PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal Maltepe Civarlarinda Uygun fiyatli tesisatci

Ranthor
01-06-2012, 11:30
Benim arabada ufak capli bir tesisat var, isin gicik tarafi, amfi bassin ustune vidalanmis. o yuzden sokup alamiyorum, cunku soksem hic bir kolon calismiyor.

Subarularda arka koltuklar yatmiyor ve koltuk arkasi sert degil saniyorum.
Arkaya diklemesine bir mdf koyup oraya vidalayacak yada baska bir cozum bulup, kablolamayi bir elden geciricek bunu icinde 100 tl istemyecek bir adam istiyorum.

Var midir.

ruudvan
01-06-2012, 15:19
amfiyi bass kabının ustunden almak ıstıyorsun kı ıstedıgın zaman bassı sokup cıkarabılmek ıcın dogrumudur.
koltuk yatmıyor ve arkası sert deıl oraya amfı montajlanamaz dıosun .
dıkey yada yatay sekılde bı mdf uzerınede amfı montajlamak lazım dıosun.

bunu nerden baksana sana yıne 100 lıra derler cunku mdf kesılecek marangozada para verılecek sırf marangoz bı 30-40 ıster dıe tahmın edıorum .

de merak ettıg mdf yı nereye montajlıcak sonucta bı yere tutturması lazım ve delmek gereklı sagı solu dıe dusunuyorum.

Ranthor
01-06-2012, 15:30
iki tene tel serit gecip onu ustten alttan sIKIstIRIP yapabilir esasinda.
koltgun arkasina ufak bir tahta sıkıştırıp,ona vidalıcak.
mdf derken işçilik yok yani

ruudvan
01-06-2012, 15:41
kablolama kısmında yardımcı olurum sanada o mdf olayını gozumde canlandıramıyorum.

Anıl DALGA
18-06-2012, 17:54
hala halletmediyseniz yardımcı olabilirim MDF işi + kablo sistemini elden geçiririz oraya koyacağımız MDF 15 lira tutacak en fazla gerisi montaj zaten bir ücret taleb etmem 15 liraya bitiririz :) konuyu takip edemeyebilirim PM :)

emre55
18-06-2012, 20:31
pendik kadıköy minibüs yolunda var baya ama fiyatlara pek bakmadım bir araştır :)

kv661
18-06-2012, 21:41
Ankara'ya yolun düşerse ara baskan hallederiz. Ancak istanbulda kimseyi tanımam.