Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 26.05.2012 roling night ev rc jb 106 cvk rs ..

Sayfa : 1 2 [3]

Alicanrs
27-05-2012, 10:18
Bahane için arabada problem aramalarına başlamıştır. Yakında yazar torpido gözünün kapak menteşe vidası gevşemiş o nedenle tıkırtı yapıodu sağlıklı deneyemedik diye.

alper abi tüm herkez şahit orda bobin kablosu koptu cvk nın araba tekleme yapıodu onu bile lehim yok elimizle sabitleyip elektirik bandı ile yaptık sabah 7900 dönen araba dün 7500 de kesiciye giriyordu hep aksilik üstüne aksilik egzantirik var dönmem lazım 7800 filan ama mecburiyetten hep 7300 döndüm o halde bile mahçup etmedi beni Damat HIzlıydı :D

cvk_sport
27-05-2012, 10:21
ben ali abinin yapıcağı video yu bekliyorum :hahaha:

Alicanrs
27-05-2012, 10:22
ben ali abinin yapıcağı video yu bekliyorum :hahaha:

6 da yattık ayaktayım meraktan ahahaha :D:D Konulu video :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Cliosportve
27-05-2012, 10:23
5.vites 7200 de cvk birakti yeterli mi kanka?

selcük kımden yanasın oglum adam kese kese gecmıs damadı neden boyle hırpalıyorsun gerdek gecesınde olanlar ne zamandan berı anlatılır oldu :D:D:D

alper abi tüm herkez şahit orda bobin kablosu koptu cvk nın araba tekleme yapıodu onu bile lehim yok elimizle sabitleyip elektirik bandı ile yaptık sabah 7900 dönen araba dün 7500 de kesiciye giriyordu hep aksilik üstüne aksilik egzantirik var dönmem lazım 7800 filan ama mecburiyetten hep 7300 döndüm o halde bile mahçup etmedi beni Damat HIzlıydı :D

Onu bunu bırakın Seytantepede mi olcak ekip
Ona göre gelicem :D

BoraRS
27-05-2012, 10:23
6 da yattık ayaktayım meraktan ahahaha :D:D Konulu video :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Alican kirosu cvk yi ve seni istiyorummmm :D:D

Yani seni derken yanlis anlasilmasin soforlugunden bahsediyorum :D

cvk_sport
27-05-2012, 10:24

bakalım kanka tek açı çekebildik o kötü oldu ama neyse ben gördüm bana yeter :D:D

Alicanrs
27-05-2012, 10:25
Alican kirosu cvk yi ve seni istiyorummmm :D:D

Yani seni derken yanlis anlasilmasin soforlugunden bahsediyorum :D

kilolularla ilgilenmiyorum :hahaha::hahaha: napım senin gibi kıllı adamı ahahaha sen üstünü aç gez abi boşver rolling vs :hahaha:

akif252
27-05-2012, 10:26
okadar okudum hala kim aldı kim kac boy öndeydi kaç sefer denendi kac bin devirde kaca kadar denendi bi açıklama yok :)

Cliosportve
27-05-2012, 10:27
kilolularla ilgilenmiyorum :hahaha::hahaha: napım senin gibi kıllı adamı ahahaha sen üstünü aç gez abi boşver rolling vs :hahaha:

Pohahahhaah o ne demek laa

Koltuktan düştüm :hahaha:

Alicanrs
27-05-2012, 10:30
he şimdiden birşey sölimde tersi sölenirse ztn bu gün bile çıkarım sıkıntı yok 5. vites 240 larda rc gelir deniyordu 2 de basar basmaz ayırıyorum 3-4 5 vs farketmio yani ara kapancak gibi durmuyordu keşke kapansaydıda ibocum üzülmeseydi İBOOMMMMMMM duy sesimi sakın yakma heee noterdeyiz p.tesi :D

Cliosportve
27-05-2012, 10:32
he şimdiden birşey sölimde tersi sölenirse ztn bu gün bile çıkarım sıkıntı yok 5. vites 240 larda rc gelir deniyordu 2 de basar basmaz ayırıyorum 3-4 5 vs farketmio yani ara kapancak gibi durmuyordu keşke kapansaydıda ibocum üzülmeseydi İBOOMMMMMMM duy sesimi sakın yakma heee noterdeyiz p.tesi :D

Biz demiştik
CVK RS in 5. vitesi at arabası vitesi değil ki
Onlar takılmıştılar 5. viteste ayırcaz diye anlamsız geliyordu :)
Videolar ne zamana gelir

Can's
27-05-2012, 10:34
alıcan bızım damat CVK gerdekten once baklava mesir macunu falanda yemedı nerden geldı bu azgınlık kardesım :)

akif252
27-05-2012, 10:34

Rs sahibi olarak tebrik ediyorum. parasının ve emeginin hakkını vermiş helal demek kalıyor bize.....

cvk_sport
27-05-2012, 10:35
Rs sahibi olarak tebrik ediyorum. parasının ve emeginin hakkını vermiş helal demek kalıyor bize.....
teşekkürler :)

mehmetRS
27-05-2012, 10:37
CVK rs'e ve pilotuna kocaman bravo:)

akif252
27-05-2012, 10:39
teşekkürler :)

eyvallah kardeşim . benim gözümde bir arabaya verdiğin paranın harcadıgın emegin hakkını vermezse kilosu 40 kuruştan hurdacıya vergitsin demekdir. ama emegin hakkını alıyorsan eve cıkar yatagına al sarıl uyu ona :))

Selcuk_RoL
27-05-2012, 10:39
Patırdama varmıydı ? :D :D

Video varmı varsa özelden alabilirim link :D

Abi pirlama yoktu orcun kabul etti JB nin gecildigini en sonuda ali aticak videolari net 4 5 boy var REG gergin:D

APO
27-05-2012, 10:40
CVK EV yi geçmiş maşallah...bu arada EV rc fren hidroliği patlamış boşalmış sanırım...frensiz eve geçiyorum abi dedi bana...geçmiş olsun ibocum...

emre_
27-05-2012, 10:42
Herkeze masallah :) ayaginiza saglik cvk hizlanmis alican bi rs ide rahat birak yaw :D

akif252
27-05-2012, 10:42
geçmiş olsun iboya bu arada apo senide pistlerde görmek isteriz öle evde pc basında olmuyor :))

Alicanrs
27-05-2012, 10:51
Herkeze masallah :) ayaginiza saglik cvk hizlanmis alican bi rs ide rahat birak yaw :D

ahaha onlar beni bırakmıyor hadi şenlendirelim biraz olmuyor böyle ibo geçseydi forumu yıkardı ama işte kıyamıorum iboşuma:hahaha::hahaha::hahaha:

akif252
27-05-2012, 10:53
ahaha onlar beni bırakmıyor hadi şenlendirelim biraz olmuyor böyle ibo geçseydi forumu yıkardı ama işte kıyamıorum iboşuma:hahaha::hahaha::hahaha:

ben gecengün bikaç bişi yazmıştım hangi rc RS i geçmiş diye rc ciler beni yicekti ama ses yok bu gün öglen oldu nerdeyse :) neyse çok kızdırmayalım onları :))

cvk_sport
27-05-2012, 10:54
eyvallah kardeşim . benim gözümde bir arabaya verdiğin paranın harcadıgın emegin hakkını vermezse kilosu 40 kuruştan hurdacıya vergitsin demekdir. ama emegin hakkını alıyorsan eve cıkar yatagına al sarıl uyu ona :))

aynen öyle hakkını fazlasıyla vericek ilerleyen zamanlarda inşallah :)

Alicanrs
27-05-2012, 10:55
ben gecengün bikaç bişi yazmıştım hangi rc RS i geçmiş diye rc ciler beni yicekti ama ses yok bu gün öglen oldu nerdeyse :) neyse çok kızdırmayalım onları :))

ben hamitin ilk denediği zaman bile dedim hgani 1.5 boy filan geçtiler ya şofor dedim inanmadılar baskı deişti inanmadılar Walla gram sallamam ibo geçseydi üff dün neler diodu yarım boyu geçtim şöle parmak geçim cvk yı olay çıkarıcam eğlencez düğün olcak forumu yıkarım diyordu ama noldu parmak attılar:D Hamit eğlen lan a.ck :D Geçiceğimizi ben biliyordum ondan çok rahat net konuşuyordum sıkıntı yok Cvk her zmn matkap daha iyi olucak inşallah:)

akif252
27-05-2012, 10:56
ben hamitin ilk denediği zaman bile dedim hgani 1.5 boy filan geçtiler ya şofor dedim inanmadılar baskı deişti inanmadılar Walla gram sallamam ibo geçseydi üff dün neler diodu yarım boyu geçtim şöle parmak geçim cvk yı olay çıkarıcam eğlencez düğün olcak forumu yıkarım diyordu ama noldu parmak attılar:D Hamit eğlen lan a.ck :D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::Deli::Deli::icon_ tup::beuj::icon_wack:icon_wack:icon_wack

cvk_sport
27-05-2012, 10:58
ben hamitin ilk denediği zaman bile dedim hgani 1.5 boy filan geçtiler ya şofor dedim inanmadılar baskı deişti inanmadılar Walla gram sallamam ibo geçseydi üff dün neler diodu yarım boyu geçtim şöle parmak geçim cvk yı olay çıkarıcam eğlencez düğün olcak forumu yıkarım diyordu ama noldu parmak attılar:D Hamit eğlen lan a.ck :D Geçiceğimizi ben biliyordum ondan çok rahat net konuşuyordum sıkıntı yok Cvk her zmn matkap daha iyi olucak inşallah:)

gaz telini düşünüyorum lan g*t yarın gidip alalım ondan :D

Alicanrs
27-05-2012, 11:00
gaz telini düşünüyorum lan g*t yarın gidip alalım ondan :D

tel değil lan demir bişe olmaz bakarız ona kanka dün çok şey geldi başımıza en zoru bu olsun :)

cvk_sport
27-05-2012, 11:04
tel değil lan demir bişe olmaz bakarız ona kanka dün çok şey geldi başımıza en zoru bu olsun :)

aynen kanka :D

mechanic
27-05-2012, 11:08
rollingden sağ çıkan kazansın artık bundan sonraki rollingleri böyle mi yapsak ki :D
hella olsun rs'e speklerinin hakkını veriyor.

