Orijinalini görmek için tıklayınız : Porsche markete daldı
http://www.tumhaber.com.tr/fotograflar/1_5/1338701098_727593.jpg
İlginç olay İstanbul Beşiktaş'taki bir benzin istasyonunda meydana geldi.
Beşiktaş’ta Porsche marka lüks otomobille benzin istasyonuna girerken fren yerine gaza basan Seda Alkanat önce park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra istasyonun market camından içeri girdi. Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan kazayı yaralanmadan atlatırken, istasyonda pompacılık yapan Muhammet Cimşir hafif yaralandı.
Kaza saat 00.15 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kullandığı 34 GTA 11 plakalı Porcshe otomobille akaryakıt istasyonuna girmek isteyen Seda Alkanat, fren yerine gaza basınca önce istasyonda yakıt alan bir otomobile çarptı. Kontrolken çıkan otomobil, o sırada benzin dolduran pompacı Muhammet Cimşir'e çarptıktan sonra istasyonda bulunan markete girdi. Marketin kasa bölümüne çarparak duran otomobilden Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan yara almadan çıktı. Benzin istasyonunda çalışan pompacı Muhammet Cimşir, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Cimşir olay yerine gelen Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Markette maddi hasar meydana geldi.
Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile Begüm Atılgan tanınmamak için yüzlerini kırmızı birer masa örtüsüyle kapattı. Polis ekipleri basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için çağırdığı taksiyi güvenlik şeridinin içine aldı. Seda Alkanat ve Begüm Atılgan taksiyle polis eşliğinde Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürüldü.
Otomobilin çok hızlı olduğunu iddia eden görgü tanığı Mahmut Çelik, “Araç yukarıdan geliyordu. Çok süratliydi. Sonra benzin istasyonuna girdi. Önce bu araca çarptı. Ondan sonra son sürat içeri daldı. Çok felaketti. Zaten olan pompacıya oldu. Pompacı havada takla attı yere düştü. İki tane bayandı bayanlarda da bir şey yok zaten onlar da içerde.” şeklinde konuştu.
Porsche'nin markete girmeden çarptığı otomobilin sürücüsü ise, “Süratini bilemeyeceğim ama, buradan geldi direk içeri girdi. Bende bir şey yok Allah’a şükür. Pompacıya çarptı işte. Şoka girmişti çocuk.” dedi.
HABER 3 VIDEO (http://video.haber3.com/fren-yerine-gaza-basinca-68721.htm)
ProdriveSTI
03-06-2012, 14:53
geçmiş olsun,yazık olmuş...
Shadow_Dancer
03-06-2012, 14:55
3. konuyu açana yönetim hediye verecekmiş :)
bazı arkadaşlar kızabilir ama ,
gazla frenin yerini karıştırma ihtimali bulunan birine, neden 911 turbo ?
doncarlo
03-06-2012, 14:58
''GTA'' zannetmiş galiba arkadaş.
Painkiller
03-06-2012, 14:59
Para ve huzur ilişkisi.
otomania
03-06-2012, 15:01
gazla frenin yeri nasıl karışır ya arabaya yazık
gazla frenin yeri nasıl karışır ya arabaya yazık
topuklu ayakkabı , paspas vs olabilir... o kadar uzun süre karıştamaz heralde !
Dün gece önümdeydi ben ayrıldıktan sonra patlamış . Yazık olmuş ne diyelim
individual
03-06-2012, 15:04
yazık olmuş plaka güzelmiş.hep bu tarz kazalar nedense abd de olurdu bizde neden olmaz derdim.geçmiş olsun.
Bi şekil haketmiş :D
türk hatununa verdikleri arabaya bak yazık olmuş 911 :(
para var adam takarmı frenı gazı :D nolcak cıkar 2 gun sonra bıtane daha alır
borayuksel
03-06-2012, 15:28
oooo yeeeeee :)
kaza sonrasi markete giren bir vatandas snickers bulamamaktan sikayet etti.
yapsa yapsa karı yapar böyle kazayı normaldede zaten trafiğin anasını ağlatıyorlar
orhan_guney
03-06-2012, 15:32
para ve huzur ilişkisi diyelim.
Aranel Ciryatan
03-06-2012, 15:38
yapsa yapsa karı yapar böyle kazayı normaldede zaten trafiğin anasını ağlatıyorlar
bugün sınava girdiğim yere 1 saat erken gittim bi hatun tam 32 dakika(süre tuttum) araba park etmeye çalıştı ben beklerken :hahaha:
ProdriveSTI
03-06-2012, 15:51
bide 911 turbo :( cayman neyine yetmiyo,boxster neyine yetmiyo :( :D
sabaha karşıda kuruçeşmenin orada tekele bentley girmişti alkollü
http://e1206.hizliresim.com/y/3/7dqvv.jpg
Aranel Ciryatan
03-06-2012, 15:56
sabaha karşıda kuruçeşmenin orada tekele bentley girmişti alkollü
http://e1206.hizliresim.com/y/3/7dqvv.jpg
Yeni bir trend falan mı acaba bu?
Markete,bakkala,manava,dükkana arabayla girmek. :hahaha:
E.Bozoglu
03-06-2012, 15:57
bakalım daha neler görücez :D
911'in daldığı istasyonun önünden yürüyerek günde 2 kere geçiyorum tırsa tırsa.... tırstığım kadar varmış valla :(
Painkiller
03-06-2012, 15:59
Bizim burada da bir bayan şoför, bankaya arabayla girmişti.:)
Arabayla bankaya dald | GAZETE VATAN (http://haber.gazetevatan.com/arabayla-bankaya-daldi/395684/1/Haber)
bugün sınava girdiğim yere 1 saat erken gittim bi hatun tam 32 dakika(süre tuttum) araba park etmeye çalıştı ben beklerken :hahaha:
cidden çok kötü kullanıyorlar kadın 30 km ile gidiyo direksiyona ellerini baliyle yapıştırmışsın gibi kitlenmiş iki elle kafasıda gökyüzüne bakıyor dersinki 300 basıyor:) hepsi böyle kullanıyor aracı birtanesimi düzgün kullanmaz tam yanından geçerken aynaya bakmadan sol şeride geçiyorlar bigün birinin içinden geçicem sonrada kabahatli biz olucaz kadınlar çok dikkatli araç kullanıyorlar olucak herzaman kendilerini savundukları cümle zaten kadınlar çok dikkatli nah dikkatli yiyim öyle dikkati
cidden çok kötü kullanıyorlar kadın 30 km ile gidiyo direksiyona ellerini baliyle yapıştırmışsın gibi kitlenmiş iki elle kafasıda gökyüzüne bakıyor dersinki 300 basıyor:) hepsi böyle kullanıyor aracı birtanesimi düzgün kullanmaz tam yanından geçerken aynaya bakmadan sol şeride geçiyorlar bigün birinin içinden geçicem sonrada kabahatli biz olucaz kadınlar çok dikkatli araç kullanıyorlar olucak herzaman kendilerini savundukları cümle zaten kadınlar çok dikkatli nah dikkatli yiyim öyle dikkati
Afyonda bi bayanda kırmızı fn2 typer var erkek gibi kullanıyo valla :)
gerizekalı karı :D
kısa ve öz......
