Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZM 106 & TJ vts roll

Selcuk_RoL
24-05-2012, 11:26
Arac sahipleri gerekenleri yazarlar ben videolari ekliyorum elimde olan kolay gelsin

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/d6583c1b.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/683adccb.mp4

ceco
24-05-2012, 11:28
:) kanka nasıl ızlıycem len ben bunları :) acılmıyo

Selcuk_RoL
24-05-2012, 11:29
Heryerde acilir bunlar ya telefonlarda dahil youtube gibi??

excalibur
24-05-2012, 11:30
bu videolar baskı kaçırırken sanırım. NG ile var mı video selçuk?

ceco
24-05-2012, 11:32
Heryerde acilir bunlar ya telefonlarda dahil youtube gibi??

:( bende yukle flan dıyo yukluyorum acılmıyo :(

Cliosportve
24-05-2012, 11:33
İkinci videoda kıl payı bir geçiş olmuş sanırım :)

Pejocu efe ile sabaha kadar basılır
Dürüst adam
Adam gibi adam
Maşallah

Yeşil R53
24-05-2012, 11:33
eline saglık o gece de durum zaten böyleydi. 4-5 boy olayı...:)

peugeotefe
24-05-2012, 11:36
eline saglık o gece de durum zaten böyleydi. 4-5 boy olayı...:)

yok yok yg öndeydi yanlışın var :)

peugeotefe
24-05-2012, 11:38
İkinci videoda kıl payı bir geçiş olmuş sanırım :)

Pejocu efe ile sabaha kadar basılır
Dürüst adam
Adam gibi adam
Maşallah

Teşekkür ediyorum selçuk abi

peugeotefe
24-05-2012, 11:39
bu videolar baskı kaçırırken sanırım. NG ile var mı video selçuk?

kanka baskı kaçırma olayı var mı ?
ceco abi sen ayağını gazdn çekiyomusun vites atarken

excalibur
24-05-2012, 11:41
efe yorumlarını okumadın mı ceconun? baskıyı kırdı, dükkana çektik arabayı, sonra uyduruk birşey taktılar ve çıkardılar.

aLperTunga
24-05-2012, 11:43
maşallah makinalara..

bu arada bizim jb de gezmelerde :D

ceco
24-05-2012, 11:43
kanka baskı kaçırma olayı var mı ?
ceco abi sen ayağını gazdn çekiyomusun vites atarken

kardesım bundan oncekı denemelerımde cekmedım genelde cekmem ama dun gece baskıyı kırdıgım ıçın piskolojıkman her denememde tekrar kırılmasın dıye cektım. araca henuz bısey yaptırmadım yusufun orda yatıyor gidip kullanabılırsın.
beni geçemedın sonucta kımse yanlıs anlmasın bahane olarak soylemıyorum yani.

ceco
24-05-2012, 11:45
şimdi telefondan izleyebıldım denemelrı 2ci videoda benım aracın sesını dınleyın ne demek ıstedıgımı anlıyacaksınız :) ayagımı gazdan cekmeden vıtes atsam arac bı adım one atlar ama vıdeoda her vıteste gerılıyorum :)

Vlkn
24-05-2012, 11:45
Maşallah iki aracada.

orcunnn
24-05-2012, 11:48
maşallah makinalara..

bu arada bizim jb de gezmelerde :D

ana bende gördüm jbbb de ordaydııı ah ah pırıl en son ahmete yıkayıp vermiştim

peugeotefe
24-05-2012, 11:48
efe yorumlarını okumadın mı ceconun? baskıyı kırdı, dükkana çektik arabayı, sonra uyduruk birşey taktılar ve çıkardılar.

panpa baskı kırdığını bılıyorum baskı kırmadan önce zaten denemedik ceco abiyle benım arabada orda yoktu dukkan dan aldım geldim

excalibur
24-05-2012, 11:50
panpa baskı kırdığını bılıyorum baskı kırmadan önce zaten denemedik ceco abiyle benım arabada orda yoktu dukkan dan aldım geldim

işte yeni takılanla denedi seninle. dönüşte NG ile de denemişti yanlış görmediysem.
hatta dönüşte yine denedi seninle ama fark biraz daha açılmıştı sanki

peugeotefe
24-05-2012, 11:51
kardesım bundan oncekı denemelerımde cekmedım genelde cekmem ama dun gece baskıyı kırdıgım ıçın piskolojıkman her denememde tekrar kırılmasın dıye cektım. araca henuz bısey yaptırmadım yusufun orda yatıyor gidip kullanabılırsın.
beni geçemedın sonucta kımse yanlıs anlmasın bahane olarak soylemıyorum yani.

geçme geçilme söz konusu değil zaten abi bi sen burun çıkarıyosun bi ben onada geçme denmez zaten sıkıntı yok abi sabaha kadar basarız.limitörsüz beynin zararları onlar bende 3 çok yavaş atıyorum sıkıntı çıkmasın diye :)

orcunnn
24-05-2012, 11:52
2 aracada maşallah denk gidiyorlar bence

peugeotefe
24-05-2012, 12:01
işte yeni takılanla denedi seninle. dönüşte NG ile de denemişti yanlış görmediysem.
hatta dönüşte yine denedi seninle ama fark biraz daha açılmıştı sanki

kaçırıyodur abi lafım yok ben tam olarak sesi duyamadım benim eksozun sesinden :D
kaçırma hallolur geç saatte bidaha denenir 220 e kadar çıkarız benim bi kaç eksiğim var 4 sonun geç bitiriyo araba timingin biraz daha kurcalanması lazm

Alper_
24-05-2012, 12:07
maşallah iki araca da :)

williamss
24-05-2012, 12:09
Maşallah araclara :)

yasinipek79
24-05-2012, 12:13
ZM ye masallah baskıya rağmen iyi yürümüş..

mami_makinen
24-05-2012, 12:16
İki aracada masallah guzel bi geceydi ...

orhan_guney
24-05-2012, 12:21
Maşallah iki aracada.

:icon_tup:
şimdi telefondan izleyebıldım denemelrı 2ci videoda benım aracın sesını dınleyın ne demek ıstedıgımı anlıyacaksınız :) ayagımı gazdan cekmeden vıtes atsam arac bı adım one atlar ama vıdeoda her vıteste gerılıyorum :)

Ö.öztüRk
24-05-2012, 12:32
Ceco maşallah araca baskıyla iyi yürümüş 2 aracada maşallah :)

orcunnn
24-05-2012, 12:40
ya bu cengizle efenin konuları ne kadar rütün geçiyor :)

Ek.Civic_Spoon
24-05-2012, 12:44
maşAllah araçlara bi baskı kaçırma sesi var videoda ama hangisinden belli değil yinede zevkli denemeler olmuş.

bu arada bu zm yusuf ustanın 106 mı ?

peugeotefe
24-05-2012, 12:47
ya bu cengizle efenin konuları ne kadar rütün geçiyor :)

Bizim konumuzda niye kavga çıkmıyor abi :o

cvk_sport
24-05-2012, 12:52
:icon_tup:maşallah araçlara

excalibur
24-05-2012, 13:11
maşAllah araçlara bi baskı kaçırma sesi var videoda ama hangisinden belli değil yinede zevkli denemeler olmuş.

bu arada bu zm yusuf ustanın 106 mı ?

evet o. artık ceco nun tabi

darkred
24-05-2012, 13:17
Maşallah araçlara TJ saxo nun specleri diğer konudan biliyorum ama ZM nin specler neler acaba ?

ZM hayırlı olsun bu arada yeni sahibine :)

kutsal
24-05-2012, 13:19
2 aracada maşallah zeklı olmus deneme 2 araç yakın bırbırıne baskı sorunundan sonra bıraz değişir tabı sonuc

peugeotefe
24-05-2012, 13:36
Bendeki videolarda böyle pek bi fark yok hemen hemen aynı

_9DcA_wP_OA
jGvdH4sqoQQ

excalibur
24-05-2012, 13:39
yine aynı videolar yahu. dönüş videoları yok mu?

chiefkadir
24-05-2012, 13:39
Denk kuvvetlerin denemesi olmuş ikisinede maşallah

peugeotefe
24-05-2012, 13:41

15 saniyelik olan dönüş videosu abi tutturdun bi dönüş videosu diye ne var o dönüşte ben anlamadım :):D

excalibur
24-05-2012, 13:44
sen ne olduunu ii biliosun efe :D

peugeotefe
24-05-2012, 13:53
sen ne olduunu ii biliosun efe :D

Ne oldu abi :) boy boy mu açtı gözünü seveyim dönüşteki son video o 5500 de bastığımız videodan bahsediyosun 4 e atamadığım için zaten bi kere bıraktım ama birde sultançiftliği sapağının orda bastığımızı hatırlatıyım ben sana hani kendimi sağa attığım zaman o video da yok mesela :icon_tup::hahaha:

ceco
24-05-2012, 13:57
Ne oldu abi :) boy boy mu açtı gözünü seveyim dönüşteki son video o 5500 de bastığımız videodan bahsediyosun 4 e atamadığım için zaten bi kere bıraktım ama birde sultançiftliği sapağının orda bastığımızı hatırlatıyım ben sana hani kendimi sağa attığım zaman o video da yok mesela :icon_tup::hahaha:

yoksa orda sen boy boy mu geçtin :) veya nezman önüme çıktın :soru:

excalibur
24-05-2012, 13:57
çekin koyun işte kardeşim.. hani o akşam videolar çekilecekti. herkeste kamera vardı, topu tası tarağı 2 video mu var onu anlamadım ben...

