Orijinalini görmek için tıklayınız : kan ihtiyaci ++++
çapa üniversite hastanesinde bir arkadasimizin annesi kanser hastasi bu geceye kadar 5 kisi kan grubu farketmeksizin ihtiyacimiz var.yardimci olabilceklerin telefon yoluyla ulasmasini rica ediyoruz .
hasta adi : Fatma özmay
0532 371 83 95 onur çolpan
herkese tesekkur ve saygilar
Çok geçmiş olsun İstanbul'daki arkadaşlar duyarlılık gösterecektir.
İzmirden versek is goruyor mu degisim yapiyolar mi?
istanbuldaki arkadaşlar duyarlılık gösterelim lütfen..
Şu an hasta olmasaydım ben verirdim :(
gokselaltinok
22-05-2012, 16:42
Dün akşam alkol aldım bu gece saat 2.00 gibi işten çıkıyorum olurmu acaba yaa? uyarsa iş çıkışı hemen gelirim.
Guncel cekelim mevzu onemli...
63owen63
22-05-2012, 17:33
İstanbul için güncel olsun..
Sürem dolmadığı için veremiyorum. Süre dolduğunda gelip vereceğime dair senet imzalasam kabul ederlermi ?
Forumdan ve dışardan ihtiyacı olan herkese koştum ve kan verdim elimden geldiğince. Lütfen yardımcı olalım konu güncel
Bu grup farketmeden verilen kanlarda sanırım bir kupon alınıyor ve kuponla kan alınıyor.Bende cerrahpaşada verilmiş kan için 2 kupon var bunu çapada kullanma şansları varsa size ulaştırabilirim.
gokselaltinok
22-05-2012, 17:54
verilen numara cevap vermiyor. Bana bi bilgi versenizde bende ona göre hareket etsem.
BthnKrkt
22-05-2012, 18:44
Bende buraya yaziyim. Bir arkadasimizin annesi kan kanseri yogun bakima kaldirilmis ve yarina kadar arh+ kan lazim. Ben gecen hafta vermeye gittim grip ten dolayi almadilar suandada antalyadayim. Musait olan verebilcek olan arkadasa ulasirsa cok sevinirim.
Kadir Gungor 05350811453 anadolu yakasi kartal bolge kan merkezi