhan abiye sorabilirsin...
orhan ustadır o... khan nickli korhan abiye sorabilirsin...
aklımda yanlış kalmış düzelttim hemen:icon_tup: