Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel sedan Araç tavsiyesi max 23bin

ensoztrk
05-06-2012, 12:25
Dizel araç alıcaz bu ay yada bidahaki aya kadar. Kesinlikle dizel az kmli bir araç istiyor eniştemiz. Almanyada oturuyor kendisi senede bir kere gelip sadece kocaeli giresun yapıcak. Onun dışında araç bizde kalıcak, bizde genelde şehir içinde kullanıcaz.

Kendisi megane 2 istedi ama o paralara piyasada birçok seçenek var. Cerato ile ilgili yorumlar çok olumlu cerato aklımıza yatıyor. Linea içinde çok olumsuz yorum okumadım. Ama megane yorumları hiç iç açıcı değil. Diğer seçeneklerde era, cordoba...

Bizim için önemli olan çok sorun çıkarmasın sanayi ile çok uğraşmayalım. Konforlu güvenli ve az yakan kafa rahat bi araç istiyoruz :)

İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

Not: Kesinlikle sedan olucak :)

Ahmet_28
05-06-2012, 12:29
muhtemelen çoluk çocuk gelip memlekete tatile gidecekler.cordobanın diz mesafesi çok kötü içi çok dar bence seçeneklerden çıkartın.cerato hem yakıt hem gidiş olarak tatminkar benim tercihim cerato olurdu.

ensoztrk
05-06-2012, 12:32
Aynen öyle olucak. Araç içi ses alıyormudur takırtı tukurtu megane gibi sorunları varmıdır acaba?

16EC813
05-06-2012, 13:01
era diyorum
arkadaşa aldık bende sık sık kullanıyom ,gerçekten güzel her yönden
behzat amirim şekli turuncu sinyaller sanruf :D

douu
05-06-2012, 13:20
lineadan uzak dur. megane iyi bir seçenek ama o paralara düşük kmde zor. cerato veya era cok iyi bir tercih olur. hem iyi gider hem az yakar. öyle eski kore malı araçlar dandik düşüncesini de sildiriverir adama :)

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/123056-acil-satilik-ucuz-fiyatli-dizel-2011-rio-beyaz.html

ensoztrk
05-06-2012, 15:36
Nelere dikkat etmek lazım bu cerato eralara falan bakarken. Ceratoların 2008 sonrasını alın diyolar öncelerinde şanzuman sorunu varmış sanırım.

Met
05-06-2012, 15:55
Kuzenimde vardı eskiden era, çokta seri bir araç. Ben oyumu eradan yana kullanıyorum.

kadiR_41
05-06-2012, 16:22
Linea güzel seçenek bakın derim 1.3 veya 1,6 multijeti çok önyargılıydım fiat a karşı ama hepsini yıktı gerçekten güzel konforlu arabaymış Allah nasip ederde araba alırsam bakıcağım arabalar arasında,megane da bakılabilir.

nokian
05-06-2012, 16:26
bende seat cordoba elegance var 126bin km de tam net o paraya satışa çıkaracağım istersen sana verebilirim hata boya değişen yok full bakımlı

inanılmaz bir bagajı var ve bir depo ile sakin kullanımda 1100-1200 km yol yapmazsa getir kafama at :)

oğuzk
05-06-2012, 16:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-yakit-cimrisi-cordoba-88797964/detay

Era dan linea dan daha mantıklı bence hem donanım hem güvenlik.

Sağlamlık açısından zaten 2 era çıkartır düzgün bakılırsa.

powERS
05-06-2012, 16:37
megane hakkında ne duydunuz bilmiyorum ama hem iç kalite hem sağlamlık hem yakıt konsunda

uzakdoguları gerı bıkakır dusundesındeyım. eranın yakıtı nasıl bılmıyorum ama getz fena yakıyo.

cordobanın motor sesıni kabine cok alıyor ve dız mesafesı kotu dıye bılıyorum.

