Orijinalini görmek için tıklayınız : Evli olmanın faydaları :)
imprezaWRC
06-06-2012, 13:09
Geçen haftasonu eşimin ısrarı üzerine Şaşkınbakkal'da Boyner'in karşısındaki MAC makyaj malzemesi satan mağazaya girdik. Eşim dahil, bir dolu hatun, makyaj malzemeleri mıncıklarken bende sıkılan erkekler için bekleme köşesi bakınıyordum; bir baktım orta kısımdaki aynaların önünde bir dolu irili ufaklı fırçalar var. Fırçalar aslında, kaş,göz..vs için kullanılan fırçalar olsa da gözüme 2 tanesini kestirdim, bir tane sert kıl fırça ile bir tane de uçları sert plastik olan fırça aldım. Aklımda bijonların etrafında kalan boşluklardaki kirleri temizlemek vardı ve amacıma ulaştım.
Evliler, sevgilisi olanlar, doğru MAC'e gitsin ücretsiz fırçalardan alsın :D :D
Aldığım fırçalar ahanda bunlar :D
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/mac2.jpg
Low-Rider
06-06-2012, 13:12
allahın delisi ya:D
Beleşmi yani şimdi bunlar?
ercan arseven
06-06-2012, 13:15
:D:D iyiymiş..
hiç bu açıdan bakmamıştım :D
KA®ANLIK
06-06-2012, 13:17
detaylı temizlikte falan kalorifer mazgallarını falan temizlerken kullanırız olmadı :D
imprezaWRC
06-06-2012, 13:22
allahın delisi ya:D
Kadın bana evet onlar ücretsiz dediğindeki halimi göreydin asıl o zaman deli derdin.
Birde kendimi kaybedip eşim ödeme yaparken yanında sesli düşünmüşüm :D
Ben : "şimdi ben bunları jantta kullanırım, bijon boşluklarını temizlerim oh miss"
Kasadaki kadın: efendim
Ben : dıııt dıııt dıtt :D :D
Beleşmi yani şimdi bunlar?
Beleş beleş :)
hiç bu açıdan bakmamıştım :D
Valla ben oradan bu amaçla fırça alabileceğimi hiç düşünmemiştim, artık eşim ne zaman mac'e gitmek istese bende gidecem, ne deolsa ucunda beleş fırçalar var :D :D
detaylı temizlikte falan kalorifer mazgallarını falan temizlerken kullanırız olmadı :D
Benim aldığım fırçaların çok yumuşak olanlarıda var, onlarlada kalorifer mazgalları, köşe bucak...vs iyi temizlenir. Ama ayıp olmasın diye 2 fırça aldım, diğerlerini sonraki gidişe sakladım. Eşim aldığı malzemeyi ne kadar çabuk bitirirse o kadar kardır diye düşünmeye başladım :D :D
dıs fırçası biliyordum da bunlar hiç aklıma gelmemişti :)
darkmoon
06-06-2012, 13:27
sırf bunun için tekrarmı evlensem acaba :)
evet bende bu tarz olaylardan nemalanıyorum baya...geçenlerde mangonun içinde hanımı beklerken bi baktım babetlerde indirim var aldım hemen bi kaç tane rahat rahat giyiyorum...
imprezaWRC
06-06-2012, 13:29
dıs fırçası biliyordum da bunlar hiç aklıma gelmemişti :)
Diş fırçası bijon etrafındaki boşuklara çok rahat girmeyebiliyor birde tek taraflı temizlik imkanın oluyor bu fırçalarla hem bijonların üzerini hem jantta normal jant fırçasının girmediği yerleri hemde bijon etrafındaki ve jant yüzeyindeki kir toplayan bölümleri zahmetsizce temizleyebiliyorsun.
Alın yiyin gari :D:D:D
imprezaWRC
06-06-2012, 13:30
evet bende bu tarz olaylardan nemalanıyorum baya...geçenlerde mangonun içinde hanımı beklerken bi baktım babetlerde indirim var aldım hemen bi kaç tane rahat rahat giyiyorum...
