Orijinalini görmek için tıklayınız : VTC Typer - ZY Typer - EV 206 RC - DD 106 GTİ
abi yok öyle bişe sen bari yapma koycam birazdan videoyu
ben yorumumda kesinlik bir ifade kullanmadım;)
bge hakikaten hızlanmış hele 200 den sonra k20 gecebilecek kadar hızlanmışssa helallik bir durum dedim...
canozcan
30-05-2012, 18:32
fark buysa diyecek bişey yok. 240 dan sonra da bu farku kapatamaz gibi gelio. Acaba bir başka denemede 200 de okan bıraktıda Gürkan ona mı aldanıp geçiyorum dedi bilemiyorum.
anlayışın için saol. arkadaşın dediği gibi birşey olamaz olsa da illa ki bi aksilikten olur öyle şeyler. lütfen bir birimizi kandırmayalım artık...
canozcan
30-05-2012, 18:36
ben yorumumda kesinlik bir ifade kullanmadım;)
bge hakikaten hızlanmış hele 200 den sonra k20 gecebilecek kadar hızlanmışssa helallik bir durum dedim...
inanmış gibi sandım senide o yüzden.
ayrıca o roccoyla her feh k20 yürüyemez.hele stock k20 hiç yürüyemez. bırak 200den sonra rocco nun geçmesini, k20 200e kadar tutanabilse iyi demektir
samet albayrak
30-05-2012, 19:37
ya bu vıdıoda rocco vits kaçrmış basamamıs yada rocconun geçtiğini soyleyenlerde problm var !
bu vıdeoya gore rocconun ordan gelıp yakalama şansı zor ...
anlayışın için saol. arkadaşın dediği gibi birşey olamaz olsa da illa ki bi aksilikten olur öyle şeyler. lütfen bir birimizi kandırmayalım artık...
La Okan kiromaji ne zaman deniyoruz :D Gel de hem deneriz hem de iki muhabbet ederiz. Sana SS ile ilgili anlatacaklarim var :D
dragon07
30-05-2012, 20:05
VTC iyi gidiyor bence :) dd106yıda begendim maşallahları var...
SEÇKİN172
30-05-2012, 20:36
.......fgf
Ek.Civic_Spoon
30-05-2012, 21:26
Bilader o bu değilde konuşma tarzın karşındaki adamla arandaki yaş farkına bakarak çok gevşek ve saygısızca , biraz saygını takın düzgün yaz adama öğretirler ona göre
İkinciside bırak araç sahipleri konuşsunlar sana ne oluyo
SEÇKİN172
30-05-2012, 21:31
Bilader o bu değilde konuşma tarzın karşındaki adamla arandaki yaş farkına bakarak çok gevşek ve saygısızca , biraz saygını takın düzgün yaz adama öğretirler ona göre
İkinciside bırak araç sahipleri konuşsunlar sana ne oluyo
,,........
canozcan
01-06-2012, 23:34
VTC ye maşallah
teşekkürler...
canozcan
01-06-2012, 23:40
birkaç gerginlikten sonra neyse diyorum; amacım vtc nin typer lar arasında aynı speclerinde(filtre ve komple eksoz sistemi) en hızlı olduğunu görmek ve göstermek. diğer marka araçlarla ne olduğu beni pek fazla ilgilendirmiyor çünkü amacım arabamı getirdiğim konumu görmek. bu speclerde olup vtc nin önünde olabileceğini düşünen typer kullanıcılarıyla denemeye her zaman açığım orta noktada buluşma kaidesiyle...
Serhat Y.
02-06-2012, 00:40
birkaç gerginlikten sonra neyse diyorum; amacım vtc nin typer lar arasında aynı speclerinde(filtre ve komple eksoz sistemi) en hızlı olduğunu görmek ve göstermek. diğer marka araçlarla ne olduğu beni pek fazla ilgilendirmiyor çünkü amacım arabamı getirdiğim konumu görmek. bu speclerde olup vtc nin önünde olabileceğini düşünen typer kullanıcılarıyla denemeye her zaman açığım orta noktada buluşma kaidesiyle...
senin speclerde pek type-r kalmadı be hocam millet uzaya çıktı ne filtresi ne egzostu k-pro su olmayana kız vermiyolar geyikleri bile döndü bu forumda:(
canozcan
02-06-2012, 10:16
senin speclerde pek type-r kalmadı be hocam millet uzaya çıktı ne filtresi ne egzostu k-pro su olmayana kız vermiyolar geyikleri bile döndü bu forumda:(
ben sevmiyorum kproyu betamolü falan. sevmeyenlerde çok emin ol..