peugeotefe
24-05-2012, 14:02
yoksa orda sen boy boy mu geçtin :) veya nezman önüme çıktın :soru:

ben önüne çıktım boy boy geçtim diye bişey yazmadım hatta yazdıklarımı tek tek bi daha okudum koray abi durmadan dönüş videosu diyor ve dönüşte bastığımız video zaten 15 saniyelik olan yanlışım varsa düzeltin ilhanda video çekiyodu onlarda koyulsun şüphe kalmasın ben burda zm yi geçtim diye bişey konuşmadım dönüşteki ilk bastığımızda devirlerimiz tutmadı zaten ceco abi bunu sende gördün ben sana 5 bine gel demiyormuydum ? :D

peugeotefe
24-05-2012, 14:04
çekin koyun işte kardeşim.. hani o akşam videolar çekilecekti. herkeste kamera vardı, topu tası tarağı 2 video mu var onu anlamadım ben...

Abi bende 2 videodan başka video yok ali abinin telefonundan çekildi oda zaten ilhan da video çekiyodu gördüğüm kadarıyla imalı konuşuyosun madem onlarda koyulsun koray abi

ceco
24-05-2012, 14:05
ben önüne çıktım boy boy geçtim diye bişey yazmadım hatta yazdıklarımı tek tek bi daha okudum koray abi durmadan dönüş videosu diyor ve dönüşte bastığımız video zaten 15 saniyelik olan yanlışım varsa düzeltin ilhanda video çekiyodu onlarda koyulsun şüphe kalmasın ben burda zm yi geçtim diye bişey konuşmadım dönüşteki ilk bastığımızda devirlerimiz tutmadı zaten ceco abi bunu sende gördün ben sana 5 bine gel demiyormuydum ? :D

tamaam kardesım bende gelıyordum devrıne basıyorduk ne guzel :) forumda yazısmaya atısmaya gerek yok kardesım hemen hemen her aksam beraberız oturur konusuruz tekrar tekrar deneriz :)

iyi dileklerde bulunan arkadaslarada cok cok teşekurediyorum saolsun.

haydi hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun.

peugeotefe
24-05-2012, 14:07
tamaam kardesım bende gelıyordum devrıne basıyorduk ne guzel :) forumda yazısmaya atısmaya gerek yok kardesım hemen hemen her aksam beraberız oturur konusuruz tekrar tekrar deneriz :)

iyi dileklerde bulunan arkadaslarada cok cok teşekurediyorum saolsun.

haydi hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun.

Aynen öyle yalnız koray abi tech te yazınca başka bi insan oluyor anlamadım gitti :D kendine hakimmi olamıyon abi birden gider yapar gibi yazıyosun bana :hahaha:senin yaptığın gider benim hoşuma gider :rolleyes:

mami_makinen
24-05-2012, 14:08
Ya neyi uzatiyosunuz videolari ceken benim ne varsa attik izliyoruz yarim boyun pesinemi dustunuz :)

excalibur
24-05-2012, 14:08
imalı konuşuyorum çünkü zm nin debriyajın kaçırdığı aşikar. bunu anlamak için usta/çırak olmaya bile gerek yok. sesindan anlaşılıyor zaten. ilhan düzgün çekememiş ki ibonun arabasının sekmesinden dolayı. neyse bi dahaki sefere araç içi, dışı, g.tü, başı kameralanıp öyle çıkılır :icon_tup:

Selcuk_RoL
24-05-2012, 14:11

Bnm koydugum videonun 2.si zaten donus yolu iste biz gorduk kafa burun gidiyorlar ne oluyor yani zm hokus pokusla 2 boy onemi cikiyor bizim gormedigimiz bir yerde? Videolar gayet net olanlarda bunlar cecoyuda aradim efeyide videolar net ise koy dediler hatta ceco millet sacma sapan yorumlar yapmazda tartismayiz ins dedi harbiden dogru demis yani bi birakin enteresan yorumlarida izleyin gecin be kardesim

excalibur
24-05-2012, 14:11
efe klavye delikanlılığı yapayım dedim sana :D canım çekti de :P :D yok be olm atar değil bu. atarım olursa böle yapmam ben :D

karşılıklı konuşuo olsak yüzyüze öle algılanmaz ama okuduğun zaman istediğin gibi yorumlayabiliyorsun ;)

excalibur
24-05-2012, 14:15
selçuk; 1. ben burada millet değilim, 2. efeyi kardeşim gibi severim ve onun arabasının yürümesini isteyenlerden birisi de benimdir. bunu efe ye sorarak öğrenebilirsin. dün akşam zm nin debriyajının kaçırdığına şahitmisin onu söyle bana. reg te aynı sorun olunca gidemiyordun di mi... boy hesaplaması yapılacaksa böyle yapılmalı bence ;)