cvk_sport
27-05-2012, 11:10
rollingden sağ çıkan kazansın artık bundan sonraki rollingleri böyle mi yapsak ki :D
hella olsun rs'e speklerinin hakkını veriyor.

eyvallah dün çok şanssızlıklar oldu hatta denememeyi bile düşündük :D ibrahim abiye abi araba kesiyo denemeyelim dedim ama o yok yok deneyelim dedi :D

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:15
ya alican yanlış anlamayında cvk ya lafım yok sizede yok ama abi egzantrikli rs le üstünde nerdeyse hiç parça olmayan bi rc yi geçince bu kadar büyük bir olaymı rs için??

Alicanrs
27-05-2012, 11:18
ya alican yanlış anlamayında cvk ya lafım yok sizede yok ama abi egzantrikli rs le üstünde nerdeyse hiç parça olmayan bi rc yi geçince bu kadar büyük bir olaymı rs için??

selçuk yanlış anladığım yok başından beri takip ettiysen bize kaldıran ibo hani 2 boy geçiyordu cvk yı ? demekki bakım ve kullanan biri olunca baya farkediyormuş dimi .. tek ibo deil kaç typerla bastık araç üzmedi bizi işim gücüm yok çocuk gibi bunamı sevincem ilk günden beri diyordum rc rs i geçemez diye bunu kanıtlamış oldum egzantirik dediğin yokmuş gibi sürdük 7200 döndük araba kesiciye giriyordu 7400 lerde 8 bin dönmüyordu :) ev rc de parça yok doru kapak vs subablar filtre egsoz hesaders o bu şu yok ztn yapma selçuk yaw.. Reg'ede kocaman maşllah ciddi hızlı

cvk_sport
27-05-2012, 11:19

ibrahim abi çok atar yaptığı için biz şimdi bu kadar büyütüyoruz yoksa alican en başta dedi rahat geçeriz zaten diye :)

Alicanrs
27-05-2012, 11:21
ibrahim abi çok atar yaptığı için biz şimdi bu kadar büyütüyoruz yoksa alican en başta dedi rahat geçeriz zaten diye :)

ya gerek yok ben açıklamamı yaptım rahat geçiceğim belliydi senin geçldiğin gün demiştim ztn kardeşim ben hiç bi zmn rc yi büyütmedim büyüttüler telefonda atar gider geçeriz bende sandım bişe yaptılar araca sevindiğimden değil bilerek ibnelik olsn die t.ş.k yapıorm iboyu sevdiğimden hakketti pezo :D:D foruma girmem daha dedi girmio adam tellerini açmıyor arabayıda yakmamıştır inşallh

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:21

anladım o zaman başka tabi kardeşim... ama yinede gerek yok bence bu kadarına ibo hassas çocuk kafaya takıyor zaten cvk geçmiş fazla gitmeyin üstüne :)

Alicanrs
27-05-2012, 11:23
anladım o zaman başka tabi kardeşim... ama yinede gerek yok bence bu kadarına ibo hassas çocuk kafaya takıyor zaten cvk geçmiş fazla gitmeyin üstüne :)

kanka kendi ben burun farkı ile geçsem forumu yıkarım olay çıkcıak ta.şk. yapıcaz neler neler dedi :D:D:D iboyu seviormda işte çok atar yaptı şimdi onn için üstüne gidiyoruz yoksa araç deniyoruz denedik bitti gitti Allah kaza bela vermesin .. kaç kerede kesio denemeyelim dedim inadıona deneyelim dedi hakedio ya üstüne gidelim biraz zevkini çıkaralım :D yakıcam diyordu arabayıda ses soluk yok biri ulaşsın :D

Okan D.
27-05-2012, 11:24
İbo telefonlara cikmio ortalikda yok videodan sonra techede grmez daha zaten :)
kanla bu arada tabiki regin gecceni biliodumda bi sorim ki herkez bilakn dedim

ceco
27-05-2012, 11:26
selcuk tebrik ederim kardesım masallah REGede sanada.

oylamada oyumu CVK dan yana kullanmıstım gerekenı yapmış oda onada masallah.

baskım kırıldı geceye erken veda ettım, çok keyıflı olacaktı aslında :(

Bayrampaşalı
27-05-2012, 11:28
cuma gunu reg i gordum crm de suat abıyle beraberdık harbı cok gergındı sonuc bellı oldu kükrüyodu resmen :D

masallah kanka hakkını vermıssın reg le

alıcan sanada masallah kanka ama ıbocugum ustune fazla gıtmeyın sevıyorum onu :D

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:28

eyv kanka orçuna baksana ortada yok:D:D

Alicanrs
27-05-2012, 11:29

geçmiş olsun ceco dün baya dertliydi herkez ya bizide 3-5 sorun buldu çözüldü allahtan en sonunda denerken 4. vtiesteyim bi baktım gaz yok ahaha ayağımı yukarı kaldırıorm yok dibe basıyorum yok dedim kafam mı güzel banamı öyle geliyor gaz koptu :D:D

ceco
27-05-2012, 11:31

:) normal deılmı kanka ...

ben p.tesi salı gunu cıkarıcam aracı bukez farklı bı baskı balata kullanıcam yeter ya aynı senın muhabbete dondu her cıkısımda baskı kırıyoruz :)

orcun uygun gorurse atasehıre gecerım denerız. senınlede bu tarafta sıkarız kanka ortalık boyle karısık oldumu hosuma gıdıuyor ya keyıflı bı geceydı.

tekrardan tebrık ederım kardesım. CRM SUAT abınınde ellerıne saglık.

ceco
27-05-2012, 11:32
geçmiş olsun ceco dün baya dertliydi herkez ya bizide 3-5 sorun buldu çözüldü allahtan en sonunda denerken 4. vtiesteyim bi baktım gaz yok ahaha ayağımı yukarı kaldırıorm yok dibe basıyorum yok dedim kafam mı güzel banamı öyle geliyor gaz koptu :D:D

:) olur olur sağsalım eve donduysenız gerısı onemlı deıl.

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:34
:) normal deılmı kanka ...

ben p.tesi salı gunu cıkarıcam aracı bukez farklı bı baskı balata kullanıcam yeter ya aynı senın muhabbete dondu her cıkısımda baskı kırıyoruz :)

orcun uygun gorurse atasehıre gecerım denerız. senınlede bu tarafta sıkarız kanka ortalık boyle karısık oldumu hosuma gıdıuyor ya keyıflı bı geceydı.

tekrardan tebrık ederım kardesım. CRM SUAT abınınde ellerıne saglık.

kanka sen nasıl dersen sıkıntı yok biz her şartta ikimiz çıkar basarız:icon_tup:

akif252
27-05-2012, 11:34

o armut fransızlar sadece gaz tel sistemini yapamamışlar rs ye gerci elektronik olmasında ayda bir tel kırsın razıyım :)))))):icon_tup:

Alicanrs
27-05-2012, 11:35
o armut fransızlar sadece gaz tel sistemini yapamamışlar rs ye gerci elektronik olmasında ayda bir tel kırsın razıyım :)))))):icon_tup:

tel değil ya demiri var kelebeğin üstünde demiri yarmışım :D dayanmadı :D

HaLuK-35
27-05-2012, 11:36
Cvk gerekeni yapmış tebrikler,selcuk sana da tebrikler kardesim,suat abiye de saygılar :D özellikle 106 camiası bu adama itaat edilmesi gerektiğini anlayamadıysa artık o da anlamayanların kabahati :D

ceco
27-05-2012, 11:37
kanka sen nasıl dersen sıkıntı yok biz her şartta ikimiz çıkar basarız:icon_tup:

aynen aramızda hıcbı sekılde sıkıntı olmaz kanka. aracı hazırlarım bı kaç gune alo drım ben sana.

akif252
27-05-2012, 11:39
tel değil ya demiri var kelebeğin üstünde demiri yarmışım :D dayanmadı :D

pedala düz bas dedim sana :) telin ayarından kırmış olabilir boşluk brakın az telde.. neyse o hallolur o kolay..

