Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Citroen C4 yada önerilebilecek bir dizel...
Merhabalar,
Yakın bir abim Yeni Citroen C4 HDi almayı düşünüyor,
Bana araçlar ilgili fikrimi sordu lakin pek bilgim yok,
Varsa aramızda kullanan yada bilgi sahibi arkadaşlar iyi kötü yorumlarını yaparsa çok sevinirim...
Ayrıca,
Eğer C4 almazsa Otomatik Dizel 50.000 TL ye kadar araç bakıyor...
Bununla ilgilide fikir almak istiyorum sizden,
Sizce bu rakamlara alınabilecek otomatik dizel olarak en iyi seçim ne olabilir... ?
Yeni i30. Trafikte baya ilgi çekiyor.
Cliosportve
30-05-2012, 17:48
C4 lerin hiç görmedim kronik sorunu olduğunu
Hatta Alper Hocada almak istiyordu C4 -MEgane rs ten sonra
Teşekkürler arkadaşlar...
Başka fikir yada önerisi olan var mı arkadaşlar... ?
fiat bravooooo olmadı cikilettta olabilir .
ClioRs182
30-05-2012, 19:00
yeni astrada çok güzel vlla :D
eski i30 yeni i30 pro ceed. Golf V 1.9 tdı
OnurÖzden
30-05-2012, 19:03
Golf bakılabilir :)
makyajlı gelecek yeni megane 3 130 hp DCi..
erkin006
30-05-2012, 19:14
fiyat donanım kalite olarak en mantıklısı c4 kesinlikle...ben ekim ayında aldım 1.6 dizel c4 comfort plus paket...bütün sensörler,katlanır ayna,bluetooth çift taraflı otomatik klima vs 50.000 e almıştım ben...aynı donanımlı yeni focus,astra,leon (leonda bu kadar donanım bile yok) 55 60 arasında değişiyor:D
inanılmaz sesiz ve diğerlerine göre farkedilir şekilde az yakıyor...bi sıkıntısıda yok şükürler olsun...
ş.dışı 4.2 yaktım ankara-kuşadası...3 günde kuşadasında gezdim,full'lediğimde 138 lira aldı ki mazot 3.90'dı sanırım...yapılan yol 750 km yanlış hatırlamıyorsam...
ş.içi 5.5 normal agresif karışık kullanımda...100 liraya 480 km gittim en son...
yani c4 sınıfında en mantıklı seçim:)
i 30 veya c4 arasında kalırdım bende :D ama i 30 umdugumdan cok daha guzel ben olsam i 30da karar kılardım fransızlara antıpatım var bıraz :)
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim,
Varsa daha fikirler dinlemeye hazırım... :)
Emre Akçay
30-05-2012, 19:31
fiyat donanım kalite olarak en mantıklısı c4 kesinlikle...ben ekim ayında aldım 1.6 dizel c4 comfort plus paket...bütün sensörler,katlanır ayna,bluetooth çift taraflı otomatik klima vs 50.000 e almıştım ben...aynı donanımlı yeni focus,astra,leon (leonda bu kadar donanım bile yok) 55 60 arasında değişiyor:D
inanılmaz sesiz ve diğerlerine göre farkedilir şekilde az yakıyor...bi sıkıntısıda yok şükürler olsun...
ş.dışı 4.2 yaktım ankara-kuşadası...3 günde kuşadasında gezdim,full'lediğimde 138 lira aldı ki mazot 3.90'dı sanırım...yapılan yol 750 km yanlış hatırlamıyorsam...
ş.içi 5.5 normal agresif karışık kullanımda...100 liraya 480 km gittim en son...
yani c4 sınıfında en mantıklı seçim:)
F/P olarak Kia Ceed-Pro Ceed C4'ten daha mantıklı şahsi görüşüm. Aynı donanımlar Ceed'te de var. 5.500 TL de ucuz. Yanlış anlamayın görüşümü belirttim sadece. Zevk işi sonuçta.
bende i30-pro ceed +golf önerdim ama megIII'ü unutmuşum tasarım ve dizel teknolojisi olarak korelilerden geri değil. ve jant-lastik+yay ile de çok ciks durur.
makyajlı gelecek yeni megane 3 130 hp DCi..
inanmak güzel birşey
erkin006
30-05-2012, 22:30
F/P olarak Kia Ceed-Pro Ceed C4'ten daha mantıklı şahsi görüşüm. Aynı donanımlar Ceed'te de var. 5.500 TL de ucuz. Yanlış anlamayın görüşümü belirttim sadece. Zevk işi sonuçta.
ben kia yada baktım ama yeni rio daha çok ilgimi çekti...ama kiadır dedim çıktım yani...sende beni yanlış anlama:D
inanmak güzel birşey
algıda seçicilik bu olsa gerek.. :ofk:
C4 derim kesinlikle hem yakit hem konfor olarak tatminkar sinifinda onde bence
Kutluhan
30-05-2012, 22:41
golf alırdım ben kafa rahat :icon_tup: