Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbullu arkadaşlar yardım
Haziran ayında kısmetse İstanbul Belikdüzüne gelmem gerekiyor İzmir'den Belikdüzü'ne Çanakkale'den (Çanakkaleden Eceabat'a geçip) mi :soru: gelmek daha mantıklı yoksa Yalova'dan (Topçular'dan Eskihisar'a) gelmek mi :soru: mantıklı...
Topçular'dan gelirsem 514 km Çannakkale'den gelirsem 625 km km olarak yaklaşık 110 km fark var ama hangisi benim için daha hızlı olur Topçular'dan gelip trafiğe takılmakta istemiyorum.:soru::soru::soru:
63owen63
27-05-2012, 21:34
Eceabattan gelmek daha mantıklı gibi, köprüydü, anadoluydu vs bir sürü trrafik olacak.bi kaza olursa hopp 3-4 saat kilitlenebilirsin.
08 tr kupası finalinde , çarşı olarak otobüslerle 18 saatte izmire gitmiştik eceabattan aklıma geldi :D
18 saat mi:soru: bi yanlışlık olması lazım...:beuj:
5 sene gıttım geldım otarafa ızmırden senın ıcın guzergah manısa akhısar susurluk bursa gorukle otoban yalova ıstersen ferıbota bın yenıkapıda ın yada topculardan bın karsıda ın yada korfezı dolan araba dızelse tupluyse dolan ... ama dırek yalovanın gırısınde olan ferıbota bın yenı kapıda ın ordan zaten tabelalar sana gostercek merter cevızlıbag yoluna cıkınca dumduz gıdıceksın avcılara kadar:)
5 sene gıttım geldım otarafa ızmırden senın ıcın guzergah manısa akhısar susurluk bursa gorukle otoban yalova ıstersen ferıbota bın yenıkapıda ın yada topculardan bın karsıda ın yada korfezı dolan araba dızelse tupluyse dolan ... ama dırek yalovanın gırısınde olan ferıbota bın yenı kapıda ın ordan zaten tabelalar sana gostercek merter cevızlıbag yoluna cıkınca dumduz gıdıceksın avcılara kadar:)
arabada 4 kişi olucaz ido ile pek hesaplı olmuyo ...
bursa yalova üstünden eskihisar-yenikapı bence en mantıklısı
63owen63
27-05-2012, 22:09
18 saat mi:soru: bi yanlışlık olması lazım...:beuj:
Yanlışlık yok, çarşı normal sürede gitmeye de karşı :d
Yahu biz 40-50 arası gittik, 30 yerde durduk ,sızan,kusan vs, 40 yerde polis kesti arama yaptı falan filan :)
kelalper
27-05-2012, 22:12
valla ne olursa olsun trakya yolu gerçekten gidip gelme açısından çok daha zevkli. Kozyatağındayım yazlığım assosta ama hala Bursa yolu yerine tekirdağ üzerinden gidiyorum daha uzun olduğu halde. Hem çocukluğumdan beri yolu ezberledim hem de bana o yolda araba kullanması çok daha zevkli geliyor.
saatinizi ayarlayın gece 12den sonra istanbula giriş yaparsanız eskihisardan sorun olmaz asla
Yanlışlık yok, çarşı normal sürede gitmeye de karşı :d
Yahu biz 40-50 arası gittik, 30 yerde durduk ,sızan,kusan vs, 40 yerde polis kesti arama yaptı falan filan :)
5-6 saatte girmeyi düşünüyorum arabada ufaklık olucak uzun yolda sıkılır büyük ihtimal...
redbaron
27-05-2012, 22:37
çanakkaleden hiç uzatmayın yolu oralar otoban değil fazla hız yapamazsınız.eskihisardan gelin izmirden istanbula kadar duble yol. istanbula gece 12 de gelecekmiş gibi ayarlayın hiç trafiğe kalmazsınız
gece cıkıyrdum ben 2.5 gıbı susurlukta olmayı planlıyrdum sonra bursa yalova sabah 5 dedınmı gırıyrdum yada 6 cıvarı:)
zaten işten cıkınca yola cıkmayı planlıyom saat akşam 6-7 gibi
Canakkaleden gidersen gezerek gidersin genelde akhisar ustu yolu kullaniyordum bende eskihisar bana her zaman zevkli gelmistir son 2 senedir arabayla gitmiyorum ucak tercihim o yuzden suan yollar ne durumda bilmiyorum eskihisardan e5 e baglandiktan sonra ztn tabela takip et avcilardan sonra gelir beylikduzu istanbulda araba kullana kullana biz bilenezberledik yollari yada cik tem e ordan aradan siyril sana kalmis tem daha akicidir biraz uzatirsin ama Ben en son gecen ay staddan taksiyle gittim b.duzune
Çıkış - varış saatinizi iyi hesaplarsanız yoğun trafiğe girmeden gideceğiniz yere vaktinde ulaşırsınız.
valla ne olursa olsun trakya yolu gerçekten gidip gelme açısından çok daha zevkli. Kozyatağındayım yazlığım assosta ama hala Bursa yolu yerine tekirdağ üzerinden gidiyorum daha uzun olduğu halde. Hem çocukluğumdan beri yolu ezberledim hem de bana o yolda araba kullanması çok daha zevkli geliyor.
Aynı kanıdayım abi, ananem Evreşe'de benimde, senelerce İstanbul üzerinden de gelip gittik, Sarayköy-Akhisar-Bandırma üzerinden de, İzmir üzerinden de.. En zevklisi sahil yolu trakya yolu :)
Eğer akşamüstü yola çıkarsanız 5 gibi falan Topçular üzerinden gidin. Daha kısa sürer. Gündüz çıkacaksanız etrafa baka baka Çanakkale'den gidin. Ezine tarafı özellikle oldukça güzel