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:41
Cvk gerekeni yapmış tebrikler,selcuk sana da tebrikler kardesim,suat abiye de saygılar :D özellikle 106 camiası bu adama itaat edilmesi gerektiğini anlayamadıysa artık o da anlamayanların kabahati :D

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ceco
27-05-2012, 11:43
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

kanka bi sorum olacak sana. reg i bu halıyle hiç sıfırdan kaldırnımı ? pistte sorun yasamaktan korkuyorum :)

Selcuk_RoL
27-05-2012, 11:43
kanka bi sorum olacak sana. reg i bu halıyle hiç sıfırdan kaldırnımı ? pistte sorun yasamaktan korkuyorum :)

yok kanka hiç kaldırmadım:soru:

HaLuK-35
27-05-2012, 11:45

pist olayı cok farklı caddedeki gibi olmuyo ,gecen sene akhisar yarısından önce 3 gece ust uste rv saxoyla sure denedim,gittim pist sabahı arkadaki yolda denedim catur cutur gidiyodu pistin içine bi girdim baskıyı parcaladım sure yapamadan geri dönduk kahrolmuştuk :) özellikle limitorsuz chip kullanıyosanız sizde 1.vitesi cok iyi ayarlamak lazım erken atarsan sarma bitmeden bayılıyo gec kalırsan sanzmana cok yuk biniyo 2 ye gecerken cok zorlanıyo ya da kıırıyo su 106 ların sanzuman baskı olayları cok sakat,kazasız belasız biter insallah bu sene su akhisar :)

cvk_sport
27-05-2012, 11:47

sağol abi :) sanada geçmiş olsun

ceco
27-05-2012, 11:51
pist olayı cok farklı caddedeki gibi olmuyo ,gecen sene akhisar yarısından önce 3 gece ust uste rv saxoyla sure denedim,gittim pist sabahı arkadaki yolda denedim catur cutur gidiyodu pistin içine bi girdim baskıyı parcaladım sure yapamadan geri dönduk kahrolmuştuk :) özellikle limitorsuz chip kullanıyosanız sizde 1.vitesi cok iyi ayarlamak lazım erken atarsan sarma bitmeden bayılıyo gec kalırsan sanzmana cok yuk biniyo 2 ye gecerken cok zorlanıyo ya da kıırıyo su 106 ların sanzuman baskı olayları cok sakat,kazasız belasız biter insallah bu sene su akhisar :)

İNSALLah TEŞEKÜRLER.

sağol abi :) sanada geçmiş olsun

SAĞOLASIN KARDESIM.

VİDEOLARI BEKLIYORUM EN ACİL SEKILDE . COM

orcunnn
27-05-2012, 12:08

dur be sabah ezan okunurken girdik eve yeni kalktim

tebrikler reg ck guzel selcuk hakki ile gecti massallah ama kanka bence ng ie dene onlada ayni gidersin cunku ue de ng denemesi 4 boy oluyor bizde ayni sekilde yapilan islemler baya baya yaramis

bide kanka tebrik ediyorum ama sunu belirtirsen sevinirim ayni speclerde olmdigimizi kimse yanlis anlamasin

cvk_sport
27-05-2012, 12:09
İNSALLah TEŞEKÜRLER.

SAĞOLASIN KARDESIM.

VİDEOLARI BEKLIYORUM EN ACİL SEKILDE . COM

bende bekliyorum abi :) videolar ali abide

orcunnn
27-05-2012, 12:15
bende bekliyorum abi :) videolar ali abide

hamit tbrler bu arada yolda ayar yaarken baskiyi kirdim gelemedim ama zaten sen isin zevkini almissin

cvk_sport
27-05-2012, 12:17
hamit tbrler bu arada yolda ayar yaarken baskiyi kirdim gelemedim ama zaten sen isin zevkini almissin

eyvallah sağol sanada geçmiş olsun

orcunnn
27-05-2012, 12:22
eyvallah sağol sanada geçmiş olsun

eyvallah kardesim

HaLuK-35
27-05-2012, 12:29
dur be sabah ezan okunurken girdik eve yeni kalktim

tebrikler reg ck guzel selcuk hakki ile gecti massallah ama kanka bence ng ie dene onlada ayni gidersin cunku ue de ng denemesi 4 boy oluyor bizde ayni sekilde yapilan islemler baya baya yaramis

bide kanka tebrik ediyorum ama sunu belirtirsen sevinirim ayni speclerde olmdigimizi kimse yanlis anlamasin

orcun hangi ng bu soyledigin?

JDM VTİ
27-05-2012, 12:30
reg'in speclerde farklılık olan nedir??

Bayrampaşalı
27-05-2012, 12:31
orcun hangi ng bu soyledigin?

mami abının yenı aracı beyaz

orcunnn
27-05-2012, 12:36
mami abinin beyaz 106 tisi arac karsida ahmet bugun baskiyi takar speclerimiz ayni ise ng reg jb 106 ahmet hemen bu aksam 2 si ile bassin sonucu gormek istiyorum 2 si ile deneyerek

ve videlu olsun benim gelmede gerek specleride selcuk yazar

orcunnn
27-05-2012, 12:57
neden ses soluk yok ben bu aksam reg ile ng ile denemek istiyorum 2 ser 2 kisi cikalim boylar net sayilsin bana ayni garajin arabalari denemez ise 2 side benle denesin

HaLuK-35
27-05-2012, 13:14
neden ses soluk yok ben bu aksam reg ile ng ile denemek istiyorum 2 ser 2 kisi cikalim boylar net sayilsin bana ayni garajin arabalari denemez ise 2 side benle denesin

baskan ng 1.8 stroker ,throttle vs değil mi? biz mi yanlış biliyoruz? sizin arabalarla nasıl denk olcak ki o?

__FrK__
27-05-2012, 13:28
dostlar denemeler yapıldıysa biri net olarak sonuçları yazabilir mi ?

ceco
27-05-2012, 13:35

hastayım sana pitbull :) bırak bıraz ara ver kardesım acelesı yok gunler torbayamı girdi denenir herzaman... ektin biçtin gözü NG ye mi diktin :) :)

ceco
27-05-2012, 13:36
dostlar denemeler yapıldıysa biri net olarak sonuçları yazabilir mi ?

şöyle izah edeyım sana biladerım :D aşçı bahcivana bahcivan hizmetçiye hizmetçi söföre REG hepsine :hahaha:

__FrK__
27-05-2012, 13:43
şöyle izah edeyım sana biladerım :D aşçı bahcivana bahcivan hizmetçiye hizmetçi söföre REG hepsine :hahaha:

ahahahahaha maşallah hepsine özellikle REG e
ama agam şöförü sil bari :D ucu bana dokunuyor hahaha :D:D

mami_makinen
27-05-2012, 13:59
Orcun yurekmi yedin lennn.. Ng hazir gell gell bekliuorum .. Dun aksam ahmete dedimki reg ng ile kafa kafaya gidiyor :) oda sanami soyledide cesaretinmi geldi .. Gel ama zumlu kamerayla gel ...

yaşar
27-05-2012, 14:01
Reg ile NG mi kafa kafaya gidiyor ?

Burak-Akın
27-05-2012, 14:07
Eski dostumuz jb. Ye oyum ;)

ahm_52
27-05-2012, 14:11
Orcun yurekmi yedin lennn.. Ng hazir gell gell bekliuorum .. Dun aksam ahmete dedimki reg ng ile kafa kafaya gidiyor :) oda sanami soyledide cesaretinmi geldi .. Gel ama zumlu kamerayla gel ...

abi ben bişe söylemedim de saten gelse ne ocakki reg 4 5 boy geçiyosa ng 10 15 boy geçer heralde :D maşallah rege dün akşam şaşırttı herekesi araçlara maşallah

mami_makinen
27-05-2012, 14:30
abi ben bişe söylemedim de saten gelse ne ocakki reg 4 5 boy geçiyosa ng 10 15 boy geçer heralde :D maşallah rege dün akşam şaşırttı herekesi araçlara maşallah

ben ınsanların kafasından gecenlerı az cok anlıyorum ..adam baksana reg ve ng ıle aynı anda denemek ıstıyo :D neden acaba :D farketmez reg 5 boy gecer ben kısmet bakalım ne kadar gecıyorum gorelım ...

mami_makinen
27-05-2012, 14:40
yokmu NG nın tadına bakmak ısteyen ..arabayı hıc sokmemıstım bıde tam sökimde bakalım ne kadar farkedıyo:D

yaşar
27-05-2012, 14:43
Yine almış CRM sazı eline vurmuş teline teline :D :D :D

HaLuK-35
27-05-2012, 14:47
yokmu NG nın tadına bakmak ısteyen ..arabayı hıc sokmemıstım bıde tam sökimde bakalım ne kadar farkedıyo:D

Abi işte arabanın hiç videosu dusmedi buralara o yuzden millet lakırdı yapabiliyo :D adaletli 1 tane video koysan gerisi teferruat olur gibi duruyo :D

mami_makinen
27-05-2012, 14:47

uyuyan DEVİ uyandırdılar sımdı uyumuyo :D ne yapcaz :D

mami_makinen
27-05-2012, 14:48
Abi işte arabanın hiç videosu dusmedi buralara o yuzden millet lakırdı yapabiliyo :D adaletli 1 tgane video koysan gerisi teferruat olur gibi duruyo :D

