Orijinalini görmek için tıklayınız : 190e 2.0 turbo maliyeti
arkadaşlar sonradan takılan turbo ne kadar randıman verir ortalama maliyet ne çıkar 5 bin liraları bulurmu sanırım pistonlarda değişmesi gerekiyormuş.
pistonlar değişmedende yapılabilir,5000 geçer güzel bişi istersen
maslaktabı arkadas var evo1 yaptı arabasını gayet basarılı ama belkı 5 araba parası harcadı
maslaktabı arkadas var evo1 yaptı arabasını gayet basarılı ama belkı 5 araba parası harcadı
5 araba parası aşar bizi :D kaç beygirlik bi artı sağlar tahminen
pistonlar değişmedende yapılabilir,5000 geçer güzel bişi istersen
pistonlar erir fln die duydum
hava yakıt karışımı yanlış olursa piston erirde sen wide band ve ecu alırsan birde güzel yazılım sıkıntı olmaz
GokhanE.
02-06-2012, 18:53
Ustundeki motoru satip, mercedesin hacimli yada yuksek beygirli bir motorunu koymak daha mantikli. Duzgun bisey icin motor ici, sogutma sistemleri, turbosu, egzozu , beyini, enjektoru tahmin edemeyyyeceginiz maliyetlere cikar.
8000+ gibi motoru turbolamaya harcarsın tahmini
Ustundeki motoru satip, mercedesin hacimli yada yuksek beygirli bir motorunu koymak daha mantikli. Duzgun bisey icin motor ici, sogutma sistemleri, turbosu, egzozu , beyini, enjektoru tahmin edemeyyyeceginiz maliyetlere cikar.
haklısınız birde bunun fren sistemi var nasıl duracak ?
8000+ gibi motoru turbolamaya harcarsın tahmini
evdeki hesap çarşıya uymadı 8000 de geçerse zaten gerek yok.
ben bu işe biraz NFS mantığıyla baktım sanırım aracı değiştirmek daha mantıklı görünüyo.
kickbuttowski
02-06-2012, 19:20
ben bu işe biraz NFS mantığıyla baktım sanırım aracı değiştirmek daha mantıklı görünüyo.
E200de kullanılan 2000cc 136 hp enjeksiyonlu olan motoru düşünün bence yada daha iyisi E220 motoru 150 hp..
Mekanik enjeksiyonlu Mb motorlarına neredeyse hiçbirşey yapılmıyor..
onursumer
02-06-2012, 19:23
bence o kasaya en güzel swap yapılır mb nin bir suru motor seçeneği var hepside sorunsuz swap yapılabilir kullandığın kasaya
bence o kasaya en güzel swap yapılır mb nin bir suru motor seçeneği var hepside sorunsuz swap yapılabilir kullandığın kasaya
mantıklı olabilir.
O motora bı mok yapamazsin dostum hiç hayal bile kurma sıkıntı otesi
en mantıklı yorum bu :)
Trance-R
02-06-2012, 22:41
BBS koyalım gezelim :)
hafiften müzik , sunroof varsa tadından yenmez :)
Turbo o kasaya maliyetli olur :(
konuyu açtığınızda direkt olarak bunu düşündüğünüzü söyleyecektim, yanlış anlaşılma olmasın diye yazdıgım mesajı geri sildim. bunu Kendimi hariç tutmadan söylüyorum çogumuz arabalarla ilk defa derinlemesine "ilgilenmeye çalıştıgımızda" başımıza gelen bi durum..
herşeyi nfs'de olduğu gibi sanıyoruz malesef techi okudukça kurtuluyoruz çok şükür. :D
ek: yanlış anlaşılmasın kendimi de ilk sıraya koyarak söylüyorum bu söylediklerimi.. açtığım konulara bakarsanız direk turbo focus diye atlamıştım :D
O motora bı mok yapamazsin dostum hiç hayal bile kurma sıkıntı otesi
doğru söze nedenir..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554581_133592076777101_100003789299164_149906_1371 861909_n.jpg
turbo ile terör estirebilirdik :)
Yiğit Ş.
03-06-2012, 13:47
nos bas boşver :D oda nfs lik