Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars Wash&Wax
imprezaWRC
22-05-2012, 20:35
b51DHV0-hDY
SekoLive
22-05-2012, 20:42
ne dediğini anlayamadım ve kızdım kendime keşke ing. hocanı daha iyi dinleyeydin diye.
yanlız ürün tam benlik
tr de varmı abi bu ürün
olay süpermiş.
güzel paylasım
optimum no rinse gibi bir ürün sanırım.Aslında mantıklı böyle su imkanı olmayanlar için ama yinede çok kirliyken olmaz.
ne dediğini anlayamadım ve kızdım kendime keşke ing. hocanı daha iyi dinleyeydin diye.
yanlız ürün tam benlik
tr de varmı abi bu ürün
olay süpermiş.
güzel paylasım
hacı en az 2 bez kullanın diyor , hatta yedekte de stok bez tutun çok kirlenirse değiştirin diyor. bir de sıktıktan sonra ürünü ıslakken uygulamak zorundaymışız, o yüzden parça parça yapmak daha mantıklı uygulamayı.
optimum no rinse gibi bir ürün sanırım.Aslında mantıklı böyle su imkanı olmayanlar için ama yinede çok kirliyken olmaz.
aynen en sonda dediği gibi kardeşim..
SekoLive
22-05-2012, 20:59
Benm araç genelde yıkatma sonrası 1-2 gün içinde toz olabiliyor o yüzden sanrım iyi gelir toza karşı işimi görücekdir yaw
saol levent tercüme için :)
imprezaWRC
22-05-2012, 21:00
yanlız ürün tam benlik
tr de varmı abi bu ürün
olay süpermiş.
güzel paylasım
Susuz temzilik ve aynı zamanda cila yapma olanağı tanıyan bir ürün. Aynı özelliklerde bauhausda arexons aqua zero var :)
Meg.'in bu yeni ürünü TR'de var mı yok mu hiç sromadım.
SekoLive
22-05-2012, 21:05
alınırı varmı abi arexons un?
Susuz temzilik ve aynı zamanda cila yapma olanağı tanıyan bir ürün. Aynı özelliklerde bauhausda arexons aqua zero var :)
Meg.'in bu yeni ürünü TR'de var mı yok mu hiç sromadım.
Aqua zero test makaleniz varmı :D
imprezaWRC
22-05-2012, 21:13
Aqua zero test makaleniz varmı :D
Henüz hazırlamadım ama ben çok kullandım, fiyat-performans ilişkisi süper bir ürün, mevcut cilayı sökmüyor, çok az toz varken kullanmıştım, ki zaten amacıda çok az kirliyken veya az tozluyken kullanmak, yoksa kralı gelse şahane çizikler yaratır.
Özetle, al kardeşim, tepe tepe kullan. Yanlız 2 bez kullanmakta fayda var. Biriyle ürünü yayarsın diğeriyle kurularsın, tıpkı videodaki gibi.
Arexons Kuru Yıkama - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/arexons-kuru-yikama/productDetails.aspx?productId=otelm7116&categoryId=20035760&SKU=OTELM7116)
Hepsiburada.com'dan 2-3 TL aşağısına Bauhaus'dan almak mümkün :)
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Sekoda teşekkür ediyo yazmaya üşenmiş onun adınada yazıyorum :hehe:
Low-Rider
22-05-2012, 21:19
susuz temizlik mi olur ya:D
Su senin içinde kullanmayı bilmek gerek sadece :Ç :D
SekoLive
22-05-2012, 21:21
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Sekoda teşekkür ediyo yazmaya üşenmiş onun adınada yazıyorum :hehe:
koray abim aynen üşenme deilde :D hızlı cıktın :D:D
alıcam bu üründen sanrım istediğim tarzda
özgür susuz temizlik güzel olur ya :D en azından su akmaz temizlik sonrası sağdan soldan :D
imprezaWRC
22-05-2012, 21:22
Aslında olmaz ama videodaki kadar veya daha az kirliyken veya az tozluyken (misal yıkamadan 1-2 saat sonra oluşan tozlar gibi) uygulanabilir.
Low-Rider
22-05-2012, 21:22
ee böyle temizlerken çizilmicek mi boya şimdi:D
imprezaWRC
22-05-2012, 21:23
koray abim aynen üşenme deilde :D hızlı cıktın :D:D
alıcam bu üründen sanrım istediğim tarzda
özgür susuz temizlik güzel olur ya :D en azından su akmaz temizlik sonrası sağdan soldan :D
Al al, pişman olmazsın :)
Ne olursa olsun arabaya bu tarz ürünler yada UQD uygulamadan önce bir damacana pet şişe (2.5 luk) vb şeylerle yoğun tozlu bölgelere su dökmekte fayda var.