52 lı arabayla deneyıpte mutlumu olayım :D o yuızden vıdeo atmadım ama bu saatten sonra vıdeosuz deneme yok ...

bycrm
27-05-2012, 14:51
52 lı arabayla deneyıpte mutlumu olayım :D o yuızden vıdeo atmadım ama bu saatten sonra vıdeosuz deneme yok ...

mami bana bi vıdeo cek ama saz lı sözlü olsun:D:D:D

orcunnn
27-05-2012, 14:54

evet abi ikisylr aynı anda denemek istiyorum aracımı boy farklarını ali saysın 2 boyy 3 boyyy diye 2 şer kişi çıkın video yapın sonra benimde yapıcaklarım ölçü almış olayım olurmu kırmassın beni haralde

mami_makinen
27-05-2012, 14:54
mami bana bi vıdeo cek ama saz lı sözlü olsun:D:D:D

bana sevmeyı anlat bana arabayı surmeyı anlat bana tymingi anlat esip gecmeyı anlat :D

yaşar
27-05-2012, 14:55

Sana ne yapacagın söylenmez ama olsun benden sana bir dost tavsiyesi :D :D

Deri 3 lü koltuk bul,çırılçıplak otur koltuğa,1 litrede yağ al zeytin yağı olursa daha iyi olur,:A yağ bitene kadar yağla ***** yerleri baktın yağ bitti halen gelen giden yok ilk gelene kuru kuru saplarsın :D :D :D

mami_makinen
27-05-2012, 14:55
evet abi ikisylr aynı anda denemek istiyorum aracımı boy farklarını ali saysın 2 boyy 3 boyyy diye 2 şer kişi çıkın video yapın sonra benimde yapıcaklarım ölçü almış olayım olurmu kırmassın beni haralde

ya sımdı bız ng nın motorunu rege takmıstık sımdıde o motoru ıkı parcaya bolup arabalara takıp gelıcez ...

yaşar
27-05-2012, 14:56

Orcun'un nickden biri girip yazıyor herhalde bunları ? yada başımıza taş yağacak :D

bycrm
27-05-2012, 14:56

yaşarım bizi saz calmasını bilmeyiz:D:D

-HAKTAN-
27-05-2012, 14:57
Başkan JB ile Niğde Gazozunu denese bı içimiz serinlesin :D:D

mami_makinen
27-05-2012, 14:58
Başkan JB ile Niğde Gazozunu denese bı içimiz serinlesin :D:D

ona varya bı vıdeo yapcam bu aksam ızle ama jb nın farları MUM ISIGI gıbı gorunebılır :D

bycrm
27-05-2012, 14:58
ya sımdı bız ng nın motorunu rege takmıstık sımdıde o motoru ıkı parcaya bolup arabalara takıp gelıcez ...

mami 3 kişinin bildigi sır degildir niye sölüyon kanka yaa:D:D:D:D:D

-HAKTAN-
27-05-2012, 14:59
ona varya bı vıdeo yapcam bu aksam ızle ama jb nın farları MUM ISIGI gıbı gorunebılır :D

O zaman far sis 50.000K xenon taksın :D:D

yaşar
27-05-2012, 15:00
yaşarım bizi saz calmasını bilmeyiz:D:D

Ustacığım saz çalmak mami ve selçuk un işi ise akortda senin işin :D

Bu kadar mütavazi olma millet bir port yapıyor yada timing yapıyor ustaların ustası oluyor,türkiye piyasasındaki 106 ların çoğunu yüklüyor ve ayarlarını yapıyorsun taktiri hak ediyorsun :icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule

bycrm
27-05-2012, 15:01
O zaman far sis 50.000K xenon taksın :D:D

hakan varmı okadar yüksek xenonn:)

Alper_
27-05-2012, 15:02
mami 3 kişinin bildigi sır degildir niye sölüyon kanka yaa:D:D:D:D:D

abi benim araba bitti zımba zımba :D:D

yaşar
27-05-2012, 15:05
Bak pazar öğlen oldu halen video yok ?

Normalde sabaha karşı izliyor olurduk kesin ali videolara köçek falan koyacak :D

bycrm
27-05-2012, 15:06
Ustacığım saz çalmak mami ve selçuk un işi ise akortda senin işin :D

Bu kadar mütavazi olma millet bir port yapıyor yada timing yapıyor ustaların ustası oluyor,türkiye piyasasındaki 106 ların çoğunu yüklüyor ve ayarlarını yapıyorsun taktiri hak ediyorsun :icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule

yaşar saol reklam yokkk kanka:o

mami_makinen
27-05-2012, 15:06
evet orcun beyyy aksama hazırmısın .....gel gel ne olursan ol yıne gel ...

bycrm
27-05-2012, 15:07
abi benim araba bitti zımba zımba :D:D

maşallah alper hadı hayırlı gazlamalar:D:D:D

yaşar
27-05-2012, 15:09
yaşar saol reklam yokkk kanka:o

by suki ne reklamı ? ben doğluları söyledim :icon_tup:

epoxi yapalımmı ? :D :D

-HAKTAN-
27-05-2012, 15:10
hakan varmı okadar yüksek xenonn:)

Çinko 50.000K :D:D:D

bycrm
27-05-2012, 15:12
Çinko 50.000K :D:D:D

kanka ÇinkO benim bildigim 90 000k:D:D:D

-HAKTAN-
27-05-2012, 15:18
kanka ÇinkO benim bildigim 90 000k:D:D:D

Ya bu çinlilerden korkulur abi börtü böcek yiyip manyak manyak isler yapiyolar Bide adam gibi beslenseler Allah muhafaza :D:D

bycrm
27-05-2012, 15:19
by suki ne reklamı ? ben doğluları söyledim :icon_tup:

epoxi yapalımmı ? :D :D

yaşar abantta ET yiyorsun bizi davet etmiyorsun ayıp sana:D:D

yaşar
27-05-2012, 15:24
yaşar abantta ET yiyorsun bizi davet etmiyorsun ayıp sana:D:D

Vay yanına .... nerden alıyorsun bu haberleri bilmiyorum ustaaaaa ?*?*? :D

bycrm
27-05-2012, 15:27
Vay yanına .... nerden alıyorsun bu haberleri bilmiyorum ustaaaaa ?*?*? :D

yaşar biliyon benim kuşlar uzun ucuyoo:Dhaberi geliyo hafiyetolsun:D

mami_makinen
27-05-2012, 15:28
orcuuunnnnnnnnnn aksama beklıyorum canimmmmm

orcunnn
27-05-2012, 15:32
orcuuunnnnnnnnnn aksama beklıyorum canimmmmm

ok haberleşirzz akşam gelmeye çalışıcam aynı yolda basalım geçilmek var sıkıntı yok bengeçerim demedim ölçü alıcam sadace yanlış anlama ben ng ya speclere geçicem o yüzden sonra tekrar deneme isteyecem

mami_makinen
27-05-2012, 15:34
ok haberleşirzz akşam gelmeye çalışıcam aynı yolda basalım geçilmek var sıkıntı yok bengeçerim demedim ölçü alıcam sadace yanlış anlama ben ng ya speclere geçicem o yüzden sonra tekrar deneme isteyecem

anladım sana ıyı bı olcu verıcem orcun ama 220 e kadar gazı bırakmayalım ...4 boy atmısımya ue ye oyle yazmıssın sana 4 boy atarsam saymıcam sana kıyak ...

Selcuk_RoL
27-05-2012, 15:34

Ya sen kimsin olm denetmek istiyorum cart cutr fln senimi eylendiricez burda spec farki ne c2 vts emme manifoldu o mu koydu sana bu kadar bu zamana kadar spec sormuyodu kimse senin egzantriklerde aydan abinin goz bebegi imis ya 52 yi elek edermis biz bsy dedikmi? Vay be gene bi taraflarin oynadiya helal sana orcun

mami_makinen
27-05-2012, 15:36
Ya sen kimsin olm denetmek istiyorum cart cutr fln senimi eylendiricez burda spec farki ne c2 vts emme manifoldu o mu koydu sana bu kadar bu zamana kadar spec sormuyodu kimse senin egzantriklerde aydan abinin goz bebegi imis ya 52 yi elek edermis biz bsy dedikmi? Vay be gene bi taraflarin oynadiya helal sana orcun

pardon unutmusum orcundakı egzantrıklerden sadece 4 takım varmıs TURKIYEDE :d bunuda gecen onur soytam yazmıstı ..demekkkı ne kadar onemlı egzantrıkmıs :D

mami_makinen
27-05-2012, 15:39
Orcun havada bulut sen reg ıle ng yı unut ..

bycrm
27-05-2012, 15:40
pardon unutmusum orcundakı egzantrıklerden sadece 4 takım varmıs TURKIYEDE :d bunuda gecen onur soytam yazmıstı ..demekkkı ne kadar onemlı egzantrıkmıs :D

abi markası neymiş merak ettim egzantiriklerin bide derecesini yazarsanız sevinirim:)

