Orijinalini görmek için tıklayınız : ilgilterede kimler var?
izmirlicem
30-05-2012, 19:27
bu 4 ay içinde belkide 4 ay sonra dil okuluna gidicem 2 veya 3 aylığına ilgiltereye. yanlız pek dil bilmiyorumilk zamanlar sıkıntı çekmemem için acaba kimler var forumdan orda? hani yaşam nasıl ?buluşma toplantı oluyomu :) kısa kısa bilgi verirseniz sevinirim
ilgiltere neresi yaw kuzey kutbundamı
ilgiltere neresi yaw kuzey kutbundamı
Ahah :D
Buluşmaların en güzelleri ingilterede oluyor . her şehrin bir popüler markası var ama benim gördüğüm kadarıyla , mesela mancesterda pek SX yok , subarucu çok ama :)
galler tarafında da arabacı çok , fakat onlarında ingilizcesini anlamak iş :D
CByG0_9PFgw
:D :D
Yiğit Ş.
30-05-2012, 19:47
güneye git henüz seçmediysen şehir. kuzey aksanı çok zor.
londra melbourne turk mahallesınde 2 ay takılmıstım :) bıda gıdıcem ortam guzel dılıme pek yararı olmadı ama baska yararları cok oldu aynen guneye gıdebılırsın ama benım dıl tercıhım artık malta hem uygun hem eglencelı.
leader_T
30-05-2012, 21:25
Ben 1,5 yıl kadar Brighton'da kaldım. İlk başta dil eğitimini için gitmiştim, dil okulu bitince üni eğitimime ilave kursa falan gittim. İngiliz aile ile kaldım 1,5 yıl boyunca. Brighton'da sahil şehri olduğu için hem canlı hemde gece hayatı iyidir. Şiddetle tavsiye derim. Londrayada yakın trenle 45dk-1 saat sürüyor. günlük gezmeye gittiğimiz çok oldu. Öğrenciler için tur şirketleri var senin için vize alıp kendi düzenledikleri turlara katılabilirsin.
alper_pug
30-05-2012, 23:32
Cumartesi aksami 20.30 ucagiyla gidiyorum ben hayirlisiyla. Ordan olan veya burdan gidicek olan varsa gorusmek isterim