Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir kaza....
Sınav Yolunda Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı haberi haberler haberleri Haber FX (http://www.haberfx.net/sinav-yolunda-kaza-1-olu-1-yarali-haberi-516390/)
arkadaşlar daha bu sabah gerçekleşmiş bir kaza... allah rahmet eylesin, ölen arkadaşı çok yakından tanımasamda bi tanışıklığımız vardı....:(
lütfen daha dkkatli olalım.....
orhan_guney
03-06-2012, 11:03
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(
bLackModeL
03-06-2012, 11:04
allah rahmet eylesınn uzuldum adına
Skyhawk34
03-06-2012, 11:05
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Allah sabır versin
dikkatli olalım tanıdıklarımdanda çok kaza yapan var şu aralar biz kusursuz olsak bile karşımızdakinin hata yapabileceğini asla unutmayalım ... :(
SEÇKİN172
03-06-2012, 11:07
allah rahmet eylesin çok kötü bi durum çok kişiyi kaybettik çok..
borayuksel
03-06-2012, 11:19
cok canim sikiliyor kac gundur vefat ustune vafat, Allah'm gunahlarini af yakinlarina sabir versin insallah.
ALPhan japan
03-06-2012, 11:22
allah rahmet eylesin üzücü bi durum.
allah rahmet eylesin ya dikkatli olalım arkadaslarş
bugünde sabah sınav saatlerinde e5te merter mc karşısında bitane Wv Bora vardı metrobüs halatlarına tırmanmıştı direği devirmişti allahtan sadece maddi hasar vardı.
ilkokul arkadaşımdı doğukan.haftasonları iskender yemeğe giderdik hep.okulda beraber oyun oynardık..
aradan yıllar sonra onunla ilkokulda da hep araba konuştuğumuz gibi,merakı gitmemiş,kendine vts almış,doğukanda eskişehirde bu işlere meraklı olduğundan bu ortamda karşıma çıktı.
yersiz oldu gencecik.dün belediye başkanının oğlu bugün Doğukan.
aynı Arif gibi..
Allah rahmet eylesin sevenlerine baş sağlığı..
Allah rahmet eylesin..
Son zamanlarda çok sık yaşanmaya başladı benzer olaylar,lütfen kendimizi kontrol edelim biraz gidene kolay ama arkada kalanlar için çok zor bir durum.. :(
ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm,araç bizden selman diye bi arkadaşındı galiba sonra eskişehire gitti sahibindende ilanıda vardı hatta
Alperen-B
03-06-2012, 11:58
kimbilir kaza nasıl oldu. Allah rahmet eylesin :(
Lanet olsun arabasınada , modifiyesinede Allah rahmet eylesin kaçıncı bu :(
Allah rahmet eylesın :( kerem' de bu aracın fotograflarını cekmişti :(
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/117721-eg-civic-si.html
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :(
arkadaslar acimiz cok buyuk suan yikilmis durumdayiz 24 saat beraber oldugum can ciger arkadasimizi kaybettik diyecek kelime yok...
basımız sagolsun kutsal
şikayet ettim düzeltmişler fotoğrafları kaldırmıslar.keşke kemeri takılı olsaydı
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına Alalh sabır versin gerçekten çok üzücü bir olay :(
SerhatA.
03-06-2012, 13:39
Allah rahmet eylesin..
:( Allahtan Rahmet Kalanlarına Sabır. diliuorum :((
tolga er
03-06-2012, 13:56
Allah rahmet eylesin.Kalanlarına ve yakınlarına allah bolca sabırlar versin.
Gokhan43
03-06-2012, 14:12
Yahu sabah olaydan belki 1 dakika önce gördüm.2 eylül kampüsüne sınava gidiyorlardı ben de onların arkasından ters istikamete döndüm belki aradan 1 dk bile geçmemiştir bu üzücü olay gerçekleşmiş korna falan çaldım hatta :(
Malesef Doğukan'ın kemeri takılı değildi, camlar açık, zaten herkes sınava gidiyor trafik çok sıkışık dur kalk şeklinde ilerliyorlardı ne ara yol açıldı da bu olay oldu :(
Şaka gibi, olayı öğrendiğimde şoka girdim resmen ya daha yenice önümden geçmişlerdi :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.Daha dün gece 2 de muhabbetini yaptık yav şaka gibi..
