Orijinalini görmek için tıklayınız : Skoda SuperB mi ? Ford Mondeo mu ?
Bu iki arac arasinda cok kararsiz kaldik + lari - leri nelerdir kullanan arkadaslarin yorumlari nedir ? Onerileriniz , puf noktalari nedir ? Baska onerileriniz varmidir ?? Tesekkurler
2.0 selective ecoboost mondeo çoğu kişi superb diyecek ama superb markadan kaybediyor.
Tabii ki; Super B
Ayrıca ne markası skoda mı kaldı, seat mı? Mis gibi vw..
orhan_guney
04-06-2012, 23:11
superb ve mondeo da hangi motorlara bakıyorsun benzinlimi dizelmi ?
Bu iki arac arasinda cok kararsiz kaldik + lari - leri nelerdir kullanan arkadaslarin yorumlari nedir ? Onerileriniz , puf noktalari nedir ? Baska onerileriniz varmidir ?? Tesekkurler
orhan_guney
04-06-2012, 23:12
2 el superb bir bak istersen :) hangisi değerli.
2.0 selective ecoboost mondeo çoğu kişi superb diyecek ama superb markadan kaybediyor.
Tabii ki; Super B
Ayrıca ne markası skoda mı kaldı, seat mı? Mis gibi vw..
katiliyorum..
İçine binince markanın önemi kalmıyor.
Bu arada hangi kasa hangi motorlar?
2 el superb bir bak istersen :) hangisi değerli.
fiyat olarak demedim marka imajı olarak dedim.Benim gözümde skodanın marka imajı oldukça düşük.Ayrıca dediğim donanımda aracın 2.el fiyatı 90.000 tl.
orhan_guney
04-06-2012, 23:18
Skoda SuperB Kesinlikle tavsiye ediyorum.3 yıldır satıyorum ,müsait bir zamanda gel buyur bir kahvemi için aralarındaki farkı anlatım gel birde test etdirim sana farkı kendin görürsün.
Berk7767
04-06-2012, 23:18
mondeo güzel arabadır begenirim ama skoda derim vag oldugu için ve içi çok başarılı
Emrecan-R
04-06-2012, 23:19
mondeo bence.
orhan_guney
04-06-2012, 23:21
Bak sen eski çarpık bacaklı skoda imajındasın hala :) bu ürün artık 2001 den beri Volkswagen altında pazarlanıyor ve üretiliyor.bu sene pazar payı binek otomobilde %15 emin ol yakından gör kararrın değişicektir.kardeşim.
fiyat olarak demedim marka imajı olarak dedim.Benim gözümde skodanın marka imajı oldukça düşük.Ayrıca dediğim donanımda aracın 2.el fiyatı 90.000 tl.
melihyilmaz
05-06-2012, 00:02
süperb derim bu arabamı almadan önce çok arastırdım öyle böyle özellikleri yok çok dolu bi araç
yavuz364
05-06-2012, 00:12
Superb ile mondeo pek kıyaslanabilecek araba değil.. SuperB bambaşka birşey..
ahmetbaha-drs
05-06-2012, 00:22
SuperB gerçektende mükemmel bir otomobil bence,VW kalitesi ve teknolojisini hatta daha fazlasını daha uyguna kullanmak varken niye başka seçenekler bakılsın ki.:) Ayrıca bana göre "Boynuz kulağı çoktan geçti."
Bencede kıyaslamak gereksiz olur , SuperB güzel bir tercih olur..
Kesinlikle SuperB. İmkan varsa ikisinide test edin aradığınızı bulmuş olucaksınız :)
Superb çok süperdir gerçekten fuarda yaklaştıgım ön yargı donanımı olsun plastik kalitesi olsun montaj kalitesi olsun arka diz mesafesi olsun :D
63owen63
05-06-2012, 00:31
Net , SuperB.
İbrahim33
05-06-2012, 00:47
marka-imaj olarak bence mondeo daha önde.superb sanki biraz daha makam arabası gibi , geniş , rahat vs...mondeo ise son derece verimli olan 2.0 ecoboost ile daha çok özellikle şu 18' lik jantlarıyla daha sportif bir sedan havası veriyor...bence mondeo daha güzel...
http://www.bogpara.com/files/2011_ford_mondeo_2.jpg
tapari75
05-06-2012, 00:47
dizel mondeo benzinli superb kullandım ikisindede değişik gizli bazı detay özellikler var lakin şimdi bi skoda var birde ford var yani.... ben mondeo diyorum... hem markası hem modeli hem estetiği hem görüntüsü hem gücü hem konforu hem donanımları hemde ikinci elinide düşünmek lazım her şekilde mondeo önde götürür bu yarışmayı... hayırlısı olsun yinede...
turkerrr
05-06-2012, 10:15
+ superb
fakat sanıldığı gibi ucuz değil o göze hoş gelen iyi donanımlı superb ler iyi para, donanımsız superb pek iyi değil görüntü olarak ...
driftboy
05-06-2012, 10:22
Eniştemde 2011 model 2.0 TDİ Elegance var Superb, dsg şanzıman, dün bi 150 km kadar sürme fırsatım oldu. Cidden alınacak bi araba.. Sürüşü gayet güzel, rahat, konforlu..
