Orijinalini görmek için tıklayınız : GUR86 C63 Yanlama, Yol Videosu
Ayak ustu a3 un kaputuna go pro koyduk sanayiden işe gidene kadar cekti umarım keyifle izlersiniz..
maşşallahı var aracın :) ayda kaç adet lastik değiştiriyosunuz :) ?
umut onatoglu
07-06-2012, 15:27
Masallah cok guzel olmus
hayran kaldım masalah cok ıyıı
ayda bir takım diyelim :) tsk ederim
golfcu0101
07-06-2012, 15:30
allah nazarlardan saklasın zupa:icon_tup:
volume81
07-06-2012, 15:32
sanayi'deki elemanların boyunları kırılacaktı :D maşallah direksiyon sağlam :)
Skyhawk34
07-06-2012, 15:33
Tatlı tatlı yanlaması çok iyi ya ufak dönemeçlerden :) Maşallah
extreme__
07-06-2012, 15:33
Maşallah çok güzel araç
Gurkan,yeni headers ve Diff kilitinin hakkini veriyorsun ;)
Keyifli ve dikkatli surusler beyefendi kardesim...
orhan_guney
07-06-2012, 15:35
maşallah çok güzel video çok dondu ya. internetden heralde.
Gürkan maşallah çok hakimsin araca.
Emre İlbi
07-06-2012, 15:39
Giriş çok iyiydide, A3 biraz yavaş kalmış :)
Maşallah, Allah kaza, bela vermesin :)
By_HaNNibaLL
Aracin hakkini veriyorsunuz c63 ayri bişey ya headers ve kilitli dif ile zevkin dorunlarini yaşatiyodur :)
inan mpower
başarılı maşşallah allah kaza bela vermesin mevlam tekerine taş değdirmesin...
::ZaFeR::
07-06-2012, 15:43
masallah kukruyor resmen : )
Maşallah , keyifli bir video olmuş :)
by serçe
07-06-2012, 15:49
tiesto ile c63 iyi gitti açıkçası maşallah çok beğendiğim bir araca sahipsin aracada da çok hakimsin kazasız belasız ..
Çekim çok hoş olmuş, elinize sağlık...
yns_emre
07-06-2012, 15:52
maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel ve özel bir araba...
Allah razı olsun arkadaslar cumlemizin gonlune gore versin.. henuz tam alısamadım yazılım headers eksoz ve diff den sonra tepkileri de farklılastı.. begenen yorum yazan herkesin eline saglık tsk ederim
burak özer
07-06-2012, 16:07
Uzun zamandır böyle keyifli bir video izlemiyordum.Hakimiyet,araç,ses,görüntü herşey çok güzel maaşallah.:)
bLackModeL
07-06-2012, 16:20
harika yaa maşşallah ..
SerhatA.
07-06-2012, 16:23
Maşallah izlerken ben çok zevk aldım :) acaba sürerken verdiği zevk nedir... :)
YavuzNaz
07-06-2012, 16:23
Çok güzel gerçekten, keyf alarak izledim kazasız belasız inşallah :)
Maşallah severek takip ediyorum bu arabayı allah kaza bela vermesin.
Maşallah araca ! Guzel çekim olmus
masallah çok iyi olmus :) araca zaten dicek birşey yok keyifle izledim
turbo&quattro
07-06-2012, 16:33
GUR86 yi severek takipteyiz :)
bora1311
07-06-2012, 16:46
masallah :) mukemmel bi araç...
merttepe
07-06-2012, 16:48
çok güzel olmuş video.
Diferansiyelde nasıl bir değişiklik var?
Selcuk_RoL
07-06-2012, 16:50
Massallah yer kayseri sanirim?
maşallah araca .
videoda çok güzel olmuş.
maşallah ses görüntü on numara allah kaza bela vermesin...