SekoLive
22-05-2012, 21:23
üst postlarda yazmıs moderator spec on
yani cok kirli değilse fısfısısı bol sıkarsan sanrım cizmez
moderator mode offf :D
cok pahalı bişi deil rüzgarlıkda deneyecem önce :D
Yeni stayla çıktı olm haberin yokmu ScRATch stayla :D
imprezaWRC
22-05-2012, 21:27
Tabiki garantisi yok ama usulüne uygun yaparsan fark edilecek derecede çizikler oluşmaz. ;)
P.S : Yıkarkende çizik oluyor, özellikle çok kirliyken pre wash yapmazsan, önce su vurup aha kirler çıktı diyerek şampuanla allah ne verdiyse (özelliklede yıkama eldivenini sık sık temizlemeden) araca girişirsen bu uygulamadan kat ve kat fazla ve bariz göze batacak çizikler oluşturursun. ;)
ogunozcan
22-05-2012, 21:29
her temızlıkte 1 sıse gıder bence cok tozlu olmasada ben yıkarım daha ıyı zaten yıkamadan daha fazla ugrastırıcı bbısı bu bence
Low-Rider
22-05-2012, 21:30
üst postlarda yazmıs moderator spec on
yani cok kirli değilse fısfısısı bol sıkarsan sanrım cizmez
moderator mode offf :D
cok pahalı bişi deil rüzgarlıkda deneyecem önce :D
aynı işi uqd'de görür bence:)
Tabiki garantisi yok ama usulüne uygun yaparsan fark edilecek derecede çizikler oluşmaz. ;)
P.S : Yıkarkende çizik oluyor, özellikle çok kirliyken pre wash yapmazsan, önce su vurup aha kirler çıktı diyerek şampuanla allah ne verdiyse (özelliklede yıkama eldivenini sık sık temizlemeden) araca girişirsen bu uygulamadan kat ve kat fazla ve bariz göze batacak çizikler oluşturursun. ;)
Çizik her aşamada illa ki irili ufaklı oluyor ama bu ve bu tarz ürünler çok saçma bence.
Mesela ben neden bunu aliyim ki , videoda ki gibi kirli bir aracı uqd ile de temizlersin devamlı bez değiştirdikten sonra:)
SekoLive
22-05-2012, 21:31
özgür denemek için merak için alınır ama videodaki gibi bi sonucu bence uqd vermez tabi şahsi fikrim :D yarıştırma yada karşılaştırma yapmak lazm :D
Low-Rider
22-05-2012, 21:31
Yeni stayla çıktı olm haberin yokmu ScRATch stayla :D
al sana stayla:D
8l9FU6nvqps&feature=topics
Low-Rider
22-05-2012, 21:33
özgür denemek için merak için alınır ama videodaki gibi bi sonucu bence uqd vermez tabi şahsi fikrim :D yarıştırma yada karşılaştırma yapmak lazm :D
Arabasının titizliğine özenen adam kullanmaz bu tarz ürün bence:) Şişirilmiş kolpa ürünler benim gözümde sırf meguiars diye satar
SekoLive
22-05-2012, 21:35
Arabasının titizliğine özenen adam kullanmaz bu tarz ürün bence:) Şişirilmiş kolpa ürünler benim gözümde sırf meguiars diye satar
ya denemek lazım bence bu kadar kesin olmamak lazım :D
ben kesin süperdir atlar zıplar demek istemiyorum ama hakan abi bi detay test yapar sanrım bizim için bide makale patlatır mı acaba :soru:
imprezaWRC
22-05-2012, 21:38
aynı işi uqd'de görür bence:)
Çizik her aşamada illa ki irili ufaklı oluyor ama bu ve bu tarz ürünler çok saçma bence.
Mesela ben neden bunu aliyim ki , videoda ki gibi kirli bir aracı uqd ile de temizlersin devamlı bez değiştirdikten sonra:)
Bu ürün uqd ile uqw birleşimi denilebilir. Hem cila var hemde yıkama özelliği bir arada :)
Almanın faydası var mı, aslında çok da yok. Ama şunu söyleyebilirim, arexons'un cila oranı gayet iyi, hatta cila olmasa bile uygulandığında yüzey ipeksi bir hal alıyor.
Dolayısıyla aracı yıkadın, kuruladın, 1-2 saat içinde belli belirsiz tozlandı, sende kılın tekisin, bir daha su harcayacağına bu ürün gayet güzel iş görür.
Low-Rider
22-05-2012, 21:43
Evet son cümle mantıklı:)
imprezaWRC
22-05-2012, 21:47
Evet son cümle mantıklı:)
Eyvallah :D
fatihcakin
22-05-2012, 21:48
Bu kadar kasmaya gerek yok aslında UQW ve UQD aynı işi görüyor, malzemeyi bol kullandıktan sonra çizilme yapmıyor, ya zaten araç o derece kirlendimi mecbur araca su tutmak zorunda kalıyosun davlunbazlar falan kirleniyor haliyle :D wax ve detailer varken biraz gereksiz bir ürün olmuş.
http://img27.imageshack.us/img27/822/dsc02683o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/dsc02683o.jpg/)
imprezaWRC
22-05-2012, 21:55
Bu kadar kasmaya gerek yok aslında UQW ve UQD aynı işi görüyor, malzemeyi bol kullandıktan sonra çizilme yapmıyor, ya zaten araç o derece kirlendimi mecbur araca su tutmak zorunda kalıyosun davlunbazlar falan kirleniyor haliyle :D wax ve detailer varken biraz gereksiz bir ürün olmuş.
