Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri dönüşüm kutusu
HondatugraL
31-05-2012, 19:49
Geri dönüşüm kutusunda sildiğim " resimler " klasörüm kaldı ve gitmiyor geri yükleme de ve silmede aynı hatayı veriyor googleden araştırdım ama ordakı yontemler hiçbi işime yaramadı son çare burası kaldı çözümü nedir ?
Skyhawk34
31-05-2012, 19:50
yeniden başlattınmı bilgisayarı ?
ProdriveSTI
31-05-2012, 19:54
başlat-çalıştır-regedit-yazıp enterla
HKEY_CLASSES_ROOT/// CLSID///{645FF040 - 5081 - 101B - 9F08
00AA002F954E}///ShellFolder/// altında "Attributes" adında bir reg kayıtı göreceksiniz çift tıklayıp açın kayıtta '' 40 '' yazan yeri silin onun yerine '' FF '' yazın ve ok deyin.
artık geri dönüşüm kutunuza sağ tıklayıp '' Sil '' komutu ile masaüstünüzden kaldırabilirsiniz.
Skyhawk34
31-05-2012, 19:55
galiba onu dememedi ama Murat
içeriden bi klasör silmeye çalışıyor
ProdriveSTI
31-05-2012, 19:57
dosya açık kalmış olabilir görev yöneticisine bak bi görkem açıksa kapat,aynıları başıma geldi benimde hep bu yöntemleri denedim,sırf bunun için format atanlar bile var.
Görev yöneticisinden explorer.exe sonlandır masaüstünde sağ tık ile boşalt diyip dene olmadı CCleaner ile dene..
HondatugraL
31-05-2012, 20:19
yeniden başlattınmı bilgisayarı ?
şimdi oluşan bişey değil abi 2-3 aydır geri dönüşüm kutusunda duruyo :)
başlat-çalıştır-regedit-yazıp enterla
HKEY_CLASSES_ROOT/// CLSID///{645FF040 - 5081 - 101B - 9F08
00AA002F954E}///ShellFolder/// altında "Attributes" adında bir reg kayıtı göreceksiniz çift tıklayıp açın kayıtta '' 40 '' yazan yeri silin onun yerine '' FF '' yazın ve ok deyin.
artık geri dönüşüm kutunuza sağ tıklayıp '' Sil '' komutu ile masaüstünüzden kaldırabilirsiniz.
panpa gerı donusum kutusunun ıcınden dosya sılemıorum gerı donusum kutusundan şikayetım yok :)
dosya açık kalmış olabilir görev yöneticisine bak bi görkem açıksa kapat,aynıları başıma geldi benimde hep bu yöntemleri denedim,sırf bunun için format atanlar bile var.
dur bakalım o yontemı denıyım valla uyuz oldum ya :(
Görev yöneticisinden explorer.exe sonlandır masaüstünde sağ tık ile boşalt diyip dene olmadı CCleaner ile dene..
ccleaner ı nerden en temızz ındırırız bıde vırus bulaştırmayalım :)
ProdriveSTI
31-05-2012, 20:23
oyy sorry,kafam derste olduğu için başka türlü anladım :S
HondatugraL
31-05-2012, 20:25
işlemler kısmında yok ya. Zaten program falan değil resimler adında bi klasör içinde garip bi fotomu vardı neydı anlamadım hata verıo :(
Valla ben bu tür programları hep gezginlerden indiriyorum, şuana kadar virüs yemedim. En temizi orasıdır heralde abi.
http://www.tamindir.com/indir/MjAxMi0wNS0zMSAyMzowNjoxMw==/ccleaner/windows/3.19.1721
Gizli ve sistem dosyalarını görünür yap. Bütün sürücüler içinde bulunan Recycled ve Recycle klasörlerini sil. Sistemi yeniden başlat.
oyy sorry,kafam derste olduğu için başka türlü anladım :S
iyide geri dönüşüm kutusunu niye siliyorsun diye sorarlar adama mübarek.
HondatugraL
24-10-2012, 07:40
konuyu bı guncellıyeyım hala geçmedi ya :(
HondatugraL
24-10-2012, 14:29
kimse bişey yazmamış ya :(
Format c: ...................
combofix indirin derim belki faydası olur, onu silmeye değil, engelleyen şeye.
shift delete ile sil en azından bundan sonra problem olmasın :)
ProdriveSTI
24-10-2012, 17:10
unlocker'ı yükleyip dene bide.
Combofix halleder diye düşünüyorum o da olmazsa unlocker denmiş zaten :)