911 turbo neyine senin be :)
adaletini sevdiğimin dünyası
Onurkk06
03-06-2012, 16:27
porsche o haliyle bile cok güzel duruyor adaletini seviyim dünya....
kaza bu olabilir gazla frenin yeri de karışır ne var yani, yarın başımıza gelmeyeceğinin garantisi var mı, ölen olmaması sevindirici
borayuksel
03-06-2012, 16:31
yarin bende patronun a6 ile dalayim 1 bakkal kasap manav :D moda galiba takip edelim :D
ortakoy'de cok gorurdum rs5oo u
Kadın sürücü böyle uçtu! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MuoGCa0o7D4&feature=player_embedded#)! bu da aynı hesap , ankaraydı sanırım
z1UYFmS-cpY&feature=related
seksist bir konu olma yolunda gidiyor burası :D
Arabayi evemi goturucen markete bile arabayla gidiyosun laflarini. Yeri dolmus burda biri tekele giriyo bentley le biri markete giriyo 911 turboyla nasi memleketteyiz arkadas ya :D millette para yok diyolar bide iyiki yok olsa napcaktik :D
melihyilmaz
03-06-2012, 16:52
gerizekalı karı :D
kısa ve öz......
aynen kalıyorum geçmiş olsun yaralanan pompacıya
haklarini yemeyin, gercekten 10 cm topuklu ayakkabi ve gözler aynada arac kullanmak kolay degil :)
ahhh kadinlar, sadece Türkiye'ye özgü degil..
dJfJr__-0vc&feature=related
ilerde eşime tank Alcam =) Cocuklarımın Annesini Korumam lazım :)
Yiğit Ş.
03-06-2012, 17:12
vay arkadaş. araç porsche olmasa, sürende kadın olmasa vay hallerine
bir efsane de burda :)
yılların eskitemediği görüntüler
4QeKw9uivw8
http://www.tumhaber.com.tr/fotograflar/1_5/1338701098_727593.jpg
Bu kızlar zamanında çok GTA oynamışlar belli :D
Pompacı arkadaşa geçmiş olsun..
Muhtemelende o aracı bi erkek (bazı kızlara görede bir eşşek) alıp o kızın altına vermiştir, onunda balını seveyim motor arkada olduğundan kaportayla yırttı hasarı :D ya bizler napalım :D
nemonomani
03-06-2012, 18:00
Arabayi evemi goturucen markete bile arabayla gidiyosun laflarini. Yeri dolmus burda biri tekele giriyo bentley le biri markete giriyo 911 turboyla nasi memleketteyiz arkadas ya :D millette para yok diyolar bide iyiki yok olsa napcaktik :D
Neler yapardık dediğinde cem yılmazın marjinal insanlar için söylediği geldi buzlu badem mevzusu :D:D
Yiğit Ş.
03-06-2012, 18:03
Lüks otomobiliyle benzinliğe daldı! - Video İzle (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Luks-otomobiliyle-benzinlige-daldi--hhMvnRntCMRh.html) video geldi :D
M.degirmen
03-06-2012, 18:18
kaza sonrasi markete giren bir vatandas snickers bulamamaktan sikayet etti.
bu güzeldi işte :)
Lüks otomobiliyle benzinliğe daldı! - Video İzle (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Luks-otomobiliyle-benzinlige-daldi--hhMvnRntCMRh.html) video geldi :D
:D video harbi iyimiş kasiyer şoka girdi
Painkiller
03-06-2012, 18:21
Kasanın orada duran adamı, markete dalmadan önceki araca vurduğu ses kurtarmış. Refleks olarak dönüp bakmış ve kurtulmuş.
İbrahim33
03-06-2012, 18:30
o kadının zaten öyle tehlikeli bir arabada direksiyon koltuğunda bulunması başlı başına bir hata...
63owen63
03-06-2012, 18:35
O an ki psikolojisini bilmeden ' yok gerizekalı yok adaletini bilmeem neyini dünya ' vs diye nasıl yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, Hiç biriniz o an o insanın yerinde degildiniz, tamam kadınlar hakikaten saçma sapan şekilde araç kullanabiliyorlar ama, insanlık hali hiç yapmadıgımız bir şeyi,yapacagımızı aklımızın alamayacagı bir hatayı herkes eminim tecrübe etmiştir, kaldı ki adı üstünde kaza.. 'Geçmiş olsun, inşallah kimsede bir şey yoktur ' benzeri yorumların düşmesi için illa tanıdık yada arabanın c segmenti mi olması gerekiyor.
Kadin suruculer bu konuda tehlikeli fren yerine neden gaza basilir bazi kisilere embesil seviyesinde egitim vermek gerek ya biri olseydi antalyada yolun ortasina gelip fren yerine gaza basti motorlu adami oldurdu kadin
drummer582
03-06-2012, 19:03
O an ki psikolojisini bilmeden ' yok gerizekalı yok adaletini bilmeem neyini dünya ' vs diye nasıl yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, Hiç biriniz o an o insanın yerinde degildiniz, tamam kadınlar hakikaten saçma sapan şekilde araç kullanabiliyorlar ama, insanlık hali hiç yapmadıgımız bir şeyi,yapacagımızı aklımızın alamayacagı bir hatayı herkes eminim tecrübe etmiştir, kaldı ki adı üstünde kaza.. 'Geçmiş olsun, inşallah kimsede bir şey yoktur ' benzeri yorumların düşmesi için illa tanıdık yada arabanın c segmenti mi olması gerekiyor.
bunun psikolojiyle alakası yok,fren yerine gaza basıp öndekine tıklarsın anlarım ama fren yerine gaz pedalına basıyorsun ve gaz pedalının hassasiyetine rağmen farketmeyip markete dalıyorsun...orda birisinin eşi,çocuğu olsa ve o bayan şahsiyet o insanları ezerek markete dalsa durum nasıl olcaktı?