Serhat Y.
02-06-2012, 10:21
Oyle olsun saygi duymak lazim, bulursun umarim ozaman nediyim,,
eğer gerçekten sadece h-f-e ise araç müthiş evrim geçirdi,
eğer port polish ve ince conta varsa yine güzel bi gelişme kaydetti ama hakkını vererek gitmiyor,
tek gerçek ise vtc'nin bariz şekilde hızlandıgı ilerlediği.. maşallah araçlara. vtc'ye özellikle, ne halden ne hale geldi, emek vermeyen stresini yasamayan bilmez.
Bulut Y.
02-06-2012, 10:24
emek olmadan bebek olmaz.
canozcan
02-06-2012, 11:22
eğer gerçekten sadece h-f-e ise araç müthiş evrim geçirdi,
eğer port polish ve ince conta varsa yine güzel bi gelişme kaydetti ama hakkını vererek gitmiyor,
tek gerçek ise vtc'nin bariz şekilde hızlandıgı ilerlediği.. maşallah araçlara. vtc'ye özellikle, ne halden ne hale geldi, emek vermeyen stresini yasamayan bilmez.
vtc yi ilk aldığımda 191 hp dynosu vardı. ozamanda f-e-h ti. şuan 230 hp dynosu var şuan da f-e-h. aldığımdan beri tam 1 sene oldu ve çok aşırı fazla ilerlettim bu aracı bunu görmemek imkansız. görmek istememek nedir bilemiyorum...
port polishten kastın emme manifoldu ve gaz kelebeği ise var kendim yaptım onlarıda.
ama bildiğimiz kapak polish yok zaten emmeyi sökünce belli oluyor olup olmadığı. conta işine gelince kendim anlamam ama her girdiğim servise soruyorum onuda yok diyorlar olsada beyin olmadan pek bir işe yaramaz zaten diyorlar. yine de güzel düşüncen için teşekkürler.
canozcan
02-06-2012, 11:23
emek olmadan bebek olmaz.
hemde ne emek +:icon_tup:
tapari75
02-06-2012, 11:46
maşşallah araçlara lakin şu sıralar gti lar cezbediyor :)
canozcan
03-06-2012, 01:22
bu başlıktan sonra arabanın satılılık ilanına şöyle mesajlar gelmeye başladı.
ben 206 rc ile yanyana yürüyen Typer,ı neyleyim
106 yı geçemeyen typermı olur
vs..
bunları yazanlar bu konudaki videoları görmüşlerdir sanıyorum bu forumada üyeler. neden böyle şeyler yazıyorlar amaç nedir anlayamıyorum. fikri olan ?:rolleyes:
maşallah çekişmeli, videolar olmuş...
mami's gti a bayıldım Allahım esirgesin çok iyi yürüyor..
206 rc hiç fena değil yani..
Sevmemene ve sevmeyenlere saygı
Fakat
Kprolu dolu dolu 8800 Lerde 9000 Lerde vites atmanın ve o gidişin keyfini almamış olmanızdan kaynaklanıyor bence, bak aşağıda yazmışsın ilanda bana 106 gecemeyen typer mı olur filan diye, bu lafları duymazsin he o kelimeleri yazan ısı bilmeyen arkadaslar olabilir bu da ayrı... eski 106 lar kalmadı yürüyenlerden hepsi birbirinden iyi.