Kilitli diferansiyelle noktayi koymussun ya nasil ozendim :) Mercedes'le yanlayanlari ayri seviyorum :D
Allah tekerine tas degdirmesin Gurkan :)
zetcelsius
07-06-2012, 17:05
çok güzel olmuş video.
Diferansiyelde nasıl bir değişiklik var?
Aynen bende merak ettim?
merttepe
07-06-2012, 17:09
amg de zaten LSD yokmu?
Maşallah, hakimiyet çok iyi :)
maşallah :icon_tup: camcar gölgesinden coupe olduğu anlaşılıyorda marka ve model çözemedim bi fikri olan :soru:
Farkliliklar baya fayda saglamisa benziyor drifttede gayet iyiydi masallah :)
muhteşem araç, muhteşem video.
Masallah cok guzel olmus kazasız belasız
lsd opsıyon dıye bılıyorum bende ama sesı gıdısı mukemmel bayadır keyıfle vıdeo seyretmıyordum ıyı oldu
Ö.öztüRk
07-06-2012, 18:07
Gürkan bu işi severek yapan adamlardan birisin maşallah aracın sesi direksiyon hakimiyeti çok iyi allah kaza bela vermesn ..
maşallah araçta sürüşte çok iyi.yalnız kanımca bir sonrakı videoda müzik koymak yerıne bırakın o tok egzos sesini dınleyelım :D duyabıldıgım kadaarıyla cok guzel ses var ;)
2008 yilinda ciktiginda PP(performance pack) opsiyonunda vardi diff kilidi.
Gecen ay takti rahatladi ;)
Hala ses az geliyor mu kardesim?
2008 yilinda ciktiginda PP(performance pack) opsiyonunda vardi diff kilidi.
Gecen ay takti rahatladi ;)
Hala ses az geliyor mu kardesim?
bu yazdıgınız egzos için mi geçerli? (diff kilidi nedir bılmedıgımden soruyorum)
Headers'i Cargeaphic den getirmistik,egsoz gelmiyor.
Diferansiyel kilidi opsiyondu,onuda Alnanyadan hallettik,darisi pistte artik. Gurkan cok hakim C63'e ve hakkini veriyor ;)
CasabLanca
07-06-2012, 18:42
s2k videonuzdaki gibi yine polisli aksiyonlu sahne bekledim :hehe:
63owen63
07-06-2012, 18:47
Allah korusun, çok keyif aldım izlerken bile.
ClioRs182
07-06-2012, 19:01
şaşkın gözlerler bakıyorum :) hayran kaldım vlla
maşallah güzel araç güzel çekim olmuş sesini birazdaha duysaydık daha güzel olurdu :)
maşallah abi çok iyisin ya Allah kaza bela vermesin keyifli ve iç açıcı :)
life is life
07-06-2012, 19:20
maşallah kazasız ,belasız..
SekoLive
07-06-2012, 19:21
Çok keyifli olmuş :)
maşallah c63e
işte ilerde sahip olmak istediğim araç :)
Gerçekten çok zevkli video olmuş pilotajda başarılı. Ellerinize sağlık..
41 kere maşallah merso ayrı birşey
olivera7
07-06-2012, 20:00
amg serisine çok ilgim olmasada gerçekten hayranlıkla izledim allah kaza bela vermesin özellikle asfaltta narin yanlaması çok hoş :)
ağzım açık gıpta ile izledim çok keyifli video olmuş araç tamamiylen mühendislik harikası :)
çok çok dikkat edin kullanırken Allah nazarlardan korusun
ozkanfaruk
07-06-2012, 20:10
iş derken? Lojistik?
olivera7
07-06-2012, 20:23
özellikle 43. saniyede gençlerin akılllarının çıkması çok komk olmuş :D
maşallah çok sağlam...direksiyonda 10 numara...
Kayseri sokaklarına can vermişsin gürkan :)
hepinize cok cok tesekkur ediyorum arkadaslar.. Allah cumlemize hayırlısını iyisini guzelini nasip etsin insallah.. begenmenize sevindim..