Alper_
27-05-2012, 15:41
maşallah alper hadı hayırlı gazlamalar:D:D:D

sağol abi :D

bycrm
27-05-2012, 15:41
sağol abi :D

alper adamın dibisin:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

mami_makinen
27-05-2012, 15:42
abi markası neymiş merak ettim egzantiriklerin bide derecesini yazarsanız sevinirim:)

soylıyım abı bızım tolgaya aldıgımız egzantrıkler varya newman 280 derece onlar..o egzantrıklerı alper aldı jb ye taktı yanı bızım getıttırdıgımız egzantrıkler ..

orcunnn
27-05-2012, 15:42

allah allah selcuk fazla spec yokmu kardeşım arabana bısey dıyoruz 10 num gıdıyor *** mu attık bahane mi sunduk araban olmus 4 boy gecıyor daha ne olsun benım arabam yavas degıl pırlamadı kesmedıde gıtmesı gerektıgı gıbı gıttı

orcunnn
27-05-2012, 15:44
soylıyım abı bızım tolgaya aldıgımız egzantrıkler varya newman 280 derece onlar..o egzantrıklerı alper aldı jb ye taktı yanı bızım getıttırdıgımız egzantrıkler ..

ben eksantrıklere oyle boylemı dedım cok ovuyorlar belki bi cıtır 52 den hızlıdır dedım bazı yerlerde bunda abartacak bısey yok

mami_makinen
27-05-2012, 15:44
ben eksantrıklere oyle boylemı dedım cok ovuyorlar belki bi cıtır 52 den hızlıdır dedım bazı yerlerde bunda abartacak bısey yok

............................................

SEÇKİN172
27-05-2012, 15:45
allah allah selcuk fazla spec yokmu kardeşım arabana bısey dıyoruz 10 num gıdıyor *** mu attık bahane mi sunduk araban olmus 4 boy gecıyor daha ne olsun benım arabam yavas degıl pırlamadı kesmedıde gıtmesı gerektıgı gıbı gıttı

benim anlamadıgım geçildigin arabayla neden tekrar denemek istiyosun ?

bycrm
27-05-2012, 15:45

onları biz getirtiyoz zaten tamam şimdi oldu 52 den güzel o egzantirikler:icon_tup:

APO
27-05-2012, 15:46
geçmiş olsun iboya bu arada apo senide pistlerde görmek isteriz öle evde pc basında olmuyor :))

ben zaten ordaydım akifciğim, hiçbir zaman klavyeden takip etmedim ..;) ama haddimizi biliriz biz bu 2 araçla benim şu speclerle yürümem imkansız...:) benim forumda bidolu roll videom var ama senin ne bir 106 ile nede rs inle bir denemeni görmedim...çek koyda bir görelim senin rs nasıl gidiyormuş..:)

orcunnn
27-05-2012, 15:49
onları biz getirtiyoz zaten tamam şimdi oldu 52 den güzel o egzantirikler:icon_tup:

bı karar verın mamı abı kotıı dıyo sen ıyı abı :D o yuzden 52 lı hıcbır 106 benı gecemezzzz bende bunu soyluyorum artı emme beyın olmadıgı surece sabaha kadar denerım

SEÇKİN172
27-05-2012, 15:50
bı karar verın mamı abı kotıı dıyo sen ıyı abı :d o yuzden 52 lı hıcbır 106 benı gecemezzzz bende bunu soyluyorum artı emme beyın olmadıgı surece sabaha kadar denerım

:d:d:d:d:d:d:d:d:d

bycrm
27-05-2012, 15:51
bı karar verın mamı abı kotıı dıyo sen ıyı abı :D o yuzden 52 lı hıcbır 106 benı gecemezzzz bende bunu soyluyorum artı emme beyın olmadıgı surece sabaha kadar denerım

orcun bak kardesım sana bu gune kadar yazmadım ama her ASLANIN yogur yiyişi varklıdır anlamısındır herhalde:)

mami_makinen
27-05-2012, 15:53

orda bısey anlatmak ıstedıım ama vazgectım ..sen ustalarına sor yada arabanın eskı sahıplerıne sor hangı egzantrık daha ıyı ...sana artık bılgıde yok ....

mami_makinen
27-05-2012, 15:55
:d:d:d:d:d:d:d:d:d

aslan guluyosunda neye guluyon anlamadım...

SEÇKİN172
27-05-2012, 15:56
aslan guluyosunda neye guluyon anlamadım...

abi neye gülücem arkadaşın boş konuşmasına gülüyorum

orcunnn
27-05-2012, 15:56
orcun bak kardesım sana bu gune kadar yazmadım ama her ASLANIN yogur yiyişi varklıdır anlamısındır herhalde:)

abı bende yazmadım ama insan hazmedemıyor ortada emek para oz verı var reg ıle denemeden once ue ıle denedık reg de denedı daha once ue ıle sonuclar bellı hep sen ce aynı stupdakı 52 lı 106 lar arasında en ıyı gıdenle normal gıdenın arasında ne fark olur 1 boyu gecmeyecegını burda herkez bılıyor....

burda konu evet reg bu uygulamaları yaptık ve sonuc olarak bu kadar fark ettı

ng takılı - ue sokuk denıyor arada 4 max 5 boy var

reg benı burda 4 boy gecıyor sen olsan buna nasıl bı yorum getırırsın elını vıcdanına koy....

baskada bısey soylemıyorummm

orcunnn
27-05-2012, 15:59
abi neye gülücem arkadaşın boş konuşmasına gülüyorum

valla sen cokmu dolu konusuyon bu zamana ne kadar dolu ıs yaptında bosuna karar verıyonn sana filtre egzos getırıyımmı

Alper_
27-05-2012, 16:00
bende zamanında c2 emmeli vems li gti ı 1 boy geçmiştim..suat usta diyorki herkesin yoğurt yiğişi farklıdır :)

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:02
valla sen cokmu dolu konusuyon bu zamana ne kadar dolu ıs yaptında bosuna karar verıyonn sana filtre egzos getırıyımmı

orcun kardeşim senin çapın yetmez benimle tanışmaya denemeye burdaki bütün insanlar sana bişe anlatmaya çalışıyo sen herkeze maşşallah bi cvp ın var
bu arada sen o filtre egzoz u bana getirmede JB ye tak belki 2 3 boy hızlanırda REG ile NG ile yürürsün belki:icon_tup:

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:03
bende zamanında c2 emmeli vems li gti ı 1 boy geçmiştim..suat usta diyorki herkesin yoğurt yiğişi farklıdır :)

demekki oluyormuş abi :)

Selcuk_RoL
27-05-2012, 16:14
abı bende yazmadım ama insan hazmedemıyor ortada emek para oz verı var reg ıle denemeden once ue ıle denedık reg de denedı daha once ue ıle sonuclar bellı hep sen ce aynı stupdakı 52 lı 106 lar arasında en ıyı gıdenle normal gıdenın arasında ne fark olur 1 boyu gecmeyecegını burda herkez bılıyor....

burda konu evet reg bu uygulamaları yaptık ve sonuc olarak bu kadar fark ettı

ng takılı - ue sokuk denıyor arada 4 max 5 boy var

reg benı burda 4 boy gecıyor sen olsan buna nasıl bı yorum getırırsın elını vıcdanına koy....

baskada bısey soylemıyorummm

Seni hic bir 52 li araba gecemez evet sadece CRM nin yaptigi araba gecer

orcunnn
27-05-2012, 16:17
orcun kardeşim senin çapın yetmez benimle tanışmaya denemeye burdaki bütün insanlar sana bişe anlatmaya çalışıyo sen herkeze maşşallah bi cvp ın var
bu arada sen o filtre egzoz u bana getirmede JB ye tak belki 2 3 boy hızlanırda REG ile NG ile yürürsün belki:icon_tup:

benım herkeze heryer bı cvp vardır emın ol

ben sana o filtre egsoz takarım emın ol

APO
27-05-2012, 16:18

selçuk bu arada sana ve REG ede kocaman maşallah hiç şaşırtmıyorsunuz beni..:)

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:19
benım herkeze heryer bı cvp vardır emın ol

ben sana o filtre egsoz takarım emın ol

öylemi tamam ozaman bakalım kim kime takıyo ahm nin oraya gelince ulaş bana bakalım kim kime takıyo filtre egzoz ozaman uyarmı ?

samuuu
27-05-2012, 16:21
eskiden videolar gece yarısı duserdı bu videolar nerde selçuk montaj mı yapıyosun ayıp olmasın diye:icon_tup:

Selcuk_RoL
27-05-2012, 16:22
selçuk bu arada sana ve REG ede kocaman maşallah hiç şaşırtmıyorsunuz beni..:)

Eyv abi allah razi olsun ya sanki ben bu orcun ilk defa geciyorum diger denemede 3 boy geciyodum araba isininca yanima geliyordu allaha sukur aldik bi sifir radyator sikinti kalmadi isinma ile ilgili bu orcunu sabaha kadarda gecsen bsy bulur soyler bu

ahm_52
27-05-2012, 16:23
öylemi tamam ozaman bakalım kim kime takıyo ahm nin oraya gelince ulaş bana bakalım kim kime takıyo filtre egzoz ozaman uyarmı ?

