Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni aldığım coil için montaj yeri tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar
Ef sedanım için ayarlı yaylardan aldım özel yapım.
İstanbul içi montajını ve ayarını yapabilicek yer tavsiyesi rica edicem
Maksimum ücret ne kadar tutar 4 adet yay sökülüp takılıcak basıklık ayarı yapılıcak
Maslak 2, kisim 35. Sokak promeka barbie usta var duzgun is yapar
Maslak 2, kisim 35. Sokak promeka barbie usta var duzgun is yapar
Ne kadar olur sence 200 gibi falan fiyat cıkarmaz umarım
biz izmirde 60 tl ile 80 tl arası taktırıyoruz
bostancıda aydın amortisör var yanlş hatrlamıyosam 80 yada 100 liraya takıyor taktırmıştkta tam emin olamadım şmdi.işçlk konusunda güvenebilirsin eğer yakınsa tavsiye ederm
hangi yakadasın önemli olan o avrp yakasındaysan Rada-r Honda'ya gidebilirsin Anadolu yakasındaysan ümr. sanayisinde yardımcı olabilirm. tanıdık ustamız var
Low-Rider
26-05-2012, 22:21
ank amortisör'de taktırabilirsin , montaj fiyatı hakkında bilgim yok.arayıp öğrenebilirsin
Verdiğin yerleri arastırıcam teşekkür ederim
ANK engin de direk yaptırabilirsin gönül rahatlığı ile. Coil yay montajına extreme bi ücret ödemessin aynen dediğin gibi 4yay takılcak ve ayar yapılcak max 100 diye tahmin ediyorum.
ANK Seyrantepe veya NAM Maslak.
100 liraya falan takarlar diye düşünüyorum, fiyatlar değişmediyse.
Ya da direk 100 liram var de gir olaya :)
anadolu yakasındaysan yardımcı olıyım.
silent furious
26-05-2012, 23:47
receland coil almıştım uğraşmayayım dedim taktırayım biyere maslakta bi yere gittim 200 lira dedi montajına iyi dedim eyvallah bu cumartesi akşamı sanayi elini ayağını çektikten sonra girdik sağolsun arkadaşımın amcasının dükkanında kendim taktım
ANK Seyrantepe veya NAM Maslak.
100 liraya falan takarlar diye düşünüyorum, fiyatlar değişmediyse.
Ya da direk 100 liram var de gir olaya :)
Ank veya nam
bakalım carsamba günü sabahtan gidicem ne kadara takıyolar