Lütfen EMNİYET KEMERLERİNİZİ TAKIN arkadaşlar, insan hayatı bu lütfen.!!!
Allah rahmet eylesin cok uzucu bi durum uzuldum gercekten belki eskisehirde yarin tanisma sansim olacakti..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ecel geldi mi vakit zaman dinlemiyor...
snan1910
03-06-2012, 16:24
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.sanırım eskişehre şevkilerin yanına gittiğimizde gece bu arkadaşta vardı.dodo diyordunuz. Çok üzüldüm. Allah ailesine sevenlerine sabır versin..
fatihcakin
03-06-2012, 16:37
Allah ailelere sabır yaralıya şifa versin, Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
serkanokan
03-06-2012, 17:36
Eskisehire gittigimde tanismistik piril piril bir arkadasti.
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun,Allah ailesine ve sevenlerine sabir versin.
civic@ef
03-06-2012, 17:42
Mekanı Cennet Olsun Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin.
Mikrop_Ali
03-06-2012, 20:05
Allah rahmet eylesin..
Acımız cok büyük.. Dodo kardeşim benim mekanın cennet olsun..:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü ...
araba selamanın eski arabsı değilmi ya ondan öncede izmirden uğurundu.
ahmet3425
03-06-2012, 20:20
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun face de ortak arkdaslarımız varmıs cok üzüldüm :S
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Genç yaşta çok zor..
Allah sevenlerine , ailesine sabır versin. Günehlarını affetsin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin..
sürüngen
03-06-2012, 21:04
bu eskişehirde gezen bordo 4 kapı civic mi?
şimdi farkettim araba sanırım ugurun eski arabası , benimde fotom vardı yıllar önce , vay anasını kadere bak :( ;
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/387552_283615035028983_898527862_n.jpg
sürüngen
03-06-2012, 21:08
bu eskişehirde gezen bordo 4 kapı civic mi?
edit o değilmiş allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin çok çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah geride kalanlara ailesine yakınlarına sabır versin.
edit. araç benim eski aracım. Allah herkesi kazadan beladan korusun.
Fırtına_siR
03-06-2012, 21:24
Başımız Sağolsun Acımız Çok Büyük Kardeşimin Mekanı Cennet Olsun Rabbim Günahlarını Affetsin :(
öz kardeşim gibiydi ya hergünümüzü birlikte hergün makara tukaraydı bugün cila yapacaktık sonra gene makara taki sabah o telefonu duyana kadar ah dodo ah erken gittin be kardeşim daha planlarımız vardı ya senle neler yapacaktık yakışmadı bu sana be dükkana gelip ABİ NABIYON BE diyecekmişin gibi geliyo be kardeşim mekanın cennet olsun yattıgın yerde huzurlu ol kardeşim... :(:(:(:(
Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin :(
GökhanAk
03-06-2012, 21:39
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Allah Rahmet eylesin çok üzücü bir haber.Geride kalanlara Allah büyük sabır versin.
Allah Rahmet eylesın gercekten cok uzuldum
aramızdan ayrılan kaçıncı arkadasımız
Lutfen dıkkatlı olalım :(
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin.
onurrolla
03-06-2012, 22:09
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
ErmanArseven
03-06-2012, 22:10
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır selamet versin cok üzücü bir durum :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Burak-Akın
03-06-2012, 22:11
Allah rahmet eylesin..
KeremDOGAN
03-06-2012, 22:14
Dodo adamım be çok erken oldu çok :(
serdar_yuksel06
03-06-2012, 22:56
Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin:(
Duyduğumdan beri şoktayım Kardeşim benim çok erken kaybettik seni mekanın cennet olsun, Allahım geride kalanlara sabır versin çok zor çok :(
Ne denir ne yazılır bilmiyorum sabah telefon çalıyor kutsal arıyor diyorki dodo vefat etti...
