Orijinalini görmek için tıklayınız : kvk dan tanığı olan var mı ?
El işi göz nuru biriktirip aldıgım Htc one v m daha bir haftası dolmadan salağın birinin otobüste koluma vurması sonucunda asfaltta 3 takla 2 supleks attı.
çok orjinal ağır çiziklere sahip oldu böylece. çocugumu kesseler bu kadar yani üzülürüm abiyii de aynıısını yapmamak için çok zor tuttum kendimi.
garantisi doğal olarak 2 yıl acaba bir şekilde kasasını değiştirme şansımız varmıdır herhangi bir şekilde ? tamam biliyorum kullanıcı hatası ile geçiyor normalde ama var mı bir yolu bişeyi yordamı ? :(
cihazda kapak değişmiyor prof müdahale lazım batarya cihaza gömülü halde.
onursumer
23-05-2012, 23:57
benim one x i inceledimde gerçekten sokmek için ciddi mudahale gerekiyor yani iphone gibide değil
direk ekran koşelerinden ayırmak lazım kasayı başka hiçbir mudahale yeri yok
yani kvk da insiyatif kullanabilicek biri anca yapabilir bu değişimi ki o kasa sokulup yenisi takılmasındansa birebir değişim daha kolay gibi duruyor :D
one v incelemedim gerçi farklı olabilir
benim one x i inceledimde gerçekten sokmek için ciddi mudahale gerekiyor yani iphone gibide değil
direk ekran koşelerinden ayırmak lazım kasayı başka hiçbir mudahale yeri yok
yani kvk da insiyatif kullanabilicek biri anca yapabilir bu değişimi ki o kasa sokulup yenisi takılmasındansa birebir değişim daha kolay gibi duruyor :D
one v incelemedim gerçi farklı olabilir
yok yok aynı abi. :D Htc tamam kaliteli cihazlar üretiyor. Ama kalite işini abartmış prof işi müdahale gerekiyor. KVK'da insiyatif kullanabilecek bir öğrenci sever zaatı muhterem aranıyor. :(
Mesela bende Samsung Omnia II vardı. 1 defaya mahsus ücretsiz kasa yenileme hizmetleri vardı ekran dış camı dahil, garantide.. Bitimine 2 ay kala yollamıştım. Şimdi kullanmıyorum sıfır öyle duruyor.
KVK çıkışlıydı. Bence aç sor belki Samsung'a özel değil de KVK'ya özel bir kıyaktır. Değiştirmek istesen de öyle çok uçuk paralar tutmaması lazım.
Sonuçta sıfır aldığın cihazın üstünde bugün otomobil vergisi gibi vergi var. Yoksa o kadar pahalı değiller. Parçaları da aynen pahalı değiller.
Mesela bende Samsung Omnia II vardı. 1 defaya mahsus ücretsiz kasa yenileme hizmetleri vardı ekran dış camı dahil, garantide.. Bitimine 2 ay kala yollamıştım. Şimdi kullanmıyorum sıfır öyle duruyor.
KVK çıkışlıydı. Bence aç sor belki Samsung'a özel değil de KVK'ya özel bir kıyaktır. Değiştirmek istesen de öyle çok uçuk paralar tutmaması lazım.
Sonuçta sıfır aldığın cihazın üstünde bugün otomobil vergisi gibi vergi var. Yoksa o kadar pahalı değiller. Parçaları da aynen pahalı değiller.
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim abi. Yarın ilk işim aramak Kvk'yı umarım benzer bir kıyakları vardır.. Kadıköy'de bir iki telefoncuya gittim en az 200 küsüre değiştirirler kasayı dediler daha da sinirlerim gerildi.
Telefonlar da da ötv var peki parça ithalatında varmı yine ötv'si ?
multispace
24-05-2012, 10:12
bilal nazar değmiş aga :(
onursumer
24-05-2012, 12:27
resmini çekip eklesene dışardan mudahale yapılamayacak şekildemi
mesela plasdip falan ile :)
burkaykalyon
24-05-2012, 13:34
Valla biz KVK ile çalışıyoruz teknik servis kısmıyla hemde ama ne gibi yardımları olur bilemicem.Kartal servisinde çok yakından tanıdıklarımız var.
Valla biz KVK ile çalışıyoruz teknik servis kısmıyla hemde ama ne gibi yardımları olur bilemicem.Kartal servisinde çok yakından tanıdıklarımız var.
abi cihazı size versem garantisi hala var cihazı gönderip kaza değişimi yapılması mümkünmüdür ?
bilal nazar değmiş aga :(
aynen kardeşim..
resmini çekip eklesene dışardan mudahale yapılamayacak şekildemi
mesela plasdip falan ile :)
eklerim abi birazdan. plasti dip filan fantazi işi gibi geliyor daha da kasanın içine etmeyelim :(
burkaykalyon
24-05-2012, 14:22
cihazı bana vermen bişi değiştirmicek ki kardeşim sen yine gönderirsin cihazını ancak IMEI numarasını pm atarsın.ondan sonra yardımcı olmaya çalışırım ben ama net bişi söleyemiorum maalesef :( dediğim gibi yine yardımcı olmaya çalışırım.
Bence HTC ile irtibata geçmen daha yararına olur. Durumu özetleyen güzel bir mail yazarsan belki müşteri memnuniyeti için değişimi kabul edebilirler. Onlardan gelicek cevaba görede kvk da servise sokabilirsin.
Bence HTC ile irtibata geçmen daha yararına olur. Durumu özetleyen güzel bir mail yazarsan belki müşteri memnuniyeti için değişimi kabul edebilirler. Onlardan gelicek cevaba görede kvk da servise sokabilirsin.
Bu mantıklı gibi geldi.. Htc bildiğim kadarı ile müşteri hizmetlerine önem veren firma.. Bende de htc var ama boş htc bendeki :D
Geçmiş olsun hocam bu arada :o
çok zor beee :(
du bi akşama bi konuşayım biraderle
bilgilendirme için sağ ol abi. arayacağım bi htc yi ya da mail çekeceğim. :(