seçkin hayırdır benim orası buşma yerimi

Selcuk_RoL
27-05-2012, 16:23
eskiden videolar gece yarısı duserdı bu videolar nerde selçuk montaj mı yapıyosun ayıp olmasın diye:icon_tup:

Abi aliyle konustuk aksama aticak videolari pc de sikinti varmis

samuuu
27-05-2012, 16:25
Abi aliyle konustuk aksama aticak videolari pc de sikinti varmis

sonuçtan suphemiz yokta patırdama çözüldükten sonra ne değişti onu merak ettik:icon_tup:

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:25
seçkin hayırdır benim orası buşma yerimi

yok buluşma yeri deil oraya geliyo ya bu orcoooo bende orda buluşuruz dedim işte ordan çıkarız takar filreyi egozsu görürüz nasıl takılıyo filtre egzoz

orcunnn
27-05-2012, 16:27

ok selcuk gecer crm yağptıgı gecer keske dun cengız baskı sorunu yasamasaydı da gorseydık ...

dun aksam ue ıle denedım tmg lerde tam ayar olmamasına rahmen 4 sonu 1 boy 5 vıteste yanıma gelıyor ve kafa kafaya kalıyoruz yanı olması gerektıgı gıbı

neyse bugun pazar yetısmeye bılır araba pazartesi aksam ng ile reg aynı anda aynı zamanda basalım kaputlar acılsın ne var ne yok gorelım ve cıkıp deneyelım

zaten benı eglendırmıyorsunuz sız guzel eglenıyorsunuz ama sunu merak edıyorum aksam rahat uydun mu ıcıne sındımı

ahm_52
27-05-2012, 16:28
orçun gelince ben seni ararım seçkin

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:29
orçun gelince ben seni ararım seçkin

tamam ara hemen gelicem

orcunnn
27-05-2012, 16:29

ok 0537 704 4519 num ıstedgın zaman gorusuruz sıkıntı

yada acık adres yazıyım buyur gel bı cayımı ıc

samuuu
27-05-2012, 16:30
ok selcuk gecer crm yağptıgı gecer keske dun cengız baskı sorunu yasamasaydı da gorseydık ...

dun aksam ue ıle denedım tmg lerde tam ayar olmamasına rahmen 4 sonu 1 boy 5 vıteste yanıma gelıyor ve kafa kafaya kalıyoruz yanı olması gerektıgı gıbı

neyse bugun pazar yetısmeye bılır araba pazartesi aksam ng ile reg aynı anda aynı zamanda basalım kaputlar acılsın ne var ne yok gorelım ve cıkıp deneyelım

zaten benı eglendırmıyorsunuz sız guzel eglenıyorsunuz ama sunu merak edıyorum aksam rahat uydun mu ıcıne sındımı

benim videolar bolumunde okuduklarıma göre jb ye patırdama cözülmüş artı ekstra bişeyler yapıldıgı eskısınden daha ıyı yurudugu yazılıyodu sonuç:cool:

orcunnn
27-05-2012, 16:34
benim videolar bolumunde okuduklarıma göre jb ye patırdama cözülmüş artı ekstra bişeyler yapıldıgı eskısınden daha ıyı yurudugu yazılıyodu sonuç:cool:

evet tam son lımıt ve taymıngler tam olarak ayarlanmadı bıraz aceleye geldı

ahm performance aylardan berı mılletın okuzun trene baktıgı gıbı baktıgı sorunu 2 gunde soz ve bı lans etmemesi için herşey yapıldı ve sorun bı şekil devirleniyoruz
ve eskisini gore 1 boy hızlıyım suan da reg 5 boy baya degısık

APO
şu gerenksiz hareketleri yapmayın be kardeşim yaa..bazı şeyleri aşalım artık... hiç hoş olmuyor ...

percussionali
videoları hazırlıyorum başka videom var elimde onu yaptıktn sonra REg in videosunu da koyucam PC çöktük diğer PC den başladım progrmalar flan yüklü değildi oyüzden fazlasıyla uğraşıyorum CVK ve EV Rc videoları Geliyor beklemede kalın:D

orcunnn
27-05-2012, 16:35
Eyv abi allah razi olsun ya sanki ben bu orcun ilk defa geciyorum diger denemede 3 boy geciyodum araba isininca yanima geliyordu allaha sukur aldik bi sifir radyator sikinti kalmadi isinma ile ilgili bu orcunu sabaha kadarda gecsen bsy bulur soyler bu

selcuk alıntı yaptırma bana arabam soguk orcun sıcakken 1 boy onundeyim diıen sendı 3 boy nerden turettın yavrum

samuuu
27-05-2012, 16:38
evet tam son lımıt ve taymıngler tam olarak ayarlanmadı bıraz aceleye geldı

ahm performance aylardan berı mılletın okuzun trene baktıgı gıbı baktıgı sorunu 2 gunde soz ve bı lans etmemesi için herşey yapıldı ve sorun bı şekil devirleniyoruz
ve eskisini gore 1 boy hızlıyım suan da reg 5 boy baya degısık

bak dostum arabana da sanada dıceğimiz bişey yok ahm performansada sozumuz yok ellerine sağlık ama sunu unutma sakın reg ı gecmeyı aklından gecırme hersey ortada psikolojin bozulucak.

orcunnn
27-05-2012, 16:41
bak dostum arabana da sanada dıceğimiz bişey yok ahm performansada sozumuz yok ellerine sağlık ama sunu unutma sakın reg ı gecmeyı aklından gecırme hersey ortada psikolojin bozulucak.

bu camıyada gızlı speclere yaparak herkez kendını kandırır ustam benım arabam olması gerektıgı kadar en saglık sekılde yuruyor ve zm dd kartopu ue tj hepsi ile basıcam ve sonuç hep aynı olur sence reg 4 boy geçmesi ustalık extra specler lermı ?

sende filtre egsoz 106 olsa bendede aynı dıyıp sana 5 boy atsam ne dersın :confused:

mami_makinen
27-05-2012, 16:45
bu camıyada gızlı speclere yaparak herkez kendını kandırır ustam benım arabam olması gerektıgı kadar en saglık sekılde yuruyor ve zm dd kartopu ue tj hepsi ile basıcam ve sonuç hep aynı olur sence reg 4 boy geçmesi ustalık extra specler lermı ?

sende filtre egsoz 106 olsa bendede aynı dıyıp sana 5 boy atsam ne dersın :confused:

o zaman arabalar denensın ve hemen ardından arabaların motorlarını acıp bakalım ama işçilik parasını iddaayı kaybeden verir ..varmısın ...

mami_makinen
27-05-2012, 16:46
hatta denemeden öncede aynı benzinlikten benzinler alinsınkı kımsenın aklında bısey kalmasın ..bakalım ortadakı fark neymıs ...

samuuu
27-05-2012, 16:46
[QUOTE=orcunnn;5899516]bu camıyada gızlı speclere yaparak herkez kendını kandırır ustam benım arabam olması gerektıgı kadar en saglık sekılde yuruyor ve zm dd kartopu ue tj hepsi ile basıcam ve sonuç hep aynı olur sence reg 4 boy geçmesi ustalık extra specler lermı ?

sende filtre egsoz 106 olsa bendede aynı dıyıp sana 5 boy atsam ne dersın :confused:[/QUOTE
dostum dusunduklerınde haklı olabılırısn ama sunu unutmakı suat abi bu işin 1 numarası dusundugun speclerı sende ekle hatta artı ekle suat abinin elinden cıkan araba 2 boy onde olur.bu camıanın suat abiden oğrenecegi cok sey var daha...tilkinin dönüp dolaşacağı yer crm dir (alıntı: yaşar :)

orcunnn
27-05-2012, 16:52
o zaman arabalar denensın ve hemen ardından arabaların motorlarını acıp bakalım ama işçilik parasını iddaayı kaybeden verir ..varmısın ...

ıscılıge gerek yok o reg orjınal emme orjınel beyın olsun yeter moturun ıcınde sıkıntı yok eksantrık eksantrık piston piston zaten sıkıntı yok

samuuu
27-05-2012, 16:54
ıscılıge gerek yok o reg orjınal emme orjınel beyın olsun yeter moturun ıcınde sıkıntı yok eksantrık eksantrık piston piston zaten sıkıntı yok

orcun kardeşim sende okadar para emek harcadın tak sende emme beyin bakalım sonuc değişiyomu

mami_makinen
27-05-2012, 16:55

ya senın kafanmı guzel arabada zaten orjınal beyın var kafayımı yedın ..ıkıncısıde orjınal emme takmak zorundamı sen gıt o zman arabanA C2 EMME TAK GEL..

SEÇKİN172
27-05-2012, 16:57
ya senın kafanmı guzel arabada zaten orjınal beyın var kafayımı yedın ..ıkıncısıde orjınal emme takmak zorundamı sen gıt o zman arabanA C2 EMME TAK GEL..

abi şimdi reg de jb den fazla emme var diemi 4 5 boy geçiyo merak ettigim için soruyorum

mami_makinen
27-05-2012, 16:59
abi şimdi reg de jb den fazla emme var diemi 4 5 boy geçiyo merak ettigim için soruyorum

bıde headers var ...

