Orijinalini görmek için tıklayınız : trafıkte araç çekme
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8221611.asp?gid=229&sz=84051
neysekı buda ıyı bişi
iyi en azından extra bağlanma ve park parası ödemekten kurtuluyor millet.. :)
Ben bu kaza işinde, kaza yapanların kendi arasında foto çekip zabıt tutması mevzusunu anlayamadım...Millet birbirini vurur... İnip birbirini tehtid eder... Polissiz yürümez ki bu iş...Daha çok kargaşa olur...
Serkan.S
13-02-2008, 20:52
Valla bugun gene langur lungur çekiyolardı her türlü.
Polisle ne kadar az muhattap o kadar mutlu yaşam tarzı :)
gokhan07
13-02-2008, 21:07
iyi bi karar arabaların heryerini kırıyolardı çekiciye çıkaracaz diye
bu sadece otopark olaylarındamı böyle yoksa bağlanmalardada çekmek yokmu :D
bağlanmada da geçerli mi? :D:D
Tabi siz park yasağı olan yerde, park cezasını göze alıp bıraktığınıza karşınızda İSTPARK çı arakadaşlar da görebilirsiniz :)
Dikkat edin ne kadara park yasak işsareti olan yer varsa İSTPARK çı arkadaşlar güler yüzle karşınıza çıkıyor...Sanırım bu yasanında birilerine çıkarı olacaktır.
emreekin
14-02-2008, 11:58
güzellllllll...:D
BigHunter
14-02-2008, 12:06
Çok İyi Olmuş
çekmeden durabilcekler mi acaba :D bu sefer başka işlere saldırcaklar :D
gokhan07
14-02-2008, 12:14
sadece özel çekiciler çekemiyormuş ama polisin kendi çekicileri çekecek 150,000ytl ye kadarda kaskolu oluyormuş çekilirken aracın başına bi iş gelirse
sıgortaların hayatı bıter herkez dumene gecer bu ıste
lavuk buğün çekemedi arabamı, uzaktan ceza yazıyor oturdğu yerden :D
walla fenerbahçede 2 kere denk geldim ağaçtan sonra sol yakaya park ettim alçaklıktan dolayı çekemediler. neden olduğunu çözemedim ama en son benim arabam vardı. polis eğilmiş tekerlek zımbırtısını takamıyordu :D:D:D arabanın yanına gittiğimde bastı kalayı bana zaten çekemediği için park yasak bilmiyormusun die:D