Selcuk_RoL
24-05-2012, 14:23
selçuk; 1. ben burada millet değilim, 2. efeyi kardeşim gibi severim ve onun arabasının yürümesini isteyenlerden birisi de benimdir. bunu efe ye sorarak öğrenebilirsin. dün akşam zm nin debriyajının kaçırdığına şahitmisin onu söyle bana. reg te aynı sorun olunca gidemiyordun di mi... boy hesaplaması yapılacaksa böyle yapılmalı bence ;)

Konumuz reg degil cecoda efede senin onlari sevdigin kadar benimde sevdigim insanlardir debriyaj kacirmasi farkli veya sadece onun icin yorum yapmak farkli birde boyle donus yolu donus yolu diyip insanlarin kafasinda bi soru isareti birakmak farkli bnm debriyajimin kacirdigi atasehirden duyuluyordu:) ben hic bir sey demeden konuya hmn hmn her yorum yapan kacirmasindan zaten bahs etmisti. Yine burda herkez az cok isten anlar bi usta cirak kadar olmasada anlar ve soyler senin sanki hani biseyler saklaniyomus aslinda gorunen o degilmis gibi bir tavirda yazin var gibime geldi? Gerci efeye yazmissin yuzyuze konusulanla burda yazilan farkli anlasiliyo buda olabilir haklisin neyse iki aracada tekrardan massallah

excalibur
24-05-2012, 14:28
benim de bahsetmeye, anlatmaya çalıştığım "kaçıran bir debriyajla fark bu oluyor". neyse bu gazla sanırım c.tesi gecesi bol cümbüşlü gececek sanırım...

Bi1ReD
24-05-2012, 15:03
Maşallah ikiside gergin zm hayırlı olsun bu arada.

mami_makinen
24-05-2012, 15:10

Koray donus videolari diye israrini anlamadim acaba benim arabayla olan videoyumu soruyosun .. Hani ben iki kisiydim arabam sokuk degildi o sekilde denedigim videoyumu soruyosun

peugeotefe
24-05-2012, 15:13
Koray donus videolari diye israrini anlamadim acaba benim arabayla olan videoyumu soruyosun .. Hani ben iki kisiydim arabam sokuk degildi o sekilde denedigim videoyumu soruyosun

Hazır şu araba sökük takılı muhabbetine girmişken abi herkez arabasını taksın toplasın gözünüzü seveyim hırsız gibi dolaşıyoruz ortalık ta

mami_makinen
24-05-2012, 15:14

Eger o videoyu bahsediyosan soylede bende arabami sokim aradaki boylarida video cekmek icin kamaraman tutalim ...

excalibur
24-05-2012, 15:55
sök abi, senin denemeye gelmediğin zaten belli. benim anlatmaya çalıştığımı bi senin anlayacağını düşünmüştüm. ZM nin baskı kaçırıyor mu kaçırmıyor mu? dönüşte biraz daha toparladığını düşündüğüm için yazdım. sen illa ki geçersin. NG ile ne olduğunu merak ettim bir de. birlikte sıktığınızda.

opeldostlar
25-05-2012, 22:55
arac sahipleri gerekenleri yazarlar ben videolari ekliyorum elimde olan kolay gelsin

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/d6583c1b.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/683adccb.mp4

zm yaslamış gidiyo görünen
her iki aracada maşallah
efe seninkide güzel yürüyor ama zm kafayı almış açmaya başlamış videoda görünen ve sesinden debriyaj sorunu yaşadığıda bi mekaniker olarak az çok anlaşılıyor kaçırıyo gibi gecenin sonunda sapasağlam eve dönebildimi oda bi merak konusu debriyajı bırakmadan ??

Hikmet Gönül
29-05-2012, 00:55
Masallah iki aracada..efecim iyi isler cikartiyorsun..guzel olmus vts ilk bildigim haline gore.senden bi tanede izmite lazim.denicek "ADAM" bulamiyorum..