Linea yada alabiliyorsanız megane derim. Lineanın 1.3 leri hem az yakar hemde Dolu paketını bulabılırsınız o fiyatlara. cokta tatminkardır yorulmamıs ve hor kullanılmamıssa mutlu eder..

desibel
05-06-2012, 17:02
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/123056-acil-satilik-ucuz-fiyatli-dizel-2011-rio-beyaz.html

benim aracım düşünürsen hertürlü bilgiyi veririm sana

Açık konuşym bu paralara alına bilicek en güzel araçlar kia lar sakın ön yargın olmasın gidişi sessizliği konforu heleki performansını saymıyorum bile

Yani beni yanlış anlama bende kia var die demiyorum bana göre seçilecek en mantıklı tercih.

ensoztrk
05-06-2012, 17:36
bende seat cordoba elegance var 126bin km de tam net o paraya satışa çıkaracağım istersen sana verebilirim hata boya değişen yok full bakımlı

inanılmaz bir bagajı var ve bir depo ile sakin kullanımda 1100-1200 km yol yapmazsa getir kafama at :)

İlanı varmı acaba?

benim aracım düşünürsen hertürlü bilgiyi veririm sana

Açık konuşym bu paralara alına bilicek en güzel araçlar kia lar sakın ön yargın olmasın gidişi sessizliği konforu heleki performansını saymıyorum bile

Yani beni yanlış anlama bende kia var die demiyorum bana göre seçilecek en mantıklı tercih.

Ya çok karşık yorumlar var net bişey yok. Kimi megane ı lineayı kötülüyor kimi seatı erayı ceratoyu kötülüyor.

Era için turbo sorunu çok var diyorlar. Cerato 1.6 yakıtı 7 8 litreden aşağı inmez diyorlar. Meganeın parça kalitesi çok kötü içerde hep takırtu tukurtu var deniliyor.

Rio ile cerato arasındaki farklar nedir hangisi terch edilir?

Şuan için cordobalarıda araştırıcam enişteyle tekrar bi görüşiyim alt üst oldu kafamdakiler :)

ozkanfaruk
05-06-2012, 17:43
bizim araba var 160 binde ama sana gelmez.

ozkanfaruk
05-06-2012, 17:43
Sahibinden ilan no 68663410

Met
05-06-2012, 18:08
Ya çok karşık yorumlar var net bişey yok. Kimi megane ı lineayı kötülüyor kimi seatı erayı ceratoyu kötülüyor.

Era için turbo sorunu çok var diyorlar. Cerato 1.6 yakıtı 7 8 litreden aşağı inmez diyorlar. Meganeın parça kalitesi çok kötü içerde hep takırtu tukurtu var deniliyor.

Rio ile cerato arasındaki farklar nedir hangisi terch edilir?

Şuan için cordobalarıda araştırıcam enişteyle tekrar bi görüşiyim alt üst oldu kafamdakiler :)

Ben araştırma yapmadım ancak senin söylediklerine bakarsak (belli ki araştırmışsın) en mantıklısı rio.

Yahyaaa
05-06-2012, 18:33
Bence alin bi era dizel az kmli dedigin gibi mis gibi
Yolunuza bakin o kadar sikintili bi arac degildir hem
Fiyatida makul mis gibi :)

Ahmet Saraçoğlu
05-06-2012, 20:33
cerato 1.6 crdi ,,,kesinlikle pişman etmez

ensoztrk
05-06-2012, 22:13
cerato 1.6 crdi ,,,kesinlikle pişman etmez

Sizde vardı diye sanırım 1.5 di. Biraz bilgi verirmisiniz parçası pahalımıdır, yakıtı nasıldır, konforu falan nasıldır?

nokian
06-06-2012, 09:44
dizellerde japon teknolojisi hiç kullanmadım bilemiyorum ama..kabul edilen bir gerçek vardır alman teknolojisi ...çok sağlam bir motoru var 3 silindir olmasına rağmen tork hadddinden fazla yeterli ve içine oturduğunuzda araç sizi gömüyor kaportası neredeyse boyun hizasına kadar tutuyor sizi camdan çıkacak gibi değilsiniz :)