Orijinalini görmek için tıklayınız : Amcadan red cıvıc :D
uygulama yapılmış olan fotoğraflar sayfa 3 te dir.
Merhaba arkadaşlar 2 gündür yogun ugraşlar sonucu bulduğum aracımı sizinle hemen paylaşmak istedim.Öncelikle şunu belirteyim burada ilanlarda otomobilleriniz kısmında hep görürdüm amcadan vtı deden 1.4 , teyzede cıvıc diye düşünürdüm bu millet bu araçları nasıl buluyor diye ve en sonun da sorumun cevabını buldum.2 gündür yaklaşık 7 tane cıvıc sahibi ile görüştüm ama hiç biri ile anlaşamadık anlaşamamın dışında ben de pek araçlarını begenmedim.
Tam ümidi kesmişken bu dünya güzeli karşıma cıktı. Hem de amcadan :D
Saolsun amca iyi biri cıktı araç ı çok temiz.El sıkıştık anlaştık.Bugün aracı teslim aldım çok mutluyum kendisiyle uzun sürecek bir beraberliğe bugun adım attık.
şimdilik sadece bir resim ekliyorum eve dönünca yani Giresuna yaptığım herşeyin detaylı fotoğrafını atıcam.saygılar...
http://i1095.photobucket.com/albums/i461/seyyar28/25052012344.jpg
fatihcakin
25-05-2012, 17:50
Oğlu vardır onun :D
Hayirli olsun Basar kardesim bende goricem insallah aleti, vti mi bu?
Hayirli olsun Basar kardesim bende goricem insallah aleti, vti mi bu?
Teşekkür ederim samet araç vtı değil güvenlik paket 1,4 ies :D
EmrahERKAN
25-05-2012, 17:55
Hayırlı ugurlu olsun aracınız. Amca felan ama Panjurun nikelajlı yeri siyaha boyamış farkettiyseniz eğer
Hayırlı ugurlu olsun aracınız. Amca felan ama Panjurun nikelajlı yeri siyaha boyamış farkettiyseniz eğer
teşekkür ederim evet kendisi yapmış nikelajı catlakmış kapatmak için boyatmış.
Hayirli olsun :) bugunlerde cok fazla gormeye basladim amcadan teyzeden bitanede bize nasip olur ins :)
Teşekkür ederim samet araç vtı değil güvenlik paket 1,4 ies :D
Madem oyle 2 airbagli direksiyon fazla gelir sana kardesim :)
Hayirli olsun :) bugunlerde cok fazla gormeye basladim amcadan teyzeden bitanede bize nasip olur ins :)
Allah gönlünüze göre versin ben hiç düşünmezdim pat diye çıka geldi birde amca ilk sahibi aracın.
Bayrampaşalı
25-05-2012, 17:59
hayırlısı olsun
hayırlısı olsun
teşekkürler.
Maşallah hayırlısı olsun ama araba sankı önceden bir piyasa yapmışta sonra orjınale çevrilmiş gibi :D
Maşallah hayırlısı olsun ama araba sankı önceden bir piyasa yapmışta sonra orjınale çevrilmiş gibi :D
teşekkür ederim fakat bence alakası yok ilk sahibinden aldım mutluhanda expertiz yapıldı aracın bütün bakımları orada yapılmış gayet orijinal bir arac lokal boyaları hariç.
sizin dediğiniz gibi olsa bizde anlarız haliyle.
maşallah ...bi çekilinde arabayı görelim ..:)
hıc amcadan gıbı gozukmuyr valla:)hayrlı olsun dırek bas
maşallah ...bi çekilinde arabayı görelim ..:)
teşekkür ederim ufak tefek eksiklikleri var onları tamamladıkdan sonra güzel fotolarını paylaşacagım.
Hayırlısı olsun
teşekkürler.
hıc amcadan gıbı gozukmuyr valla:)
senin görüşün.
MertAybaba
25-05-2012, 18:43
Hayırlı olsun güle güle kullan
TuGaY_TaN
25-05-2012, 18:43
Valla hayırlı olsun,Bende buldum bır tane bızım mahallede bahçede yatıyor 99 model guvenlık paketlı sunrooflu 1.4 Arabada Nokta boya bulamadık. full orjınal sahıbını en yakın zamanda bulucaz ıns :)
Allah gönlünüze göre versin ben hiç düşünmezdim pat diye çıka geldi birde amca ilk sahibi aracın.
O daha bi guzelmis herkese nasip olmaz :)
Hayırlı olsun güzel araç.. :)
E_RtugrulJAP10
25-05-2012, 19:29
Hayırlı olsun .
hayırlı olsun yeni bir hazine daha çıktı toprak altından diyelim:):)
allah kaza bela göstermesin...
gasolina28
25-05-2012, 19:47
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
maşallah araç diri duruyo kazasız belasız sürüşler ama amca da meraklıymış heralde tampon eki sökülmüş gibi duruyo ön tampon :)
timucintt
25-05-2012, 20:52
Hayırlı olsun... amca belliki lipi sökmüş ama silmeyi unutmuş lipin izlerini.. aynı şekilde panjuru siyah unutmuş... hızlıymış amca...
Oğuzhan Ç.