İyi işte, pedalları daha rahat hissedersin :D
İyi işte, pedalları daha rahat hissedersin :D
pedalları hissediyorum ama asıl hissetmem gereken yerde bir his kaybı oldu:D bi hoşluk geldi:D:D
coolvtec
06-06-2012, 13:35
hımmm, eşimi göstereyim resimleri, o benim yerime alır :)
imprezaWRC
06-06-2012, 13:39
pedalları hissediyorum ama asıl hissetmem gereken yerde bir his kaybı oldu:D bi hoşluk geldi:D:D
D:D:D:D o babetin rengi ile alakalıdır :D:D
o magazaya damsız girilmiyomu mutlaka sevgili , eş vb.... insanlarlamı gıtmek gerekıyo :D
imprezaWRC
06-06-2012, 13:42
o magazaya damsız girilmiyomu mutlaka sevgili , eş vb.... insanlarlamı gıtmek gerekıyo :D
Damsız girersen ilk etapta yanlış bir izlenim bırakabilirsin :D:D:D
Damsız girersen ilk etapta yanlış bir izlenim bırakabilirsin :D:D:D
hatunu bekliyomuş sıkılmış bi içer bi dışarı ayağı yaparız ne olacak bizde numara bitmez :D :D :D
imprezaWRC
06-06-2012, 13:45
hatunu bekliyomuş sıkılmış bi içer bi dışarı ayağı yaparız ne olacak bizde numara bitmez :D :D :D
:D:D:D:D bak o güzel taktik :D:D:D
Skyhawk34
06-06-2012, 13:50
aynen taktikler çok güzel :)
bu arada fikirde çok akıllıca bir sürü yerdede kullanılabilir 1 yumusak uclu birde sert uclu almak lazım :D
Low-Rider
06-06-2012, 14:16
Kadın bana evet onlar ücretsiz dediğindeki halimi göreydin asıl o zaman deli derdin.
Birde kendimi kaybedip eşim ödeme yaparken yanında sesli düşünmüşüm :D
Ben : "şimdi ben bunları jantta kullanırım, bijon boşluklarını temizlerim oh miss"
Kasadaki kadın: efendim
Ben : dıııt dıııt dıtt :D :D
ahahha süper
bende şundan aldım
http://images.gittigidiyor.com/4369/AUTOGLYM-SUPER-PARMAK-UYGULAMA-SUNGERI-KIRMIZI__43693148_0.jpg
hatun netten videosunu bulmuş izlemiş,arabaya ben cila yapıcam diyor:D
Caneration
06-06-2012, 14:20
haha :) iyi denk gelmiş ve mantıklıca valla ;)
imprezaWRC
06-06-2012, 14:49
ahahha süper
bende şundan aldım
http://images.gittigidiyor.com/4369/AUTOGLYM-SUPER-PARMAK-UYGULAMA-SUNGERI-KIRMIZI__43693148_0.jpg
hatun netten videosunu bulmuş izlemiş,arabaya ben cila yapıcam diyor:D
Oo güzel ürün, güle güle kullan :)
Low-Rider
06-06-2012, 14:52
Aynen bu ürünü çok seviyorum.
Baya önce Tolga'da varken kullanmıştım sonra unuttum.Geçen gün görünce aldım hemen.
Alırken kargo ücreti ödedim , mng geldi bide onlar 4tl kargo ücreti aldı.
Müşteri memnuniyeti için bide normal cila pedini hediye ettirdim:D:D
süper valla
bende konuyu açarken sosyal mesaj bekliyordum :D
By_HaNNibaLL
06-06-2012, 15:01
İmam başgan beleş var dediler geldik moduna girmişinn hemen tezgah bile hazir :D :D
imprezaWRC
06-06-2012, 15:02
süper valla
bende konuyu açarken sosyal mesaj bekliyordum :D
sosyal mesaj şu, eşinizin makyaj ürünü alma hakkını engellemeyin :D:D
İmam başgan beleş var dediler geldik moduna girmişinn hemen tezgah bile hazir :D :Dbende detay temızlık hastalıgı yok bebeeem ben arabaya en fazla 5 metreden su sıkarım , ben dıteyling çiler için çözüm üretiyorum :D
hddsheriff
06-06-2012, 16:03
Senin gibi bir manyaktan baska bisey beklenmezdi zaten :D
Giderken eşinizin makyaj malzemesi alma potansiyelini unutmayın ama. Benim hanımla Mac'e girmek mi? Her girişimde bana 200-300 kitliyor. Bırakın bijon deliklerim kirli kalsın :D
imprezaWRC
06-06-2012, 16:31
Senin gibi bir manyaktan baska bisey beklenmezdi zaten :D
:D:D:D
Giderken eşinizin makyaj malzemesi alma potansiyelini unutmayın ama. Benim hanımla Mac'e girmek mi? Her girişimde bana 200-300 kitliyor. Bırakın bijon deliklerim kirli kalsın :D
Hımm, evet sizin olay biraz pahallıya çıkıyormuş, benim eşim senede en fazla 2 kere gidiyorsa gidiyordur onda da maksimum 60 TL ödüyor. (ya da ben öyle sanıyorum :D:D:D )
evlilik & faydaları (özellikle alışverişte) deli olmayınn...
:D
punto_multijet
06-06-2012, 16:43
aslında eşlerin o sırada aldıklarını dusununce bunlar belesten ote oldukca pahalıya geliyor :D
aynı muhabbeti geçtiğimiz haftasonu ben yapmıştım. yalnız olmadığımı görmek güzel :D araç içi ince temizlikler için kullanmıştım bende. .tavsiye edilir.
Blackbird
06-06-2012, 17:25
Güzel fırçalar abi yolumuzu düşürelim bizde :) yumuşakları varsa iç mekan için güzel olur kulak temizlik pamuklarıyla temizliyorum bende :D