Orijinalini görmek için tıklayınız : civic b18 proje Yardımı...
YunusCan
31-05-2012, 00:10
slm arkadaslar bir arkadasımızda b18 komple sandık motor bulunmaktadır faturalı sadece motor. motor turbo tabanlı hazırlanmıs daha bütün parçaları yeni sıkıştırma düşük pistonlar kollar herşeyi yeni daha. iç kısmı stock degil cp piston kollarn markalarını bılmıyorum. ama oem olmadıgını bılıorm.
fiyatıda 7.500 lira
benim düşüncem 92-94 civic hb 1.5 ex alıp motoru swaplamak vti şanzıman ve ilerde gt35R la beslemek...
sizin fikirlerinizi alayım istedim sizce daha mantıklı birşey yapılabilirmi yada bu motor pahalımı fiyatını hiç bilmiyorum yada b18 yerıne baska bir motormu swaplamak mantıklı Sonucta benim ilk Projem Olacak. moturun fiyatı size göre nasıl hertürlü eleştiriye yoruma açıgım. düşüncelerinizi bekliyorum
Emir_b16a
31-05-2012, 00:14
b18 de b18 ne yazarsan çok gzl olur :)
kickbuttowski
31-05-2012, 00:17
b18c5-6 yada jdm modeliyle o fiyata cok cok iyi.. ustelik birde turbo icin hazirlandi diyorsunuz sadece kolu pistonu sunu bunu 3 sifirli paraya cikar
YunusCan
31-05-2012, 00:18
b18 de b18 ne yazarsan çok gzl olur :)
onu tam bilmiyorum sabah uyandıgımda arayıp sorayım net olarak. egerki arkadaslar cogunlukla al kacırma derseniz hemen arabayı almadan önce motoru alıp bi kenara koyacam....
Emir_b16a
31-05-2012, 00:24
onu tam bilmiyorum sabah uyandıgımda arayıp sorayım net olarak. egerki arkadaslar cogunlukla al kacırma derseniz hemen arabayı almadan önce motoru alıp bi kenara koyacam....
arkadaşlar b18 a ise al demez kanımca :)
YunusCan
31-05-2012, 00:26
neden emir?
B18a 'da olsa b16 kapak atılır.. önemli olan fiyatın makul olup olmadığı... Ben bu fiyata b18c olduğunu sanmıyorum.. Öyleyse zaten hiç kaçırma birde faturalı :)..
B18A 'dır yüksek ihtimal.. Extra parçaların tam listesine bakıp öyle fiyat araştırması yapmak gerek..
b18a2-Darton Mid gömlek
Main gridle
cp piston
manley kollar
arp kol krank ve kapak saplaması
itr p72 üst kapak
ferrea yay şapka
Vtec elektrik tesisatı
motor mount kulaklar
itr emme-gaz kelebeği
piston-sekman sıfır kutusunda.kapak yeni toplandı sıfırlandı.gömlekler yeni çaktırıldı. malzemelerin ortalama fiyatlarını birçok kişi bilir.
vs vs vs
YunusCan
31-05-2012, 13:02
hayırlısı ya ıns guzel bır proje olur... Dedıgın gıbı yuzyuze konusup bunları hesaplamak lazım mustafa.