Çok güzel izlemesi keyifli video. Maşallah. GoPro lar GoPro2 mi yoksa klasikler mi. Benimki gündüz bu kadar net çekmiyor sanki.
Arabanın keyfini çıkarmak diye buna denir maşallah kazasız belasız :)
Low-Rider
07-06-2012, 23:20
Hakkını veriyorsun valla maşallah:)
Maşallah, değerini bilen birinin altında olması güzel birşey :) Gayet keyifli bi video olmuş :)
brs_odbs
07-06-2012, 23:47
maşallah çok güzel video olmuş tebrikler
o nasıl bi GÜR'leme :D
maşallah keyifle izledik...
homurtusu bi başka...
redbaron
08-06-2012, 00:44
harika çok zevkli bir videoydu maşallah.cam car a3 olunca biraz geride kalmış :)
GurGurGur maşallah Ses+Amg+Soförlük En Önemlisi kişiliğin yeter kardeşim. kazasız belasız inş.
Taha Fedai
08-06-2012, 03:34
Maşallah Allah kaza bela vermesin abi
Berent.t
08-06-2012, 08:19
Hani yanlamak vardır yanladığınla kalırsın ama yanlarken hızlanmak, işte o bambaşka bi hissiyat. O saf güç.. Keyifle izledim.
Kazasız belasız sürüşler..
gurlekyasin
08-06-2012, 10:51
:D:Dmaşallah.araba video ve tiesto ya:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Harika maşallah çok keyifli bir video olmuş emeğinize sağlık
çoook çok tesekkur ederim arkadaslar cok guzel seyler yazıyorsunuz.. Allah herkesın gonlune gore versin insallah...
Şekilmiş Araçda Videoda :)
cagri-35
08-06-2012, 13:25
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin koskocaman bir maşallah
Hakkınıda veriyorsun ;)
Video hiç bitmesin istedim :)
maşallahhhhh 2:08 de adamın aklı gitti heralde :)
Hani yanlamak vardır yanladığınla kalırsın ama yanlarken hızlanmak, işte o bambaşka bi hissiyat. O saf güç.. Keyifle izledim.
Kazasız belasız sürüşler..
İşte budur:icon_tup: onun keyfi çok ayrı
Maşallah Gürkanım
Pilotaj da olay c63 sadece sana ayak uydurmaya çalışıyor :)
Masallah makinanin hakkini vermek bu olsa gerek. Allah kazadan beladan saklasin
Bu videounun sonuna döner kavşakta tam tur yakışır...Bir dahakine bekliyoruz...
Muharrem C.80
09-06-2012, 02:45
respect4AMG nefis.
tapari75
09-06-2012, 02:56
maşşallah bizim mercedes formunda da aracınızın konusu geçmişti hatta özel konu açıldı tartışmalar çıktı konu kilitlendi falan ne olursa olsun yol videosu nokta... mbclubtr forumuna beklerim saygılar...
Masallah gurkancim, herkes yazmis solenecek bisi kalmamis, hakkini veriosun, Allah tekerine tas degdirmesin
Sosyal icerikli bi tane msg yok, belli ki herkesin gonlunde taht kurdun efendiliginle ve showlarinla :)
Stock lastiği ucuz yoldan slick lastiğe ceviren insan bileğine kuvvet...MB seviyoruz :icon_tup:
hepinize bol bol tesekkur ediyorum herkes cok guzel seyler yazmıs bakalım daha cok video cekeriz hepinize tesekkur edioyurm
maşşallah bizim mercedes formunda da aracınızın konusu geçmişti hatta özel konu açıldı tartışmalar çıktı konu kilitlendi falan ne olursa olsun yol videosu nokta... mbclubtr forumuna beklerim saygılar...
gordum simdi gordum keske demeseydin de gormeseydim.. onlara diyecek sozum yok yazacagımı en kibar dille yazdım zaten.. daha da dicek bişi yok..
cengiz üngör
09-06-2012, 12:18
Maaşallah GURkan kazasız bealsız...