Allahtan kimseye zarar vermemiş,ben işin içinde alkol olduğunu düşünüyorum..çünkü böle bişey yapabilmen için ya kafan güzel olmalı yada gaz pedalının hassasiyetini anlayamayıp gazı kökleyecek kadar sığırsın..
Yiğit Ş.
03-06-2012, 19:06
yarım saniyede fişekledi araba zaten. anlamış olsada imkansız durması :D
E_RtugrulJAP10
03-06-2012, 19:07
Ne biçim düdükler neler sürüyo caddede bu nedirki , geçmiş olsun .
Çook öncesinden plakadan sinyali vermiş o.
darkmoon
03-06-2012, 19:33
yalnız kasadaki o iki adam hayatları mili metre ve mili saniyelerle kurtulmuş yiyicek ekmekleri varmış resmen araba ikisinide yalamış geçmiş allah korusun araba yarım metre sağdan girseymiş o iki adam kesin aracın altında kalırdı büyük ihtimalde rağmetli olurlardı..
M_PROJECT
03-06-2012, 19:34
katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz :D
Nürburgring de 7.30 da yapabilirsin, benzinliğe de dalabilirsin.
katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz :D
Amerikanın oyunu bunlar. Güvenlik kamerası görüntüleri için gergin bekleyiş sürüyor :D
yahu tamam yanlışlıkla gaza bastın diyelim, aga öyle bi duurumda insan ayağını gazdan çekmezmi? bunun tek açıklaması var söför hakkaten salak!!! ayağını gazdan çekse ilk arabaya çarptığı gibi dururdu o araba... ulan marketin arka duvarını delecek neredeyse, düşük iq seviyesi ve karı paniği birleşince malesef sonuç böyle oluyor demekki.... kimse o anki durumdan bahsetmesin aga, hatun arabada bi baygınlık falan geçirse hadi neyse denirde öyle bir durumda söz konusu değil... olay bildiğin aptallık insanlık hali denilecek hiçbir yanı yok.... bu karının ehliyetine 5 yıl el konulmasından yanayım.....
İster kötü şoför olsun , ister mal olsun..kimseye birşey olmamışya..
Bu haber ne ilk olur ne son olur :)
Fazla yükleniyor olabiliriz ama gerçekten gaz ile frenin yerini karıştırabilecek ve o durumda hassasiyeti fark edemeyip gaza basmayı devam edecek birine araç verilmemesi gerekir.Video ya baktınız mı saat kaç? Gece 12 oradaki adam gece 12den sabaha kadar nobetçi olup ailesine ekmek götürme peşinde! ama şımarık bir bayan yüzünden girdiği tehlikeyi videoda çok rahat izleyebiliyoruz.Her zaman savunuyorum kadınların %90'ı kaza yapmaz kazaya sebebiyet verir %5'i kaza yapar geri kalan %5 erkeklerden daha iyidir ve buna saygı duyarım, kimse o kızın psikolojisini savunmasın ben sabahlara kadar çalışacağım ve salağın biri gelip fren yerine gaza bastı diye eve götüreceğim ekmeğimden geri kalacağım!
darkmoon
03-06-2012, 21:17
genelde bayanlar kaza ardından bu konularda tecrübeli birisini hemen ararlar onlarda fikir verir yol gösterir belki bu bayanında aradığı biri vardı oda ona böyle bir akıl vermiş olabilir fren yerine yanlışla gaza basım dediye benimki sadece bir varsayım tabiki belkide gerçekden fren yerine gaza basmışdır neyseki cana gelmemiş kimseye bir şey olmamış Allah korumuş herkezi..
frene basmak istediğinde freni köklemek istedi diyelim ama gaza kökleyince durur mu bu araç kayıp gitmiş.daha küçük motorlu bir şey olsa bence durdururmuş arabayı
Low-Rider
03-06-2012, 21:30
hass her sabah alışveriş yaptığım yere girmiş hatun:D
bizim plaza nın otoparkta ki 911'in plaka bumuydu hatırlıyamadım yarın soriyim bir otoparkçıya
İnsanlık hali bayanda olabilir erkekte... Belki kafası dalgındı belki alkollüydü, belki teyple oynuyordu ıvır zıvır... Evet erkekler araba kullanmaya bayanlardan daha yatkın fakat kaza sonuçta nasıl ne zaman nerde ne şekilde olcağı belli olmaz...
Hemen herkes arabayı verenden başlamış utanmasa doğuran ebeye gidecek....
M_PROJECT
03-06-2012, 21:36
yahu tamam yanlışlıkla gaza bastın diyelim, aga öyle bi duurumda insan ayağını gazdan çekmezmi? bunun tek açıklaması var söför hakkaten salak!!! ayağını gazdan çekse ilk arabaya çarptığı gibi dururdu o araba... ulan marketin arka duvarını delecek neredeyse, düşük iq seviyesi ve karı paniği birleşince malesef sonuç böyle oluyor demekki.... kimse o anki durumdan bahsetmesin aga, hatun arabada bi baygınlık falan geçirse hadi neyse denirde öyle bir durumda söz konusu değil... olay bildiğin aptallık insanlık hali denilecek hiçbir yanı yok.... bu karının ehliyetine 5 yıl el konulmasından yanayım.....
sen neden bukadar saydiriyorsun her postta ?
bu kaza yapan kisi annen , kiz arkadasin , ablan , kiz kardesin yahut tanidigin bir bayan olsa , nasil konusurdun , yada konusulmasini isterdin ?
Low-Rider
03-06-2012, 21:41
belediyenin bahçesini jipinle talan ettiğin için senin ehliyetine ne kadar el koymak lazım?
bu kaza yapan kisi annen , kiz arkadasin , ablan , kiz kardesin yahut tanidigin bir bayan olsa , nasil konusurdun , yada konusulmasini isterdin ?
