Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 Teyp Sorunsalı !!!
Djalican
02-06-2012, 20:38
Kullanımda beni benden alan,orginal CD dısında baska CDleri okumayan bir teyp'tir S2000 in orginal Teyp'i :D:D
Benim Sormak istediğim Mevzular sunlar...
1.Bu teyp'den Aux Çıkısı Alabilirmiyiz ?
2.Mono Amfi Baglamak istiyorum sadece SUB çalıştırmak için...Amfi Çıkısı alabiliyormuyuz ???
Diceksiniz az ye kendine teyp al :D :D....orginallik bozulmasın taraftarıyım fekat cinnete gelirsem oda olur :D
Saygılar :heyoo:
bu isi bence uzmanindan ogrenmelisin
benim ve cevremdeki en az 5 6 s2000 e muzik sistemi vs yapmistir kendisi tel acarak ogrenebilirsin
cm elektronik
cem senturk
0532 693 83 44
0507 248 64 43
amfi cıkısı yapabılırsın.cevirici aparat ile bu mumkun ıster sub kanalı ac ıster hoparlor.
aux cıkısı yapılabıldıgını duydum ama uygulama gormedım.
onurbahattin
26-07-2012, 12:19
bence son model bir teyp al cd kumanda usb hafıza kartı aux çıkışı görüntü alayı olsun en temizi :)
watchword
26-07-2012, 14:26
Bu teyp ' den Aux çıkışı alman mümkün . Hatta Aux çıkışı ile kullanan bi arkadaşımda mevcut . Fakat bu konuda şöle bi sıkıntı var . Aux aparat ' ları , sadece Vsa ' lı modellerin teyp ' lerine uyum sağlıyo . Benim aracım 2005 model ve o aparat ' ı ben kullanamıyorum . Arkadaşımdaki araç 2007 fakat o kullanabiliyo . Biraz araştırmıştım bu konuyu . Vsa ' sızlarda H-rv , Vsa ' lılarda C-rv teybi var demişlerdi
ben de takmışım kafayai usb adaptörü almıştım cdchanger çıkışına bağlanabilir, ama uçlar farklı çıktı, vsa lıların teyplerle vsa sızların farklı, diğer honda modellerinden uyanı bulursan orjinal teyplerinden, sıkıntısız şekilde kullanırsın
kanka benımkınde orjınal teyp adaptor aldım aux sd card vs herseyı takıyorum 150 tl falan
BüLenT GöReN
16-09-2012, 18:16
normal kolon çıkışlarını anfi çıkışına çeviren aparatlar var onlarla anfi işi çözülebilir fakat aux işi için bi bilgim yok ama bir zamanlar ter teyp e usb takılabilecek artık die bişeyler duymuştum ara modül yapmışlar die duymuştum ne kadar doğru ne kadar değil bilemem
beyler konu guncel olsun aracimin akusu degisti simdi teyp code istiyor.Haldiz ile gorustum verdikleri kodu kabul etmiyor.Honda servisinde calisan, yardimci olacak arkadas var mi?
koltugun arasındaki gözde yazar bakabılcekmısın
aybrskck
28-09-2016, 14:44
orjinal olsun isteyen bir arkadaşım iyi bi teyp alıp güzel bi kalıpla torpidonun içine takmıştı uzaktan kumandayla kullanıyordu istediğinde bi butonla orjinali çalıştırıyordu istediğinde kendi taktığını biraz uğraştırır ama bana gördüğümde çok güzel fikir gibi gelmişti :)
koltugun arasındaki gözde yazar bakabılcekmısın
arastirdim biraz nette ara gozde olmasi lazim ama benimki ya sokulmus ya yok :(