BMK TypeR
09-06-2012, 13:57
Maşallah kardeşim diyecek bişey yok:)
Emre İlbi
09-06-2012, 16:14
gordum simdi gordum keske demeseydin de gormeseydim.. onlara diyecek sozum yok yazacagımı en kibar dille yazdım zaten.. daha da dicek bişi yok..
Gürkan takılma oralara boşver, sen böyle yazınca bende merak ettim,
bi bakıyım dedim,
konuyu baştan sona okudum, bi kaç kişi eleştirmek yerine hakaret etmiş,
bazılarıda aşırı derecede agresif,
iyiki varsın TECHTURKEY :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin, bıraktım sürmeyi binmedim bile böyle hızlı arabaya :)
Ozan Özer
09-06-2012, 21:16
Valla bileğine;eline sağlık..Özellikle sol şeritte daracık alanda o kontrol her yiğidin harcı değil bence..Aracın hakkını gerçekten veriyorsun :) Allah kaza bela vermesin..
Görüntü, ses, pilotaj ve video nokta olmuş. Maşallah
Kayserinin 1 numarasından güzel video devamını bekleriz. :)
skaratas2
12-06-2012, 20:01
çok güzel maşallah, çok merak ettiğim bir araç.
Konulari karistiriyorum heralde :(
Sure olcelim yeni diff ile,bakalim Headers ve yazilima etkisi neolmus ;)
1 yan 2 yan 3 yan,isyan isyan ediyor ;)
Sesine hayran kaldım direksiyonunuza sağlık güzel video olmuş kazasız belasız inşallah :)
tsk ederim arkadaslar cok saolun.. murat abi en kısa zamanda olcumdeyiz..
Araç ara sıra düz gitmiş :) Allah kaza bela vermesin..
Ken_Block
14-06-2012, 06:54
görsel şov:)
herşeyi ayrı bi güzel maşallah kazasız belasız... :)
Tamamdır sekerım,gece cıkalım....
herkese tsk ederim arkadaslar.. arasırız abi oke ;)
Allah kaza bela vermesin, bıraktım sürmeyi binmedim bile böyle hızlı arabaya :)
ankaraya gelince gel eski dostum ben bindirim seni hızlı arabalara :D
Maşşallah mersoya :D
FuatAyral
15-06-2012, 05:30
Haftalık dizi çeksen izlerim. Kazasız belasız sürüşler maşallah :)
dincer07
23-06-2012, 22:46
Maşallah gayet başarılı Allah kaza bela vermesin...
UmutRıza
23-06-2012, 22:56
Aracada pilotajada maaşallah nazar değmesin
masallah , videolarin devamini bekleriz kazasiz belasiz
çok güzel video olmuş s2000den de biliyoduk az çok zaten maşallah hakimiyet iyi :)
maşallah maşallah hastayım şu C63 e güzel olmuş süper :)
bravo bagajdaki amg yazısının hakkını vermişsin. yollarda biton görüyoruz c kasaların bagajda amg yazısı ama icraat yok görüntüden ibaret :D
Tsk ederim tekrardan arkadaslar. İns yeni videolar gelicek ilerleyen zamanlarda
ayda bir takım diyelim :) tsk ederim
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm :D
blackjack
06-07-2012, 16:28
ya abi ben bu plakayı evoforumturkiyeden tanıyorum evo x vardı gur86 da şimdi c63 amg almış maşallah ne diyelim:)o değil kayseri orası keşke varya keşke orda olsaydım izleseydim sizi:)))
İnsallah izlemekten ote binersiniz gezeriz bi gun. Tesekkur ediyorum
ahmet3425
06-07-2012, 21:28
özellikle trafik icerisinde 70-80 ile giderken gaza oturup yanlaya yanlaya uzaması cok hosuma gitti:)
birde biyerde kavsakta yanlayarak gecmissin aracların arasından dayılar baya tırsmıstır heralde :)
lastik yaktıgın ısıktaki ''kia'' da heralde bu herif manyak deyip korkup kırmızıda yardırıp gitti:D
güzel güzel paylasımların devamını bekliyoruz kazasız belasız aman aman...