Yanlış anlama da abi ben cevap vermek istiyorum;
benim eşim, anam, kız kardeşime ben öyle bir araba vermem, diyelim ki verdim Allah korusun böyle bir olay olduğunda ehliyetini kırarım ve aynı şeyleri söylerim, bu olayın mantıklı bir açıklaması yok..
ulen haftada 2 kere mazot aldigim benzinlik.. kismette bak..
Alperen-B
03-06-2012, 21:51
2001 Land Rover Freelander 2.5 V6 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 85240288 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay/)
İlanı okuyun bi bayan kocasını nasılda bıktırır :D artı olarak arkadaşın açıksözlülüğü ve samimi açıklaması çok iyi :D
darkmoon
03-06-2012, 21:53
büyük lokma ye büyük laf etme demişler dünyanın binbir türlü hali var başıma gelmez deme gelebilir.. bir anlık dalgınlık bir anlık yanlış algılama tansiyon düşmesi kalbin sıkışır gözün kararın v.b her şey olabilir
bizde eskiden caddeye haftasonları gittiğimizde binalara işyerlerine cafelere pastenelere ağaçlara girmiş onlarca araba görürdük nasıl yapmış nasıl becermiş diye aynen bu konudaki gibi çok sohbetler dönerdi.. ama oluyor işde neticede bir şekilde öyle yada böyle..
Bekara karı boşamak kolaydır :) Biz Türk
Milleti olarak pc basında kola cips yaparken post yazmak atıp tutmak daha kolay..
Gokturk01
03-06-2012, 22:02
O'nasıl gaza basmadır ayağın gazda takılımı kaldı ağaca çarptın garibim pompacıya çarpıntın halamı anlamadın ayağının gazda olduğunu da frene basmadın.markete daldın.kimbilir neyin kafasını yaşıyordu ablalarımız.
Yanlış anlama da abi ben cevap vermek istiyorum;
benim eşim, anam, kız kardeşime ben öyle bir araba vermem, diyelim ki verdim Allah korusun böyle bir olay olduğunda ehliyetini kırarım ve aynı şeyleri söylerim, bu olayın mantıklı bir açıklaması yok..
açıkçası hiç katılmıyorum param oldukça en iyisini alırım ailemdeki bireylere erkek/bayan demeden... o araç porsche olmasaydı daha farklı bir araç olsaydı burnu kanamadan bu kadar kolay inebilir miydi kız? olurda böyle bir şey olursa canın sağolsun derim sonuçta yarın öbür gün bizimde başımıza gelebilir.. anlık dalgınlıktan başka bir şey değil...
25cm topuklu ayakkabılarla o aracları kullanmaya kalkarsan markete dalarsın böyle
cabrioleter
03-06-2012, 22:20
kim kızacak ki yahu? adaletini seveyim dünya gazın yerini bilmeyenin altında porsche bilenin 42 numara ayakkabı :Deli:
açıkçası hiç katılmıyorum param oldukça en iyisini alırım ailemdeki bireylere erkek/bayan demeden... o araç porsche olmasaydı daha farklı bir araç olsaydı burnu kanamadan bu kadar kolay inebilir miydi kız? olurda böyle bir şey olursa canın sağolsun derim sonuçta yarın öbür gün bizimde başımıza gelebilir.. anlık dalgınlıktan başka bir şey değil...
Abi çok güzel söylüyorsun ama sadece kaza yapan taraflı bakıyorsun? saat gece 12 sabaha kadar çalışıp evine ekmek götürecek adam var orada ya birşey olsa ailesine kime bakacak Allah korusun (tabi durumu bilmiyorum en kötü ihtimal ile bakıyorum).
Ayrıca oradaki araç 80, 90 hplik bir araç olsaydı o şekilde zaten giremezdi ilk arabaya çarptığında dururdu, o videoda arabaya çarpıyor ve içeri giriyor.
Araç sürmek dikkat işidir, benim aile bireyimdeki bir bayanın dalgınlığı varsa beni arar yada arabayı orada bırakır otobüse biner gelir.dediğim gibi o videonun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
M_PROJECT
03-06-2012, 22:25
sen su yazdiklarini , her makas ve rolling videolarina da yazsana :D bi makas atarken yahut otobanda 40km lere kadar dusup 2 de basicaz diye arkadan 200 le gelen kisileri ve kendilerini tehlikeye atanlara :D ozaman onlarin altindan da alalim araclari , yahu bu kadar sig dusunmeyin , acin azcik kafanizi . kaza bu her yerde olur . insanlara saygili olmayi ogrenin once , iqsuna kadar saydiricaginiza ..
Abi çok güzel söylüyorsun ama sadece kaza yapan taraflı bakıyorsun? saat gece 12 sabaha kadar çalışıp evine ekmek götürecek adam var orada ya birşey olsa ailesine kime bakacak Allah korusun (tabi durumu bilmiyorum en kötü ihtimal ile bakıyorum).
Ayrıca oradaki araç 80, 90 hplik bir araç olsaydı o şekilde zaten giremezdi ilk arabaya çarptığında dururdu, o videoda arabaya çarpıyor ve içeri giriyor.
Araç sürmek dikkat işidir, benim aile bireyimdeki bir bayanın dalgınlığı varsa beni arar yada arabayı orada bırakır otobüse biner gelir.dediğim gibi o videonun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
gece 12 de çalışan adamın da yapacak bir şeyi yok tabi ki ekmek parasının peşinde dışardan bir araba gelip çarpıyor yaralıyor vs... ama kaza işte... hani bilmeyiz belki on numara araba kullanan bir kızdı...
ya gereksiz yere aciklamalar yapmayin.
kadar kismet meselesi. altinda porsche var diye, ferrari var diye yargilayamayiz kimseyi.
calisan cocuga da yazik tabi ama olacagi varmis.
bilmeden etmeden, olay anini yasamadan buradan konusmak herkese, bana da kolay.
belki bir mallik, belki bir talihsizlik, belki baska bir sey.. sonucta olan olmus. Allah'tan can kaybi yok.
binlerce yuzlerce olay oluyor memlekette, ne masum insanlar, ne ekmek parasi pesinde kosan insanlar nelere kurban gidiyor.
:D :icon_tup:
sen su yazdiklarini , her makas ve rolling videolarina da yazsana :D bi makas atarken yahut otobanda 40km lere kadar dusup 2 de basicaz diye arkadan 200 le gelen kisileri ve kendilerini tehlikeye atanlara :D ozaman onlarin altindan da alalim araclari , yahu bu kadar sig dusunmeyin , acin azcik kafanizi . kaza bu her yerde olur . insanlara saygili olmayi ogrenin once , iqsuna kadar saydiricaginiza ..
