Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeşilköy/Florya çevresi yıkama
Arkadaşlar sabah İstanbula gelmis bulunuyorum, Yeşilköydeyim arabam yolculuktaki çeşitli sebeplerden oldukça kirli. Forumda belki taniyanlariniz bilir yikama ve detay konusunda olduka titizimdir ve malzemelerim ( yikama eldivenim ve uber kurulama disinda) hepsi İzmirde kaldi. Yeşilköy / Florya çevresinde bana işini hakliyla yapan yikama mumkunse yetkili Meg bayisi vs önerebilecek veya yikama konusuda yardimci olabilecek birilerini ariyorum. Şimdiden tesekkurler
floryada marmarıs bufenın yanında yıkamacı ceto var guzeldeıscılıgı var orda yıkatabılrıısn :)
emresener
06-06-2012, 15:33
saat geçmiş ama Belediye tesislerinin altında yıkama var güzel yıkıyorlar ayrıca garaj dillere destan araclarla dolu canınız sıkılmaz beklerken :D
S.Özeren
06-06-2012, 15:41
yağmur yağıyor zaten içini temizletsen yeter :D
floryada marmarıs bufenın yanında yıkamacı ceto var guzeldeıscılıgı var orda yıkatabılrıısn :)
+baya baya hızlı adamlar :)
-HAKTAN-
06-06-2012, 16:00
Corner Plaza'nın kapalı garajında yetkili Meguiars bayi Hakan abi var orda işini istediğin gibi titizlikle hallettirebilirsin
1 çeto devretti benim bildiğim
2 florya belediye tesislerinin altına eğer ilaçlı yıkama yaptırmakta sakınca görmüyorsanız gidin, güzeldir
3 florya garanti bankasının karşısında, corner fitness ın altında meguiars var. ancak bir ara "uygulama yapmadığımız araçları yıkamıyoruz" dediklerini duymuştum başkalarından. çoğu florya gençleri al o zaman yap ne uygulaması yapıyorsan diyerek anahtarı fırlattığından akıllıca bir iş olduğunu düşünüyorum. pahalıdır
4 florya hat boyunun paralelinde bir apartmanın garajında veysel mi ne öyle birinden bahsediyor bazı arkadaşlar. güzel iş yapıyorlarmış ancak ben hiç gitmedim.
5 yeşilköy tren istasyonunun karşısındaki apartmanın altında garaj bora var. kapanmamışsa orası güzeldir. meguiars ürünleri falan kullanılıyor
ben kendim yıkıyorum aracımı. anne babanın aracıysa köroğlunun karşısındaki yere götürüyorum
-HAKTAN-
06-06-2012, 21:29
[QUOTE=Onu-R;5927364]1 çeto devretti benim bildiğim
Çeto yıkamayı devretti galerici oldu:)
bartubasot
06-06-2012, 23:57
Baya baya geç oldu ama yarın belki isinize yarar Florya hat boyu Veysel yesilkoydede garaj bora
Ceto'da dediğiniz gibi devretti basinkoyde galeri açtı
İsim ciktigi icin İstinye park a gitmistim orada biraktim arabayi rezalet bir yikama, ekstra kilcal ciİkler, lastiklere dogru duzgun surulmeyen parlatici gibi seylerin ustune 23 tl vererek ayrildim. Sinirlerim tepemde.
Yazan butun arkadaslara tesekkur ederim ayrica.
Low-Rider
07-06-2012, 10:31
İsim ciktigi icin İstinye park a gitmistim orada biraktim arabayi rezalet bir yikama, ekstra kilcal ciİkler, lastiklere dogru duzgun surulmeyen parlatici gibi seylerin ustune 23 tl vererek ayrildim. Sinirlerim tepemde.
AVM'de araba yıkatılmaz :)
4 florya hat boyunun paralelinde bir apartmanın garajında veysel mi ne öyle birinden bahsediyor bazı arkadaşlar. güzel iş yapıyorlarmış ancak ben hiç gitmedim.
Veysi Yeşilyurt,Yeşilköy,Florya'da tektir...:icon_tup:
bakırkoye gelebilirsen burda en güzel şekilde yıkayalım .
Emir-Sb3R
07-06-2012, 11:12
veysi tabi yahu başka biyer aramana gerek yok.florya meg tanımadığı arabaları da doğru düzgün yıkamıyo bu arada.
florya hatboyundan eceler sok. gir , ilk soldaki arada :)
Veysele ben de bir gideyim ya. Yıllardır duyuyorum :)
imprezaWRC
07-06-2012, 13:31
Ohaaa biraz daha vereymişsin sonax formel yıkama moduna geçermişsin.
23 unde degilim abi bn verilen hizmet cok kotuydu :(
bartubasot
07-06-2012, 16:50
Kesinlikle katılıyorum ;)
yakında olsaydık ben hallederdim :)