Az önce verdiğim örneği göz önünde tutarsan, haliyle önce uqd geçmek zorunda kalacaksın, ama cila atmaya vaktin yok veya üşeniyorsun uqd üzeri uqw uygulayacaksın, tabi iki ürün tutunabilirse işlem başarılı olur.
Wash&wax ve tarzı ürünler tamda örneğini verdiğim ara dere, sopayı neresinden tutsam durumları için uygun.
Videodaki aracın durumu aslında çok extreme bir durum sayılabilir ama neticede ürünü tanıtacakları için biraz kirli bir araca ihtiyaçları var, yoksa reklam ve ürünün neyi başarabildiği anlatılamaz.
Öte yandan the solutions diye bir markanın susuz temizlik yaptığını iddia ettiği bir ürün var, su sık daha iyi, cila mila hak getire. ;)
Henüz hazırlamadım ama ben çok kullandım, fiyat-performans ilişkisi süper bir ürün, mevcut cilayı sökmüyor, çok az toz varken kullanmıştım, ki zaten amacıda çok az kirliyken veya az tozluyken kullanmak, yoksa kralı gelse şahane çizikler yaratır.
Özetle, al kardeşim, tepe tepe kullan. Yanlız 2 bez kullanmakta fayda var. Biriyle ürünü yayarsın diğeriyle kurularsın, tıpkı videodaki gibi.
Arexons Kuru Yıkama - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/arexons-kuru-yikama/productDetails.aspx?productId=otelm7116&categoryId=20035760&SKU=OTELM7116)
Hepsiburada.com'dan 2-3 TL aşağısına Bauhaus'dan almak mümkün :)
yasasın kılcak cizikler ürünü sonundada ekliyo cok camur varsa sulu oneriyoruz diye yoluda yapmıs :)
imprezaWRC
23-05-2012, 08:31
yasasın kılcak cizikler ürünü sonundada ekliyo cok camur varsa sulu oneriyoruz diye yoluda yapmıs :)
Çok çamur varsa zaten su da para etmez bu tip ürün hiç para etmez. Bırak kılcalı o zaman rds oluşturursun.
Çok çamur varsa zaten yıkama öncesi kiri yumuşatan ürünler sıkmakta fayda var. Pre wash diye geçiyorlar kendileri :)
Çok çamur varsa zaten su da para etmez bu tip ürün hiç para etmez. Bırak kılcalı o zaman rds oluşturursun.
Çok çamur varsa zaten yıkama öncesi kiri yumuşatan ürünler sıkmakta fayda var. Pre wash diye geçiyorlar kendileri :)
arkadasım illuminatiye mi calısıyosun:)sana kalsa hersei sıkıcaz onceden sık sonradan sık:)bu arada biletini alıcam hadi bekliyorum ıspatlıyodun:D
imprezaWRC
23-05-2012, 11:09
arkadasım illuminatiye mi calısıyosun:)sana kalsa hersei sıkıcaz onceden sık sonradan sık:)bu arada biletini alıcam hadi bekliyorum ıspatlıyodun:D
Çizileceksede minimum çizilsin diye uğraş veriyorum ne yapayım :)
Bir kamyon ürünüm var, o yüzden bazen araç yıkamak eziyete dönüşebiliyor :)
P.S : Öyle bilete ispatlamam ben höh :) , (allah zeval vermesin, hulk gibi olasın ne diyeyim :) )
"UQD veya UQW aynı işi görmüyor mu temelinde, tipik meg kandırmacası vol.3598" yazacakken yukarıda benden önce yazan olduğunu gördüm.
S.Özeren
23-05-2012, 15:26
valla bu kadar kirliyse ben yıkarım aracı , tozluysada dışarı çıkmadan önce tozunu alıyorum bide akşam geldiğimde alıyorum üstüne çarşaf atıyorum 10 gündür yıkatmadım hala temiz mutluyum kılcalda olmuyo , oluyorsada bi cila ile gidiyo yada maskeleniyo :)
ultimate quick waxta ayni isi gormez mi?
imprezaWRC
23-05-2012, 15:46
ultimate quick waxta ayni isi gormez mi?
Tozlu yüzeye cila sürülmez ki :)
fatihcakin
23-05-2012, 16:03
Tozlu yüzeye cila sürülmez ki :)
Ben denedım aracımda UQW tabi hafif tozluyken sürmek gerekiyor birde bezi güzel kullanmak lazım, çizilme söz konusu olmadı araç birde siyah ve boyalı