Abi bende karşıyım tabiki de karşıdaki bayanın durumunu bilemeyiz ne oldu ne bitti belkide 300k € olan porschenın elektrikli olduğu için beyinde kilitlendi bilemeyiz ne olduğunu ama olayı sadece tek taraftan bakıp olayı mantıklı bir açıklamaya çevirmeye çalışanlar var ama bu işin mantıklı açıklaması yok abi demek istediğim bu.
gece 12 de çalışan adamın da yapacak bir şeyi yok tabi ki ekmek parasının peşinde dışardan bir araba gelip çarpıyor yaralıyor vs... ama kaza işte... hani bilmeyiz belki on numara araba kullanan bir kızdı...
Bilemeyiz, açıklama yapmadan bilemeyiz. "Olm bak git" videosunda sadece olayı izledik sonra kaç dikiş olduğunu neden olduğunu olayın kahramanı anlattı ve öğrendik yanı olay içerisinden birisi konusmadan bilemeyiz :)
cabrioleter
03-06-2012, 22:31
en iyisini alırsın hocam ama en tehlikelisini değil. o araç porsche olmasaydı belki bu kadar etrafına zarar vermeyecekti. jeremy clarkson bile kızının altına bütün arabaları serebilecekken zarar görmesin diye 1.2 fiesta alıyorsa bi düşünmek lazım :beuj:
en iyisini alırsın hocam ama en tehlikelisini değil. o araç porsche olmasaydı belki bu kadar etrafına zarar vermeyecekti. jeremy clarkson bile kızının altına bütün arabaları serebilecekken zarar görmesin diye 1.2 fiesta alıyorsa bi düşünmek lazım :beuj:
güç bazen hayat kurtarır bazen hayat karartır...
abla :D resmen kamikaze dalışı yapmış markete allahtan içerdeki kişiler fark ediyorlarda kenara kaçıyorlar yoksa allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.
süren bağyan bizim kadar üzüldü mü acaba arabaya :D
63owen63
03-06-2012, 23:24
süren bağyan bizim kadar üzüldü mü acaba arabaya :D
Kasko rules yahu, hangi renk alsam bu sefer diye düşünüyor olması yüksek ihtimal :)
bunun psikolojiyle alakası yok,fren yerine gaza basıp öndekine tıklarsın anlarım ama fren yerine gaz pedalına basıyorsun ve gaz pedalının hassasiyetine rağmen farketmeyip markete dalıyorsun...orda birisinin eşi,çocuğu olsa ve o bayan şahsiyet o insanları ezerek markete dalsa durum nasıl olcaktı?
Allahtan kimseye zarar vermemiş,ben işin içinde alkol olduğunu düşünüyorum..çünkü böle bişey yapabilmen için ya kafan güzel olmalı yada gaz pedalının hassasiyetini anlayamayıp gazı kökleyecek kadar sığırsın..
Alltaki yöneticinin yazdığı mesaj alakası olup olmamasına yeterli mi ? Ayrıca psikolojiyle alakası olmayışınıda açıklarsan sevinirim ,aldığın psikoloji eğitimiyle birlikte ?
:D:D:icon_tup:
ya gereksiz yere aciklamalar yapmayin.
kadar kismet meselesi. altinda porsche var diye, ferrari var diye yargilayamayiz kimseyi.
calisan cocuga da yazik tabi ama olacagi varmis.
bilmeden etmeden, olay anini yasamadan buradan konusmak herkese, bana da kolay.
belki bir mallik, belki bir talihsizlik, belki baska bir sey.. sonucta olan olmus. Allah'tan can kaybi yok.
binlerce yuzlerce olay oluyor memlekette, ne masum insanlar, ne ekmek parasi pesinde kosan insanlar nelere kurban gidiyor.
:icon_tup:
O değil de çok zevkli görünüyor o kadar şeyi dağıtmak çok stres alan bir şey olsa gerek :D
belediyenin bahçesini jipinle talan ettiğin için senin ehliyetine ne kadar el koymak lazım?
olaya bu şekilde bakıcaksak eğer ben alayınızdan masumum....ozaman hergece milletin can taşıdığı yollarda ortalama 200km hızla roll yapan araç deneyen arkadaşların ehliyeti müebbet alınsın.... benim enazından cana kastım yok....
Low-Rider
04-06-2012, 07:43
olaya bu şekilde bakıcaksak eğer ben alayınızdan masumum....ozaman hergece milletin can taşıdığı yollarda ortalama 200km hızla roll yapan araç deneyen arkadaşların ehliyeti müebbet alınsın.... benim enazından cana kastım yok....
valla ben daha masumum:D 200km hız yapan,roll yapabilcek bir aracım yok:D
drummer582
04-06-2012, 10:37
@63owen63
Sen baya baya psikologsun galiba.sen benim egitimimi sorgulayabilcek seviyedemisin?
Samimiyetimiz neki benle senli benli konusuyosun?
Eger onundeki araca carpip markete girebilecek kadar gaza basabiliyosan ve ayaginin takilmasi vs. disinda bir sorun yoksa bunun bir aciklamasi olamaz.insanlarin canini tehlikeye atmanin bi aciklamasi yok.kazadir insanlik hali olur onceki aciklamamdada yazdim,ama fren yerine gazin dibine girip insanlarin canini tehlikeye atmanin insanlik haliyle alakasi yok kendi gorusum.O markette birisinin yakini esi,cocugu olsa Allah korusun zarar gorse bu kadar rahat konusabilcekmiydin?
Kazayi yapan senmisin bana burda atar yapiyosun? Genel konustum kendi fikrimi yazdim.yanlis pedala basarsin onundekine tiklarsin,ayagini debriyajdan kacirirsin onundekine vurursun anlarim ama fren yerine gaza o siddetle basmayi anlamam.frene okadar siddetli basarsan zaten direksiyona yapisirsin.marketin dibine girebilcek kadar o pedala nasil basabildi acaba?
Tekrar soyluyorum kendi gorusum budur,burda atar yapmaya gerek yok ya saygi duy yada bole cikismalar yapma!
yalniz video çok iyi ya , çok güzel .swf çıkar burdan :D
Frene basarak giriyor ayrıca , işte Porsche gücü :)
Yiğit Ş.