SEÇKİN172
27-05-2012, 17:04
bıde headers var ...

eyvallah abi saol

kelalper
27-05-2012, 17:08
Valla ben soyliim selcukun ici acaip rahattir heralde ossura ossura uyumustur valla. Aen ne diosun orcun denemeden once bilmiyor muydun emme oldugunu. Adam bangir bangir yazdi seni mi bekleyecem emme icin taktim bile dedi sen de bunu bilerek ciktin. Birak bahane bulmayi c2 manifoldu 106 yi 5 boy hizlandirmaz. Adam kicini yirtti isininca yurumedi diye yok dediniz sen yavaslamasin ben hizlandim dediniz. Adam sineye cekti cikti yine denedi yine gecti hala agliosun icine sindi mi diye. Adama dua etmen gerek adama yapmadigini birakmadigin halde denedigi icin sen hala yok daha deneyelim diosun. Sisipte gecilecek diye bekliyorsan unut adam radyatoru degistirdi senden once sismez.

orcunnn
27-05-2012, 17:14
Valla ben soyliim selcukun ici acaip rahattir heralde ossura ossura uyumustur valla. Aen ne diosun orcun denemeden once bilmiyor muydun emme oldugunu. Adam bangir bangir yazdi seni mi bekleyecem emme icin taktim bile dedi sen de bunu bilerek ciktin. Birak bahane bulmayi c2 manifoldu 106 yi 5 boy hizlandirmaz. Adam kicini yirtti isininca yurumedi diye yok dediniz sen yavaslamasin ben hizlandim dediniz. Adam sineye cekti cikti yine denedi yine gecti hala agliosun icine sindi mi diye. Adama dua etmen gerek adama yapmadigini birakmadigin halde denedigi icin sen hala yok daha deneyelim diosun. Sisipte gecilecek diye bekliyorsan unut adam radyatoru degistirdi senden once sismez.

ya bız bısey mı dıyoruz ben de sadace oncekı gıbı olsa benı gecemezdı bunu oda ben ıyı bılıyoruz yaptıkları ısler çok guzel ıse yaramıs hatta bomba gıbı suan ng ile bıle nerdeyse denk gıderler <daha ne olsun darısı bızım basımıza

orcunnn
27-05-2012, 17:16
artı ben daha denemeden hemen sonra süper olmuş dedım ama olayı reg saplar reg atlar dıyınce cileden cıkıyorum hersey para ve bıraz tecrübe aynı speclerde hıc bır araba dıgerınde 3 4 5 boy hızlı olmaz yada sorun vardır dıgerınde anlatmak ıstedıgım tek konu bu

mami_makinen
27-05-2012, 17:16
ya bız bısey mı dıyoruz ben de sadace oncekı gıbı olsa benı gecemezdı bunu oda ben ıyı bılıyoruz yaptıkları ısler çok guzel ıse yaramıs hatta bomba gıbı suan ng ile bıle nerdeyse denk gıderler <daha ne olsun darısı bızım basımıza

senın su yorumlarına hastayım ..ng ıle denk gıderler lafın benı bıtırıyo orcun ...herseyı bılıyosun ama jb yı hızlandıramıyosun bu kadar bılgıye ucurtma yapda ucurt ..

orcunnn
27-05-2012, 17:19
senın su yorumlarına hastayım ..ng ıle denk gıderler lafın benı bıtırıyo orcun ...herseyı bılıyosun ama jb yı hızlandıramıyosun bu kadar bılgıye ucurtma yapda ucurt ..

ver ıtb ıle beynı bakalım hızlanıyhormu :D :D bu kadar abı 52 lı yok a.q daha gıtmıyor ıste ne edem :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
27-05-2012, 17:20
evet beyler hamit kardeşim tebrik ederim cvk yı allah kaza bela vermesin

Selcuk_RoL
27-05-2012, 17:23

Niye icime sinmiycek olm geldim koydum 2 2 daha 4 sen demiyomuydun patirdamam gitti arabam hizli hatta eskisinden daha hizli yok soyle yok boyle oncesinde seni 3 boy gectim dun gecede 5 boy fazlam bi emme oda fark etmez al sede tak gel ben seni gecmekten yoruldum sen konusmaktan yorulmadin kabul et hemsserim hizliyim zamaninda sen eegzantrikte taktin beni yine gecenedin mami abiyi arayip agliyodun bu isler boyle her araba bir degil benim icim nie rahat etmiycek onuda anlamadim ?

Selcuk_RoL
27-05-2012, 17:27

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

orcunnn
27-05-2012, 17:28
Niye icime sinmiycek olm geldim koydum 2 2 daha 4 sen demiyomuydun patirdamam gitti arabam hizli hatta eskisinden daha hizli yok soyle yok boyle oncesinde seni 3 boy gectim dun gecede 5 boy fazlam bi emme oda fark etmez al sede tak gel ben seni gecmekten yoruldum sen konusmaktan yorulmadin kabul et hemsserim hizliyim zamaninda sen eegzantrikte taktin beni yine gecenedin mami abiyi arayip agliyodun bu isler boyle her araba bir degil benim icim nie rahat etmiycek onuda anlamadim ?

mahalede 2 de bastık onumu dıyorsun otobanda bassaydıkda sen boyları saysaydın neyse selcuk masallah bomba gıbı olmus allah kaza bela vermesın evet hızlısın sana yavaş mısın dedık bende yavas degılım buna sen cok cok ıyı bılıyorsun aynı speclerde karsılasmak uzereee

Selcuk_RoL
27-05-2012, 17:30
Ya hala beyin diyor itb diyor ulan ne salak adamsin orcun ya vide bant bile takip gorduysem arabayi bidaha surmek nasip olmasin suat abi sadece takti emmeyi eski halime fazla olarak git dene dedi ne dyno yaptim nede baska bsy seni gecmek icin bu kadar ugrasmaya gerek yok orcun ilk defa olmuyor biliyosun

cvk_sport
27-05-2012, 17:31
evet beyler hamit kardeşim tebrik ederim cvk yı allah kaza bela vermesin

eyvallah abi sağol :) bide geçmiş olsun frenlerde sıkıntı çıkmış

İBRAHİM_MEY_GTİ
27-05-2012, 17:33
ya beyler sakin yaa selçuk orco herkez ya nere kadar böle devm edicek orco sende uzatma reg senden hızlı 2 2 daha dört
bak beni cvk gecti ben bişey demedim suan cvk ile bnm durumum 1 1 bide bunun finali var ozaman deneriz king arabayı görürüz
cvk gerçektten maşallah cok iştahlıydı tebrikler allah kaza bela vermesin

EREN34
İbo iyi frenci biliyorum lazimsa.

Soz konusu videolar ne zaman paylasilacak?

Selcuk_RoL
mahalede 2 de bastık onumu dıyorsun otobanda bassaydıkda sen boyları saysaydın neyse selcuk masallah bomba gıbı olmus allah kaza bela vermesın evet hızlısın sana yavaş mısın dedık bende yavas degılım buna sen cok cok ıyı bılıyorsun aynı speclerde karsılasmak uzereee

Ya hadi bi siktir git orcun amk bi kendini bozma ayiptir be valla ayiptir seni adam yerine koyup deneyende kabahat gelip gecene kadar bsy yoktu dimi spec mipek ama koyunca got bas oynamasi basladi tabi bitti dahada yazmam
Tavukmu yumurtadan yumurtami tavuktan ben bilmem ben HOROZUM

EREN34
27-05-2012, 17:34
ya beyler sakin yaa selçuk orco herkez ya nere kadar böle devm edicek orco sende uzatma reg senden hızlı 2 2 daha dört
bak beni cvk gecti ben bişey demedim suan cvk ile bnm durumum 1 1 bide bunun finali var ox zman dener king arabayı görürüz
cvk gerçektten maşallah cok iştahlıydı tebrikler düngece allah kaza bela vermesin

Biz kac kactik canikom:D

cvk_sport
27-05-2012, 17:37
bak beni cvk gecti ben bişey demedim suan cvk ile bnm durumum 1 1 bide bunun finali var ozaman deneriz king arabayı görürüz
cvk gerçektten maşallah cok iştahlıydı tebrikler allah kaza bela vermesin

abi bu zaten 3. deneme oldu final oldu :D yoksa süper final mi yapıcaz :D

orcunnn
27-05-2012, 17:39
Ya hadi bi siktir git orcun amk bi kendini bozma ayiptir be valla ayiptir seni adam yerine koyup deneyende kabahat gelip gecene kadar bsy yoktu dimi spec mipek ama koyunca got bas oynamasi basladi tabi bitti dahada yazmam
Tavukmu yumurtadan yumurtami tavuktan ben bilmem ben HOROZUM

ne mutlu sana masallah bı yerım oynamıyor senınde oynamsın bence konustugun laflara bence dıkkat esegın a. su kaçırma benden artım emme monifolt ve heders var artı artıdır yarar yada yaramaz evet hızlısn daha hızlısıda yok benım aracımda sorun yok sen hızlısn yapacak bı sey yok

Selcuk_RoL
27-05-2012, 17:41
ne mutlu sana masallah bı yerım oynamıyor senınde oynamsın bence konustugun laflara bence dıkkat esegın a. su kaçırma benden artım emme monifolt ve heders var artı artıdır yarar yada yaramaz evet hızlısn daha hızlısıda yok benım aracımda sorun yok sen hızlısn yapacak bı sey yok
Orcun seni bi oynatirim asenadan beter olursun adami darlatma banada burdan yazdirma tel no var yerimde belli buraya gelde yuzyuze gelelim bi

JDM VTİ
27-05-2012, 17:42
hafif volan var mı jb'de?

c2 emme ve headers yüklü 106m olsa kesin yapardım. keza hafif volanda öyle.

