PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Türk...

Attack_an_1218
14-02-2008, 20:40
Almaya'da yanarak ölen 9 Türk'ün konusu açılmadığına şaşırdım doğrusu biraz geçte olsa ben açtım :) Mekanları Cennat olsun... :(

Olayın naziler tarafından yapıldığnı düşünüyorum ve kanıtlarda var. Binanın içinde ve dışında nazi yazıları bulunmuş, olaydan kısa süre önce Almanya'da yaşayan bir Türk'e tehdit mailleri gelmiş ve '' Türk'leri yakma zamanı geldi. '' yazıyormuş. 2 küçük kız evi bir adamın yaktığnı görmüşler. Ve sokaklarda Türk düşmanlığı içeren nazi sloganları var '' Ali bana sulanma '' ve '' Minareler kaldırılsın '' gibi... Ben şahsen onların yaptığını düşünüyorum. Ve itfaiye şefinin olay yerine gelince ağladığını görünce bir almanın böyle bir şey yapması hoşuma gitti doğrusu.:)

Ama baş sağlığı için biraz geç oldu:soru:

TarikS
14-02-2008, 20:49
Allah rahmet eylesin vatandaşlarımıza, mekanları cennet olur inşallah..

Olayın detaylarını incelememiştim.. İyi oldu paylaştığın.. Teşekkürler..

MiaMi
14-02-2008, 22:05
Hepimizin canı yandı kalbi sızladı. Ancak bi forumumuz var sadece araba paylaştığımız ben pek taraftar değilim.

Allah mekanlarını cennet eylesin. Vatandaşlarımızın başı sağolsun.

TünayK
14-02-2008, 23:23
gulerek yapılan bassaglıda nasıl oluyosa artık....

Attack_an_1218
15-02-2008, 15:46
gulerek yapılan bassaglıda nasıl oluyosa artık....

Beni kastediyorsan insanlar öldüğünde gülmem... Ve gülmedimde

meta-R
15-02-2008, 15:59
hepimizin başı sağolsun ölenlerin mekanı cennet olsun allah arkada kalanlara sabır versin.

Göki,ZD
15-02-2008, 16:01
Ölenlere Allahdan rahmet yakınlarına sabır versin. O babanın televizyondaki halini gördüm 2 kızını karısını kaybetti bana göre o adamdan bi daha hayır beklenmez adamın hayatı bitti kolay kolay toparlanamaz izler silinmez :(

TünayK
15-02-2008, 21:22
Beni kastediyorsan insanlar öldüğünde gülmem... Ve gülmedimde

ılk postuna bak...ben olduklerınde guldun demedım...actıgın konudakı gulucukler ne alak onu anlamadım sadece...

Mr.K
16-02-2008, 02:12
allah gani gani rahmet eglesin insallah...o baba icin gercekten hayat bundan sonra cok cok zor..yarim sulalesini o evde kaybetmis zaten yazik:( bu gecede haberlerde izledimgene almanyada bi ev kundaklandi diye..kimin yaptigini neden yaptigini bilmem ama yurtdisindaki biri olarak yazmam gerekirse eger turk degil yabanci dusmanligi her ulkede var..(kendi gorusumdur)..tekrardan allah rahmet eglesin..

bora1311
16-02-2008, 04:05
ölen vatandaslarımıza allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...

rsozkan
16-02-2008, 09:55
allah rahmet eylesın .... yakınlarına sabır versın...