04-06-2012, 10:45
abi kazayı yapan erkek olsa tamam kazadır dersinde, bayanların normal kullandığını görmedikki kazadır diyelim. hep kazalar yani :D
Ayrıca videonun 44. saniyesindeki tümsek yüzünden araba sarsılıyor aniden ilerliyor ve yüksek topuklardan dolayı muhtemelen ayagı gazda takılı kalmış.
Tespitim yüksek gerçeklik payı içermektedir.Olay çözümlenmiştir.
İyi günler.
Ayrıca videonun 44. saniyesindeki tümsek yüzünden araba sarsılıyor aniden ilerliyor ve yüksek topuklardan dolayı muhtemelen ayagı gazda takılı kalmış.
Tespitim yüksek gerçeklik payı içermektedir.Olay çözümlenmiştir.
İyi günler.
crash investigation'cı cem. :D itinayla investigate edilir.
yemin ediyorum, değil araba kullanmak bir daha taksi dışında hiçbir arabaya binmesine izin bile vermem. şanslılarmışki kimse ölmedi, peki o markette çalışan senin baban abin kardeşin çocugun olsa böyle salak bir kadın gelip onu öldürse sen ne düşünürdün ????
crash investigation'cı cem. :D itinayla investigate edilir.
Tespitte yanlışlık var yorumlara aldanıp tespit yapmamak lazımmış.
İlk posttaki videoyu izledim 01:10'da görülüyorki kadınlarda topuklu ayakkabı yok.
Ama ayak takılması muhtemelen boy uzunlugu yuzunden olabilir.
İyi günler.
63owen63
04-06-2012, 11:13
@63owen63
İlk mesajda siz benim genel mesajıma alıntı yaptınız, ve hiç de şikayet ettiginiz uslubun aksi bir şekilde yazmadınız, Olayın psikolojiyle alakası olmadıgını söylemişsiniz, kendinizden emin bir şekilde bunu, neye göre yaptıgınızı söyleyip temellendirmenizi istedim, tabiki bununla beraber psikoloji alanındaki egitiminiz ve yetkinliginizide bilmek istedim,kişisel bir çıkış sizin deyiminizle 'atar' degil bu.
Ben zaten söylenenlere muhalefet etmiyorum, orada çalışanlar, kazada günahı olmadan karışan yara alan vs bunların zaten hic tartışalacak yanı yok..
Ama şunu unutmayın ki , ademoglu beşerdir,şaşar. Hiç yapmayacagımızı düşündügümüz ,hiç beklenmedik şeyler bile bazen ''basiretsizlikten '' yada kaderin olgusundaki yerinden ötürü vuku bulabilir. Benim altını çizdigim şey buydu ve hatta benim mesajım altına örnegi bile verilmiş bir başkası tarafından. Kaza konusunda kimseyle kişisel ve şahıs üzeri diyaloglara girecek degilim
Ayrıca samimiyetimiz olup olmayışını sorgulayıp ' senli benli' sizin de senli benli konuşmanız ve psikolojik egitiminiz soruşumu ' sen beni sorgulayabilecek seviyede misin ' vs tarzı postunuz , güldürdü...
TOLGACANSAHIN
04-06-2012, 11:21
Afyonda bi bayanda kırmızı fn2 typer var erkek gibi kullanıyo valla :)
aynen katılıyorum yarış motoruda olması lazım o bayanın. bizi madara etmişliğii var :)
drummer582
04-06-2012, 12:37
63owen63
Ben mesajiniza alinti yapmadim genel olarak gorusumu belirttim,guldurucu olan sizin kustahca uslubunuz ve tanimadiginiz insanlarin egitimini sorgulamaniz.
ayrica kaza yapan bayani bu denli savunmanizda cok ilginc,o kadin o markette birisinin esini cocugunu ezse bole savunurmuydunuz cok merak ediyorum.kadinin hatasi kabul edilir bi hata degil sadece sansliymiski kimseye zarar vermemis.kazadir insanlik hali herkesin basina gelir anlarim ama insanlarin hayatini tehlikeye atmanin kabul edilebilir tarafi yok bence.
Yazdiklarim kendi gorusumdur saygi duymalisiniz yada bu sekilde cikismamalisiniz ve tanimadiginiz insanlara bu sekilde uslub ile yaklasmamalisiniz(enazindan bana)
lucky Jackal
04-06-2012, 13:02
kader kısmet meselesi,bazen olur insanın basireti bağlanır,herkesin başına ufak tefekde olsa gelmiştir.Ulan ben bunu nasıl yaptım dersin ama yaparsın işte.Bayan olması bi şey değiştirmez herkesin bir gün başına gelebelir. otoparkta sütuna dalmıştım bende göz göre göre, bazen basireti bağlanır insanın eli ayağına dolaşır,kitlenir kalırsın
İlk posttaki videoyu izledim 01:10'da görülüyorki kadınlarda topuklu ayakkabı yok.
İyi günler.
Videoyu izleyene kadar aklıma parmak arası terlik giyebileceği geldi. Bi kere denedim olmuyor.
DaRkNeSs-
04-06-2012, 14:17
ya kadın çok hızlı gelmiş deniyorda
resmen benzinlik girişinde durma noktasına gelmiş
sonra artık nası başardıysa hızlanmış,acaba diyorum durduktan sonra tekrar benzinliğe yanaşmak için gaza bastığında, biraz bokunu mu çıkardı :D
dikkat ederseniz arabaya çarpmadan önce sakin,arabaya çarparken hızlanıyor,arabadan sıyrılıp dükkana ilerlerken iyice hızlanıyor :D
500 bg bi arabayı zaptedememe durumu sanki :) allahtan kimseye bişey olmamış
porsche de fazla hasar almamıştır ön taraf biraz toparlanacak o kadar :D
edo typer
04-06-2012, 14:53
100.000 lıra vereyım hemen aracın bu halıne:D gecmıs olsun kazadır olur. erkek arkının arbası oldugunu soyluyorlar,hızlı gelmıstır zapt edememıstır,olmustur.. olmusla ölmüse cagre yok,dıkkatlı olmak tabıkı gerekır ama yapıcak bısey yok bu saaten sonra;) arabanın sahıbı arkadas ceza kesmıstır yeterı kdr:)
orhanerdogan
04-06-2012, 15:04
Bana sağ ayağı yetişmeyince sol ayağı ile gaza basmış gibi geldi. :D
Eşim sayesinde edindiğim tecrübeler doğrultusunda olay anında ay ay ay sesleri eşliğinde mevcut pozisyonu koruyarak benzinliğe girmişlerdir diye düşünüyorum.