Bayrampaşalı
27-05-2012, 17:43
walla bende 106 alıcam bu gıdısle yoksa atarlanamıyorum kımseye :)

ibrahim
27-05-2012, 17:47
daha öncede sölemiştim siz bidaha denemeyin die bu işin sonu harbi karakol ve hastanede bitecek

brkwrx
27-05-2012, 18:24
AZMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR BUNU HERKEZ bilir orçun senin selçuk abiyle ne alıp veremediyin var onu çözemedim şurda okadar insan var bitanesi çıkıp falan filan yapmıyo saygısızlık yapmıyo sen ne madde kullanıyosun ne içiyosun bak dostum bu işler burda nette kabdayılık yapmakla olmaz bunu unutma her gecenin sonu var akıllı ol kimse sahipsiz değil senin için iyi olmaz arabana hasret kalırsın akıllı ol kime ne yazdını bil zoruna gidiyosa denemiyceksin gidiceksin evinde oturucaksın adamlar işlerini güçlerini bırakıp senin yazılarını takip edicekler akıllı ol o adama tek bişey daha yazarsan senin yaşadın kafanın 10 mislini yaşarım sana burdan gerkenin fazlasını yazarım orçun ... 0531 267 22 43... vrsa zoruna giden semtim belli yerim belli ismail

orcunnn
27-05-2012, 18:45
AZMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR BUNU HERKEZ bilir orçun senin selçuk abiyle ne alıp veremediyin var onu çözemedim şurda okadar insan var bitanesi çıkıp falan filan yapmıyo saygısızlık yapmıyo sen ne madde kullanıyosun ne içiyosun bak dostum bu işler burda nette kabdayılık yapmakla olmaz bunu unutma her gecenin sonu var akıllı ol kimse sahipsiz değil senin için iyi olmaz arabana hasret kalırsın akıllı ol kime ne yazdını bil zoruna gidiyosa denemiyceksin gidiceksin evinde oturucaksın adamlar işlerini güçlerini bırakıp senin yazılarını takip edicekler akıllı ol o adama tek bişey daha yazarsan senin yaşadın kafanın 10 mislini yaşarım sana burdan gerkenin fazlasını yazarım orçun ... 0531 267 22 43... vrsa zoruna giden semtim belli yerim belli ismail

benımde yerım yurdum belli kardes buyur gel ıstersen sıkıntı yok ben atıp kesmıyorum bısey kullanmıyorum bos kelıme kalabalıgı yapma ister mami abın bılır cayırova mc buyur gel ıstersen olayları farklı yerlere ceken ben degılım bence bunuda belırtırım

orcunnn
27-05-2012, 18:47
Orcun seni bi oynatirim asenadan beter olursun adami darlatma banada burdan yazdirma tel no var yerimde belli buraya gelde yuzyuze gelelim bi

selcuk bu lafını sakın unutma ben asena oynatacakmısn okey bunu bana söylecen tamam illa denk geliriz

Alicanrs
27-05-2012, 18:49
selcuk bu lafını sakın unutma ben asena oynatacakmısn okey bunu bana söylecen tamam illa denk geliriz

yaa orçun selçuk napıyorsunuz ? araba deniyorsunuz birbirinizi değil kim geçtiyse geçti yaa ha sen hızlısın ha selçuk tebrik et geç boşver arabam çok güzel yürüyor diyosun bana göre işte en güzeli o sana göre çok güzelse gerisi boş selçukta aynı şekil zaten 1000 kere denediniz boşverin abi nie kavga ediyorsunuz Allah kaza bela vermesin gerisi boş.. yapmayın sizde..

cvk_sport
27-05-2012, 18:50
yaa orçun selçuk napıyorsunuz ? araba deniyorsunuz birbirinizi değil kim geçtiyse geçti yaa ha sen hızlısın ha selçuk tebrik et geç boşver arabam çok güzel yürüyor diyosun bana göre işte en güzeli o sana göre çok güzelse gerisi boş selçukta aynı şekil zaten 1000 kere denediniz boşverin abi nie kavga ediyorsunuz Allah kaza bela vermesin gerisi boş.. yapmayın sizde..

:icon_tup:

akif252
27-05-2012, 18:52
arkadaşlar şunu unutmayın hızlının daha hızlısı vardır . sidik yarışı bitmez uzatmaya tartışmaya gerek yok altı üstü teneke parçaları...

emre_
27-05-2012, 18:54
Reg le jb bikti artik siz devam ediyosunuz ya birakin artik denemeyin gerekiyosa bidaha ayni spec olsada fabrikadan ayni anda iki araba alsanda nasil olsa biri onde biri arkada olucak keyfinize bakin denemezsiniz bidaha olur biter

orcunnn
27-05-2012, 19:27
arkadaslar onun kafasını yasamayı boşverin herkezin ne sekılde araba yaptıgı ortada ha bundan sonrada atar gıder yapıyorsunuz g... bı nefes daha hıssedersenız s... arabanın tekerını..
burdan bana yazmayın tel bılen bılıyor yerımıde bılne bılıyor çok ısteyen varsa buyrun gelın

Serhat Y.
27-05-2012, 19:33
bu konunun deneme videoları varmı? varsa hangi sayfadadır veya yeni konumu açtınız? bi yardım lütfen merak ettim sonuçları okadar muhabbet döndü sonuca bağlandımı diye..

orcunnn
27-05-2012, 19:35
bu konunun deneme videoları varmı? varsa hangi sayfadadır veya yeni konumu açtınız? bi yardım lütfen merak ettim sonuçları okadar muhabbet döndü sonuca bağlandımı diye..

bı sonuc yok jb sorun gıttı reg 106 heders ve emme koydu artı olarak ve jb yi 4 boy geçiyor vıdeo vardı eklerler

Serhat Y.
27-05-2012, 20:11
bı sonuc yok jb sorun gıttı reg 106 heders ve emme koydu artı olarak ve jb yi 4 boy geçiyor vıdeo vardı eklerler
eyvallah saolasın video konusu açıldı heralde, bakarım..

Selcuk_RoL
27-05-2012, 21:01
eyvallah saolasın video konusu açıldı heralde, bakarım..

Birazdan acilir serhat abi ali video yapiyordu

Selcuk_RoL
27-05-2012, 21:02

Headrs en bastan beri vardi arabayi aldigim gunden beri

Patisever
27-05-2012, 21:13

cvk ev videosu geldi biz hala bs ile dbs yi bekliyoruz biryandan :soru:

BoraRS
27-05-2012, 21:14
Masallah Reg' e yine yapmis adaletini. Orcun sen de fazla uzatma artik tamam kapat konuyu. Bak Selcuk hala sabirli davraniyo. Ama artik fazla zorlama. Bazen de kabul etmesini bil. Sen daha iyisini yaptigin zaman Selcuk gibi bi adami cok ararsin denemek icin.

melih
27-05-2012, 21:54
selçuk adaletini yapmışsınız maşh.

konuşan konuşsun en güzeli tınlamamak hiç sizi az çok bilen biliyo geçildiğin zaman maşh beni geçti bu araç dediğinide biliyorum ondan dolayı takma derim

bu arada videolar göremdim

Ferhat
27-05-2012, 22:05
Gerek yok bole tatsizliklara selcuk orcun kendinize gelin a.q araba icin birbirinizemi dusuyosunuz yuhh a.q yuhh ya

Selcuk_RoL
27-05-2012, 22:13
Masallah Reg' e yine yapmis adaletini. Orcun sen de fazla uzatma artik tamam kapat konuyu. Bak Selcuk hala sabirli davraniyo. Ama artik fazla zorlama. Bazen de kabul etmesini bil. Sen daha iyisini yaptigin zaman Selcuk gibi bi adami cok ararsin denemek icin.

selçuk adaletini yapmışsınız maşh.
eyv abi sağolasın
konuşan konuşsun en güzeli tınlamamak hiç sizi az çok bilen biliyo geçildiğin zaman maşh beni geçti bu araç dediğinide biliyorum ondan dolayı takma derim

bu arada videolar göremdim

kanka sağol videolar bir kaç saat içinde gelir ali hazırlıyo

mami_makinen
27-05-2012, 22:20
beklemedeyiz videoları...

Serhat Y.
27-05-2012, 22:46
Birazdan acilir serhat abi ali video yapiyordu
okeydir:icon_tup:

cvk ev videosu geldi biz hala bs ile dbs yi bekliyoruz biryandan :soru:
bisüre daha bekleticez seni kusura bakma:D

brs_odbs