hakkını vermişsin c63'ün kazasiz belasiz sürüsler maşallah
sesi çok tatlı maşallah hakimiyette süper
maşallah aracınada sanadaa
emirhan sph
28-07-2012, 16:40
Takilmaya gerek yok cok fazla gereksiz adam ve gereksiz yorumlar var.
Masallah pilotajina saglik kardesim. Asil simdi korfezde izlemek lazim :) Agustostakine bekleriz :D
kemal_koker
28-07-2012, 16:54
direksiyonunuza ve aracınıza maşaallah :)
araçta esp tamamen kapatılamıyor di mi?
uluckaban
28-07-2012, 18:08
Valaha kusura bakmayında şahinci yapınca apaçi, mercedes yapınca müthiş oluyorsa böyle işin ta mercedes amg.
Valaha kusura bakmayında şahinci yapınca apaçi, mercedes yapınca müthiş oluyorsa böyle işin ta mercedes amg.
Şimdi sen bunu şahin yanlama ile bir tutuyorsan sen bu işten ve arabadan anlamayan birisin sanırım En Dolu şahin i getir bu arabadaki sesi alabilirmi acaba hadi ses çıktı diyelim peki yanlayabilir mi diyelim hadi yanladı ee arkadas bu araba gibi hızlanarak yanlayıp sonra nasıl duracak işte doldurup doldurup sonra sadece sıfır çizen apaçiler genelde şahinciler oluyor yine diyorum ben şahin ile sıfır çizen apaçiler derdiniz neeeeeeeeeeee =)))))
uluckaban
29-07-2012, 10:14
Şimdi sen bunu şahin yanlama ile bir tutuyorsan sen bu işten ve arabadan anlamayan birisin sanırım En Dolu şahin i getir bu arabadaki sesi alabilirmi acaba hadi ses çıktı diyelim peki yanlayabilir mi diyelim hadi yanladı ee arkadas bu araba gibi hızlanarak yanlayıp sonra nasıl duracak işte doldurup doldurup sonra sadece sıfır çizen apaçiler genelde şahinciler oluyor yine diyorum ben şahin ile sıfır çizen apaçiler derdiniz neeeeeeeeeeee =)))))
Ya ne adamsınız arkadaş anlamıyorum vallaha şahin doldurup yanlıyormuş bu hızlanıp yanlıyormuş mantığa bak şaka gibi. Sonra derler bu ülkede motor sporları ilerlemiyor ee milletin gözünde otomobil severler trafik canavarı olarak görünüyor. Görünür tabi böyle caddede sokakta o kadar insanın içinde böyle tehlikeli hareketler yapılırsa daha çook göze batarız. Allah göstermesin orda bi kaçırsa kaldırıma çıksa o kaldırımda senin ailen olsa yada ordaki araçların birine vursa o aracın içinde yine senin ailen olsa aracın kontrolünü kaybedip oraya buraya girse hayatlarını kaybettikten sonra eminim yine dersin şahinciler caddede yanlayınca apaçi mercedes yanlayınca görsel şov.. Eğer olay bunun aksiyse ağzımıda bozmak istemiyorum anlamıyorum ben bu işten kardeşim buyrun arabalarınızda modifiyenizde sizin olsun bol bol yanlayın bol bol gazlayın hadi hayırlı işler.