ProdriveSTI
04-06-2012, 15:36
yalniz video çok iyi ya , çok güzel .swf çıkar burdan :D
Frene basarak giriyor ayrıca , işte Porsche gücü :)
çok fena dalmış yahu :eek:
cem bi doğaçlama yapar mısın swf ile ilgili :D
volume81
04-06-2012, 16:05
hatunların geneli araç kullanma konusunda biraz sıkıntılılar :D zaten bilen'de bana denk geliyor yolda sarışın 2 abla bana fena saplamışlardı :D
sadece araba kullanırken değil bayanlar her tehlike anında erkekler kadar soğukkanlı olamaazlar yapıları gereği
kickbuttowski
04-06-2012, 18:41
İyi günler.
Haha helal sana cem abi! Forumun Sherlockusun valla olay yeri incelemeye de mi gitsek :p:D
Konu niye bu kadar uzadi anlamadim.. Bi kac ay oncede bi kadin fren yerine gaza basip cocuguyla birlikte kopruden dusmustu onda olay bu kadar uzamadi..
Araba porsche olmasa bu kadar konusulacagini hic zannetmem..
İbrahim Erdem
04-06-2012, 19:11
http://www.rockingham.k12.va.us/MathGraphics/images/y%3Dx3.jpg
x ve y sıfırdan büyüktür.
x ekseni zengin kızın porschesiyle dükkana dalması
y ekseni de bizim yorulan çenemiz.
Neyseki cana zeval gelmemiş der bırakırım.
63owen63
04-06-2012, 20:24
63owen63
Ben mesajiniza alinti yapmadim genel olarak gorusumu belirttim,guldurucu olan sizin kustahca uslubunuz ve tanimadiginiz insanlarin egitimini sorgulamaniz.
ayrica kaza yapan bayani bu denli savunmanizda cok ilginc,o kadin o markette birisinin esini cocugunu ezse bole savunurmuydunuz cok merak ediyorum.kadinin hatasi kabul edilir bi hata degil sadece sansliymiski kimseye zarar vermemis.kazadir insanlik hali herkesin basina gelir anlarim ama insanlarin hayatini tehlikeye atmanin kabul edilebilir tarafi yok bence.
Yazdiklarim kendi gorusumdur saygi duymalisiniz yada bu sekilde cikismamalisiniz ve tanimadiginiz insanlara bu sekilde uslub ile yaklasmamalisiniz(enazindan bana)
Benim mesajımı alıntılayarak mı genel fikir belirtiliyor ?
Kadının savunulacak yanı yok,kimse savunmuyorda. Sadece bu durumun her insanın başına gelebilecek bir şey oldugunu kabul etmek lazım,insanın öyle anları olur ki basireti baglanır, eli ayagı dolanır vs vs hicbirimiz bunun bizi nerede nasıl yakalayacagını bilemeyiz, ha kadın pür-i pak mı , tabiki degil, burdan o çıkmasın lütfen.. Konu niye markettekiler şuan onu anlamadım? Kimse (ben dahil) farklı bir tez savunmadı onları katarak. Neyse polemige gerek yok, bu dedigimi anlayabilmeniz için illaki bir şekilde basiretinizin baglanıp, kendinizin bile hic yapmayacagını tahmin edeceginiz bir şeyin başınıza gelmesi lazım sanırım, ki inşallah böyle bir şey olmaz, Allah korusun,
ahmetbaha-drs
04-06-2012, 20:33
ErolKöse'den yorumlar..
http://i277.photobucket.com/albums/kk41/ahmetbaha-drs/ek.jpg
http://i277.photobucket.com/albums/kk41/ahmetbaha-drs/ekk.jpg
M_PROJECT
04-06-2012, 20:45
yemin ediyorum, değil araba kullanmak bir daha taksi dışında hiçbir arabaya binmesine izin bile vermem. şanslılarmışki kimse ölmedi, peki o markette çalışan senin baban abin kardeşin çocugun olsa böyle salak bir kadın gelip onu öldürse sen ne düşünürdün ????
oncelikle kaza da olen kimse yok , ayrica burda klavye basindan bir bayana saydirmanin geregi de yok , sizin mantik super ama , her kaza yapani trafikten men edelim ozaman ? kazanin salaklik ve akillilik dereceleri var demekki .
streetracer_nos
04-06-2012, 20:54
ha porche benzinliğin marketine dalmış ha şahin köy bakkalına dalmış ikisi aynı olan garibim pompacıya olmus
drummer582
04-06-2012, 20:56
Benim mesajımı alıntılayarak mı genel fikir belirtiliyor ?
Kadının savunulacak yanı yok,kimse savunmuyorda. Sadece bu durumun her insanın başına gelebilecek bir şey oldugunu kabul etmek lazım,insanın öyle anları olur ki basireti baglanır, eli ayagı dolanır vs vs hicbirimiz bunun bizi nerede nasıl yakalayacagını bilemeyiz, ha kadın pür-i pak mı , tabiki degil, burdan o çıkmasın lütfen.. Konu niye markettekiler şuan onu anlamadım? Kimse (ben dahil) farklı bir tez savunmadı onları katarak. Neyse polemige gerek yok, bu dedigimi anlayabilmeniz için illaki bir şekilde basiretinizin baglanıp, kendinizin bile hic yapmayacagını tahmin edeceginiz bir şeyin başınıza gelmesi lazım sanırım, ki inşallah böyle bir şey olmaz, Allah korusun,
Ya gercekten yazicak cok sey varda artik yazmak istemiyorum gerek yok 3 mesajimdada goruslerimi acikca yazdim.yazdiklarina dikkat et ucu acik yaziyorsun,yazdiklarin farkli yerlere cekmeye cok musait..iyi niyetine veriyorum ama yeter.
