Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyada subaru ustası ?
yakın arkadaşıma gc8 alıcaz, fakat Konyada kim vardır gösterebileceğimiz ?
drummer582
28-05-2012, 12:42
Abi ceylan subaru var yetkili servis ben foresteri oraya gostermistim alirken
sulhi araç bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-bir-haftalik-tek-fiyat-87080033/detay
Konyada sadece ceylan var servis.. Bu arabayı bir kaç sefer gördüm gürül gürül geçmişti yanımdan. Sahibiylede bir tanışıklığım yok. Yardımcı olmak isterdim..
Konyada sadece ceylan var servis Hüseyin ve Mehmet abi. Bu arabayı bir kaç sefer gördüm gürül gürül geçmişti yanımdan. Sahibiylede bir tanışıklığım yok. Yardımcı olmak isterdim..
Konyada sadece ceylan var servis Hüseyin ve Mehmet abi. Bu arabayı bir kaç sefer gördüm gürül gürül geçmişti yanımdan. Sahibiylede bir tanışıklığım yok. Yardımcı olmak isterdim..
ilgin için teşekkür ederim geçen hafta çarşamba atladık geldik bakdık çok çok kötü çıktı, yemek yedik bikaç çift ayakkabı aldık geldik :)
suat abi cok cok kotuyu acarsan, diger ilgilenen arkadaslar icin bir fikir olmus olur..
araç komple boyalı bunu bilerek gittik 2001 den beri araç sahibindeymiş tamam dedik gittik ama araç bildiğin badana boyasıyla boyanmış öyleki ön 2 davlumbaz bile yok, cam çıtaları kırık bir tane tırnak yok içi dışı bagajı rezil durumda...
ilgin için teşekkür ederim geçen hafta çarşamba atladık geldik bakdık çok çok kötü çıktı, yemek yedik bikaç çift ayakkabı aldık geldik :)
Rica ederim. Etliekmek yeseydiniz bari :D
Rica ederim. Etliekmek yeseydiniz bari :D
yedik valla havanamı havanmıydı neydi orda yedik :)
Utandım şimdi neresi orası hiç gitmedim bir kaç kişi daha söyledi :)
Utandım şimdi neresi orası hiç gitmedim bir kaç kişi daha söyledi :)
konyadaymış
konyadaymış
Sağolasın :bravo:
Sağolasın :bravo:
rica ederim :D
Lüzumsuzlukta sınır yok :D Neyse konuyu dağıtmayalım :)
yedik valla havanamı havanmıydı neydi orda yedik :)
Havzan'dır orası hocam, geldiğinizi söyleseydiniz daha güzel yerlere götürürdük sizi (=
abı konuyu yenı gordum keske gelmeden once bı ulassaydın ben dokuman verırdım sana.....gelmıssın bak gorusemeden yolladık senı :(((