Ya ne adamsınız arkadaş anlamıyorum vallaha şahin doldurup yanlıyormuş bu hızlanıp yanlıyormuş mantığa bak şaka gibi. Sonra derler bu ülkede motor sporları ilerlemiyor ee milletin gözünde otomobil severler trafik canavarı olarak görünüyor. Görünür tabi böyle caddede sokakta o kadar insanın içinde böyle tehlikeli hareketler yapılırsa daha çook göze batarız. Allah göstermesin orda bi kaçırsa kaldırıma çıksa o kaldırımda senin ailen olsa yada ordaki araçların birine vursa o aracın içinde yine senin ailen olsa aracın kontrolünü kaybedip oraya buraya girse hayatlarını kaybettikten sonra eminim yine dersin şahinciler caddede yanlayınca apaçi mercedes yanlayınca görsel şov.. Eğer olay bunun aksiyse ağzımıda bozmak istemiyorum anlamıyorum ben bu işten kardeşim buyrun arabalarınızda modifiyenizde sizin olsun bol bol yanlayın bol bol gazlayın hadi hayırlı işler.
olsa olsa olsa sa sa sa sa ...
Bak olmamış o arabayı kullanan emin ol ehliyetini yeni almış biri değil ve aracı öyle kolay kolay senin dediğin risklere sokacak biri değil...
Şimdi sana da hayırlı işler.
Konuyu Saptırıyosun bence uzatma konuyu. O zaman kimse arabaya binmesin arkadaş arabaya binmek o koltuga oturmak sürmesen bile %20 suçlusun sen o %20 için arabaya dahi binme. ;) sanada hayırlı işler.
uluckaban
29-07-2012, 14:24
Dragger'a söyleyeyim şu smile ı tescilletsin insanlar onu artislik simgesi sanıp kullanıyorlar oysaki hiç hoş durmuyor :D
mercedes bir başka. maşallah
emirarslan34
30-07-2012, 23:51
tiestoda cabası olmus maşallah :)
BüLenT GöReN
31-07-2012, 00:13
hey maşşallah senin ayağına ve bileğine aracında cigerine nazar değmesin
Degerli arkadasim araclarin arasindan yanlayarak makas atmiyorum farkindaysan yada ailelerin oldugu yerde yapmiyorum yada hergun sokakta boyle videolar cekmiyorum. Begenen oldugu gibi tepki verene de saygi duyuyoruz lakin begenmeme tarzina dikkat edersen iyi lur. Agiz bozma falan ne benm mesajlarimda ne de konularimin icerisinde gecebilecek seyler degil.. Orasi durdugum isik haric kilometrelerce yaya gecidinin olmadigi yayalarin isinin de olmadigi bir yoldur. Onun disindaki kisimlarda zaten suratli degilim ki dedigim gibi herbdk yapmiyoruz.. Ki madem oyle hayrina yaptir kayseriye bir pist, bende cikip orda gazlayim. Bu laflari soyleyecegin kisiler arasinda emin ol en asagi siralarda yer alirim. Ki kayseride iyi taninan biriyim, insanlara mahcup olmama amacli araci cogu zaman en sessiz haliyle kullanirim.. Anlayacagini dusunuyorum.
JusticeForAll
31-07-2012, 01:25
s3 yavaş kalmış :D
Paranın gözünü seveyim.Diğer videolarınıda izledim s2k ile yaptıklarını her zaman yapmak ıstemısımdır :)
Masallah sesi harika tabi arabada....
Murat Özcan
06-08-2012, 02:34
güzel denemeler olmus maşallah
Paranın gözünü seveyim.Diğer videolarınıda izledim s2k ile yaptıklarını her zaman yapmak ıstemısımdır :)
Paranin gozunu seveyim demenize gerek yok, otomobilleriniz kismindaki arabalar bi s2k parasi yapiyor zaten. Onlari satip sizde deneyebilirsiniz.. Bu videoyu paraya baglamaniz uzucu olmus.. Yine de tsk ederim.
abi inönü mah. hiç geldinmi sanki aracı gördüm gibi geliyor