Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Animasyon sorunsalı

cnk
01-06-2012, 10:08
Arkadaşlar merhaba işimizle ilgili bir problemimiz var yaklaşık 300 kadar oparatör için anlatımı açık bir animasyon hazırlanması gerekiyor fakat bu konu hakkında hiçbir fikrimiz yok..

|||-Niarb sa-||| -GB- Construction machines, plants, construction plants, asphalt plants!! (http://www.niarb-sa.com/Niarb/PaghtmlGB/indexGB.htm)

linke girdikten sonra soldaki download bölümünün en altında 3 adet flash animasyon var bu tarz bir çalışma yapılması gerekiyor.

Bu konu ile ilgili kullanımı bildiğiniz basit ,yardımcı olabileceğiniz,kullanımı kolay animasyon programları mevcut mudur? Açıkcası kendimiz halledebilir miyiz? yoksa profesyonel yardım almamız(İşin erbabına yaptırmamız) gerekli mi ?

İlla profesyonel olması gerekmiyor plentin kurulumundan çalışma evresine kadar açıklayıcı bir video 3 boyutlu olması tercihen makbul

Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkürler.

GokhanRS
01-06-2012, 10:24
bunu kendiniz yapmanız hayli zor. basit programlar olsa bile zorlanırsınız. çünkü flash için iyi derece bilgi gerekiyor

cnk
01-06-2012, 10:42
Sabahtan beri araştırıyorum cidden karışık kullanım klavuzlarınıda edindim birçok programın fakat netice alamıyorum :)

cnk
01-06-2012, 15:35
Hala sıkıntıdayız :)