25-05-2012, 21:33
Hayırlı olsun aynı duyguları yaşıyoruz bende abladan bir tane civic buldum hemen aldım :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız...
orhan_guney
25-05-2012, 22:29
aga hayırlı olsun maşallah. yanlız bişey diyiimmi amcanın gözleri sankı fıldır fıldır eskı gazcılardan sanki :D şaka.
Boost Up
25-05-2012, 22:32
hakikaten samanlıkta iğne bulmuşsunuz
berkay_aydin
25-05-2012, 22:39
Bizim burda da 1.4is kullanan amcalar var, normal yani .. Hayırlı olsun bu arada amcadan olunca dahada temiz olacak anlamına gelmiyor...
SerhatA.
25-05-2012, 22:53
Hayırlı olsun
İlbey Dinçer
25-05-2012, 22:59
hayırlı olsun güle kullanın
hayırlı olsun,amca üstündeki jantları başkasına satmış sanki
phantomLord
26-05-2012, 00:57
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Kırmızı olması bambaşka ;) Bu arada hiç amcadan gibi durmuyor veya biz bulamıyoruz diyen arkadaşlara tavsiyem biraz çarşıya pazara çıkın emin olun ki cam filmi bile yapılmamış ies'leri çok fazla sayıda bulursunuz.
low&slow
26-05-2012, 01:03
Hayırlı olsun oncelıkle ama aracta buradan goruldugu kadarıyla komple boya mevcut.
ALPER-VNS
26-05-2012, 03:29
Hayırlı olsun oncelıkle ama aracta buradan goruldugu kadarıyla komple boya mevcut.
fotodan tavandaki boyayı nası anladın Allah ını seversen :) hadi kapıyı falan yansıması bozuk dersin bişey dersin de :)
hayırlı olsun buarada.. 99 güvenlik paketli manuel bulmak zor hakkaten.. gerçi biz zamanında bunların üzerine bi de sunroof lusunu bulup almıştık da o zamanlar bu kadar kıymetli değildi meret :)
golfcu0101
26-05-2012, 06:40
elbet birgün bezede bir amca,dede,teyze herneyse işte çıkar karşımızada mutlu eder bizide:D
maşallah diyelim allah utandırmasın kardeşim
Amca olayına takılmamak lazım ya , benim babam da amca , yaşlı ama arabanın canını alıyor. Bam güm bam güm kullanır mala acımaz hiç.
o yüzden amca dan alınması arabanın çok temiz olduğu anlamına gelmiyor diye düşünüyorum.
allah kaza bela vermesn kırmızı g.pkt cok degrlı... bende yaklasık 6 ay once aldım amcadan bı cıvıc 69 bndeydı aldıgımda tuaf bı duyguu gercekten .... aldıgımdakı ılk halıde su sekıldeydı
http://e1205.hizliresim.com/x/6/5fkw7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
merhaba arkadaşlar herkese iyi veya kötü yorumları için teşekkür ederim ama aydınlatmam gereken bir konu var amca dedigimiz şahıs araca bir kaç uygulama yapmış ve ufak tefek boyaları mevcut ama herşeyden öenmlisi aracın ilk sahibi ve değişensiz kazasız bir araç şans eseri karşıma cıktı.jant kapaklarını amca birini kırdığı için diğer üçünüde sökmüş o yüzden kara jantlı dolaşıyor altında ki lastikeri daha sıfır lip işine gelincede ordaki lipi kaldırıma sürtmüş kırmış o yüzden yaptırmamış panjurunda nikelajı catladıgı için siyah a boyatmış bi genç arkadaşımız öyle akıl vermiş ona hem kırmızı renk olması ve full paket olması benim için eşşiz bir niğmet oldu öyle yada böyle ben bu aracı aldım mutluyum Allah ım herkesin gönlüne göre versin.saygılar.
Anecdote
27-05-2012, 14:02
Hayırlı olsun
Allah ağız tadıyla güzel günlerde binmek nasip etsin
Önemli olan sizin içinize sinmesi ;)
maşallah kazasız belasız , yeni fotoları bekliyoruz :)
sonunda evimize geldik ve gelir gelmez ilk uygulamamız orjinal filitresini söküp hemen simota big tubeyi uygulamak oldu.Sonrasında kule gergimizi taktık ve artık sıra iç mekana gelmişti elimde olan vites topzu ve sparco kemer pedlerinide taktıkdan hemen sonra tabanın da yeni paspaslara ihtiyacı olduğunu düşünerek jdm paspaslarımızıda aracımıza yerleştirdik.Tabi herşeyden önce detaylı bir temizlik yaptık :)
sırada yapılacak olan uygulamalar
short shift
plakalıklar
çeki demirleri
brembo kaliper kapakları
devir saati.
Yapılmış olan uygulamaların fotoğrafları.fotoğraflar cep telefonu ile çekildiği için kalitesizdirler. K.bakmayın.Daha detaylı fotoğrafları yakında paylaşacağım.
http://i1095.photobucket.com/albums/i461/seyyar28/30052012367.jpg
http://i1095.photobucket.com/albums/i461/seyyar28/30052012368.jpg
ellerıne saglık yavas yavs basladn bakalım...
KeremDOGAN
30-05-2012, 18:19
Oğlu vardır onun :D
Hahahha :D :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Maşallah kazasız belasız.