TolgaEsentepe
04-06-2012, 21:06
yav şu poliyannalar;
böyle salak bi bayan geliyor hatasız arabana pata küte dalıyor pert oluyor arabanız ve ya böyle bi büfeniz var içine giriyor arabayla.. Eminim hepiniz sağlık olsun der karıya yazarsınız falan... :))
Salak araba sürmesin abi.. Frenin yerini bilmiyorsa sürr meee sinnn !
edo typer
04-06-2012, 21:59
erol kose bomba yazmıs:) hatuna dırek futbolcu avcısı kasar demıs:D
Bu Erol u niye kimse çıkipta vurmuyor anlamıyorum herkese satasiyor bı Allah'ın kulu çıkipta birader sen ne ayaksin demiyor ilginç harbiden...
CasabLanca
04-06-2012, 22:56
gaz fren şanzıman halin duman demek lazım hanım ablaya
para çok onlarda birşey olmaz ;) :)
aynen öyle böyle bu kazayı yapan kişi trafikten men edilmeli, anlamadıgınız nokta yada israrla anlamak istemediğiniz nokta, beceriksizlik tecrübesizlik yada yeteneksizlik artık ne derseneniz (salaklık demiyeceğim bu sefer) yüzünden birinin canından olma ihtimali vardı ortada,
ölümün ne demek olmadığını ya bilmiyorsunuz yada sevdiğiniz tanıdığınız birini yakın zamanda kaybetmediğiniz için ölümün ne demek olduğunu unutmuşsunuz,
ölüm bu dünya için son demek, herseyden herkezden ayrılmak ve birdaha asla dönememek demek.
benim anneme babama kardeşime sevgilime, karıma, çocuguma kastaden böyle bir kadın olur ise, ben ona salak da derim allah belanı versin de derim.
siz olaya biraz robot gibi bakıyorsunuz, her kaza aynı değil tabikide, ama bu kazanın bir açıklaması yok, sen iki pedalı karıştırıyorsan kafandan zorun vardır eğer bu kadar aciz isen trafikten te men ol, arabaya da binme, yada git trafiğe kapalı yerde 3-4 yıl çalış öyle çık yola.
insan kolay yetişmiyor, yıllarca emek çaba harcanıyor her bir birey için kimsenin buna kasttetmeye hakkı yoktur olamaz da !!!!
oncelikle kaza da olen kimse yok , ayrica burda klavye basindan bir bayana saydirmanin geregi de yok , sizin mantik super ama , her kaza yapani trafikten men edelim ozaman ? kazanin salaklik ve akillilik dereceleri var demekki .
Bu Erol u niye kimse çıkipta vurmuyor anlamıyorum herkese satasiyor bı Allah'ın kulu çıkipta birader sen ne ayaksin demiyor ilginç harbiden...
Körler sağırlar hesabı..
GokhanRS
12-06-2012, 12:18
adam sıkıldı heralde, manitaya vereyim aracıda ölsünde kurtulam dedi ama olmadı :D
ahahah manyak garı ya biçti ortalığı.
Seda Sayan daldı ya bu adama :) korkup kaçtı sonra kameralara sığındı ahahaha :)
şöyle de bir durum var adam bi noktada doğruları söylüyor her ne kadar itici ve iğrenç olsada
kesinlikle üslübunu beğenmiyorum ama yalanda konusmuyor adam sanki :)
Ki yalan olsaydı hoplatırlardı bugüne kadar bence...
cabrioleter
12-06-2012, 13:24
Seda Sayan daldı ya bu adama :) korkup kaçtı sonra kameralara sığındı ahahaha :)
şöyle de bir durum var adam bi noktada doğruları söylüyor her ne kadar itici ve iğrenç olsada
kesinlikle üslübunu beğenmiyorum ama yalanda konusmuyor adam sanki :)
Ki yalan olsaydı hoplatırlardı bugüne kadar bence...
aynen katılıyorum.
adama kaç tane dava açtılar bi sonuç alamadılar..
herkesin kirli çamaşırı elinde büyük bi ihtimalle..
mahalle karısı gibi yapmasa şu yaygaraları bu kadar antipati toplamazdı.
darkmoon
12-06-2012, 14:05
mahalle karısı gibi yapmasa bu kadar dikkat çekmezdi halk ağızıyla sokak diliyle ünlülerin bütün kirli çamaşırlarını ortaya koyuyor. taktiğide yeni bir şey değil amerikadada bunu yapanlar var..
turbo&quattro
12-06-2012, 15:09
@ Darkmoon
Sadece merakimdan soruyorum. Dikkatimi cektide her postunda Amerika'dan ornekler veriyorsun yada kiyaslama yapiyorsun . Neden acaba ?
darkmoon
12-06-2012, 15:31
@ Darkmoon
Sadece merakimdan soruyorum. Dikkatimi cektide her postunda Amerika'dan ornekler veriyorsun yada kiyaslama yapiyorsun . Neden acaba ?
çokmu veriyorum farkında değilim.. genelde a dan z ye bütün parçalarımı ebay üstünden ordan aldığım için olabilir sonatama corvettime falan ondandır belki..
yada bazı şeylerde bu tip örneklerde olduğu gibi çok amerkian özentisi olduğumuzdandır yoksa amerikanında fazla övilicek bir yanı yok.. her postumdada değildir abartmayalım 2000 de postum varmış şimdi gördüm dikkat ettim hepsindemi amerika demişim daha neler.
turbo&quattro
12-06-2012, 15:49
çokmu veriyorum farkında değilim.. genelde a dan z ye bütün parçalarımı ebay üstünden ordan aldığım için olabilir sonatama corvettime falan ondandır belki..
yada bazı şeylerde bu tip örneklerde olduğu gibi çok amerkian özentisi olduğumuzdandır yoksa amerikanında fazla övilicek bir yanı yok.. her postumdada değildir abartmayalım 2000 de postum varmış şimdi gördüm dikkat ettim hepsindemi amerika demişim daha neler.
Her post demekle kinaye yapiyorum tabiki demek istedigimi anlamissindir.
S.Özeren
12-06-2012, 15:52
Engin baytar'ın aracı kız arkadaşı vermiş kamptayken yazık olmuş :D
onursoytam
12-06-2012, 15:53
aracın daha 911 turbo olduğunu bile bilmiyordur bence :)porsche beyaz diye almışlardır galeriden :)
aracın daha 911 turbo olduğunu bile bilmiyordur bence :)porsche beyaz diye almışlardır galeriden :)
Aynen öyle :icon_tup:
Tiger_VTi
17-08-2012, 17:24
hehe :icon_tup::icon_tup::icon_tup: