Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy note android 4.0.X offical

matthardy
05-06-2012, 10:03
Bilindiği gibi Android 4 sürüm belirli modeller için çıkaçaktı.
Galaxy note da bunlardan biriydi.
Almanyada resmi sürüm yayınlanmış,TR için mayıs sonu haziran başı bekleniyordu.
An itibari ile çıkmış bulunuyor.
Ayarlar -> Telefon hakkında -> Yazılım güncelleme ile wifi üzerinden uptade yapılabilir. 320 mb civarı.
Galaxy s3 gibi yüz tanıma özelliği eklendi sanırım , öyle okumuştum bir forumda.
Fakat şarj konusunda pek iyi olmadığını ve ısınma probleminin dahada arttığı dahilinde söylentiler var,deneyip görelim :) haydi hayırlı olsun :)

TaGo
05-06-2012, 10:30
Denemeyin, benim 1 telefonum bu güncelleme yüzünden kilitlendi ve garanti dahilinde işlem yapılıyor şuan. Direkt bilgileride kurtaramıyorlar. Şarzınız full olması gerekiyor, yarım şarzda dahi başlasanız güncelleme tüm şarzı bitiriyor ve yarım kaldığı için kilitleniyor.

Mr.K
05-06-2012, 10:33
kiesten neden güncellemiyosunuz ?? :S

yada odin ile birlikte kurun sıkıntı olmaz..

borayuksel
05-06-2012, 10:34
sarjin tam olmasina ozen gosterin, acik uygulamalari kapatin, mumkunse cihazi reboot edip ac gucte iken guncelleme yapabilirsiniz, wifi de yapmayin derim fiziki baglanti daga saglamdir.

android 4.x in kullanimi guzel fakat acaip derecede sarj bitiriyor, onu da optimize edeceklerdir. galaxy note'a ics (4.x) yakisir dusuncesindeyim.

borayuksel
05-06-2012, 10:36
kiesten neden güncellemiyosunuz ?? :S

yada odin ile birlikte kurun sıkıntı olmaz..

1 de Onur'un dedigi gibi yardimci masaustu programlari daha sagliklidir, sizin yerinize cihazi reboot eder uygulamalari kapatir acar yukler hazirlar vs. :D

Yiğit G.
05-06-2012, 10:36
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/100303-android-paylasim-alaniuygulamalarrom.html

matthardy
05-06-2012, 11:26
Wifiden guncelledim telefon sarji %80 idi 25 dakkada indirdi.kurdu hicbir sikinti yasamadim.yuz tanima evet eklenmis.ilk izlenimlerim gercekten farkedilir sekilde cihaz hizlandi.nette ve kendi.menulerinde