Okana sor denerken onunla yanından isinlandigimda Benım kadar gidebilmenin maliyet hesaplarını yapıyordunuz zannedersem
http://www.youtube.com/watch?v=zrZNEDoqiEU
F e h typer Serhat'ın dediği gibi yok, kadar az
he bunların dışında yürüyen bi typer daha kazandırdınız piyasaya:)
canozcan
04-06-2012, 01:36
Sevmemene ve sevmeyenlere saygı
Fakat
Kprolu dolu dolu 8800 Lerde 9000 Lerde vites atmanın ve o gidişin keyfini almamış olmanızdan kaynaklanıyor bence, bak aşağıda yazmışsın ilanda bana 106 gecemeyen typer mı olur filan diye, bu lafları duymazsin he o kelimeleri yazan ısı bilmeyen arkadaslar olabilir bu da ayrı... eski 106 lar kalmadı yürüyenlerden hepsi birbirinden iyi.
Okana sor denerken onunla yanından isinlandigimda Benım kadar gidebilmenin maliyet hesaplarını yapıyordunuz zannedersem
VTC Type-R - BA s2000 - YGZ Type-R - UE 106 Gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zrZNEDoqiEU)
F e h typer Serhat'ın dediği gibi yok, kadar az
evet o laflardan rahatsızlık duymuyorum işi bilmeyen arkadaşlar olduğundan ama typer ın adına yakışmıyor gerçekten. bu yüzden kpro düşünmeye başladım sanki zannedersem :) ama keşke makyaja harcadığım parayı kproya harcasaymışım diyorum.... ***** maddi durum sıkışık kredi ödüyorum arabaya. bana kaça patlar kpro + ayar işi bilgi verebilirmisin ? taksit maksit falan :D
bu plakanın hakkını vermek adına canımı dişime kattım yemedim yedirdim içmedim içirdim hehehee :D
evet o laflardan rahatsızlık duymuyorum işi bilmeyen arkadaşlar olduğundan ama typer ın adına yakışmıyor gerçekten. bu yüzden kpro düşünmeye başladım sanki zannedersem :) ama keşke makyaja harcadığım parayı kproya harcasaymışım diyorum.... ***** maddi durum sıkışık kredi ödüyorum arabaya. bana kaça patlar kpro + ayar işi bilgi verebilirmisin ? taksit maksit falan :D
bu plakanın hakkını vermek adına canımı dişime kattım yemedim yedirdim içmedim içirdim hehehee :D
Bence ye iç Boğazı'nın hakkını ver bu is zevk ısı Boğaz'dan kisip harcamak doğru gelmiyor bana :) emeğe saygı.
Ayar I'sini yapanlar belli istediğin bu isin erbabı ile iletişime geçip ilk elden daha doğru ve güvenilir bilgi alırsın
Throttle
04-06-2012, 10:25
VTC yi bu speclerde geçebilecek bir Type-R yok nokta.
ama bi arabanın da f/e/h bu kadar yürümesi ilginç
canozcan
04-06-2012, 16:20
ama bi arabanın da f/e/h bu kadar yürümesi ilginç
ne olması gerekiyor bu kadar yürüyor olması için ?
yakın zamanda kpro + kapak polish + conta düşünüyorum ozamanki yürürünü görünce buna canı gönülden inanacağınızı düşünüyorum
Serhat Y.
04-06-2012, 16:35
ne olması gerekiyor bu kadar yürüyor olması için ?
yakın zamanda kpro + kapak polish + conta düşünüyorum ozamanki yürürünü görünce buna canı gönülden inanacağınızı düşünüyorum
Techturkey.com Post 264
nooldu hocam dediğime gelmişin, çok eminmişin gerçekten.
canozcan
05-06-2012, 01:17
nooldu hocam dediğime gelmişin, çok eminmişin gerçekten.
yüklemeden orjinal haliyle seviyorum evet ama şartlar buna zorluyor baksana. 106yı geçemeyen typer mı olur vs... dışardan baktın mıda doğru bi laf aslında.....
arabayı turbolamak isteyen bi arkadaş var ona vercem galiba belli de olmaz turbo konusunda bilgilenmek zor iş gibi geliyor ama araştırcaz artık..
arkadaslar vtc le kalakarken ben 3 deydım bıde fazla alıskan degılım bıraz ısınmak gerekıyo
Throttle
05-06-2012, 19:09
bikere 3 te bastın anlaşamadık ama anladık o videoyu çektikten sonra sildik ztn bu denemelerde 2. vitestesin