Mekanın cennet olsun dodom oralarda yalnız olabilirsin ama buralarda hepimizle birliktesin...
Forumda benzer konular açılıyor sürekli okuyoruz arkadaşlarımızı kardeşlerimizi kaybediyoruz ama birebir tanımadığımız için Allah
rahmet eylesin diyip geçiyoruz...Bu kez öyle olmasın yarın arabanıza bindiğinizde bu konu aklınıza gelsin o emniyet kemerini
takın lütfen ben 4 yıldır kullanıyorum bana bir zararını görmedim...
Dodo kullanmıyordu o kemeri, keşke kullansaydı keşke taksaydı...Dodonun annesinin yaşadığı acıyı gördüm kimsenin annesine
bunu yapmaya hakkı yoktur...
Ahmetim103
04-06-2012, 01:16
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin. ..
Allah rahmet eylesin.. Keşke bariyerlerimiz de düzgün olsa, keşke kemerlerinizi hiç eksik etmeseniz.. Fotoğrafı görünce bile içim çok fena oldu.. Foruma üyeliği var mıdır dodo dediğiniz için öyle nick hatırladığımdan..
Üzülüyoruz cidden.. Takın millet şu lanet kemeri takın yahu.. Sizinde arkanızdan rahmet okumayım kemer yüzünden.. Ölüyorsan da kemerle öl orası Takdir-i ilahi deriz artık.. Hep 'keşke' diyecek geride kalanlar...Ne olacak şimdi ailesi ömür boyu yasta.. İnsanın içi titriyor tanımadığına bile.. Yazık..
Allah rahmet eylesin. Allahım günahlarını bağışların geride kalanlara sabır versin. Çok efendi çok temiz bi arkadaşımızdı. Fazla diyecek birşey bulamıyorum...:(
Mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah
acımız cok buyuk ne diyeceğimi bilemiyorum daha şaka gibi akşam olunca goruscekmişiz gibi geliyor kardesim mekanin cennet olsun
allah ailesine ve bizlere sabır versin
Allah ailesine sabır versin diyecek konuşacak hiçbirşey yok :S olmamalıydı :S Mekanı cennet olsun kardeşimizin.
Allah rahmet eylesin arkada kalanlara sabır versin.
http://www.haberler.com/aof-sinavina-giderken-kazada-can-verdi-3678573-haberi/
CasabLanca
04-06-2012, 13:26
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
bu üzücü olayı geçen sene yaşamış biri olarak arkadaşlarının ailesinin ne durumda olduklarını hissedebiliyorum
cümlemizin başı sağolsun
ben hiç tanımadım kendisini ama adını duyduğum, herkesin sevdiği bir insandı... Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır versin inşallah... bize düşen ders almaktır...
berkercakmak
04-06-2012, 13:50
Ben yeni tanışmıştım. Çok iyi birisiydi çok samımı sureklı gordugum arkadasım gibi üzüldüm Allah rahmet eylesin , ailesine ve Şevki abiye...
SekoLive
04-06-2012, 14:24
rabbm yakınlarına sabır versin :( cok uzuldum
emirarslan34
04-06-2012, 15:40
cok uzuldum ya allah rahmet eylesin allah günahlarını affeylesin işallah. yakınlarınada baş salıgı dilerim :( arkadaslar nolur risk almayın dikkatli olun. kemerlerinizi mutlaka takın.
emirarslan34
04-06-2012, 15:44
fatihaları eksik etmeyin arkadasalar. :(
Çok fazla diyalogum olmamasına rağmen duyduğumda şok oldum ve çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin geride kalan bütün sevenlerine sabır versin. :(
CinAli_06
05-06-2012, 14:03
Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine dostlarına Allah gani gani sabır versin. geçen sene 2 arkadaşımı toprağa verdim. Çok zor çok.
arkadaşlar herkesden alla hrazı olsun dostlar saolsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden inanın öz kardeşim gibiydi 2 gündür yokluguna alısamadım sanki dükkana girecek ben size şaka yaptım a.q diyecek gibi geliyo ya :(((