Mondeo'dan sa superb tercih edilmeli bencede...
sadece marka olarak şahsi fikrim sikoda nedir :D
mondeo çok daha prestijli
Shadow_Dancer
05-06-2012, 10:26
Mondeo diyorum diZayn olarak cok cok guzel bir araba bana gore, bugun e5te sw versiyonunu gordum gemi gibi duruyor..
BlackEmperor
05-06-2012, 10:48
kesinlikle superb alırım, geçen hafta test ettik arka koltuk genişliği şaka gibi bacak bacak üstüne atıp rahat rahat oturuluyor. ayrıca 2.0 TDI 170 bg 4x4 Haldex + bi sürü ıvır zıvır 100 bin TL ye sıfır alınabiliyor. Bu dolulukta bu fiyatlara başka araba yok. Ayrıca bildiğin VW
Sıfır alınacaksa :
Tavsiye deceksem kesinlikle superB
Kendim alacaksam farklı bişey.
İkinci el alınacaksa :
her halukarda superB
İbrahim, su araca sportif dedin ya :)
superbi kendim alacaksam sw tercih ederim,bana göre sedandan daha güzel duruyor.
ayrıca evet marka imajı olarak bende dahil cogu kiside eski skoda akla geliyor ama bildiginiz passat su anda..
orhan_guney
05-06-2012, 11:17
sikoda diye marka yok birader.
sadece marka olarak şahsi fikrim sikoda nedir :D
mondeo çok daha prestijli
İbrahim33
05-06-2012, 13:37
İbrahim, su araca sportif dedin ya :)
superbi kendim alacaksam sw tercih ederim,bana göre sedandan daha güzel duruyor.
ayrıca evet marka imajı olarak bende dahil cogu kiside eski skoda akla geliyor ama bildiginiz passat su anda..
en azından superb'den sportif bence :)
ayrıca herkes superb alırım demiş , çok iyi kral araba demiş ama , piyasada superb yok :D
sikoda diye marka yok birader.
şahsi fikrim diye yazdım zaten fikir özgürlüğü.
Ahmet_28
05-06-2012, 13:59
bir önceki kasa 2005 superb kullandım aracın iç genişliği mercedes S i aratmıyor nerdeyse içi çok geniş.özellikle dizel otomatik olacaksa dsg için bile superb alınır.
ayrıca herkes superb alırım demiş , çok iyi kral araba demiş ama , piyasada superb yok :D
Ne açıdan yok piyasada temizlik mi modifiyeli mi ?
BlackEmperor
05-06-2012, 15:48
Ülkemizde malesef araba almadan satmayı düşünmek zorunda olduğumuz için kimse zarar etmek istemiyor araç satarken ve bu yüzden de hayalindeki arabayı sadece ekonomik anlamda rahata kavuşmuş kişiler alabiliyor eğer ki böyle bir arabaya ihtiyaç duysaydım 5 yıl gibi satmamak koşuluyla vw yerine full bi skoda alırdım
orhan_guney
05-06-2012, 16:19
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ülkemizde malesef araba almadan satmayı düşünmek zorunda olduğumuz için kimse zarar etmek istemiyor araç satarken ve bu yüzden de hayalindeki arabayı sadece ekonomik anlamda rahata kavuşmuş kişiler alabiliyor eğer ki böyle bir arabaya ihtiyaç duysaydım 5 yıl gibi satmamak koşuluyla vw yerine full bi skoda alırdım
Goruslerini belirten butun arkadaslara cok tesekkur ederim , farkli gorus ve tecrubesi olanlar varsa lutfen paylasin
:)
GokhanRS
05-06-2012, 19:40
superB ezer geçer takla attırır. tabi full paket alırsanız. yoksa mondeolarda çok donanımlı ama superB ekonomik olarakta daha iyi performans olarakta daha iyi bir araç. ikisinede bindim fordun suratına bakmam superb ile kıyaslandığında
mondeo ıle octavia karşılaştırılır sanırım :) kasadan çok motor teknolojıyede bakmak lazım.ecoboost demeyın tsi kadar az yakamaz sanırım
m. ali öz
06-06-2012, 06:44
aynı soruyu arkadaşım sordu mondeo diyordum inatla, superb ye bindikten sonra anında değişti fikrim. tabiki superb.
turkerrr
06-06-2012, 08:37
bana kalırsa mondeo da yok piyasada, algıda seçicilik olsa gerek ilgi duymadığın araba gözüne pek çarpmaz
ikinci el konusundada superb le mondeo hemen hemen aynılar